|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tast da te kap
5.6.2006 16:16:14   
Anonimen
Moj tast je zelo hudoben.Komaj ga še prenašam.Nič se mu ne da,ne da se mu prit k nam na obisk,ker lahko sedi doma,čeprav bi tašča(nista poročena) rada prišla pogledat svojga vnuka je ne pripelje,ker živi v mestu v bloku kakega dela nima,razn da buli cele dneve v smrdljive ptiče.Včasih sem še rada šla tja,zdaj pa niti to ne,ker nas nažene ven iz kuhne,da lahk v miru kadi,saj mu ni na balkon za it,poleg tega me sili z nekim žveplavim vinom,ko pa rečem že četrtič da nebom pa nos povesi,pa tud do tašče se obnaša zelo grdo,pošilja jo v p.m,reče ji da je bedak babji in podobno-a to ni moj problem in se ne mislim vtikovat.Hotla sem rečt da ima nikakvo obnašanje.Tolažim se s tem,da je to le očim od user posted image ,oče mu je pred leti umrl.Najbolj me je dvigno ko smo imeli krst in sem sem bila v kopalnici,on pa pride kar obut v stanovanje in reče,da se ne misli sezuvat,da imam cajt pucat,saj sem cele dneve doma(sem na porodniški).Halo?Mali bo star eno leto,pa še mu nič ni kupil,saj ne rabi,a kaka igračka ali kako sadje pa ga tud nebi po žepu vdarlo.?Moj je imel roj.dan aprila in so mu v soboto uspeli prit čestitat,s tem da se stari sploh nič kaj ni meno,raje je šel ven na črešnjo.Tašča je rekla,da je jezn,ker ni hoto it,saj dežuje in bo mogo not bit.Sem rekla ja kje pa je te doma,drugod kot not?Pa še tak nebi prišli,če nebi jaz bila z malim en dan prej pri njej in se mu je zlagala,da mi je oblubla da pridejo.user posted image  Men zanima kak bi vi reagirali na mojem mestu,bi šli tja na obisk,bi se trudli za dober odnos?Meni ni nič od tega,pa tud moj se ne obremenjuje s tem.Še to,oddaljeni smo 9 km,tak da to glih ni dost,da bi mu bila to ovira,saj hčero pa pelje 40 km(v eno smer) po ene čevlje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tast da te kap
5.6.2006 20:11:00   
Teni_
Ne, ne bi šla več tja. In tudi nisva šla.  Je moj rekel, dokler ne pridejo njegovi k nam, mi ne gremo tja. In nismo šli. Dokler jim po enem mesecu ni končno kliknilo, da tukaj nekaj ne štima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tast da te kap
5.6.2006 21:16:19   
Gina
Ha, ha, luba duša, pa ne se zaradi enih ubogih ljudi sekirat. A veš, moj oče tudi kadi v svojem stanovanju, pa mu na kraj pameti ne pride, da bi se umaknil, niti ko smo imeli še dojenčka. Moj ta mali je star 2 leti, pa ga še ni uspel priti pogledat. Moja nečakinja pa en mesec, pa je seveda do nje komot prišel - saj gre za otroka od njegovega sina, ki ga je vedno imel zelo rad. Pri nas ga ni bilo že 4 leta, da pa bi se kdajkoli v življenju sezul ko je kam prišel, se pa ne spomnim - stara šola pač - saj ni sam nikoli pral tal, ne ve, kako to izgleda. Na moj rojstni dan se je spomnil samo po telefonu, na rojstni dan moje hčere in sina je pa sploh pozabil - kaj češ, ima 4 vnuke in to presega meje praznovanj. Če ga ne pokličem, reče da ga zanemarjam, pa da sem slaba hči.... Da bi me povabil na kakšno kosilo, se ne spomnim že leto in pol... A jaz naj se pa zato zdaj ob tla mečem? A veš, niso vredni prav hude krvi. Vedno imaš samo dve možnosti: 1. ali jih vzameš take kot so in si misliš da so stari in bogi in bolani in da jim pač ni do nas, ali 2. da se zato ob tla mečeš in izgubljaš energijo.
Za svojo srečo pač ne potrebuješ njegovega odobravanja. Če se ti ljubi, pridi do njih, če se ti ne, pač ne. Ni pa to nič življenjsko pomembnega.
Punca sprijazni se. Tako pač je, stari se spremenil ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tast da te kap
6.6.2006 10:45:17   
natalia
eh, jaz bi šla, zaradi tašče - se mi smili. ostalo bi pa ignorirala in pozabla.

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tast da te kap
6.6.2006 11:04:29   
soncicaT
To je pa eno čisto brezvezno sekiranje.user posted image

Joj, uživaj življenje, je ptrekratko za take banalnosti...glavn da ne živite skupaj...user posted image


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tast da te kap
6.6.2006 11:32:23   
zoya_
Mene pa moja "tašča" sploh noče spoznat in me ne mara, pa kaj ji naj. Naj se trudim za odnos... mah kaki...user posted image   če ima tako mnenje kot ga ima na podlagi ene tretje osebe, potem naj tako misli kot misli, briga mene res za take ljudi. Jih niti nočem v svoji bližini.



_____________________________

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tast da te kap
6.6.2006 11:33:58   
mojamura
tudi jaz sem ugotovila, da svoji mami in ožji žlahti ne bom prišla do živega....ampak se jaz ne bom s tem obremenjevala, ker meni tega ni treba

pusti tasta, taščo pa kdaj povabi na kako kavo in trač, še boljše je če pride sama, vsaj potoži se ti malo lahko.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tast da te kap
8.6.2006 10:38:45   
Anonimen
Moj tast je tudi en praviuser posted image . Lažnivec, zahrbtnež, ženske so po njegovem zato, da so lepe in tiho. Bog ne daj da se vključiš v kakšno njegovo "globoko" temo pogovora. Na zunaj mora izgledati ful frajer in si je kupil ful dragega avdija tako da komaj plačuje kredit(živi pa ga tašča), oblečen je pa v stare in že tud mal strgane cote. Sam je pa ful frajer ko sedi pred kakim kafičem s sončnimi špegli in ključi od avta na mizi, pa še pozdravi ne če graš slučajno mimo. K nam tud ne hodi na obisk k njim pa tud razen nas ni nikogar ker je to njegovo in se morajo pri njih vsi obnašat tak ko on zahteva.
Včasih se mi tašča ful smili in mi je tud super kadar se sama dobim z njo, ker je ful dobra duša. Kadar pa sta v kompletu s tastom je pa ona tud mal smotana. Ne vem zakaj.
V glavnem men ful ni k njima za hodit in tudi gremo zelo redko. Ne bom več težila, čeprav lahko napišem cel roman dogodivščin. Eni so pač čudni. Ali pa smo mogoče mi?user posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tast da te kap
8.6.2006 11:47:57   
koala
Ne razumem, če se vtikujejo ni pra, če se ne zanimajo spet ne. Kaj bi pravzaprav rade?
Aja to da pride nekdo obut v stanovanje se meni sploh ne zdi tragično, pri meni se obiski nikoli ne sezauvajo, pol pač posesam in obrišem pa je.
Je pa prijazen, da se umakne kadit, niso vsi kadilci tako uvidevni.
Z taščo pa bosta že sama uredila.

Komaj ga še prenašam.

Mene k taki osebi ne bi zvlekli z celo čredo konj pa če bi še traktor zraven vlekel!!!!!

Ne pozabi, tudi ti boš nekoč tašča!!!!!!



_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?