|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko si finančno omejen, treba pa se je seliti
25.6.2007 10:40:11   
2mama
Tu bo dobrodosel vsak nasvet. Mi se moramo cez 2 meseca selit v novo hiso, kredit smo v glavnem pokurili (OK, mojstrska dela razen beljenja so finito), imam pa naslednja vprasanja:

kake barve laminat (ja, vem, sto in en razlog, zakaj boljsi parket, ampak glej zgoraj - ni perja) v dnevni sobi in kakega v otroski sobi (imam dva enoletna razgrajaca, ki sta mi tu v stanovanju unicila cisto nov parket)? za dnevno sobo bi rada nekaj svetlejsega (vi pa mi povejte, na kakem bo umazanija manj vidna), regal bo cesnja. otroska soba pa bo barvana v zelenih, modrih in rumenih kombinacijah, pac otrosko pisano.

Pa se to - za tiste, ki imate kake podobne izkusnje: je pametno kupovati kako pohistvo zacasno, recimo jedilno mizo in stole (nekaj poceni, za recimo eno leto) ali je bolje improvizirati dokler pac ne zberes zadost denarja za to, kar hoces? Kuhinjo imam the best, kopalnico tudi, tudi spalnico bova nabavila nekaj bolj trajnega. Ostalo bova nabavljala kasneje (deloma sva se za to odlocila prav zaradi otrok, ki prehajata v fazo unicevanja in razbijanja).

Kako sedezno v dnevno (spet upostevaj - ni glih dost perja, pa mali razgrajaci)? Kam po njo?

Bomo hvalezni za namige.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko si finančno omejen, treba pa se je seliti
25.6.2007 10:53:04   
nuala
Na splošno ne dam zelo veliko na drago pohištvo, se mi zdi škoda denarja.
No, zakonska postelja je fino, če je kvalitetna.

Ko smo bili v najetem stanovanju:
Mi smo spali na jogijih.
Kavč smo tudi kupili poceni ( cca 30.000 SIT ), je bil pa udoben in imel je zgoraj tako prevleko, ki si jo lahko odpel in vrgel v pralni stroj. In raztegnil se je v posteljo. Se je pa razsul po 3 letih uporabe.
Za otroško sobo, kopalnico, predsobo in dnevno smo kupili odprte regale, so poceni in zelo lepi, zame tudi praktični. POa še preseliš jih zlahka.
Jedilno mizo in stole smo kupili na akciji, kao bukev. Vse se je zelo dobro obneslo. V nasprotju z drago mizo iz češnje in stekleno ploščo ki sem jo imela potem.
Meni je všerč laminat bukev, imela sem pa v pisarni takega zelenega ( enkrat na razprodaji v rutarju ) in je bil zelo dekorativen.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ko si finančno omejen, treba pa se je seliti
25.6.2007 10:53:11   
Marogica
KAr se pohištva tiče, bi ti svetovala Ikeo
http://www.ikea.com/ms/de_AT/local_home/store_graz.html

Kar pa se laminatov tiče, sem pa mnenja, da obstaja svetla in temna svinjarijauser posted image , tako, da prav velike razlike ravno ni, bolje, da gledaš, kaj vam paše k opremi oz. kaj vam je všeč.

Jaz pohištva ne bi kupovala "začasno"...bolje nič in potem kupiti nekaj konkretnega, saj se ponavadi pohištvo ne kupuje samo za leto ali dve...



_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ko si finančno omejen, treba pa se je seliti
25.6.2007 14:27:55   
Anonimen
Če imaš razgrajača, ki bosta še nekaj let razgrajala, potem bi jaz kupila začasno pohištvo. Poceni. Ker nekaj pa vseeno moraš imeti. Jaz imam kotno sedežno, ki je bila npr. okrog 70 tisoč, pa je prv fajn. Imam pa pregrnjeno z dvema dekama, ki prav lepo popestrita zadevo, predvsem pa se ju da OPRATI.user posted image

Torej jaz bi šla v Dipo ali Rutarja (Ikee ne poznam) in kupila čimcenejše.

Kar pa se laminatov tiče, bi dala pa povsod enotne, posebej ker še ne veš, kakšno bo potem tisto stalno pohištvo. Pa še lepo mi je tako.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ko si finančno omejen, treba pa se je seliti
25.6.2007 15:13:02   
karamela
Svetujem, da kupiš pohištvo ki ti je všeč in ne nekaj kar je poceni in ti ni všeč. Na dolgi rok se bolj splača nekaj časa potrpet na starem pohištvu, potem pa kupiti nekaj kar ti je všeč.  Raje do takrat, ko zbereš dovolj "perja" uporabi staro pohištvo in improviziraj.  Še toliko bolje pa če med poceni stvarmi najdeš nekaj kar ti je všeč. 






(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ko si finančno omejen, treba pa se je seliti
25.6.2007 23:20:38   
rija
glede na starost tvojih otročkov in trenutno pomanjkanje perja, bi se jaz odločila za začasno, za ca. 4 leta, pohištvo ala Ikea......potem pa boš videla...ali bo začasno še funkcioniralo in se ga boste navadili in obdržali še nekaj časa ali pa boš kupila kaj manj "začasnega"

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ko si finančno omejen, treba pa se je seliti
25.6.2007 23:33:53   
polona2
IZVIRNO SPOROČILO: rija

glede na starost tvojih otročkov in trenutno pomanjkanje perja, bi se jaz odločila za začasno, za ca. 4 leta, pohištvo ala Ikea......potem pa boš videla...ali bo začasno še funkcioniralo in se ga boste navadili in obdržali še nekaj časa ali pa boš kupila kaj manj "začasnega"


Jaz bi, oz. sem, naredila enako(najemniško stanovanje...). Ikea ponuja nešteto možnosti kako poceni opremiti stanovanje. Ko se naveličaš, pa malo zamenjaš, mogoče komu podariš itd. 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ko si finančno omejen, treba pa se je seliti
26.6.2007 7:28:53   
2mama
hvala za namige. zdaj moram samo se mozeka prepricat v obisk ikee. sem pa bila impresionirana nad nizkimi cenami svetil v ikei (gledala po spletu). ko sva namrec pred casom sla malo pokukat v merkur, sem se zgrazala.

kako pa je s prevozom iz ikee? moras sam priskrbet kombi ali vozijo tudi v slo? kake izkusnje?

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ko si finančno omejen, treba pa se je seliti
26.6.2007 9:32:16   
Anonimen
midva sva tudi zaradi pomankanja perja veliko zadev nakupila v ikeji. v zadnjo tudi omaro za garderobno sobo, pa spalnico, pa ene predalnike az pod stopnice, pa nekaj polic, tamala ima posteljo iz ikeje že od prej, v glavnem sva super zadovoljna. ta ikeja roba tudi ni tako kakovostno zanič da bi jo mogla po parih letih preč vržt. vse je zalo kvalitatno in midva sva super zadovoljna.
prevoz...ja lahko ti pripeljejo oni samo je cena kar zaspoljena, razen če kupiš za več kot 1000€ preko spleta (drobnarij se preko spleta ne da kupovatz, smo tavelike zadeve) pol ti pa dhl pripelje brezplačno. celo v garažo so mi znosili vso robo in nardili z možem pregled po računu če bvse je. res zelo super. razni tipi iz lesnine tut pomagat nočjo dol iz tovornaka dat kva šele da bi ti v garažo znosili??!! kr neki!

(odgovor članu 2mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?