|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spisek potrebnih stvari za na morje
24.5.2007 11:08:21   
sreca212
Ali ima katera spisan spisek vseh stvari, ki jih potrebujemo za na morje za dojenčka (moja bo stara 6 mes); kje zavarujete otroka za letovanje za Hrvaško; ali naj vzamem s seboj prenosno posteljico -glede na to da doma spi v svoji sobi v svoji posteljici ali naj spi kar z menoj v postelji (grem na morje z mojo mamo in ne z možem :( in je ne bi rada navadila spati z nami; ali je potrebno s seboj vzeti vse njene igrače (igralna podloga),...... joj tok mam vprašanj, pa ne bi rada komplicirala toda očitno ravno to delam a ne :)
hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spisek potrebnih stvari za na morje
24.5.2007 11:19:57   
eya
Mi vzamemo sabo prenosno posteljico, je fajn, sploh pri tako majhnem, ki gre še čez dan večkrat spat in veš, da nima kam pasti. Igrač ni treba veliko vzet, kako, s katero se zna zamotit.

Vzemite s sabo svečke ali Calpol, termometer, fiziološko, vato, kakšen obliž, mogoče alkohol. Pa klobučke za senco naredit. Mogoče tudi UZ lučko proti komarjem, če misliš, da jo boste rabili.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu sreca212)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spisek potrebnih stvari za na morje
24.5.2007 13:48:05   
honey
Če je vajena spati v svoji postelji, potem le vzemi prenosno s sabo. Mi je sicer nismo potrebovali, ker je spal pri nama, tako da je bilo krame malo manj. Čez dan je pa itak spal v vozičku ali pa v otroškem ležalniku na plaži pod borovci. Ker smo bolj zaspanci, smo hodili na plažo zelo pozno (okrog 11, 12), ko so drugi odhajali s plaže in smo šli s plaže zvečer 18, 19 (ko so drugi spet prihajali) user posted image . Imeli smo tisti polšotor za senco in nismo potrebovali nobenih marel oz. senčnikov in podobnih stvari, blizu je bil tudi borov gozdiček,imeli smo edino kakšen klobuček, ko smo šli  v vodo ali pa kapico s šiltom. Igrač nismo imeli skoraj nobene, ker se je mož igral z njim user posted image , imela sem pa skoraj komplet njegovo garderobo, ker smo šli v 2. polovici avgusta in nisem vedela, kakšno bo vreme.

Kar pa se tiče "lekarne", sem imela Calpol sirup, termometer, obliže, ki jih imam itak ves čas s sabo in to mislim, da je bilo to. Ker glede na to, da je bil takrat star 5 mesecev, res nisem jemala nič drugega s sabo, ker itak, če bi bilo karkoli narobe, bi morala iti z njim k zdravniku. Zavarovanje sem pa naročila pri ZZZS na njihovi spletni strani za vse 3 in sem dobila tiste evropske kartice. Hvala bogu jih zaenkrat še nisem nikoli uveljavljala. Tako da mislim, da ni potrebno preveč komplicirat. Uredi si zdravstveno zavarovanje in to je najbolj važno.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spisek potrebnih stvari za na morje
24.5.2007 14:02:55   
kobacaj
Ojla!

Mene pa samo zanima če katera mogoče ve kje lahko kupim omenjeno UZ lučko proti komarjem? Že kar nekaj časa nazaj so jo imeli v DM-u, pa je nisem takoj kupila zdaj jo pa nikjer več ne najdem. Hvala

(odgovor članu sreca212)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spisek potrebnih stvari za na morje
26.5.2007 13:05:55   
eya
Poglej še v Pikapolonici, mi smo jo tam lani kupili, ali pa mogoče v kaki drugi trgovini za otroke.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?