|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Favšija?
29.12.2007 14:52:30   
Anonimen
Moram se spovedati, pa bom anonimna.
Gre se za mojo sestro. Ona in njen ded, sta vsakemu vsega favš. Pa samo nekaj šimfata..groza. Ko sem se jaz preselila sta komaj po dveh mesecih prišla pogledati stanovanje. Pa nič ni bilo vredu.
!!!!!!!!!Pralni stroj ne, ker je bil kupljen v avstriji. Sušilni ne, ker nima prozornih vrat in prevelik boben-8 kg. Štedilnik je staromoden, ker nima steklokeramične plošče, ampak 1 elektrika 3 plin, je pa nov.. Miza v kuhinji ni vredu, ker je okrogla, bi bilo bolje da bi imela jedilni kot. Stanovanje je absolutno premalo-je 48m2 za dva!Hladilnik je kar ok,( sva dala 800€ zanj)samo onadva bi imela prav tistega ameriškega ko ima dvoje vrat. Napa pa res ni vredu, ker ni vgradna! Kopalnica ni vredu, ker nimamo ločenega stranišča. Ja, pa kak te jaz mislim, da bodo oni hodili k meni na obisk, sem v II nadstropju, če pa moj blok nima dvigala.!!!!!!!

Pa skoraj sem znorela!!

Ob koncu njihovega obiska sem jima pa rekla, da jima ni treba več hoditi na obisk, ker se preveč zmatrata ko gresta po stopnicah!!user posted image
Jezi pa me najbolj to, da oni so se letos preselili, pa so vso opremo za stanovanje dobili. RES. Kuhinjo sta dobila 5 let staro z vsemi aparati, spalnico sta posteljo imela, omaro sta preko oglasa dobila. Sedežno jima je podarila sestra, regal za dnevno sta preko oglasa dobila. Pa jaz njej nisem nič favš, ampak to pa presega meje razuma. Ko je moj fant prvič prišel k meni na obisk in je imel takrat bmw 5. Je svak znorel in se skregal z mano, da taki avto on iz Nemčije pripelje za2000€ Pa je avto bil prodan za tri miljone.
Sestra je mojemu malemu botra, pa mu nikoli nič ne prinese. Pa se ne gre zato, da bi mogla, ampak niti za praznike se ne spomni. Ko me pa kaj rabi pa me pokliče. Je pa starejša od mene 10 let! 
Morala sem se malo potožiti, ker me to res jezi.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Favšija?
29.12.2007 14:54:37   
Anonimen
To sem pozabila pripisati: Živeli pa so 15 let v podrtiji in imeli lesena tla. Sin je do 16 let spal v istem prostoru z njima. Samo sestra hodi v službo in komaj shajajo iz meseca v mesec, ampak za favšijo pa imajo voljo!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:00:14   
jazz
Saj ti ji ne moreš bit šenkanih stvari favš...očitno se rada pohvališ in s hladilnikom in s tistim bmw-jem...zakaj bi se pa morala kregat in dokazovat da je pa le ogromno vreden.?! Sestra te rabi, ko te rabi zato, ker ji daš vedet da imaš! Srečna bodi, ne obremenjuj se zaradi njihove favšije...hvala bogu da ti ni treba imet šenkanih stvari a ne...

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:01:23   
Anonimen
Čist razumem, da ti gre na živce. Jaz jih tud ne bi prenašala. Naj prvo pometejo pred svojim pragom. Z njima bi se zarad partnerja(da ma pač stik z družino) dobivala samo še v kakšnem lokalu, v svoje stanovanje jih več ne bi spustila. Niso vredni moje intimnosti, da pol tko šimfajo. In daj jim vedet, da ti ni prav.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:01:45   
Anonimen
In?

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:04:13   
Teya*D.
Kot da bi brala samo sebeuser posted image
Moram rečt, da imam isto sestro...mamo pokliče ko rabi denar in pride na obisk 1x na mesec...če pride...
Sama sem odšla od doma in plačujem sama. Mame ne prosim za denar, mi ga da sama, zavrnem pa tudi ne, ga porabim za tamalo. Ko sem odšla je prišla k nam je samo komplicirala on ni ok to je staromodno halooo?ona še tega nima da bi lahko rekla da je njeno. Jaz sem v hiši, krijemo vse drugo samo najemnine ne ona pa v bloku in še to ne rabi plačevat ker njena tašča plačuje in moja mama...Izkorišča da je groza...Moj je ne prenese ker je od začetka ga šinfala hotela mojo mamo prepričat, da je slab človek ker je vedno več imel kot ima ona in njen, In res je favš...Odkar sem sama zase imam že tretji avto...pa ne da bi se hvalila, nimam tega namena,menjala sem ker sem zaradi otrok rabila nekaj boljšega in konlno prišla do nekaj takega...moj pa menja avte zato ker ma pač rad adrenalin in hitre avtomobile. Kaj hočem povedat, da je starejša od mene in ima ne vem kako izobrazbo in se je delala vedno da je nekaj več pa v resnici ni...Požrla se bo....Vse ji gre v nos! Jaz svojemu nečaku nisem bila botra, je bil od njenega brat in zakaj?zato ker takrat nisem imela dnarja da bi tamalemu kakšno veliko darilo kupla ona pa je materialist in je pač mogla več imet!
Sama sem to že preživela in se ji samo smejim, če pa me dvigne pa ji tudi svoje povem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:05:17   
Anonimen
O marijasveta in tristozelenih zmajev koliko jeze user posted image user posted image

Pa kaj ti je?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:06:27   
Anonimen
In?
A ni fajn da ti je nekdo neki fouš? To sam dost o njemu pove, ne o teb.
Daš nasmešek na usta, pa si misliš svojeuser posted image .
Midva stanovanja nisva opremljala zato da ga bodo drugi hvalili in jim bo všeč, ampak zato k se v takem kakršno mava midva super počutva.
Pa je bla tud že marsikatera pikra, pa? Men je všeč, za druge me pa ne briga. Sej je tud men marsikje grozno k pridem na obisk, no sam jst mam tolk kulture da to zase zadržim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:07:49   
cukr07
Kako že pravi tisti pregovor...........˝Če bi fovšija gorela, potem bi bila že cela Slovenija v plamenih.˝
Jah eni imajo pač čas in voljo se ubadati s takimi rečmi.
Važno, da sta vidva s tvojim zadovoljna z opremo. V stanovanju bosta tako ali tako vidva živela in sta si ga zato tudi opremila tako kot vama paše. Ne se sekirat za mnenja drugih. Tiste parkrat, ko bo tvoja sestra prišla na obisk, se bo pač mogla sprijaznit, da bo šla po stopnicah peš, pa da nimaš ločenga WC-ja,............. Kava bo pa tut za okroglo mizo imela enak okus kot za štirioglato. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:09:14   
pikalonca
Ja, ja poznam tudi jaz enga takega bisera, ki nima nič od nič, živi v podrtiji, komaj shaja iz mesca v mesec, a za druga ima pa vedno tolk za povedat, da se ti kar kozla. Meni se taki ljudje kar malo smilijo, ker nekako svojo nesrečo utapljajo v malenkostnih napakah drugih. Po svoje take osebe pomiljujem, a jih ne obsojam, temveč ignoriram. Naj živijo v svojem svetu.
Tebi pa svetujem, da se z njima ne obremenjuješ, ker po tvojih besedah sodeč, sta ti očitro res fovš in to kažeta žal na zelo ne fer način. Ne trudi se ju spremeniti, ker ti ne bo uspelo. Vem, da te to še toliko bolj boli, ker je to tvoja sestra,ampak eni pač takšni so.

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:12:58   
MarijaPo
Zenska je temperamentna in to mi je vsec. :)

Moja sestra in njen moz imata veliko in zelo lepo hiso, midva pa ziviva v stanovanju. Za hiso sem ji valda fovs, ampak, ce ima kdo kaj lepega, je meni logicno, da sem fovs. Nikakor pa ni prav, da se potem sinfa, ceprav se potem lazje zivi s fovsarijo.

Zabrusi jima, da imata staro in grdo zastonjsko kuhinjo ali pa kaj takega, mogoce se bos bolje pocutila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Favšija?
29.12.2007 15:24:33   
Anonimen
Zabrusi jima, da imata staro in grdo zastonjsko kuhinjo ali pa kaj takega, mogoce se bos bolje pocutila.


ajoooj, da se pa še s tem začnemo obmetavat, kam pa pridemo user posted image

Kako že pravijo? Pametni molčijo, a ne? Pa si mislijo svoje. Ah.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Favšija?
29.12.2007 16:00:35   
LoCa
eh, pameti ne molčijo, to delajo neumni, ker se pol silijo prenašat bedarije drugih ljudi. 
js predlagam jebiveterstvo. pač če pride na obisk naj pride, bodi diplomatsdka, če kaj blekne v njenem stilu ji lahko vrneš kaj nazaj v smislu zajebancije, nč kej preveč resnega in v kreganje usmerjenega. če te ful moti in krha odnos z njo jo lahko tut na samem pobaraš kaj jo moti. kar se pa uslug tiče pa...mogoče se nauči rečt ne. če samo jemlje bo to tut vedno počela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Favšija?
29.12.2007 16:31:09   
Anonimen
Niti slučajno se ne važim z ničemer, ker do zdaj nisem imela od življenja nič in sem si ga glih uredila. Bmw in hladilnik sta bila samo primerjava!!!!

Saj ni samo do mene take-do vseh!!!

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Favšija?
29.12.2007 16:31:52   
Majuska
MarijaPo, ne bit sestri fouš zaradi hiše - verjemi, s hišo imaš veliko več dela kot s stanovanjem. Saj fajn zgleda, da imaš vse tipi topi, ampak mislim da več šteje, da se v tvoji družini lepo razumete in znate ceniti tisto, kar imate. Razkošje pač ni vse.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Favšija?
29.12.2007 16:40:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  a tako se obnašajo odrasli ljudje? user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Favšija?
29.12.2007 16:41:22   
Anonimen
Saj ni samo do mene take-do vseh!!!


Koliko obremenjevanja s sis.....zakaj že user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Favšija?
29.12.2007 16:49:26   
Anonimen
Tudi jaz poznam dva taka, ko sva jima trn v peti. Ne sekiri se. Keep the smile on.user posted image  Vse se vrača, vse se plača.
Meni je enkrat on zabrusil, da onadva bosta pa hiško imela. Potem pa mi je šla po glavi računica: on navaden delavec z 600€ plače, ona brezposelna, v trgovini raje vrne mleko kot krtačo za lase, ... user posted image  Pa sem se samo glasno zasmejala in rekla: Ja, prav, v redu, ti kar, samo da bosta imela več od mene.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Favšija?
29.12.2007 16:52:15   
Anonimen
Rivalstvo med sestrama.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Favšija?
29.12.2007 17:05:40   
Anonimen
oh kako znano...ampak mene to prav ne gane..ker k sreči od takih primerkov v naši familiji nisem odvisna. pol žlahte še prišlo ni pogledat (pa kaj pogledat saj vprašat kako smo) ne najinih otroh kaj šele bajte od kar se je rodila tastarejša hči..se prav 3 leta in pol, v bajti smo pa od maja pa 10 mesecev prej smo jo gradil pa nobenga ni blo na spregled??!! kaj da bi kdo vprašal če lahko kej pomaga??!! od sestrične sem celo dobila obvestilo da se z nami nima več kej pogovarjat, da ona ni kriva če je pri 30 še vedno pri mamici mi imamo pa službe, bajto in otroke in avte??!! in da smo zaključili. hvala bogu, ker jamranja pa res ne rabim poslušat.

ja pa še to! FAVŠIJO SI JE TREBA ZASLUŽIT! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Favšija?
29.12.2007 17:08:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

od sestrične sem celo dobila obvestilo da se z nami nima več kej pogovarjat, da ona ni kriva če je pri 30 še vedno pri mamici mi imamo pa službe, bajto in otroke in avte??!! in da smo zaključili. hvala bogu, ker jamranja pa res ne rabim poslušat.

ja pa še to! FAVŠIJO SI JE TREBA ZASLUŽIT! user posted image



O hudooooo. Ta pa ima samozavest serijsko.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Favšija?
29.12.2007 17:15:03   
lelaval
oh kako znano...ampak mene to prav ne gane..ker k sreči od takih primerkov v naši familiji nisem odvisna. pol žlahte še prišlo ni pogledat (pa kaj pogledat saj vprašat kako smo) ne najinih otroh kaj šele bajte od kar se je rodila tastarejša hči..se prav 3 leta in pol, v bajti smo pa od maja pa 10 mesecev prej smo jo gradil pa nobenga ni blo na spregled


Lara - pri nas je podobna situacija (s tem, da midva nisva zidala). Raje imam svoje prijatelje, ki mi nisofavš, ampak pomagajo, če je potrebno, za žlahko pta itak veš kaj pravijo: žlahta - raztrgana plahta.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Favšija?
29.12.2007 17:25:03   
Anonimen
Nobenega rivalstva ni med nama. Ga nima zakaj bit!!!! Nevem zakaj bi se nekaj primerjala z njo, če je najino življenje kot noč in dan. Rada jo imam, ampak jaz si denar težko zaslužim da si kaj kupim in ni treba vsega zašimfat. ko sem si kupila sesalec, pa je ona zelo freh odvrnila, da za tak denar, pa ona že vodnega dobi. Takrat pa mi je prekipelo, pa sem ji rekla, da najprej mora denar imet! Pa verjemi da živim skromno.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Favšija?
29.12.2007 17:37:51   
Anonimen
Saj mogoče ni rivalstva s tvoje strani.
Jaz tudi ne razumem zakaj bi kdorkoli meni kaj zavidal. Pa mi. Jaz se takim samo smejim. Ker so reveži. V glavo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Favšija?
29.12.2007 18:23:01   
Zamima
poznam to ja, samo ne s strani sestre ker je nimam user posted image ,... samo glede na to, da si to kar imam kupim sama je za moje pojma čist ok, če pa koga kaj moti, pa mi naj da kaj € zraven pa bom boljše kupila, dokler pa sama kupim, pa kupim tako, da je meni všeč in toliko, da si lahko privoščim, ne pa da jemljem kredite in ne vem kaj še vse za to, da se bom potem  ven metala kak drago sem kupila to pa ono user posted image user posted image user posted image
Se pa strinjam, da je zoprna ta favšija user posted image user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?