|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšanje porodniške
27.5.2006 11:27:26   
Evina
Ziviouser posted image

Imam eno vprašanje, in sicer. Ker pred porodom nisem bila še nič zaposlena (sem 2 meseca prej diplomirala), mi je namesto porodniškega dopusta pripadel starševski dodatek. Le-ta se izplačuje za dobo natanko 365 dni in nič več (tudi, če ti zaradi bolezni user posted image  pripadajo dodatni 3 meseci). Midve z user posted image  hodiva dokaj redno na fizioterapijo, zaradi česar imam verjetno možnost, da dobim dodatne 3 mesece.

Sedaj pa vprašanje: Ali je možno, da za ta čas (3 mesece) gre mož na porodniško?

Vesela bom vsakega vašega odgovora, mogoče izkušnje. user posted image Že v naprej se vam lepo zahvaljujemuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšanje porodniške
27.5.2006 13:53:18   
ona
Po mojem je možno,da gre mož na porodniško,vsekakor pa se pozanimaj na CSD!

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Podaljšanje porodniške
27.5.2006 13:56:49   
TONČI.
Da. Jaz sem med mojo porodniško mogla iti na bolniško zaradi operacije. Ta čas je bil brez problema fant na porodniški. Tako je lahko fant tudi brez problema na porodniški pri podaljšani porodniški. Poznam eno punco, ki ni bila še nič zaposlena pa je rodila. Sedaj je ona doma brezposelna, mož pa z njo, ker je on na porodniški. Upam da boš zastopila. Drugače pa pokliči Jolandicouser posted image , ča ti že ni presegla, kot meni. user posted image user posted image

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Podaljšanje porodniške
27.5.2006 14:17:35   
TONČI.
Ti a hodiš na fizio k Iztoku? Mogoče veš kaj mu je, da ga že 1 mesec ni?user posted image  On se mi zdi res OK.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Podaljšanje porodniške
27.5.2006 16:11:36   
Evina
Ojla

Hvala vsem za odgovore. Če še katera kaj ve, bom vsake informacije, izkušnje vesela.

TONČI - Ne midve hodiva k Miji na fizioterapijo. Sem pa v petek videla Iztoka v zdravstvenem domu v Škofji loki z enim otrokom - mogoče je kaj bolan. Ne vem. Sva pa midve tud z Mijo zelo zadovoljni.

Lep pozdrav.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Podaljšanje porodniške
27.5.2006 20:27:52   
TONČI.
Ekola zdej mam cajt. Izpolnit moraš obrazec: vloga za naknadno uveljavitev pravice do dopusta za nego in varstvo otroka V tej vlogi moraš pod točko 1 napisati vlagatelja
a) mati 
b) oče
c) eden od starih staršev otroka
d) druga oseba
Že tu se vidi da lahko to koristi kdor koli.
Nato imaš vlogo o izjavi matere in očeta. ( tu podpišeš da se strinjaš z odločitvijo)
Tretja vloga je pa potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Samo ta vloga je bolj kot ne odločilna ali lahko gre tvoj mož na por. dopust ali ne. V tej vlogi mu morajo pa v podjetju dati " zeleno" luč, da je lahko 3 m doma in ne v službi. Samo te vloge se je za bati.
SREČNO 

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Podaljšanje porodniške
27.5.2006 21:06:30   
Evina
Zivio

Ej Tonci, hvala za tvoje izčrpne informacije. Upam res, da bo šlo tole skozi, kajti ni prav, da bi bila user posted image  prikrajšana za 3 mesece, če ji pripadajo. Mislim pa, da pri možu v službi ne bo problem za te tri mesece.

Sedaj pa moram do Jolande v Škofjo Loko, ki se ti tako zelooooo posveti, da te najrajši že pred vrati obrne. Mislim, kot da gre denar iz njenega žepa user posted image .

Lep pozdrav

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Podaljšanje porodniške
31.5.2006 9:52:55   
TONČI.
user posted image user posted image user posted image  Ja ja to je pa naša Joli. Jaz sem kdaj že kar mojga poslala k njej, saj je jaz ne morem. Do decov ni pa nič boljša, saj tudi njemu ni bila nič všeč. Kod da se ji ne ljubi živet. Vso srečo z Joli še večjo pa z podaljšanjem porodniške. A si že šla na razvojno k Križnarjevi? Tist list od nje ti da še večjo možnost za podaljšanje.

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?