|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadomestki za obroke
11.4.2012 13:31:22   
Kliki
 Tako pa sem se tudi jast odločila shujšati.user posted image Imam pa cirka 10 kg preveč pa nisem debeluška ampak bi rada imela spet lepo postavo. Seveda se zavedam da je treba tudi športat in sem že začela.

Pa me zanima tiste, ki uporabljate razne šejke, katere, kje jih dobim in pa cena?
Me pa nesejo predvsem večerje.
Ker tele Nupa recimo so za moj žep predragi.


< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 11.4.2012 15:30:09 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 15:03:03   
Kliki
A ni nobene?user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 15:08:48   
Paštetka
jaz bi ti to odsvetovala.
predlagala bi ti (ne več imaš malico v službi ali ne ali imate opoldne kosilo ali ne), da imaš ob cca. 5 kočerjo (kosilo in večerjo user posted image ).
potem pa poješ še okrog sedmih še kakšno sadje in nič več.

to je seveda ob predpostavki, da imaš zajtrk, kosilo/malico ob cca. 11.-12. ure

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 15:15:11   
Kliki
problem mi je takrat ko sem popoldne v službi in pridem domov tam okoli 21:30 ali pa še kasneje in sem ful lačna. Je pa vse eno boljš da en šejk spijem in me nasiti kot pa dva ali pa tri kose kruha.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 15:29:13   
Medea10
Za volčjo lakoto zvečer je krivo to, da čez dan ne zaužiješ dovolj kalorij- premalo ješ dopoldan. Jaz ti svetujem, da na vsake 2-3 urce nekaj poješ (s tem pospešuješ metabolizem), pa ne dost, sam tolk da ne boš lačna, pa obilen zajtrk si tudi le privošči.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 16:27:25   
sazi
Jaz tudi nisem za te šejke in podobno. Sem pa v zadnjem letu shujašala nekaj kg samo z zmanjšanjem hrane, ki vem, da redi - ne z ukinitvijo, ampak zmanjšanjem količine. Migam itak.
Imam pa tudi jaz problem zvečer, ker tako paše v miru povečerjat in to ponavadi ravno okoli 22. ure. No, shujšala sem kljub temu, da sem občasno jedla "nepravo" hrano zvečer, drugače pa skoraj vsak večer pojem skledo mešane solate. Če sem lačna, dodam nekaj koščkov mozzarelle, če pa samo vem, da moram nekaj pojesti, pa brez takih dodatkov. Prej me je neslo predvsem to, da sem po taki solati pojedla še pol škatle piškotov. Po odločitvi, da to ne gre več tako, em pojedla samo 3-5 piškotov in brez problema zaključila, zdaj mi piškoti niti ne pašejo več.Postopa gre prav lep. Pa tudi ni nič anrobe, če se kdaj pregrešiš - no, je narobe, če hočeš velik rezultat v kratkem času - ampak po moje to na dolgi rok ne gre.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 18:55:59   
Kliki
No dejmo reč kako o teh šejkih.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 19:06:03   
Paštetka
Jaz lahko za njih samo rečem:
- preveč stanejo
- niso rešitev
Raje si naredim doma kaj naredim, kot pa to umetnijo vnašam v telo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 19:39:49   
majčica1508
Nekaj o šejkih....zdaj,če misliš o tistih na dveh nogah niso zame imajo preveč ženuser posted image
če pa misliš šejk,kot prehrano so pa bljak.....
Za večerjo pa kak jogurt spij...
Jaz pojem čez dan 6 obrokov na 2h jem veliko sadja,tako da večerja je zame minimalna kak češnjev paradižnik,pa mocarela....Potrudi se čez dan jesti,pa večerja nebo problem

< Sporočilo je popravil majčica1508 -- 11.4.2012 19:40:18 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 19:43:19   
Paštetka
Majčica, pa nimajo vsi dosti žen.
Jaz sem kakšen mesec nazaj videla enega arabca, mmmmmm... Moja 4 letnica se je tako k njemu stisnila...blagor njej user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
11.4.2012 19:59:21   
st1nina
Ma dej kakšni šejki.
Jej zdravo, gibaj se in izogibaj se raznim napitkom.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
12.4.2012 15:19:16   
TomTaylor
Ne vem kakšno imaš službo in kako se lahko glede na službo prehranjuješ, ampak načeloma vztrajaj pri tem:

- zjutraj, takoj, ko vstaneš, takoj spij 2 deci mlačne (!) vode z dodatkom 1 jedilne žlice jabolčnega kisa (na začetku, dokler se ne navadiš ti bo postalo malo slabo v želodcu), več o učinkovinah tega početja si pogooglaj (hitim s pisanjem in nimam časa za razlago)
- pojdi se v kopalnico zrihtat, pa oblečt, naličit, na WC...oz. karkoli že zjutraj počneš
- privošči si kalorično obilen zajtrk, vendar pazi na kvaliteto le tega (če se le da se izogibaj belemu kruhu, sladicam,... in polnomastnim zadevam, vendar pri slednjih ne izbiraj tistih s čisto nič maščobami
- čez dve uri pojej manjši sadež (lahko bolj drobno jabolko, mandarino, dve slivi, pest borovnic) pa zraven kkšen lonček nesladkanega čaja, ali kavo
- malica/kosilo (pogooglaj za zdrave in neredilne obroke)
- čez dve uri spet kkšen sadež/zelenjava in lonček čaja/kava... lahko pa kozarec sveže iztisnjenega soka ali pa kar kupljen smoothie če ni časa za svežega
- čez dve uri spet daj nekaj v usta...in ko prideš domov ob 21.30 si zmešaj pol deci kkšnega vanilijevega jogurta in 2 deci probiotičnega manj mastnega jogurta. To je čez glavo zadosti za tako pozen obrok. Še najbolje bi bilo, da bi se mu popolnoma izognila oz. da bi okoli 19, max 20 ure pojedla beljakovinsko večerjo (zrezek in solata npr.)

Aja, pa še to - bolj ko gre dan h koncu, bolj naj se zmanjšujejo količine hrane in bolj ko greš od jutra preko popoldneva k noči naj se stopnjuje uživanje OH-jev iz več na manj- zjutraj jih lahko po mili volji poješ, dopoldne je še dopustno, popoldne in zvečer pa OH-je popolnoma izločiti in naj hrana prehaja na beljakovine in zelenjavo (to je zaradi človekovga metabolizma - oh-ji so kalorično precej bogati in jih telo preko dneva pokuri, beljakovine pa so puste in dokaj težke za prebavljati zaradi česar telo še dodatno kuri kalorije).
Veliko dnevnih obrokov, ki so količinsko in kalorično sicer zelo majhni pa pripomore k temu, da se pospešuje presnova oz. prebavljanje - tvoja prebava bo postala hitrejša in tudi potrebe po dodatnih kalorijah bodo manjše pa še zvečer ne boš čutila nikakršne lakote. To je naprimer takole: če v peči zjutraj dobro zakuriš in dobro naložiš na ogenj, je treba tekom dneva samo še vsake dve urici malo priložiti. In če tako vsaki dve uri prilagaš na ogenj, ti zvečer ne bo treba ponovno zakuriti, saj bo toplo v hiši brez da daš še kaj na ogenj, oz. tudi če daš v peč še kakšno drobceno poleno, bo to do zjutraj ravno zadostovalo.
Če pa ti zakuriš samo zjutraj in cel dan ne daš čisto nič v peč, to pomeni, da boš morala zvečer ponovno zakuriti in v peč naložiti celo naročje drv..

...uf..tako sem hitela s pisanjem, da upam, da bo razumljivo brati...


< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 12.4.2012 15:26:10 >


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu st1nina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
13.4.2012 13:08:50   
Aika77
Se strinjam s Tomtaylor, le namesto vanilijevega jogurta je dosti boljše kako kuhano jajce/pečeno na kokosovi maščobi pa npr. zelena solata.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
15.4.2012 19:39:28   
Poka
No jaz pa nimam nič proti šejkom, sem jih tudi sama pila in če imaš res tak tempo, da nimaš časa jest, je to bolje kot pa jest kaj drugega nezdravega. Sam s tem, da moram povedat, da sem jaz takrat trenirala cca 3 ure dnevno, razdeljeno na dvakrat in še precej fizično delo sem imela.

Sam to je - da obstaja kar veliko vrst šejkov - vsebujejo različno količino B in OH, imaš tudi take za nadomestke obroka, kar je po mojem zate.

Moraš pa pazit še nekaj - če ne veš nič o tem, ne kupovat, najprej se pozanimaj. Ni dobro, če poješ preveč beljakovin vseeno, tudi ni vseeno katere. Pa glede na to, da verjetno ne treniraš zelo intenzivno, ampak nekje zmerno, tudi ne rabiš ne vem koliko več beljakovin. Zato je še vseeno najboljše, če si pripraviš kakšen normalen zdrav obrok, ki vsebuje malo OH, malo B.

Sadje pa ni preveč OK za zvečer, kot je ena napisala. Sadje je najboljše jest zjutraj. ker vsebuje veliko OH, pa še dopsti fruktoze - sladkor. Pa tudi ni OK spuščat obrokov, zato če greš spat ob 22.00 je fajn imet še kak obrok po 17. uri.

Ne vem, kako vam uspe - s stradanjem po resnici povedano meni ni še nikoli uspelo, vedno se prav grdo zredim nazaj, pa če traja sam en dan. Ko sem hujšala, mi ni uspevalo, če se nisem strogo držala teh pravil in žal sem med tistimi nesrečneži, ki se morajo fejst potit za rezultate. Kot sem napisala, za 10 kg je bilo treba migat dvakrat na dan 6 dni v tednu in jest veliko manj, da mi je šla po kila na teden dol.

(odgovor članu Aika77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
20.4.2012 8:41:58   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Ne vem kakšno imaš službo in kako se lahko glede na službo prehranjuješ, ampak načeloma vztrajaj pri tem:

- zjutraj, takoj, ko vstaneš, takoj spij 2 deci mlačne (!) vode z dodatkom 1 jedilne žlice jabolčnega kisa (na začetku, dokler se ne navadiš ti bo postalo malo slabo v želodcu), več o učinkovinah tega početja si pogooglaj (hitim s pisanjem in nimam časa za razlago)
- pojdi se v kopalnico zrihtat, pa oblečt, naličit, na WC...oz. karkoli že zjutraj počneš
- privošči si kalorično obilen zajtrk, vendar pazi na kvaliteto le tega (če se le da se izogibaj belemu kruhu, sladicam,... in polnomastnim zadevam, vendar pri slednjih ne izbiraj tistih s čisto nič maščobami
- čez dve uri pojej manjši sadež (lahko bolj drobno jabolko, mandarino, dve slivi, pest borovnic) pa zraven kkšen lonček nesladkanega čaja, ali kavo
- malica/kosilo (pogooglaj za zdrave in neredilne obroke)
- čez dve uri spet kkšen sadež/zelenjava in lonček čaja/kava... lahko pa kozarec sveže iztisnjenega soka ali pa kar kupljen smoothie če ni časa za svežega
- čez dve uri spet daj nekaj v usta...in ko prideš domov ob 21.30 si zmešaj pol deci kkšnega vanilijevega jogurta in 2 deci probiotičnega manj mastnega jogurta. To je čez glavo zadosti za tako pozen obrok. Še najbolje bi bilo, da bi se mu popolnoma izognila oz. da bi okoli 19, max 20 ure pojedla beljakovinsko večerjo (zrezek in solata npr.)

Aja, pa še to - bolj ko gre dan h koncu, bolj naj se zmanjšujejo količine hrane in bolj ko greš od jutra preko popoldneva k noči naj se stopnjuje uživanje OH-jev iz več na manj- zjutraj jih lahko po mili volji poješ, dopoldne je še dopustno, popoldne in zvečer pa OH-je popolnoma izločiti in naj hrana prehaja na beljakovine in zelenjavo (to je zaradi človekovga metabolizma - oh-ji so kalorično precej bogati in jih telo preko dneva pokuri, beljakovine pa so puste in dokaj težke za prebavljati zaradi česar telo še dodatno kuri kalorije).
Veliko dnevnih obrokov, ki so količinsko in kalorično sicer zelo majhni pa pripomore k temu, da se pospešuje presnova oz. prebavljanje - tvoja prebava bo postala hitrejša in tudi potrebe po dodatnih kalorijah bodo manjše pa še zvečer ne boš čutila nikakršne lakote. To je naprimer takole: če v peči zjutraj dobro zakuriš in dobro naložiš na ogenj, je treba tekom dneva samo še vsake dve urici malo priložiti. In če tako vsaki dve uri prilagaš na ogenj, ti zvečer ne bo treba ponovno zakuriti, saj bo toplo v hiši brez da daš še kaj na ogenj, oz. tudi če daš v peč še kakšno drobceno poleno, bo to do zjutraj ravno zadostovalo.
Če pa ti zakuriš samo zjutraj in cel dan ne daš čisto nič v peč, to pomeni, da boš morala zvečer ponovno zakuriti in v peč naložiti celo naročje drv..

...uf..tako sem hitela s pisanjem, da upam, da bo razumljivo brati...



user posted image Super, nekako takole se poskušam jaz držat. Predvsem kar se tiče beljakovin. Če zvečer ješ beljakovine, se tudi želja po sladkem zmanjša. Jaz obvezno kak jogurt, sir... Edino zjutri se ne morem pripravit, da se najem do daske. Še od ločevalne mi je ostalo, da na prazen želodec pojem sadje, čez 2 uri pa spet sadje in tako do kosila. Če že pa kakšne kosmiče, ampak celega tedna se to zgodi 1-2x. In med obroki ločujem, se pravi ali jem meso ali krompir/testenine... tako sem se navadila in mi paše ful za prebavo.
Imam tudi en šejk doma že skoraj eno leto in kadar je zvečer kriza za cuker, si ga naredim. Sam mu bo kmalu potekel rok, se mi zdi pol veš, koliko ga pijem. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 20.4.2012 8:42:59 >

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
22.4.2012 15:20:56   
Poka
Upam,d a mojemu ni, ker imam še ene 4 kg na zalogi... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
23.4.2012 10:22:18   
HuAnita
Če ne moreš nabaviti HL (ki so res udarec za popvrečen žep), poglej v Muellerju, DM-, imaš podobne napitke (beljakovinake, mislim, da so Eisweiss ali kako se jim že reče...)
Moraš pa vedeti, da tudi šejk ima kalorije, predvsem pa, da je bolj kot sestava obroka vse v tvoji glavi. Vem, ker tudi sama delam malo zjutraj, malo popoldne, pa kak vikend, pa zvečer včasi do 22h....
Punce so ti napisale - čez dan več pojest, predvsem pa spiti dovolj... Jaz sem včasih kot kamela, sploh pred M, ko zadržujem vodo, ampak posledično pojem pa res manj...
In na zeloooo dolgi rok hujšamuser posted image , no, v več kot letu 'dala dol' 3 kakovostne kg (kakovostni so pa zato, ker ne pridejo nazaj dodatni, kot je pri hitrio (ne)učinkovitih dietah..)


(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
23.4.2012 12:46:05   
Poka
To, glede vode pred M, ki je v telesu, sem enkrat slišala nekaj o prehrani - pomaga veliko banan, arašidov, mandljev, pa ne vem kaj še... Pri meni deluje da se izogibam sladkarij, enostavnim OH, pa jem veliko vlaknin in sem pol super. Pred leti sem s tako dieto uspela omilit bolečine, pol so pa prišle nazaj z nezdravo hrano, zdaj so me itak operirali (endometrioza). Zato zdaj pazim.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
2.5.2012 16:28:33   
NočnaLučka
Jaz veliko pijem šejke - whey imam po treningu, ker vsebuje hitre beljakovine, pred spanjem pa spijem kazein, ki je počasi prebavljiva beljakovina. Okusi so mi super. V DM in Mullerju so tudi kar dragi, jaz vedno kupujem v trgovini s športno prehrano.
Ne razumem pa, zakaj ste nekatere tako proti šejkom. Saj to je del zdrave prehrane. Telo potrebuje beljakovine, oziroma aminokisline. Sirotkin šejk (whey) so beljakovine iz sirotke, ki nastane pri proizvodnji sira. Kazein je mlečna beljakovina. Šejk (kazein), ki ga jaz kupujem, je 100% naraven, ni ene škodljive snovi not. Pravzaprav je veliko bolj zdrav kot čokolino, če že govorimo o hrani v prahu.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
3.5.2012 8:29:03   
malabiba30
IZVIRNO SPOROČILO: st1nina

Ma dej kakšni šejki.
Jej zdravo, gibaj se in izogibaj se raznim napitkom.


se podpišem pod tole :-)

(odgovor članu st1nina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
4.5.2012 19:48:57   
Poka

IZVIRNO SPOROČILO: NočnaLučka

Jaz veliko pijem šejke - whey imam po treningu, ker vsebuje hitre beljakovine, pred spanjem pa spijem kazein, ki je počasi prebavljiva beljakovina. Okusi so mi super. V DM in Mullerju so tudi kar dragi, jaz vedno kupujem v trgovini s športno prehrano.
Ne razumem pa, zakaj ste nekatere tako proti šejkom. Saj to je del zdrave prehrane. Telo potrebuje beljakovine, oziroma aminokisline. Sirotkin šejk (whey) so beljakovine iz sirotke, ki nastane pri proizvodnji sira. Kazein je mlečna beljakovina. Šejk (kazein), ki ga jaz kupujem, je 100% naraven, ni ene škodljive snovi not. Pravzaprav je veliko bolj zdrav kot čokolino, če že govorimo o hrani v prahu.

Jaz se pa pod tole podpišem, ker je res.

Sam je treba še dodat - da tisti ki pojma nima o prehrani in nima sestavljenega ustreznega jedilnika, je brezveze da to pije, preden ima prehrano u nulo poštimano. Razen če si prej jedel hamburgerje, pa pol rečeš, da namest tega boš imel pa nadomestek obroka v obliki praška, mogoče...In treba je imet sestavljen dokaj natančen jedilnik, kar si nekdo povprečen sam ne zna, razen če ti predpiše osebni trener. Jaz npr. si znam jedilnik sama sestavit in mi to ni problem.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu NočnaLučka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: NADOMESTKI ZA OBROKE
18.5.2012 22:25:04   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Poka


IZVIRNO SPOROČILO: NočnaLučka

Jaz veliko pijem šejke - whey imam po treningu, ker vsebuje hitre beljakovine, pred spanjem pa spijem kazein, ki je počasi prebavljiva beljakovina. Okusi so mi super. V DM in Mullerju so tudi kar dragi, jaz vedno kupujem v trgovini s športno prehrano.
Ne razumem pa, zakaj ste nekatere tako proti šejkom. Saj to je del zdrave prehrane. Telo potrebuje beljakovine, oziroma aminokisline. Sirotkin šejk (whey) so beljakovine iz sirotke, ki nastane pri proizvodnji sira. Kazein je mlečna beljakovina. Šejk (kazein), ki ga jaz kupujem, je 100% naraven, ni ene škodljive snovi not. Pravzaprav je veliko bolj zdrav kot čokolino, če že govorimo o hrani v prahu.

Jaz se pa pod tole podpišem, ker je res.

Sam je treba še dodat - da tisti ki pojma nima o prehrani in nima sestavljenega ustreznega jedilnika, je brezveze da to pije, preden ima prehrano u nulo poštimano. Razen če si prej jedel hamburgerje, pa pol rečeš, da namest tega boš imel pa nadomestek obroka v obliki praška, mogoče...In treba je imet sestavljen dokaj natančen jedilnik, kar si nekdo povprečen sam ne zna, razen če ti predpiše osebni trener. Jaz npr. si znam jedilnik sama sestavit in mi to ni problem.



podpis. In niti ni treba da je herbalife. Sicer se zgodi redko, ampak jz za po športanju naredim napitek iz 2 deci ananasovega soka 2 žlice konopljinih beljakovin (bio trgovine) in 3 deci vode. Odžeja me, nasiti me, OH-ji v soku mi povrnejo malček energije, voda rehidrira, beljakovine pa poskrbijo za regeneracijo mišic. Poleti bi s takšnim napitkom kamot lahko nadomestila obrok.

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?