|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne prešite odeje ...
25.10.2007 12:10:42   
Naty*Taja
...kot piše v naslovu, me zanima, kakšne prešite odeje uporabljate. Kakšne so vaše izkušnje z  raznimi polnili. Je bolje perje ali bombaž?


_____________________________

MONTIGNAC
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne prešite odeje ...
25.10.2007 12:33:18   
aluš
nE VEM, AL MISLIŠ "KOVTER", ALI PREGRINJALO ZA ČEZ POSTELJO. Ups, saj nič ne vpijem. Jaz imam oboje od Odejo Škofja Loka (oz. kovtre so Mercator linija, delani pa v Odeji za Mercator), po moje da je vse bombaž, v glavnem tako da se pere v stroju. Sem zadovoljna.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kakšne prešite odeje ...
25.10.2007 12:46:38   
Naty*Taja
Ja, mislim kovtre - zimske. Sama se tudi bolj nagibam k bombažu. Imam pa enega na preizkusu iz perja in puha, pa mi glih ne sede...user posted image

Še kako mnenje?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kakšne prešite odeje ...
25.10.2007 13:36:49   
sončnica14
Tudi mene tole zanima - še posebej kako je z otroci.

Spomadi bomo našega takrat triletnika preselili v ta veliko posteljo, kar pomeni da bomo morali nakupiti tudi nov kovter (kakšen pa še ne vem). S kakšnim polnilom bi bil najbolj primeren.
A je to tudi čas, ko mu že lahko kupimo povšter (in kakšen). Sedaj spi v otroški posteljici brez povštra, je pa še v vreči.
Če ima katera kakšen nasvet v zvezi s kovtri in povštri za otroke bom zelo vesela.
Hvala in Lp
 

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kakšne prešite odeje ...
25.10.2007 15:12:39   
aluš
Spet jaz. Moj nasvet je, naj bo vse pralno. Ker če še niste brez pleničke, boste pa vsak čas. In večina otrok ima pri oz. po odvajanju še vedno nočne nezgode. Tako, da pri nas, najbrž tudi zato, ker sta fantka (ne vem kam vse jim nese tisti "ventilček"), je v 50% moker tudi "kovter, pa tudi "povšter je že bil, ne samo rjuha spodaj. In je fajn če lahko opereš. Pa po moje najbolje bombaž, je najbolj naraven material.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kakšne prešite odeje ...
25.10.2007 15:58:49   
Mikica
Mi smo našega triletnika pred kratkim preselili v veliko posteljo. Kupila sem prešito oddejo iz bombaža, ki jo lahko operem v stroju brez da se iz polnila naredijo kepe. Računala sem na to, da se še vedno lahko zgodi nesreča (beri: se polula), čeprav je brez plenic od 2.leta. Pa za na jogi tisto neprepustno prevleko. Je pa oddeja tanka in lahka, ker naš ne prenese težkih stvari na sebi in mu je hitro vroče.
Zgleda, da mu odgovarja, ker se nič ne pritožuje.

Povšterček pa ima en čisto tanek, mogoče 2 cm debel.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kakšne prešite odeje ...
25.10.2007 16:01:37   
Naty*Taja
Jaz pa sprašujem zase  user posted image . Na splošno, kaj se za vas najbolje obnese. Kake imate in ali ste zadovoljne-i z njimi.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kakšne prešite odeje ...
26.10.2007 8:58:26   
N _ B
Midva imava polnilo iz perja. So uredu, lahki, topli, ampak jih bova zamenjala. Prejšnji teden sva hčerki kupila Odejin kovter - Vis Medico Lux. Mislim, da je bombažno polnilo. Je pralen in najtoplješi po njihovi toplotni lestvici. Je malo težji, kar je prednost, da se bolj prilagodi telesu. Pernatega je treba malo "potlačit", da ti ravno ne piha z vseh vogalov user posted image . Cena tega Odejinega je cca 87 EUR.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kakšne prešite odeje ...
26.10.2007 13:56:52   
ninocka
Midva imava polnilo iz perja/puh, blago je pa 100% bombaz. Prej sva mela enga  kr neki, nafilanga z viskozo al kaj.
Je pa pralen, pa lahko ga posusim v susilcu. Tamalemu sem pa zdej tud kupila pernatega/bombaz in pralnega (ta velik 140*200), samo sem mu ga dala na pol, tko da pride 140*100, prej je mel pa enga od Odeje, antialergijskega, isto velikost 140*100, tega pa zdej dobi nas novi clan.



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kakšne prešite odeje ...
28.10.2007 19:00:32   
m@j@
Naj še jaz povem svoje mnenje.
Sem  lastnica novih kovtrov od Odejeuser posted image . In sicer sem vzela vse bombaž- polnilo in eee, tist v kar je spravljeno polnilo. In sicer...zdi se mi, da kovter nimaš sam eno leto, pa tud če nimaš majhnih otrok, ga daš zarad boljšga občutka vsake pet let mal opratuser posted image
v glavnem , jaz imam kao poletno odejo, ker moj ne prenese ne vem kaj na sebi, imamo pa tud dobr izolirano hišo in je tolk toplo, da ne rabiva ne vem kolk debelga kovtra.
lp,

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?