|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Babi & dedi
27.10.2007 0:25:30   
Anonimen
Niso krivi samo blizajoci se prazniki .. ampak enostavno dejstvo, da ju ni vec .. in dejstvo, da ce se drugi dedek ne vzame k sebi, da kmalu se njega ne bo user posted image

Mineva ze 10. leto, odkar je umrla babi. V bolnici, 5 min stran od nasega doma. Rak. In cez en mesec bodo minila 4 leta, odkar je umrl dedek. V KC. Srce. In f*** boli .. Pogresam ju. Pa ceprav se nismo dostikrat videli, ker sta zivela v Bovcu in ker nismo imeli takega odnosa z njima, kot ga imamo z babico in dedkom po drugi strani. Pa vseeno .. boli, ko se zaves, da dedka nisi videl skoraj eno leto, sedaj pa ga itak ni vec ... Nekoga, ki bi bil ponosen nate, nekoga ki je enostavno tvoj .. user posted image  

In ob vsem mojem nastrojenem razmisljanju o vtikanju babic in dedkov v vzgojo itd. in "z mojim otrokom, ko bo, bodo delali tako, kot bom jaz rekla, ce ne ga pa ne bodo videli/imeli" .. What's the point? Samo vzemas otroku nekaj, kar mu pripada. In upam, da bom svojim otrokom omogocila, da bodo dovolj tudi s svojimi starimi starsi, pa ceprav bodo "za luno". (ne leti to na moje starse, ampak na moje razmisljanje). In po drugi strani imam slabo vest, ker se zivecih ne obiscem pogostokrat. Ker mi je odvec za cel dan it tja. Ker imajo itak neke svoje vaske fore in zivijo v nekem drugem svetu. Ampak njima to veliko pomeni ... In upam, da ne bosta tako hitro tudi onadva odsla ..

user posted image  

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Babi & dedi
27.10.2007 0:43:57   
Pi-kica 1
Žal je tako, da se vrednosti soljudi zavemo dobro šele, ko jih več ni... Zato pa se moramo potruditi in odnose negovati, dokler smo še tukaj, saj se lahko to vsak hip spremeni. Ko pa začnemo tako razmišljati, najdemo marsikaj lepega morda tudi v nekih vaških forah...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Babi & dedi
27.10.2007 1:45:50   
lelaval
Bodi vesela, da si vsaj nekaj trenutkov peživela z njimi. Jaz svojih dedkov in babic nisem poznala. So umrli, še preden sem se jaz rodila. Edino babica po očetovi strani je umrla, ko sem bila stara 10 let - pa še ta ni znala govorit drugače, kot mađarsko. Pa kako sem si želela, da bi imela dedke in babice.
Tudi moj oče je umrl, ko sem bila stara 16 let, tako, da imajo moji otroci le enega dedka. Babico pa obiskujemo tudi le po moji strani.
Le vzami si tu in tam čas še za ta dva, ki ju imaš.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Babi & dedi
27.10.2007 10:36:37   
Anonimen
Veš Ribica,ko sem bila že toliko stara kot ti,pa še sedaj,ko misli okolica,da si že odrasel in zrel,da realistično razmišljaš,sem jaz še vedno bila prepričana,da bo moja babica večno živela,da ni govora,da lahko nekoč umre,pa nas zapusti.
Ampak na žalsot živimo realno in pravto se je zgodilo,ni je več že dolgo let je ni.Jaz sem bila popolnoma otopela,nisem hotela verjeti.Sedaj pa mi ostaja spomin na njo,še vedno slišim njen glas,kako se jezi na nas vnuke,da puščamo odprta vrata,da se bodo njeni kanarčki prehladili v veži.
Pa,ko smo ji hudo nagajali:Joj kdaj boste zrasli,da bo mir!In nato,ko smo zrasli:Zakaj gre čas tako hitro,da ste tako hitro zrasli in ne pridete več na počitnice,tak dolgčas je sedaj.Takrat,na te sladke spomine se nasmejm in spet je z mano,mojazlata babica.
Ohrani na njo najlepše spomine,skušaj si priklicati njen glas,takrat ti bo lepo pri srcu.Pa na dedija tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Babi & dedi
27.10.2007 13:11:36   
Lianna
Jaz babice in dedka nisem nikoli spoznala. Babica je umrla veliko let preden sem se jaz rodila. Dedek pa zaradi raka, malo pred mojim prvim rojstnim dnevom. Vem samo da me je imel dedek neizmerno rad in je ogromno časa preživel z mano. Čeprav samo slabo leto. Po očkovi strani pa nimam stikov z njimi oz. jih sploh ne poznam. Hm....mogoče zaradi tega ne prenašam najbolje starih ljudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Babi & dedi
27.10.2007 15:28:47   
natasaom
no,jaz sem dedka poznala samo od očetove strani,10 let sem bila stara,ko je umrl..me niti ni prizadelo,ker smo bili 1x na leto pri njemu na počitnicah,zadnje 3leta pa nič..mene boli bolj to,da moj otrok nima starih staršev.mame nimam 12.let,očeta 2.5 let,hana je stara 3 leta.
moj user posted image  s starši nima stikov že 11let..otroka so prišli 1.pogledat,ko je bila stara 3m in potem še 2x.mene to boli,ker sta še zdrava in bi lahko otrok vedel kaj je babi in dedi.ampak zgleda,da je ponos več .....nikoli jima nisva rekla,da ne smeta pridet,al pa videt tamale,samo ni ju,čeprav obljubita hani po tel..
moj pa tud noče domov na kafe..
ne vem kaj sem hotla s tem povedat-me luna močno daje

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Babi & dedi
28.10.2007 23:06:30   
Anonimen
Ribica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Babi & dedi
29.10.2007 9:00:50   
emaa
Najina fanta imata samo babici. En dedek je mrtev že 7 let (jaz itak nimam več starih staršev, za nono mi je še posebej hudo, moj jih še ima), drugi je pa itak pijanec (moj oče), pa je tako kot da ga ni. No pa vsaj babici noter prineseta. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?