|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ugotoviti
24.3.2006 8:57:24   
Anonimen
Prosim vas za kak nasvet, probala bom na kratko razložiti svoj problem.
Z možem sva skupaj že šest let in imava skoraj triletno hčerkico.
On se ukvarja z glasbo in tako je ob petkih in sobotah ponoči velikokrat odsoten. Dokler sva bila sama sem tudi sama lahko hodila ven in z njim in ni bilo razloga za strah pred drugo.
Pred letom dni sem naročila izpis številk z mobitela ker smo dobivali kar visoke račune pa mi je bilo vse malo čudno.
In ta izpis je on prvi dobil v roke in ga vrgel v smeti. Potem sem naročila še enega. Našla sem klicano številko po parkrat na dan, ko sem jo preverila sem ugotovila da je ženska. 
Ko sem ga vprašala kdo je to, mi sprva ni hotel povedat potem pa je rekel da on s tem nima nič, da je v to vpleten njegov kolega s katerim skupaj špilata in da, je kolega dal njegovo številko da ne bi imel problemov doma ter da ga je ta ženska klicala zaradi njega, se pravi on s tem nima nič. Po leu dni še vedno trdi da z njo ni imel nič, da me ni nikoli prevaral in podobno.
Kadar sem mu pogledala v telefon je vedno imel zbrisane prejete klice tako da nisem dobila nobene sledi več.
Sama ne vem kaj naj verjamem. Ker se je to začelo v gostilni kjer špila, sem zahtevala da neha tam delat, no za nekaj časa je res nehal sedaj pa je spet začel, kljub najinim prepirom. Tudi njegovo obnašanje se je spremenilo, postal je živčen, če omenim kaj v zvezi s tem se vedno skregava, celo ta njegov kolega mi je po telefonu reku da je to njegovo maslo in da mož nima nič s tem, vendar tega ne morem verjet na lepe oči. Kaj naj storim, kako naj ugotovim ali je kaj bilo in ali je mogoče še kaj na tem? Prosim za kak nasvet!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 9:03:29   
muki1
Mislim, da ti je odgovor dal sam  z brisanjem prejetih klicev, torej brisanjem sledi........ upam, da se motim, ampak meni se zdi tako user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 9:33:03   
Anonimen
Izgovor za izbrisane klice je imel, ker je uporabljal dva telefona in če je sim kartico vzel vn so se klici zbrisal.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 9:52:28   
Marogica
Moj odgovor ti najbrž ne bo všeč, vednar pa mislim, da možev kolega pri celi stvari nima nič, razen, da je lagal za tvojega moža. To so tipične finte, kadar nekdo vara, potem pa ga prijatelj krije z izgovorom, da je to njegovo maslo. Na žalost nisi ne prva ne zadnja, ki je bila s to finto opeharjena.
Kako naj prideš resnici do dna? Ne vem, na srečo še nisem bila v takšni situaciji in če sem odkrita, mu ne bi verjela.
p.s. za glasbenike je pa tako ali tako tipično, da se ne znajo upreti šarmu drugih žensk. Vsaj 99%.
Vso srečo

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 9:54:46   
TINALAN
po moje nima dve kartici, ampak klice zbriše, ker mu žena teži in preverja telefon. Ne znam ti svetovati. Jaz bi na tvojem mestu tudi norela. Po moje bi mu dala ultimat in sicer, da nekaj časa ne igra (ne vem ali je  to edini vir zasluižka), dokler se stvari ne normalizirajo, dokler se odnos ne popravi. V nasprotnem primeru bi pa, sej ne vem ......  kaj bi naredila, verjetno bi šla! Sigurno nekaj skriva. Moje mišlenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 11:39:10   
tanikaa
Kolega??? Ja, in potem svizec zavije čokolado...

Bolj obrabljene fore pa še ne.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
24.3.2006 11:57:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 11:59:30   
wanabe
Jst sem tudi cigarete v srednji šoli nosila v torbici za 'sošolko', da pri njej doma ne bi izvedeli. Seveda ko so jih moji starši našli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 13:25:10   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Prosim za kak nasvet!

Ali rabiš dokaz? Ker vse ostalo je jasno. Vsaj nam. Bolj je vprašanje kaj sedaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 13:33:38   
Anonimen
Tehnofil: Ja, rabim dokaz konkretno. Nebi rada naredila napake v življenju, sama sem odraščala brez staršev in vedno sem upala da moj otrok nebi tega doživel a kot zgleda se usoda ponavlja.
Z možem sva v fazi kupovanja stanovanja, konec aprila se morava selit. Vse skupaj mi še otežuje situacijo, kaj naresti.
Tudi sama ne verjamem temu kar je povedal, in že leto dni ne delujem kot bi morala.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 13:35:56   
wanabe
In si šele zdaj začela bolj poglobljeno razmišljati o tem? Kaj si pa delala 1 leto?

Kako lahko ugotoviš? Tako kot pravi, da je delal ker je menjal kartice (sim) poizkusi sama, pa boš videla ali se klici brišejo ali ne?

Vse ostalo je pa itak jasno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 13:40:31   
Lu
Ali pa še enkrat zaprosi za tel. spisek in boš videla, če se zopet ponavlja ista cifra. Mogoče bi tudi na to cifro poklicala oz. probala zvedet od katere je? Ne vem. Samo moj predlog.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu wanabe)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 13:48:53   
Anonimen
Vse sem že probala, zvedla sem čigava je številka nisem pa se spuščala v to da bi z njo kontaktirala razen enega SMS -a, ko mi je odpisala da nima nič z njim, sicer pa ni ona kriva ampak on in pojasnilo zahtevam od njega,  situacija se je spet pogrela na novoletni zabavi, ko je moj pel in sem sama ugotovila katera ženska je to, ko sme ga vprašala ali je to ona je zanikal, in čez čas sem spet sama ugotovila da je to ta ženska katero je klical 100%.  Od takrat ko sem dobila prvi izpisek od mobitela, nikoli več nisem zasledila njene številke. Sem se pa odločila da ga bom zasledovala, samo da dobim dokaz, potem bom vsaj vedela da se nisem zmotila pri svoji odločitvi.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 13:55:51   
Naty*Taja
Zasebnega detektiva najam, pa naj mal pokuka ka on tam dela. Sicer pa se ne obremenjuj preveč, ker ti to itak ne bo pomagalo. Mogoče pa res ni nič na tem in je živčen zato, ker kr naprej drezaš? (sej sama tudi to ne verjamem, sam možno je pa,ne?) Nikakor pa se po moje ne spuščaj v pridobitev novega stanovanja z razdeljenimi stroški nakupa, dokler ne razčistita kako in kaj. Sem se ravno včeraj pogovarjala s kolegico, ki ima tak problem - zdej se pa ne morjo zment, pa se prenašajo po sili in tepejo....
Prizanesi otroku če druga ne!!
Drugače pa res jaz bi ga osebno parkrat preverla, da dobim črno na belem, ker vse ostalo je ali pa ni za verjet!!
Srečno!!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 15:47:19   
andrejka82
Ne vse tako crno jemat. Sigurno je mozno, da "kuhata" skupaj s kolegom in on laze za njega. Spet drugo pa je, ce bi tvoj res imel kaj z drugo, potem bi si verjetno nabavil drug tel, al pa drugo kartico. Kar je ze ena napisala, za muzikante je tipicen tak stil zivljenja, kaj hoces, partnerica mora imeti zaupanje in ogromno zivcev.
Kako pa vidva drugace funkcionirata? Pises, da postane nervozen, ko nanese tema na to, obvezno ne nacenjaj vec teme o tej ta drugi in celi zgodbici, ampak le opazuj obnasanje.

Posveti se mu, zapeljuj ga, pripravi romaticno vecerjo, preseneti ga pod rjuhami......zakaj ti to pisem, to je odlicen test ce se bo odzval, ki ti pokaze, al te se ima rad, mu pomenis nekaj,........ al pa zacne negodovat, pa se izgovarjat, da se mu ne da, pa da on ni vec za to, pa pusti me pri miru, no ce bo sledilo tako obnasanje, pa za nic mu vec ni, nonstop gleda le nase, je plamen zal izgorel.

Ker sem ze od malega prakticno v krogu samih fantov, prerasla puberteto z njimi, kasneje studijska leta. Marsikaj me je presenetilo, naucila sem se "njihovega jezika", kako oni dozivljajo zensko, zakon... kako razmisljajo o zivljenju, ki ga kroji samo ena zenska itd.

Varanje, pa je ena taka stvar, v katero se ne spusti brez razloga niti en vezan moski, ki ima druzino in seveda isto velja za zensko. Obstaja ZAKAJ in obstaja tudi ZATO, za taksna dejanja.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 16:52:34   
mamči
Itak, kjer je dim je ogenj.... Številka se verjetno ne ponavlja, ker jo je zamenjala in tud previdna sta postala. Kolega pa prestraši, da se zadeva predolgo vleče da ti preseda situacija in da boš najbrž prisiljena z njegovo drago kakšno spregovorit. Pa se bo mogoče malce usral...
Drugače, če pa te podrobno zanima, pa veš, kje se tvoj nahaja ob špilih, pa pošlji koga naj malo zvohuni.

Po moje pa tvoj možek malce skače čez plot. Težka bo.....

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 16:55:42   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka82

Ne 
Posveti se mu, zapeljuj ga, pripravi romaticno vecerjo, preseneti ga pod rjuhami......zakaj ti to pisem, to je odlicen test ce se bo odzval, ki ti pokaze, al te se ima rad, mu pomenis nekaj,........ al pa zacne negodovat, pa se izgovarjat, da se mu ne da, pa da on ni vec za to, pa pusti me pri miru, no ce bo sledilo tako obnasanje, pa za nic mu vec ni, nonstop gleda le nase, je plamen zal izgorel. 

quote]

Ker sem tud sama zrasla med samimi fanti in na splošno moške kar dobro kužim, bi rada povedala, da se bo ziher odzval. Itak ve, da ima ženo in ljubico - torej se rad posveti obema!

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 17:10:25   
ona
Ma,ne morem verjet,kako so moški smešni včasih!Meni je bil tudi en čas moj čuden in sem naročila na mobitelu,da imam trajni vpogled na njegove klicane in prejete številke direktno na internetu,tako da vsak moment lahko vidim če se pogovarja.Je bolje,kot čakat na izpisek,samo vložiš eno prošnjo ki jo imaš na mobitelovi strani,izpolniš,dobiš geslo in veselo gledaš kam možek klicari,tako,da ti ne bo mogu skrit!No,pri mojemu ni bilo nič narobe,ker ni klical nobene ženske,tako da ni bilo panike!Tebi pa svetujem malo kontrole,da boš vsaj mirna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 17:10:52   
india
Spelji soočenje vseh treh, opazuj moža in to žensko, pa boš kmalu vedela kaj je na stvari. Samo se se slepit več, ker to ne vodi nikamor.

Ta nasvet, Andrejka, da ga naj zapelje pod rjuhami, je pa zelo ponižujoč za žensko,ki se čuti prevarano. Zdaj pa naj ona njega zapeljuje in se mu dobrika, če ga on biksa?? Malo samospošotvanja pa ja lahko ima!

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 17:31:04   
alea_si
ojoooooooj ona!!  tole vohunjenje za partnerjem pa mi je res čisto mimo, in poleg vsega super poniževalno za tistega, ki vohuni. Kako pa bi se ti počutila, če ti nekdo ne bi čisto nič verjel in poleg vsega še non stop preverjal kaj počneš in s kom se pogovarjaš po telefonu? Sploh če je to samo rezultat neupravičenega sumničenja.

Zaupanje med partnerjema bi naj bil eden izmed temeljev vsega.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 18:23:22   
andrejka82
Miska, kako pravis ponizajoc?! Ja kako za vraga, bo pa videla, ce ima on se zanimanje zanjo? Od kdaj pa je bilo zapeljevanje in suprise v postelji ponizevalno opravilo za zensko? Nisem mislila kot mascevalna porcija, ampak bi se naj ona obnasala popolnoma normalno, na podlagi njegovega odziva bi pa potem bilo jasno kje je kdo.

Mamci, tisti moski, ki vara, ponavadi nima nikakrsnega zanimanja ali posluha vec za svojo zeno ali punco. Predvsem ciljam na seks, to je po vecini glavni vzrok, kajti tezko najdes katerega, ko bi se k drugi hodil samo pogovarjat, pa za roke drzat, pa na vecerje.

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 19:27:46   
india
Žal Andrejka, tu nimaš niti slučajno prav.
Nekateri moški imajo ljubico za potešitev skrivnih želja ali pa samo da izpadejo frajerji. Taki se znajo zelo dobro pretvarjati in znajo igrati celo pred ženo. Verjemi,ker ti govorim iz izkušenj.
Kadar pa gre za ljubezen do ljubice in se moški odtuji od žene, pa ne štima več nič, ne samo v postelji! Zato pravim, naj se mu ne ponuja, če misli, da jo vara.
S tem ga bo tudi zelo zelo prizadela , če jo vara,ker bo ugotovil, da se ne bo mogel več norčevati iz nje!!!!

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 20:29:57   
karmy
da bi moj me tako kotroliru kot pravi "ona"... ufff... ma ni govora...rabim tud svojo zasebnost...

poleg tega sem na tak način izgubila prijatelja, ker se je njegovi punci dobesedno mešalo od čisto navadnih klicev... ga je klicala sošolka zaradi zapiskov, da ji pošlje, in je začela nort zravn user posted image ko sem ga samo vprašala po sms-ih kako je, je spet zatežila, tako da zdaj nima nobenih ženskih prijateljic, je mogel z vsemi prekint stike, samo da je njegova zdaj zadovoljna user posted image meslem kako zaupanje pa je to?? sej ga sploh ni...user posted image




_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 21:45:57   
andrejka82
Ok, Miska, ti dam prav. Vendar, ta njen ni tako prebrisan, da bi znal dobro prekrivat in obe lepo opletat okrog prsta. Morda pa je res, kaj bolj nedolznega, kot pa ta crn scenarij, ki si ga vse predstavljamo. Imas tudi take zenske, ko iz principa rinejo v vezanega moskega in tecnarijo tako dolgo, pa nadlegujejo, dokler ga nimajo na tleh in posledicno tudi na tleh njegovega zakona. Ene pac uzivajo v takih stvareh. Poznam en tak primer.
Jaz bi ga na njenem mestu, kar direktno vprasala in zahtevala popolno odkritost in celo ponudila naj mi raje pove za prevaro, kot pa da izvem od drugje in ce do temeljitega pogovora ali celo priznanja za varanje ne bi prislo, ce je seveda opraviceno, bi ga kratkomalo cakal locitven papir na mizi. Zaupanje mora biti v zakonu, ce ga ni, potem nima smisla vztrajat. Na koncu te itak usoda ponese tja in k tistemu, kamor spadas. 

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kako ugotoviti
24.3.2006 22:11:22   
kepa*
No, glede tega, da so vsi muzikanti prevaranti, se pa jaz ne bi strinajala. Sama tudi imam muzikanta in ja, res je, da ima zaradi narave dela več možnosti za bližnja srečanja z ženskami. Je pa to popolnoma odvisno od vsakega posameznika.
Tebi, anonimna, pa svetujem, da svojega kar lepo postavi pred dejstvo. Malo ga opazuj, saj vendar čutiš, če se je njegov odnos do tebe tudi kaj spremenil...

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?