|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 12:05:11   
Anonimen
Daaaan user posted image .

Jst mam en problem. Sicer sem si že zamislila, kako ga bom rešila, samo če ma pa kdo kak boljš predlog... bom pa full vesela user posted image .

Z možem imava psa user posted image . Je tak prikupen mešanec med nemškim ovčarjem in samo bog ve kom...
Problem je, da ga naša babicauser posted image  prekomerno hrani. Čeprav za njegovo prehrano sama skrbim, mu ona vsak dan postreže z ogromno skledo domače kuhane hrane. Kako leto nazaj, mu je pripravljala še 2x več hrane, tako da jo je postregla v lavorju-škafu po domače. Kljub prošnjam, naj neha, da to za psa ni zdravo, ne odneha.
Posledica takega hranjenja je, da je naš pes tak, kot dobro pitan prašiček pred zakolom. Primerjavo prašiček sem uporabila zgolj zaradi lepšega zvenenja pomanjševalnice, po velikosti ga tako namreč ne bi mogla imenovat user posted image .
No naš kuža je torej zelo rejen in ker je tako rejen, je oteženo njegovo gibanje. Na sprehodu pade na tla že za prvim ovinkom, ko pride po stopnicah na teraso, je tako zadihan, kot bi pretekel par kilometrov, tako da samo pade po tleh, težko diha, očitno ga matra tudi srček... Nasploh pa skoz tako sope, kot da je sredi najhujših popadkov... Toda naša babica, ga še vedno pita kot prašička. Če ne drugače pa na skrivaj.

Moj mož ga vsakodnevno vodi na sprehode, vendar ga bolj vleče za sabo kot kaj drugega.
Veterinar nam je predpisal, kako naj ga hraniva in da naj vstrajava z sprehodi, toda ne, naša babi še vedno hodi na okrog z polno posodo hrane.

Vsak dan jo prepričujem, da mora pes shujšat, da ima dieto, da mi je veterinar predpisal hrano, da se mormo tega držat, če ne ne bo preživel poletja... Ona pa še vedno. Ne da se ji dopovedat.
Včeraj sem mu dala predpisano mero hrane (za pse) in ji zabičala, da mu ne sme ničesar dati. Obljubila mi je da ne bo. Danes pa moj pelje psa na sprehod in psu je celo pot po centru kapljala driska iz riti! Posral je pol mesta!!!! Zato ni blo krivo nič drugega kot kuhana hrana. Torej ni pogovor nič pomagal...
Sem jo vprašala, če je pozabila kaj smo se menile, pa je rekla, da se ji je smilil... Aha sem rekla, kaj naj pol nardimo? Veterinar je predlagal (to sem se seveda zlagala), da mu ga pripeljemo za en mesec, pa da bo pri njemu hujšal, vendar tako zdravljenje stane 200 000 sit, misliš da si to lahko privoščim? In to samo zato, ker se ti ne znaš kontrolirat? Pol je bla nekaj časa tiho, nato ap mi za sveto obljubila, da ga ne bo več hranila.
Prav sem rekla in se odpravila na dvorišče. Tam me je čakalo kaj drugega kot driska na vsake par metrov!
Pa smo začeli...rigat in pucat...Fej mi gre to na živce! Medtem ko sem čistila, pa zaslišim babico: čisto tiho bodi, pa pridi sem...boš kar tu pojedel... Se skrijem za vogal in stopim pred njo. Bi ji skleda skor iz rok padla!
Kaj se pa zdaj greš, sem jo vprašala? Ja če je pa lačen...se mi tko smili....V skledi je bila mrzla govedina z jajci in čebulo!!!!!! Nehaj sem rekla, takoj nehaj!!! Pa kaj hočeš, da ga pobere? Poglej celo dvorišče je podriskal! Ne smeš mu dajat take hrane..pa sploh sva se zmenili...dieto ima!!! Ona me je samo otožno pogledala, zagrabila kos govedine s čebulo in začela pitat psa! Ne sem rekla, NE! Ona pa veš mami ne pusti, da ti dam papo...pa če se mi tako smiliiiiii! Umrl bo, sem se zadrla! Ona pa, a ne bomo vsi in odšla noter...z posodo v roki in psom za petami.

Kaj sploh lahko naredim? Ker nič ne zaleže, sem se nečesa domislila. Kaj če bi ji en dan, ko naju ne bo doma, na vrata poslala prijatelja, ki dela v veterninarski ambulati, češ da prihaja iz društva proti mučenju živali in da so dobili prijavo. Rekel bi, da želi govoriti z lastnikom psa, saj ga mora odpeljati. Ker naju ne bi bilo doma, bi vseeno vstrajal, da psa odpelje, v roke pa bi ji potisnil tudi položnico-kazen v določenem znesku.
Razložil bi ji, da je prekomerno pitanje psa enakovredno mučenju, pa bla bla bla... in da skratka mora psa odpeljati...Omenil bi tudi kolko prijav je prišlo...
Babi bi se 100% prestrašila, če ne drugega, kaj bova midva rekla, ko psa ne bo doma... mogoče bi se celo zamislila, da kar dela ni prav...

Kaj pravte? Al pa če res pokličem na društvo, razložim situacijo in jih prosim za pomoč. Mmmm?

Neki je treba narest, ker zdele ga mam v veži pod ventilatorjem, da sploh lahko normalno diha user posted image



  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 12:22:43   
Anonimen
Še za babico pripeljite enega psa k hiši user posted image

Če bo hrana še vedno preveč pa še enega user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 12:22:46   
karmy
kaj pa če bi za nekaj časa ga dala v hišo? da se mu prebava uredi? al pa da postane notranji pes... ga boš mela na očeh...

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
19.6.2006 12:27:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 12:35:28   
tulip
Na žalost je tako, da nekateri vse vedo in znajo in si ne dajo nič dopovedat...user posted image
Mogoče bi res koga drugega, npr. veterinarja poslušala, ker on je strokovnjak - ker ti itak nimaš pojma... Mogoče bi jo peljala s sabo k njemu..
V skrajnem primeru pa ji enega prašička kupite, da se bo z njim ukvarjala in pustila psa pri miru...user posted image
Me pa zanima, če tudi sama toliko je? Lahko ji kaj v tej smeri nakažeš, kot primer...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 12:49:06   
Anonimen
eh...pri nas je ilo tudi tako....samo,da mi je to delala mati od mojega bivšegauser posted image ....še dobro,da je bil pes takrat še mald in je vse o prenesel!
Imel je salo okrog prsi,kot pravi user posted image .Če sem ji kaj rekla,sem bila nevednica....da, ko so oni imeli pse ,so jih hranili isto kot živali v hlevu,kuhano in pomije!!!!!!user posted image user posted image
Nič ni pomagalo,zjutraj,ko smo bili v službi,ga je pitala z ostanki,dobesedno pomijami...in ko ji je bilo dovolj mojega bentenja,je začela hrano skrivat,tako,da sem skledo krompirja ali česarkoli našla pod zadnjim drevesom  na vrtu,ali skrito v garaži.
Prav tako je velikokrat driskal,bruhal,dobil vročino....in to pasemski pes,ki je toliko bolj občutljiv od mešančkov!
Ko sem se odselila,sem rabila dve leti,da je prišel k sebi...shujšal,mišice so se mu krasno razvile,dlako ima lepo...skratka pes za ga pogledatuser posted image .

Sramežljivka...nimam pojma,kaj naj ti svetujem.....naj gre babica z vami k veterinarju...ti pa se že prej z njim zmeni,kako in kaj,da malo teatralno zaigra na njeno vest!

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 12:56:06   
pravljica
evo, tako je bilo pri nas...babica si ni dala (oz. si še ne da) dopovedat...na koncu je že lagala, da ni dala nič, pes je pa hrano pobral ne vem kje - doma je dobil samo brikete za hujšanje od veterinarja...v glavnem, operiran je bil na obeh kolenih (menjani ploščici), naslednja stvar bi bili kolki - po napovedi veterinarja...vse zaradi prekomerne teže! a ni si dala rečt, bemti! enkrat jo moja mami spet dobi, da ima pes kost od kosila...ona pa, da jo je vrgla skozi okno na cesto...(ja, pes je pa ograjo preskočil, če se ji že samo metanje skoz okno zdi normalno)...pa kaj si nor, nam se je že vsem mešalo od takšnih norih izjav user posted image  ali pa pogleda naokoli pri mizi in že ima roko pod njo...mi vsi smo pa nori in ne vidimo...jao!...no, na žalost je bil pes prejšnji teden pokopan zaradi raka user posted image  zdaj pa je na vrsti naša šicujka...meni se bo tako zmešalo...sem že sama mislila prijavit in poslat koga nad njo s položnico, škoda da se nisem spomnila takšne finte s kakšnim prijateljem user posted image  jaz ti priporočam, da vsaj ti tako rešiš zadevo (če bo kaj pomagalo), ker veš da pri tem najbolj trpi pes in nenazadnje tvoja denarnica



_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 13:11:11   
Marogica
To je pač problem starih ljudi, ki ne razumejo, da ima pes 1x na dan dovolj hrane in problem psov, ki ne znajo nehat in dajejo občutek, da so vedno lačni. Mi smo imeli podoben primer, ko smo še stanovali blizu Doma za ostarele in imeli 2 samojeda. Kot prvo sta bila navajena samo na brikete in ne na kuhano hrano, po drugo, pa je bila porcija zadostna.
Starejši so se vsak popoldan sprehajali tam okoli naše hiše in jim metali, ne samo kosti, temveč CELE OBROKE hrane, kar je psa seveda veselilo. Naju pa manj, ker sta potem imela drisko, pa še ti starčki so hrano preko ograje metali in to v plastičnu vrečki(zavezano) alu-foliji ali časopisnem papirju. Potem si lahko predstavljaš, kako je izgledala vsaka dan naša parcela, ko sva prišla iz službe.-Očitno so mislili, da si psa znata vrečko odvezati, ali kajuser posted image
Oba sva bila tako jezna, jezila sva se na "obiskovalce", jih dostikrat zasačila in celo nadrla, ko se po nekaj lepih pogovorih ni dalo nič narediti.
Odgovor je bil vedno, "če pa sta tako lačna".
Torej kaj sva lahko naredila? NIČ. So postali pravi detektivi, kje lahko vržejo, da ju midva ne vidiva, kdaj, kako....Zgodilo se je celo, da se je en starejši s kolesom pripeljal in kar med vožnjo vrečko preko ograje zabrisal....
Za znoret. Jaz mislim, da ne bo pomagalo nič, žal.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 13:22:07   
Anonimen
Naredita red s tem psom.

Če ga ne bosta, boš videla, kako "pametna" bo babica , ko bosta imela dojenčka user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 13:54:16   
Jančika_
Pa to so vsi tastari istiuser posted image . Naša dedi in babi sta psu tiščala vse živo v gobec, zraven pa sveto trdila, da neeeee, niiiiiič nista dala! Psu je pa medtem, ko sta to zatrjevala, čokolada iz gobca viselauser posted image . Moji starši so jima potem enostavno omejili dostop do psa, samo ko je pes šel ven, je takoj letel pod njun balkon in milo tulil - ja valjda je takoj ena klobasa dol priletelauser posted image .

In ja, naredi red ZDAJ - ko bo dojenček pri bajti, to bo šele žur! Naša dedi in babi sta mojemu že pri mesecu in pol hotela dat čokolado ("saj je diabetična"user posted image user posted image ) in kremšnito. Trpela sta ko Kristus, ker sem 6 mesecev samo dojila. Da ne govorimo o tem, kako trpita zdaj, ko se je izkazalo, da ima Vasja alergijo na čokolado in mu je ne smeta datiuser posted image ...

Ideja z "inšpektorjem" je sicer hecna, a bi znala delovatiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 14:59:06   
Sita
Po novem pravijo veterinarji, da morajo psi enako kot človek jesti večkrat na dan po malem in ravno tako ne preveč kalorično hrano.
Ubogi pes - to res ni zdravo zanj, mislim pa, da babica ne dela tega zato, ker bi se ji pes smilil, da ne dobi dovolj hrane, ampak je to nek boj proti tebi?
Vprašaj jo, zakaj v resnici to dela in ali ona tudi toliko poje? Čudno, da kužek sam ne poje le toliko kot rabi - kajti ponavadi to živali dobro vedo.

Res ne vem, kaj storiti, razen, da se oba z možem z njo resno in ostro pogovorita.

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 15:05:14   
Marogica
Punce, garantiram vam, da pogovor ne bo pomagal. Nikakor. Sem to doživljala 6 let. Najprej lepi pogovri, nato svete obljube (par metrov naprej je postavljen križuser posted image ), spremenilo se pa ni nič. Drugi dan sva vrečke in folije(prazne seveda ) pobirala in dostikrat drisko brisala.

Jaz mislim, da bo tvoja babica vse obljubila, kot se bost zmenili, vendar ko vas ne bo bo isto. kot sem napisala, žal...

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
19.6.2006 23:14:11   
natalia
- babici kupita prašiča
-babici kupita psa
- babici zrihtajta novi "hobi", ker očitno nima  kaj drugega za počet ko pitat ubogega psa
-z babico se pogovorita, mogoče se pa ne gre za pitanje ampak kljubovanje?

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
20.6.2006 8:10:00   
Anonimen
Sramezljivka... meni se zdi tvoja ideja cist v redu.. pa tko naredi, da bo res morala placati poloznico.. in na poloznico daj svoj racun, da ji lahko kasneje vrnes denar, ko bo dojela..

Kaj pa ko bos sla rodit.. bo sel pes s teboj? Ker ko te nekaj dni ne bo, se lahko razpoci.. user posted image  En mora definitivno s teboj v porodnisnoco.. ali pes.. ali pa babica.. user posted image

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
20.6.2006 8:17:16   
ZARA
Ne vem, kaj naj ti svetujem, sramežljivka...samo rada bi ti povedala, da je tvoja babi prava faca in vedno se nasmejem, ko opisuješ njene avanture okoli hiše...upam pa, pa da ti bo peseka vseeno uspelo rešit pred babicouser posted image
lpk

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
20.6.2006 8:44:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

samo rada bi ti povedala, da je tvoja babi prava faca


Ja.. clovek se tezko odloci, kdo je vecja faca.. babi ali tasca.. user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
20.6.2006 9:36:58   
Anonimen
Bla bla bla Tjazy, najboljš da napišem knjigo in iz tega kaj iztržim, ne?
Sramežljivkine dogodivščine; glavno vlogo bosta meli pa babi in tašča user posted image
 
A tko pol pravte, da tole ni osamljen primer. Ja sej vem, starejši ljudje majo svoje poglede na svet in svojo resnico.
Sej babi je mela svojo psičko prej, sam je lani umrla. Pa veste zakaj? Ta psička ni hotla jest nč drugega razen sladkarij. Ji je kupovala salamo, pa Kekec pašteto, pa hrenovke... nč, psička je samo povohala, se namrdnila in odkoralaka proč. Če pa si ji pod nos pomolil bonbon, čokolado, sladoled, piškot, pol pa njamiiiii! In tko jo je naša babi pitala z cukrčki...leta in leta. Psička je seveda dobila gliste, pa se babici še kar ni dalo dopovedat, da ji ne sme dajat sladkarij. Konec te psičke je zelo žalosten... gliste so jo od znotraj dobesedno požrle. Po smrti je zaudarjala že več mesecev prej, saj je od znotraj odmirala...
Nobeno vpitje ni pomagalo, če je ni pitala ko sem bila zraven, jo je takrat ko me ni bilo. Sploh pa je bila psička njena. Na koncu je le še ležala, zavita v odejico-meni se je paralo srce, vedela sem, da bo umrla. Ker nisem hotela, da tako trpi, sem poklicala veterinarja in se zmenila za...sej veste.
Naslednje jutro, ko bi jo morala odpeljati, pa sem našla babico, kako se sklanja nad njo in joče. Psička je ponoči umrla. user posted image
Vidite, pa je ni nič izučilo! Zdaj hoče, da raznese mojega psa!
Bom kar poklicala svojega prijatelja, pa naj se zmenita. Ker kot je rekla Jančika, kaj šele bo, ko bo otrok?
A ga bo tut pitala z čokolado in raznimi cukri, kadar bo imela priložnost?


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
20.6.2006 9:47:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

- babici kupita prašiča


Hja to je pa druga zgodba...user posted image

Ga je že mela!!!! To je blo pol stoletja nazaj, ko je bla stara kakih 40.
Za hišo so ji postavili uto, kjer je imela prašička-praseta po velikosti.
Ampak to ni bil navaden prašiček, to je bil njen hišni ljubljenček. Ime mu je bilo Joško, uto je imel verjetno najčistejšo na svetu, pred kosilom je bilo na vrsti pol urno čohanje in česanje (brez tega Joško ni hotel pojesti kosila), obrok je bil velik za 3 prašičje obroke, pela mu je, pripovedovala pravljice...tut na sprehode ga je vodila... dokler ni bil tako obilen, da ni šel skozi vrata user posted image .
Skratka Joško je živel kot v user posted image . Babi ga je imela neizmerno rada (to razumem ker sem tudi sama taka), ampak prašička je njen mož pripeljal z nekim drugim namenom, ki ga je imel tudi namen izvršiti...
Ko je prišel tisti dan, se je babici od žalosti skoraj zmešalo. Seveda komu se pa nebi, če bi vam hoteli zaklati vašega psa in ga predelati v klobase?! Ker to je bil za babico Joško...njen zlati kuža.


(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
20.6.2006 10:05:01   
Lana25
He he, sem si prinesla slastno sladko tortico, se lepo vsedla za računalnik in prvo kaj sem prebrala je bilo to, kako so gliste pojedle kužka, ki je jedel sam sladko. In je šla tortica kar lepo nazaj na hladno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
20.6.2006 10:09:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lana25

He he, sem si prinesla slastno sladko tortico, se lepo vsedla za računalnik in prvo kaj sem prebrala je bilo to, kako so gliste pojedle kužka, ki je jedel sam sladko. In je šla tortica kar lepo nazaj na hladno. user posted image


Sorry Lana! Pojej raje kako breskvico, je bolj zdrava user posted image

Aja, torto pa k men prnes user posted image

(odgovor članu Lana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
21.6.2006 13:40:19   
Anonimen
Uh, vidim, da moja babi pa le ni tko ''grozna'' in razume vsaj kar se tega tice. Ima dva psa in ene 7 mack, macke dnevno popijejo tudi po 1L alpskega mleka, jejo seveda brikete le ene vrste, psi jejo macje briketeuser posted image , ker pasjih nocejo in kuhano hrano.

Ko pride tja Luna se vsa hrana obvezno pospravi (ker ce ne jo nas pozreuh pozre v sekundi) in se je ne pita z nicemer, razen ce jaz to izrecno dovolim. Jim je jasno, kaj pri mojem psu lahko in cesa ne. Edino doloceni osebki pri nasi bajti si se vedno niso zapomnili, da ne smejo Lune futrat direkt z mize, ampak vstat in it stran, najbolje do njene posode in ce pes ob pol sedmih zvecer zacne tezit, se ne pomeni, da je na smrt lacen (za jest dobi po 7.uri).

Groza, men bi se ze zmesalo! Amm .. kaj pa ce bi ji vsaj dala za prebrat kaksno hrano naj bi praviloma dajali psu (neslano, nezacinjeno itd.)? Ker pes in cebula..brrruser posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
21.6.2006 14:42:59   
Babaloo
Očitno vašega mešanca hrana nič ne moti, ha, ha, ha. On samo veselo z repom maha in mljaska.......
Še dobro, da babica vas ne tk pita!!
Kupi ali naredi boks, psa noter zapri in ključ zraven nesi. Pa tako male luknje v mreži naj bodo, da babica nič ne bo mogla skozi vreči!! Pa na streho ne pozabi!!
Dokler pes ne shujša, naj bo v karanteni- stran od babice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
21.6.2006 15:47:41   
Anonimen
Nehi, nehi, Babalu, ker volja najde pot.

Mu bo pire krompir skoz lukne not potiskalauser posted image

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
22.6.2006 4:18:10   
m76
Kupite ji bernardinca. Če ni dovolj en , pa dva. user posted image  Verjemi že en bernardinec je veeeelik strošek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Babica pita psa, kot za zakol
22.6.2006 15:25:15   
Babaloo
Pa še prav imaš!!!!!!!!
Si kr predstavljam........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?