|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolg iz leta 2005
16.10.2007 9:35:27   
Anonimen
Saj vem da naslov ni na mestu ampak nevem kako bi naslovila mojo težavo.
Stvar je sledeča, dolžna sem en denar oz limit eni od slo bank, in ker sem veliko menjavala naslove, pošta sploh ni prišla do mene, NIKOLI, vse do petka ko sem dobila pošto iz leta 2005user posted image user posted image user posted image , iz odvetniške pisarne, in nikoli NIČ priporočeno, kljub temu da to ni glih stvar za vsakega, pošiljali so mi pošto na naslov ki so ga dobili na naši ue, ampak na tem naslovu nisem že vrto let ne, in sedaj kličem odvetnika in mu nisem mogla rečt da nisem na tistem naslovu kam so oni pošiljali tudi radno ne, zakaj zaj to pišem zato ker je neporavnan znesek bistveno nižji iz leta 2005 kot sedaj 2997 pa tudi na sodišče je sedaj prišlo pred kratkih.IN KAJ NAJ SEDAJ ali se lahko kaj sklicujem zaradi tega ker so me opominjali na napačen naslov ali ne,  saj vem da moram denar vrnit to mi je jasno in ga tudi imam namen, samo tio z naslovom pa mi ni jasnouser posted image user posted image
Kaj bi jaz sedaj rada je to da bi lahko poravnala znesek iz l 2005!!

PROSIM ZA POMOČ VAS KI SE SPOZNATE NA TO

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 16.10.2007 18:46:30 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje??
16.10.2007 9:37:39   
Anonimen
Zakaj ga pa nisi poravnala leta 2005? To se ne pozabi.
Zdaj pa najemi odvetnika, pa boš še njemu plačala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vprašanje??
16.10.2007 9:42:39   
ona
Razumem,da imaš dolg in da ga nisi poravnala,imaš že svoje razloge!
da pa nisi pošte dobivala oz. kakšnega opomina priporočeno,pa ne razumem!
Ti se lahko pri temu odvetniku komot sklicuješ,da pošte nisi prejela in,če so res oni navadno poslali, se lahko obrišejo pod nosom,ker take dokumente se pošilja priporočeno!
Jaz bi provala vztrajat pri tem,da pač nisi dobila pošte in bi se strinjala,da vrneš dolg iz leta 2005,ne z obrestmi,poskusi se pogajat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vprašanje??
16.10.2007 9:47:10   
Anonimen
Ona hvala za tvoj odgovor saj mi je čist jasno da je dolg dolg, ampak tole z naslovom pa mi je tu mač, torej iz l 2005 je dolg bivših 60 jurjov, tako da to gre kar brez težav, ostalo pa ja,.... a pa misliš da se res lahko jaz z odvetnikom pogajam, glede na to da so dali zadevo že daje na sodišče baje so mi danes rekli, piuser posted image   ej sem zauser posted image   vse skupaj ,ampak kaj zaj čm, sedaj je kak je, ampak vseeno bi kaj poskusila naredit če se da

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 16.10.2007 22:30:38 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vprašanje??
16.10.2007 9:50:56   
Anonimen
Pomoje pa ne boš mogla dosti kaj narest. Pozanimaj se pri odvetniku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vprašanje??
16.10.2007 9:52:24   
fricka
Jaz pa mislim, da ne boš dosegla nič. Meni se je zgodilo čudna situacija z banko, ko ob zapiranju računa bančna uslužbenka ni prav zaprla računa in je ostal dolg za cca 2.000 Sit, ki se je v nekaj letih pomnožil. Ampak imela sem na isti banki še devizni račun in očitno se zaradi tega niso nič obremenjevali z dolgom in me o njem obveščali. Enostavno pa so znesek vzeli, ko sem dvignila devize (nekaj let sem jih samo nalagala in nič dvigovala). Se mi je zdelo hudo neumno, ampak vedela sem, da se proti taki instituciji ne moreš kregat. Imajo vso pravico zahtevati vse obresti. Menda ne boš rekla, da toliko let nisi vedela za limit? Pa saj te res ne morejo na taki stvari kreditirat. Pa prav sigurno imaš že vrsto let ta račun tudi blokiran, saj bi drugače s prilivi ta limit poravnala. Torej priznaj svojo zmoto in čimprej poravnaj znesek, da ne bodo obresti še večje.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vprašanje??
16.10.2007 9:55:49   
Anonimen
Ja, samo ta kura plačuje svoje dolgove.Ti pa znaš biti zelo nesramna in če se boš na takšen način dogovarjala, boš res uspela.Zgornji stavek o tebi veliko pove.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 16.10.2007 22:30:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vprašanje??
16.10.2007 9:58:43   
Anonimen
Dejstvo je da te noben ni dolžen "prosit" da vrneš dolg. Njim dol visi če ga ne poravnaš, bodo pa še obresti potegnil, iztirjal te bodo v vsakem primeru. Raj hitr poravnej da ne boš še sodišča plačevala. K to so pa cifre pol.

Jaz ne razumem kako lahko "pozabiš" na nek dolg. Res ne. Lahko upaš da bodo oni pozabili ja...sam nikol ne pozabjo.user posted image
In resnično ni dolžnost nobene inštitucije da leta za vami in vas prosjači za denar. Tega nihče ne bo delal. Del odraslosti je tud to da znamo skrbeti za finance in smo sami odgovorni za svoja dejanja. Najlažje se je znašat nad institucijami. Mal odgovornosti in organizacije....pa ne bo takih težav.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 16.10.2007 22:31:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vprašanje??
16.10.2007 10:03:06   
fricka
Anonimna 1, ti sprašuješ za mnenje, zato ne bodi žaljiva za mnenja, ki ti čas niso všeč. Po mojem bi morali to anonimnost ukiniti (razen na partnerskih odnosih), ker smo očitno pod površjem nepoznani preveč neolikani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vprašanje??
16.10.2007 10:33:46   
Spark
Pomojem ne boš mogla nič. Ker če se ne motim, si jim dolžna sporočiti svoj naslov oz. spremembo naslova. Ker ko si odpirala račun si dala naslov za obveščanje, ko pa si se preselila, oni tega niso vedeli in pošiljajo vso pošto na naslov ki ga imajo. Mislim, da moraš v nekem roku javiti vse spremembe, kot so sprememba bivališča itd. Oni sami pa ne iščejo naslova na UE oz. kjer koli drugje. 

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vprašanje??
16.10.2007 10:58:40   
onweb
Tako je, imetnik računa je dolžan v določem roku javit spremembo naslova. tako, da se nikakor ne sklicuj, da so pošto pošiljali na napačen naslov.

Sicer bi lahko vsi tako naredili - si sposodim denar, potem pa se odselim, nikomur nič ne povem.....me par leti ni od nikoder. Potem pa ne želim vrniti nobenih obresti in stroškov izterjave.... Ne, žal ne gre tako.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vprašanje??
16.10.2007 10:59:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Pomojem ne boš mogla nič. Ker če se ne motim, si jim dolžna sporočiti svoj naslov oz. spremembo naslova. Ker ko si odpirala račun si dala naslov za obveščanje, ko pa si se preselila, oni tega niso vedeli in pošiljajo vso pošto na naslov ki ga imajo. Mislim, da moraš v nekem roku javiti vse spremembe, kot so sprememba bivališča itd. Oni sami pa ne iščejo naslova na UE oz. kjer koli drugje. 


Tako.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vprašanje??
16.10.2007 11:27:05   
Tinky
Ti si banki dolžna sporočit spremembo naslova (to piše tudi v kreditni pogodbi) in, če jim do danes nisi dolga poravnala, ga bodo pač iztožili z obrestmi vred.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vprašanje??
16.10.2007 14:14:34   
Anonimen
Dolg je dolg. ŽAL  ti bodo zdaj obresti krepko presegle tisti znesek dolga.
Bolje, da greš do te banke, pa se vse pogovorite in rešite, ker drugače boš preko sodišča plačala še več. Sodni postopek ti ne uide, ker banka je definitivni zmagovalec. Stroške sodišča pa plača takorekoč poraženec. In če najameš odvetnika, bo tudi odvetnik presegel vrednost dolga.

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vprašanje??
16.10.2007 14:16:18   
Anonimen
Če se zmeniš z banko lahko oni umaknejo tožbo in s sodiščem ne boš imela stroškov. Če tega ne boš naredila bodo te obresti še tvoj najmanjši problem, saj bodo stroški postopka in odvetnika krepko presegli vsoto ki jo dolguješ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?