|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa počitnice za naše sončke?
18.4.2007 18:12:47   
tjaskha
Vsaj sama nekako vsako leto obtičim pred mnogimi možnostmi poletnih počitnic za otroke in izbira je vse prej kot preprosta. Tudi cene in programi so si zelo raznoliki in me zato zanima, če ima katera od vas kakšne izkušnje s poletnimi kampi, izleti, počitnicami, itd.

Mene sicer bolj zanimajo izkušnje z vsaj enotedentskimi počitnicami, ker je z varstvom poleti pri nas večni problem user posted image Na internetu sem sicer že gledala vse žive programe in tudi našla nekaj zanimivih, med drugim tegale: http://www.lamami.com/pocitnice.php Ali katera pozna? Vsaj meni je fino, ker mi ustreza lokacija in seveda moram malo gledati da bom finančno prišla skozi. Pa tudi program se mi zdi malce drugačen kot običajno, da poskusimo še kaj novega, a ne? user posted image

Vsa mnenja in izkušnje so zelo dobrodošle!

Uživajte v sončku s svojimi sončki user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa počitnice za naše sončke?
18.4.2007 18:36:13   
Primoza
Meni se zdi zgoraj opisana ponudba precej draga, podobno je še z nekaterimi privatnimi ponudniki, npr. sofistkom ipd. Njihovi programi so sicer kakovostni, ampak privatne ustanove morajo ustvarjati dobiček, kar se pozna tudi na ceni.

Mislim da je smiselno da se obrnete na  CENTER ŠOLSKIH IN OBŠOLSKIH DEJAVNOSTI, FRANKOPANSKA 9, LJUBLJANA, ki ima zelo ugodne in kolikor sem preštudiral tudi pestre pakete:

http://www.csod.si/

Poleg tega so še vedno zelo aktivne lokalne zveze prijateljev mladine.


(odgovor članu tjaskha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj pa počitnice za naše sončke?
18.4.2007 19:39:54   
tjaskha
Najprej najlepša hvala za informacije user posted image

Seveda sem si takoj pogledala in zgleda zelo zanimivo. Cena je res malce nižja, samo težava je v tem, da je starostna omejitev od 7 let naprej. Gledala sem tudi število otrok v skupini in če je prijavljenih toliko kot je prostih mest so to precej velike skupine, kar pomeni manj individualnega posvečanja otrokom. Sem že iz izkušenj pristaš manjših skupin  user posted image

Manjkajo mi tudi kakšne slike otrok, ki so že bili na njihovih počitnicah. Vsaj meni osebno slike zadovoljnih otrok med igro in v raziskovanju povejo več kot katerikoli program.

Ali ima morda katera mamica konkretne izkušnje s poletnimi počitnicami?

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj pa počitnice za naše sončke?
18.4.2007 19:52:24   
Primoza
Fotografije obstajajo, so pa malo skrite pri posemezni dejavnosti. Verjetno se pa strinjate da pocukrane fotografije nasmejanih otrok ne morejo biti ravno merilo izbire. To je tako kot če kupiš avto zaradi hostese.

Kolikor sem dešifriral so prijave omejene na 30 otrok, skrbnikov pa je seveda več, npr. 6.

Se pa strinjam z vami da se (samo) na ceno ne gre ozirati. tudi jaz bi bil zelo vesel kakega komentarja na počitnice Centra šolskih in obšolskih dejavnosti.

(odgovor članu tjaskha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?