|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vam rata?
21.2.2007 12:26:57   
PIAF
Mene pa vseeno zanima, kako vam rata, da kupite parcelo in potem gradite vse s svojim denarjem? Sedaj ko prebiram forum se mi zdi, da vas je večina parcelo kupila. Moje tri kolegice, ki so gradile in še bodo, so vse dobile parcelo podedovano. Če bi to meni bilo dano, se ne bi bala graditi. Sedaj pa kupit parcelo, ki stane (po starem)  15 mio na taki lokaciji npr., ki bi jo jaz imela (okolica MB), potem pa še bajta, npr. montažna za okrog 25 mio. - enostavno ne gre, tudi če si bi hotela vzeti kredit.

Npr. imam 10 mio. (prej moram prodati stanovanje in nekje tačas živet?), kupim parcelo in si vzamem kredit za montažno 20 mio. niti ne dobim kredita, kaj šele več.
Pa se mi je zdelo, da nimam slabe službe, a jo očitno imam. No, moj bolj slabo zasluži, jaz pa nič kaj več. Skupaj imava na mesec 420.000 sit.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 12:46:48   
Strawberrie Cherrie
Piaf, to tut mene zanima.user posted image
Ker mi2 sva/bova porabila okoli 6mio za popolno obnovo zgornjega štuka -> pa mava samo 1mio našaran, sreho smo že prekrili, in pa novo plin smo potegnili.
Drag špas, nimaš kej....

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 12:49:48   
Anonimen
Dobra volja in iznajdljivost. Vse se da, sam če se hoče. Moraš pa marsikaj dat na stran, da se tega polatiš.user posted image  Brez odrekanj ne gre.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 12:57:02   
PIAF
Že sedaj se odrekamo iz meseca v mesec, za vsako hrano vem, kje koliko stane, kje se splača kupit, za oblečt si že nisem kupila ne vem kako dolgo, samo za otroka, ker on potrebuje več, da ne govorim o dopustu in ostalih luksuznih zadevah....pa smo vseeno vsak mesec v minusu....Vse je tako drago, da se mi že meša. Kuham tudi poceni kar se da, pa imava vsak službi za nedoločen čas. Vrtec je tako drag, potem vsi krediti (nisva imela nič privarčevanega pred nakupom stanovanja), stroški v stanovanju tudi, opremo imava tako poceni, ker nama je kolega mizar vse naredil za najmanjši denar....
Nikjer pa nič ne priteče zraven, kaki tolar (pardon evro), vedno sva na tisti meji, da glih za par tolarjev plačava več vrtca, dobiva manjši otroški dodatek.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 13:01:28   
srki
Zaenkrat še šparam, amak tudi ko bom našparala tisto, kar pač bom, se bom mogla zakreditirat. Ne samo jaz, tudi moj partner. Z neba mi ne bo nič padlo, takšnih sorodnikov ali staršev, da bi mi dali parcelo ,pa tudi nimam .

Je pa res, kot je napisala Nati, da se moraš tudi čemu odreč, npr. kakšnemu dopustu ali takim stvarem, ki jih niso nuja v življenju.

Na jetra mi grejo tisti, ki govorijo, kako nimajo denarja, ampak bog ne daj, da si poleg nove torbice ne bi kupila zraven še čevljev, ki pašejo zraven torbice. Če zmoreš to, zmoreš tudi tistih par eurov dat na stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 13:03:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  S tem se pa strinjam.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 14:03:24   
timoteja



Tudi sama se sprašujem, kako jim rata. Mi imamo v hiši v mansardi svoje stanovanje 80 m2, pa sva vseeno malo razmišljala o gradnji hiše. Pa se nama je kar hitro ustavilo, in sicer: solidna parcela cca.8 mio, kom.prisp. 4mio, papirji in projekti, smo pri 15 mio samo za papirje. Pa solidna hiška cca.25-30 mio. Glede na povprečne dohodke cca.400 jurjev/mesec in izdatkih (vrtec 45 jurjev,ddz, življ.zavarovanje in fondpolica, zavarovanje hiše, avtomobilov ipd), pa ne živimo luksuzno. Mi ni jasno, kako iti graditi hIŠO. No, razen če bi nam stari starši varovali otroka, kuhali kosila, oblačili otroka itd. Pa da lahk daš 250 jurjev na mesec na stran, pol že gre, če pa moraš plačati in kupiti vse sam, pa ni variante. Čisto enostavna matematika, po mojem.



(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 14:25:44   
Anonimen
Tole sem pa že spraševala:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=979982&mpage=1

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 19:15:37   
jooly
solidna parcela cca.8 mio


kupim brez da jo vidimuser posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 19:38:25   
Annny
Se strinjam s tabouser posted image
Naša parcela...35 mio sit..ampak kaj moremo, na Gorenjskem so cene take,
ta cena je še ugodna.
Lp

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako vam rata?
21.2.2007 21:00:01   
Anonimen
ja midva brez mojih staršev že ne bi zmogla. mojedva sta nama  kuplila parcelo par let nazaj. je bila 11 mio 488 kvadratov! ne vem kje vi najdete za 8 mio parcele. s tem da je zdej najina vredna na trgu 18 mio. toliko gredo cene gor.
tudi pri grdnji sta malo prispevala, veliko sva se pa sama zapufala (20 mio) pa še varčujem zraven na shemi in mi poteče drugo leto. komaj čakam že ta denar ker ga je vedno in vedno premalo. ja začela sva zidat tako da sva imela prišparan 1 mio (v enem letu) za pgd, ostalo pa vse iz nule + starša.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako vam rata?
22.2.2007 8:09:13   
srki
Lara, za 8 mio parcele najdeš v našem koncu, ampak naš konc je totalno "zgubljen", ker se nas itak večinoma vozi v večje kraje, npr. Ljubljano. Aja, to je Ribniški konec oz. še v bolj bednem kraju, kot je Ribnica. Bednem glede zaposlitev mislim.

Rezultat je, da parcele in stare hiše kupujejo ljudje iz večjih mest, zoper iz Lj, kjer si naredijo samo vikende.

Poceni pa so zato, ker domačini jih res ne kupujemo(jo) ker je iz leta v leto slabše. Za našo občino se nič ne brigajo, otroke pa hočejo imet. Naj začenejo šlihtat pri vrtcih in bo tudi "domačinov" več ostalo v naših krajih. Tako pa hodijo v naše konce tisti, ki živijo v mestih, na podeželje pa si hodijo spočit živce. Lahko je to....Ah, ma brez veze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako vam rata?
22.2.2007 8:34:50   
Anonimen
Pri nas parcele 20-25 miljonovuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako vam rata?
22.2.2007 14:46:10   
natalia
mi tudi prodajamo parcele od 6 mio naprej (Duplek), po potrebi zgradimo še hišo!!user posted image  

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?