|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sama
19.6.2007 22:09:52   
Anonimen
Pred par dnevi me je partner pustil samo z dvema otrokoma in šel k drugi. Danes me je prišel prosit, če sme priti nazaj, pa sem ga zavrnila, ker vem, da se ne bo nikoli spremenil. Pamet mi pravi, da je najbolje, da smo narazen, po drugi strani pa ga pogrešam, da se mi meša. Čez dan je še šlo, zdaj pa se počutim tako sama. Komaj se premagujem, da ga ne pokličem, naj pride- ampak tega z drugo ne morem oprostiti.
Kako ste ve s podobno izkušnjo "pregurale" skozi prve tedne, da je manj bolelo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sama
19.6.2007 22:15:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ampak tega z drugo ne morem oprostiti.


Pravijo, da je grešiti človeško.

Zakaj ne bi bilo tudi odpuščati?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sama
19.6.2007 22:15:08   
Slončica
Sicer nisem ostala sama z otrokom a bom vseen napisala..šla sem vn v družbo,začela aktivno tečt,si omislila nov hobi...prežurala sem cele noči..moj nasvet je,da ga ne vzemi nazaj,ker verjetno ne bo nikol več tko kot je bilo,ne tebi ker mu ne boš zaupala njemu pa se bo še kr dvigoval ob drugih..mislm da lahko sama z otroci velik kvalitetneje zabiječ čas kot pa s takim oslom.Seveda če si kokr tok finančno neodvisna,sej preživnina pade sam so še drugi stroški(delitev premoženja...)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sama
19.6.2007 22:20:35   
MALINČICA
Joooj, če se mi kaj takega zgodi, upam, da bom dovolj močna, da ga zavrnem!

Prevara partnerja je za žensko ena najhujših žalitev. Jaz, ki nisem čustveno vpletena, ti svetujem, da če je le možno, živi brez njega. Verjemi vase, verjemi, da si lahko srečna, bolj srečna ob nekom, ki bo spoštoval tvojo voljo, da si ga sploh izbrala za svojega...



_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sama
19.6.2007 22:49:28   
beba76
Anonimna, napisala si mojo zgodbo. Pred 5. leti sem ostala sama z dvema otrokoma - 2 in 5,5 let. Tudi je odšel k drugi (tega seveda ni priznal), čez par dni pa prišel prosit, da ga vzamem nazaj. NE!!! Takoj, ko je odšel, sem vedela, da je to dokončno, da mi lahko obljublja ne vem kaj, nazaj ga več ne vzamem! In ga nisem.

Našla sem si drugega partnerja, s katerim imam še dva otroka in mi prav nič ne manjka - nasprotno, imam vse! Če pa bi ga vzela nazaj, bi pa zmerom živela v strahu, kdaj se bo ponovilo, kdaj ga bo spet prijelo in bo odšel h kaki drugi, če bi zamudil iz službe, ne bi bila mirna....brez zaupanja zveza ne more biti uspešna.

Če ti uspe vse oprostiti, pozabiti, iti čez vse in na nek način začeti na novo, vsaka ti čast! Jaz nisem takšna in niti malo ne obžalujem odločitve, ki sem jo sprejela takrat. Pa ni bilo lahko, verjemi mi. Tudi sem ga pogrešala, si potihem želela, da pride nazaj, sproti pa sem se spraševala, kaj s tem pridobim oz. izgubim. Tehtnica se je nagnila v negativno stran (z njegovo vrnitvijo bi bilo kvečjemu slabše) in rekla sem si: NE, zmogla boš sama! Če je odšel, je odšel, ni ga več, ne bo ga več, živi naprej, naredi to zase, za otroka.... Uspelo mi je in ponosna sem na to!

Kakorkoli se odločiš, želim ti vso srečo, upam pa, da ti bo moja zgodba pomagala pri odločitvi.

Srečno!

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sama
20.6.2007 5:39:08   
Anonimen
Hvala vam, še posebaj Nikica76! Tudi jaz pri sebi vem, da je tako najbolje.
No, včeraj  pozno zvečer me je še poklical, če lahko pride nazaj, pa sem vztrajala pri svojem NE. In ko je videl, da zlepa ne bo šlo, je začel z napadom: da sem itak jaz tista, ki ga je prisilila v to, da ima drugo, saj sem vedno preveč utrujena za...(vstajam ob 5h, peljem otroka v vrtec, grem v službo, domov, sem ves popoldan z otroci, zvečer ju okopam, nahranim, dam spat, potem pa še po hiši storim, kar je treba. On ko pride iz službe pa je preveč utrujen, da bi naredil karkoli in gre ali počivat ali s kolegi na pijačo-pa ne, ni star 20 let, pač pa 2x20). Hvaležna sem mu za ta klic, ker mi je dokončno odprl oči in zdaj vem, da je bolje, da smo z otroci sami.


(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sama
20.6.2007 6:24:58   
Rožica I
Cenim tvojo trdno voljo pri oblikovanju zdravega okolja zate in tvoje otroke user posted image !
Težko bo še nekaj časa, vendar bo tudi to, verjemi, minilo!
Držim pesti, da čimprej zadihaš s polnimi pljuči!
Poskusi si utrgat kakšno urco (magari na teden) le zase; pojdi na masažo, ali samo tečt v gozd..- za našo psiho je to pravi balzam!
Razmišljaj v stilu, da je življenje lahko lepo s partnerjem in enako tudi brez partnerja. Ustvari notranje zadovoljstvo in srečo v sebi, za to ne potrebujemo drugih..

Vem, lahko je meni govoriti, ko sedaj nisem v tvoji koži, ampak sem bila v podobnem primeru, zato vem, da je bolje kvalitetno biti samski, kot v slabi zvezi.

Boš zmogla, brez skrbi user posted image user posted image user posted image !

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: sama
20.6.2007 7:43:16   
Mina1
Zmogla boš boš videla, jaz sem rabila 1 leto, 1 leto joka, sedaj sem v redu s to razliko, da sem bila jaz na cesti praktično z obema otrokoma, ker je on ostal v stanovanju, ti pa imaš vsaj streho nad glavo.

In tako je kot pravijo: samo dve možnosti sta, lahko ga vzameš nazaj, mogoče vama rata, ali pa boš večno živela v strahu, kaj dela, kje je in s kom je....ali pa enostavno rečeš NE.

Veliko lepega ti želim, boš videla, za vsako rit palica raste in tudi tebi bo spet posijalo sonce, meni je tudi, otroka pa rabita mirno in lepo okolje brez kreganja in poniževanja.

Vse lepo tebi in otročkomauser posted image   


_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: sama
20.6.2007 8:40:24   
Anonimen
A mpak,če ga imaš res rada pomisli tudi na otroka.Pogovori se z njim mogoče pa bo se spremenil.In,če je prišel prosit,da ga vzemi nazaj mu je sigurno žal in se bo spremenil.Vsaj po mojem.TEŽKO JE OSTATI SAMA Z DVEMA OTROKOMA.Nevem naredi kakor hočeš ampak en kiks še ne pomeni,da bo vedno tako.Mogoče mu je bila to šola zdaj.Nevem kaj bi jaz naredila v taki situaciji ne morem povedat.Dokle tega ne izkusiš na svoji koži je lahko govoriti,ko pa prideš v to pa razmišljaš čisto drugače.Nevem no.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: sama
20.6.2007 8:43:30   
Anonimen
Vojakinja, a si sploh prebrala njen drugi post, kaj se je zgodilo včeraj zvečer?

Ja, jaz ga na tvojem mestu ne bi vzela nazaj.. Ker bo vedno isto in isto.. Prav res te občudujem, da si zmogla, da zmoreš biti vztrajna, le tako naprej.. Privošči srečo sebi in otrokom..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: sama
20.6.2007 8:55:17   
jagoda77
meni pa samo nekaj ni jasno, pri vseh teh ločitvah pa vsem, v večini pravijo ženskam, da naj razmišlja o otrocih. Ja zakaj pa ne bi fotr razmišljal o tem, zakaj pa mora vedno mama biti tista, ki mora gledat na dobrobit otroka, a nima otrok dva starša?

anonimna, prav je, da se postaviš zase in če se ne vidiš z njim in če mu ne moreš oprostiti, potem stoj za tem, verjemi zaradi te odločitve si boš enkrat še zelo hvaležna, sploh ker si videla, kakšen pristop je ubral potem, ko ni dosegel svojega. Torej pri naslednjem kiksu boš spet ti kriva, ker si bila pa v petek dopoldan preveč utrujena. Bedak!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: sama
20.6.2007 9:04:55   
Maleal
Mislim,da si storila pravilno,vem,da bo težko,a čas bo prinesel svoje,vso srečo user posted image .

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: sama
20.6.2007 9:06:41   
Taula
Sma ga najbolje poznaš. Samo glede na njegov večni klic in obtožbe da si ti kriva da te je varal, imam občutek da se niti ne zaveda kaj je naredil oz. da nima nič slabe vesti.

Jaz zase vem da ni pogoja da ga vzamem nazaj. Zakaj ne? Ker se imam preveč rada in ker si zaslužim biti srečna. Na začetku je težko, zelo težko. Samo po tej bolečini pride spet sonček in možnost za srečo.  Zakja bi bila z nekom ki te je varal? Da te bo skrbelo kdaj bo to spet naredil? Da ti bo očital tvojo utrujenost, nepripravljenost na seks? In ko boš utrujena bo zopet poiskal seks pri drugi? Ne hvala.

Pa še nekaj se je za vprašati..zakaj se je vrnil. Se je vrnil ker ga je ljubica postavila pred vrata? Ker je ugotovil da je tudi ona utrujena, da tudi ona nerga in da ni seks mašina?user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 20.6.2007 9:07:58 >


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: sama
20.6.2007 9:21:48   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pred par dnevi me je partner pustil samo z dvema otrokoma in šel k drugi. Danes me je prišel prosit, če sme priti nazaj, pa sem ga zavrnila, ker vem, da se ne bo nikoli spremenil. Pamet mi pravi, da je najbolje, da smo narazen, po drugi strani pa ga pogrešam, da se mi meša. Čez dan je še šlo, zdaj pa se počutim tako sama. Komaj se premagujem, da ga ne pokličem, naj pride- ampak tega z drugo ne morem oprostiti.
Kako ste ve s podobno izkušnjo "pregurale" skozi prve tedne, da je manj bolelo?



enkrat vara.. dvakrat.. trikrat..

taki ljudje se ne spremenijo.. boljše ti je tako kot je.. čas pozdravi rane..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: sama
20.6.2007 9:51:44   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi



enkrat vara.. dvakrat.. trikrat..

taki ljudje se ne spremenijo.. boljše ti je tako kot je.. čas pozdravi rane..



  Zahi, to ni res ( in se mi tega ne da več ponavljat ). To je nikjer in nikoli dokazan stereotip, pri nekaterih je res tako, pri nekaterih pač ne.

   Je pa res, če avtorica teme ve, da nikakor ne bi mogla odpustiti, pozabiti, iti dalje, je na dolgi rok bolje, da vztraja na svojem. Zato, ne pa zaradi bedarije "enkrat vara vedno vara".

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: sama
20.6.2007 10:18:25   
Anonimen
Res dobro, da ti je pri ponovnem klicu rekel tisto, kar ti je. To imej skozi v mislih. Ko ti bo najboj hudo za njim, se spomni tega. Takega poniževanja res ni vreden nihče.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: sama
20.6.2007 10:20:40   
Mina1
Res dobro, da ti je pri ponovnem klicu rekel tisto, kar ti je. To imej skozi v mislih. Ko ti bo najboj hudo za njim, se spomni tega. Takega poniževanja res ni vreden nihče.


ja točno tako, meni je tudi moj rekel. ti si me naredila tazga, ja seveda, potem pa svizec zavije.......

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: sama
20.6.2007 10:25:04   
jade1
In to mi je neki mačo, ko vidi, da se ženska ne premisli začne vso krivdo valit na njo. Kot, da mu je ona odpela šlic in mu rekla naj gre k drugi.user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: sama
20.6.2007 10:31:33   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi



enkrat vara.. dvakrat.. trikrat..

taki ljudje se ne spremenijo.. boljše ti je tako kot je.. čas pozdravi rane..



Zahi, to ni res ( in se mi tega ne da več ponavljat ). To je nikjer in nikoli dokazan stereotip, pri nekaterih je res tako, pri nekaterih pač ne.

  Je pa res, če avtorica teme ve, da nikakor ne bi mogla odpustiti, pozabiti, iti dalje, je na dolgi rok bolje, da vztraja na svojem. Zato, ne pa zaradi bedarije "enkrat vara vedno vara".


no.. poznam v bistvu ene 4-5 ljudi.. ki so enkrat varal.. pa še vedno varajo.. vsi so rekl "sej je blo sam 1x".. pa ni tko user posted image

sicer me ne zanima.. ampak podpiram odločitev avtorice.. kufri in vrata!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: sama
20.6.2007 10:32:29   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

ja točno tako, meni je tudi moj rekel. ti si me naredila tazga, ja seveda, potem pa svizec zavije.......


patetik.. sorry..

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: sama
20.6.2007 10:41:11   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi



no.. poznam v bistvu ene 4-5 ljudi.. ki so enkrat varal.. pa še vedno varajo.. vsi so rekl "sej je blo sam 1x".. pa ni tko user posted image

sicer me ne zanima.. ampak podpiram odločitev avtorice.. kufri in vrata!


  Na podlagi 4 - 5 primerov, ki jih ti poznaš, ne moreš devat splošnih zaključkov.

   Odločitev avtorice pa, kot sem napisal, tudi jaz podpiram, sem tudi napisal, zakaj.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: sama
20.6.2007 10:47:09   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vstajam ob 5h, peljem otroka v vrtec, grem v službo, domov, sem ves popoldan z otroci, zvečer ju okopam, nahranim, dam spat, potem pa še po hiši storim, kar je treba. On ko pride iz službe pa je preveč utrujen, da bi naredil karkoli in gre ali počivat ali s kolegi na pijačo-


bolj kot varanje je zame problem tole.

"ja, kar pridi nazaj, ampak delo si bomo razporedili (jaz otroke, ti vse kar je po hiši in obratno), obnašal se boš kot bom jaz pela (crkljaj me). in mogoče po kakšen tednu začneva seksat, ko se odtalim. če boš zdržal do takrat in naprej v tem tempu...potem je še upanje zate"



_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: sama
20.6.2007 11:03:36   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

A mpak,če ga imaš res rada pomisli tudi na otroka.Pogovori se z njim mogoče pa bo se spremenil.In,če je prišel prosit,da ga vzemi nazaj mu je sigurno žal in se bo spremenil.Vsaj po mojem.TEŽKO JE OSTATI SAMA Z DVEMA OTROKOMA.Nevem naredi kakor hočeš ampak en kiks še ne pomeni,da bo vedno tako.Mogoče mu je bila to šola zdaj.Nevem kaj bi jaz naredila v taki situaciji ne morem povedat.Dokle tega ne izkusiš na svoji koži je lahko govoriti,ko pa prideš v to pa razmišljaš čisto drugače.Nevem no.user posted image user posted image user posted image user posted image



Oprosti, saj si v redu punca, ampak ... saj ne misliš resno user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: sama
20.6.2007 11:06:49   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: daddy



Zahi, to ni res ( in se mi tega ne da več ponavljat ). To je nikjer in nikoli dokazan stereotip, pri nekaterih je res tako, pri nekaterih pač ne.

  Je pa res, če avtorica teme ve, da nikakor ne bi mogla odpustiti, pozabiti, iti dalje, je na dolgi rok bolje, da vztraja na svojem. Zato, ne pa zaradi bedarije "enkrat vara vedno vara".



S tem se popolnoma strinjam. Pri meni je tehtnica na NE prevagala v trenutku, ko sem prebrala njegovo obtoževanje po telefonu. Tu se je po moje pokazal pravi jaz, ki bi vedno znova udarjal na dan. Strinjam se s tem, da nikjer in nikoli ni dokazan stereotip. Vsak si zasluži drugo šanso. Ta model jo je zapravil s svojim monologom po telefonu. No, vsaj pri meni bi si.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: sama
20.6.2007 12:36:51   
plenicka
Draga anonimna - tvoja zgodba je podobna moji z eno razliko, da sem ostala sama samo z enim otrokom.
Kako sem pregurala prve tedne oz. mesece? Zelo težko. Ker me je njegovo varanje, laži in vse kar spada zraven zelo prizadelo. Te dni mineva 7 mesecev in še vedno nisem ok - morava pač imeti stike zaradi sinčka. Iz moje izkušnje pa ti lahko povem, da so mi veliko pomagali pogovori s prijateljicami, pa veliko joka. Glede tega ali mu daš še eno priložnost, se boš morala odločiti sama. Naredi pa tako kot ti narekuje pamet. To je dolgoročno najboljše. Sčasoma pa boš tudi prenehala pogrešati njega in vse vsakdanje stvari, ki so bile povezane z njim. Če se boš odločila ostati brez njega. Želim ti vso srečo!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?