|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   božična večerja pri-
19.12.2007 8:59:49   
Anonimen
tašči in tastu.Ko se vsi delajo prijazne in kažejo sliko srečne familje.A vem,da me ne marajo in se mi zdi,da to z darilom še bolj pokažejo.Ne gre mi za darilo.A halo,če dobiš v vrečki zadnji moment not vrženo psihološko knjigo(katere sovražiš in to vejo) je pa mim...
Nej se nehajo sprenevedat,nočem tja,migreno bom imela.Ampak otroci komaj čakajo da gremo tja?Kaj mi je storiti?
Kak nasvet ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 9:03:11   
Anonimen
En surov krompir pojej, pa boš vidla kako se boš počutila. Ti bo bolje potem na RR-ju kot tam, kjer nisi zaželjena. user posted image  
A je res tako težko povedat v obraz, da nočeš imeti stikov z njimi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 9:04:54   
špelin@
Moja tašča je kot mlada mamica in žena uvedla božične večerje pri sebi doma. Svojo taščo je enostavno zignorirala. Jaz se že pridno učim od nje user posted image  Božično večerjo uživamo v krogu naše ožje družine, k tašči pa gremo na kosilo 1x med božično-novoletnimi prazniki in je volk relativno sit in koza še kar cela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 9:08:33   
daddy
  Glej .... sej vem, da je hudič, ampak za začetek nehaj bit užaljena, če te kdo ne mara. Saj jim tega ni treba na silo, važno je, da te ima rad partner. Če te oni ne morejo sprejeti, njihov problem. Če boš s tem osrečila otroke, jim omogoči ta obisk. Zato, ker imaš svoje otroke rada in jim privoščiš veselje. Če grete na božično večerjo, ti najbrž ne bo zelo hudo jest pa pit, ali ne? Kar se tiče psihološke knjige, ki jih ne maraš, jo pa vseeno sprejmi z nasmehom in "neskončno hvaležnostjo v očeh", potem jo pa magari pošlji meni, bom z veseljem prebral user posted image .
  No, vem, da ti ne more biti vseeno, če te njegovi ne marajo .... vendar je to vseeno njihov problem, ne tvoj. Svoj magični večer si lahko vseeno kasneje privoščita s tvojim partnerjem. Samo ne pusti si kvariti razpoloženja user posted image  ( če jim to uspe, bo to povsem voda na njihov mlin ... in tega si ne želiš, ali ne? ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 9:09:06   
lelaval
Božično večerjo uživamo v krogu naše ožje družine,


Tako je tudi pri nas - ampak zato, ker tašča ni nikoli praznovala Božiča. Toliko bolje zame. user posted image In, ker je mož skoraj vedno delal še 24. sem z otroci sama praznovala. 
Enostavno vsaj 2 dni prej moraš zbolet - pa se z možem dogovorita, da boste večerjali doma, saj božič je družinski praznik, kjer ni mus, da morajo bit prisotni dedki in babice, pa vsa ostala žlahta. Mož pa lahko gre z otroci naslednji dan na obisk.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 9:22:25   
aluš
Če gredo otroci res radi, pa najbrž tudi mož, bi bila na silo organizirana večerja doma najbrž polomija, ker bi bili vsi okoli tebe slebe volje.

Tako, da moj nasvet (6 let sem se obremenjevala s taščo in svakinjo, odkar mi je kliknil in se ne več, krasno živim, pa tudi oni se drugače obnašajo, ko vidijo, da se jim samo mal posmejem, sicer se mi pa očitno je...... ). Jaz bi na večerjo šla, čist lepo bi se obnašala, kao da ni nič - kot oni. Za knjigo  oz. darilo bi se lepo zavalila in še kaj pokomentirala zraven v tem smislu, če gospa tašča to tud bere, pa da se nič ne vidi.. V glavnem ne se obremenjevat in sekirat. Popij kakšen kozarček vina, boš takoj boljše volje oz. ti bo bolj ravno. Čim manj pokazat, da imaš kakšne probleme doma oz. kakršne koli.

Mi smo tudi včasih kar naprej imeli ene večerje, pa kosila pri tašči. Zadnje čase je tega vse manj. Ne vem zakaj, al jim je kliknilo, al ni več zanimivo, ko so vidli, da se mi šmirgla. Običajno gremo, če sem imela slab dan tudi nismo šli (telefonsko sporočila, da so otroci zboleli, pa ja nočejo, da še od svakinje nalezejo- pa pazi, da te otroci ne slišijo, da se lažeš!!!)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 9:41:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aluš
Če gredo otroci res radi, pa najbrž tudi mož, bi bila na silo organizirana večerja doma najbrž polomija, ker bi bili vsi okoli tebe slebe volje.

Običajno gremo, če sem imela slab dan tudi nismo šli (telefonsko sporočila, da so otroci zboleli, pa ja nočejo, da še od svakinje nalezejo- pa pazi, da te otroci ne slišijo, da se lažeš!!!)


Kako gre pa potem tole dvoje skupaj?
Če gredo otroci tako radi, kako jim lahko potem odrečeš to veselje z laganjem o njihovi bolezni?
Pač vprašam, ker mi ne gre skupaj user posted image  Ne provociram, ampak zagovarjam "fair play" in čiste račune.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 9:43:52   
mika
Tako, da moj nasvet (6 let sem se obremenjevala s taščo in svakinjo, odkar mi je kliknil in se ne več, krasno živim, pa tudi oni se drugače obnašajo, ko vidijo, da se jim samo mal posmejem).


user posted image user posted image user posted image  lep primer, da moramo naprej pri sebi razčistit in sovražniki postanejo tovarišiuser posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 9:47:53   
aluš
Špelin@, to je tako, če se le da, greš. Če pa imaš tolk polno glavo vsega, da ti res ni za iti, ker bi kvečjemu kakšen špetir naredila, pa rečeš da smo bolani (izjemoma, nikakor ne za tako priložnost kot je božič, ampak za kakšno brezvezno kosilo - misli, da sem to v svoji 15-letni letni karieri s taščo naredila enkrat).

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 10:04:48   
bodoča
anonimna, te popolnoma razumem, ker sem sama v podobnem odnosu s taščo. dolgo sem jo prenašala in enkrat pred par meseci mi je poknilo in sem ji marsikaj povedala, seveda sem bila potem spet najslabša, ker taka smrklja pa nje ja ne bo kaj govorila,...
v glavnem meni gre na bruhanje ko reče mož da bi šli na obisk, pač potrpim tisti dve uri, zaradi nega in otroka in jo bolj kot ne ignoriram. saj zdaj meni ne reče več nič, ko pa pride mož sam pa namesto kave dobi pridigo kakšna sem jaz, on mi pa vse pol pove.
jaz se lahko moji tašči še samo smejem in jo pomilujem, ker je tak uboga da nima svojga življenja in hoče še druge uničit. hvala bogu, pa božiča ne praznuje, tako da na ta zame pomemben dan ne rabim viset pri njej.

stisni zobe, spij kak kozarček in si misli, kako se bosta potem imela s tvojim lepo. vem da je težko, ampak gre.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 10:17:30   
Pajaca
Ma veš kaj enga rukn pa pejd. Pa če boš ene tri ruknla pol se ti bo že smejal pa ti bo čist vseen a si psihološko al pohujšlivo knjigo dobila. Če ti bo pa še vedno smotan dobit tako knjigo jo pa vprašaj če ima račun, ker imaš to knjigo že doma.

Jaz sem pri tašči vedno dobila darilo, ki sem ga direkt v kontejner nesla.

Sam otroci uživajo, mojmu je fino... ja no ne kompliciram pa pač grem.

Sej v zameno pa pač pol gremo še k moji mami pa njemu tam ni fino, ampak otrokom je.


Pol mamo pa cele praznike do novega leta frej pa lahko počnemo kar nam je volja in nam ni treba do tašče in mame, ker smo jih itak na začetku praznikov popedenal.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 10:34:08   
rija
jaz grem iz vljudnosti in spoštovanja do mojega partnerja, če nas že povabijo. kar pa se hvalabogu ne dogaja glih pogostouser posted image user posted image  ker je moji tašči odveč vsako streženje drugim.....



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 10:44:57   
Teya*D.
Ko berem vse tole moram rečt, da imam jaz zelo super taščo!
Saj mi kdaj tudi kaj ne paše...enkrat mi je počlo in je bila tako šokirana, da je jokala, ker tega od mene ni pričakovala ( no ne pred mano rekla mi je da se je mogla zjokat). Pač mi je dvignila pritisk ko je prišla in nekaj komandirala kako to ni ok in to...pa mi zdignilo dekl in sem rekla da je to moja stvar, da če meni tako paše je ok.
no anonimna, kot so svetovale druge jaz bi tudi šla in vzela darilo, ki ga bo nehče, ki mogoče nič ne dobi zelo vesel! Pri pijački pa pazi, če se ti rado razveže jezik, da neboš kaj takšnega rekla, da bo še bolj vse narobe!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 10:58:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija
jaz grem iz vljudnosti in spoštovanja do mojega partnerja,


Jaz bom šla pa iz spoštovanja do otroka. Bom pa ravno tako zelooooo morala stisniti zobe. Ali pa bom po nasvetu zgoraj enega ruknila. Samo pri nas je problem, ker če jaz kupim kaj za ruknit, potem jaz enega s težavo, dec pa vse ostalo z veseljem.

Ma po moje boš morala pač potrpet. Jaz bom tudi mogla, pa naj še kdo!!!!user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 11:15:49   
AKP
Jaz imam tudi super taščo. Je kuhanje prepustila meni in za praznike prideta vedno z tastom k nam na kosilo. Praznike smo si tako razdelili, da 24.12 vedno sami postavimo drevo in imamo mi štirje sami večerjo, 25.12. pa povabim taščo in tasta na kosilo. Komaj čakam, da prideta ker se ne vidim tako pogosto z njima in sem res vesela, ko lahko zopet poklepetamo. Moja tašča in tast sta res user posted image .

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 11:31:33   
taja27
anonimna,

se podpišem pod daddy-jev post. popolnoma. jst bi naredila samo še to, da bi bla zelo zelo dobre volje. po moje jih boš tako najbolj presenetla - pa ni važno al negativno al pozitivno. šok pa sigurno bo. pa ja, pojdi zaradi otrok!

drugač pa je pr nas podobno kot pri riji.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 11:36:12   
Anonimen
Božična večerja pa je res nekaj lepega, vsaj meni. iN JAZ SEM VEDNO DOBRE VOLJ, RAZPOLOŽENA IN VESELA, ČE DRUGI NISO MI JE VSEENO, JAZ VEDNO UŽIVAM. ups črke.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 11:46:27   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

[Jaz bom šla pa iz spoštovanja do otroka


pa to tudi user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 12:28:29   
Anonimen
No ja za božič pa boš že zdržala ali ne?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 12:29:08   
Hanna M.
če se tam res ne počutiš dobro ostani doma in prosi tvoje, da se čim prej vrnejo k tebi, da boste del večera tudi vi skupaj. Ko boš sama, si privošči razvajanje, ko pa se tvoji vrnejo praznuj z njimi.
Če ni tako hudo, pojdi tja in skušaj uživati, kolikor pač lahko. Čimveč se igraj z otroki ali se zamoti s kom, ki ga prenašaš.
Pri nas večerjo pripravim kar jaz. Kdor želi lahko pride, kdor ima drugačne plane gre drugam. Ponavadi prideta babici in dedek ter obe svakinji z družinama. Čeprav se stiskamo (prostorska stiska) se imamo fino. Res pa je, da se vsi dobro razumemo.

_____________________________

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 12:51:46   
jer.za.
Pri nas  vsako leto, odkar imava hčerki poteka božični večer takole: tašča gre k večerni božičnici (ob 19.00 po lastni želji), midva z možem pripraviva večerjo za vse( mi štirje, svak in tašča), po večerni maši skupaj povečerjamo, nato pa nama tašča pazi tamali, midva greva pa k polnočnici. 

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: božična večerja pri-
19.12.2007 13:09:07   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

,migreno bom imela.



Torej se tudi ti sprenevedaš. user posted image  Bodi drugačna. Zaradi otrok. Jaz na kosilo ne bi šla. Bi se doma z možem zmenila kako in kaj. Kosilo imamo doma, k tašči pa gremo na obisk. In ko bi dobila darilo, ki ga ne maram, bi se iskreno zahvalila in tašči rekla: Ja, vi pa res vedno trofite. Vsakokrat mi kupite natako tisto, kar si najbolj želim.  No, in spet smo pri sprenevedanu. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: božična večerja pri-
20.12.2007 11:19:20   
Sibil_
Ja no, jaz bi tudi stisnila zobe (tudi jih) in bi šla, ampak če bi vedela, da mi bo ona dala neko **** knjigo, ki je ne maram, bi od mene dobila za darilo recimo KAmasutro ali priročnik o bontonu ali obnašanju (pač odvisno kakšna je po karakterju in kaj bi bilo bolj mimo).Pol naj se pa še ona fino dela, mater!user posted image

Drugače bom pa svoji tašči in tastu podarila tehtnico-ker je tast relativno v formi, ona pa "dober" zgleda, hehe.user posted image

LP,
Sibil RR

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: božična večerja pri-
20.12.2007 14:17:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR


Drugače bom pa svoji tašči in tastu podarila tehtnico-ker je tast relativno v formi, ona pa "dober" zgleda, hehe.user posted image

LP,
Sibil RR



user posted image user posted image user posted image  Ta boljša. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: božična večerja pri-
20.12.2007 19:57:25   
altati
Jaz na tvojem mestu ne bi šla.
Ne vem zakaj bi za božič morala stiskati zobe in se pretvarjatiuser posted image .
To mi je totalno mimo, priznam....
Mi si božično večerjo naredimo vedno sami. Punci povesta kaj bi jedli in skupaj pacamo, zjutraj spečemo potico itd....Takrat resnično uživamo, kot družina.

Če kdo želi, naj nas povabi enkrat med božično-novoletnimi prazniki, za božič pa želimo in tudi smo sami. Itak se pa ne bojim, da bi nas tašča povabila, ker smo ji vse prej kot dragiuser posted image user posted image user posted image .K mojim gremo pa tudi vedno po božiču.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?