|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aparat za peko kruha - Hofer
12.4.2008 10:37:05   
tititi
Pozdravljene,

ali se vam zdi ta aparat ok?
http://www.hofer-slovenija.si/si/html/offers/2867_6413.htm

Malo sem skeptična zaradi samo 850W.
Ali mislite da je to dovolj al mi bo namesto 2 h peku kruh 3 h?

Ali se raje splača dati par evrov več za 1000+W?

Hvala in lepo seževno soboto.


_____________________________

H u J š A m ! ! !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aparat za peko kruha - Hofer
12.4.2008 11:42:01   
robinzon
Moj clatronic na dve gnetilki je tudi tam okrog 800W. Pekel  ti bo tako dolgo, kolikor ima dolge programe in nikakor ni to odvisno od moči. Če bi bila moč premajhna, sploh ne bi pekel in potem bi bilo tudi 10 ur premalo.

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: aparat za peko kruha - Hofer
12.4.2008 15:16:53   
urška
moj kenwood ima 700W. je res, da je na eno metlico, torej lahko spečem max 900g kruha. bel kruh peče 2 uri in 50 min, polnozrnat pa se midzdi da kakšno uro več.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: aparat za peko kruha - Hofer
12.4.2008 17:15:57   
tititi
Aha robinzon, zdej sem pa pokazala svoje veleumno znanje tehnike user posted image
Hvala ti. Torej mi ne preostane drugega kot pot pod noge in pogledat kaj piše na škatli, ker na Hofer net strani ni preveč informacij o njemu. Niti na ostalemu spletu nič ne najdem!?!

urška - a tolk časa to peče? A to so "normalni časi" = večali manj toliko vsi aparati porabijo?

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: aparat za peko kruha - Hofer
12.4.2008 20:50:21   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: tititi

urška - a tolk časa to peče? A to so "normalni časi" = večali manj toliko vsi aparati porabijo?


Jaz ves kruh pečem na hitrem programu - 2 uri, tudi če na raznih receptih in vrečkah z mešanico moke za kruh piše, da se mora pečt dlje časa! Še vedno je bil super pečen, tako bel kot tudi polnozrnat.
Si je pa sestra kupila kruhomat zadnjič v Lidlu, je bil tud ena neznana znamka in cenovno ugoden, pa je super zadovoljna z njim. Isto pa vse vrste kruha peče 2 uri.

Po moje je tale iz Hoferja čist super.

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: aparat za peko kruha - Hofer
12.4.2008 21:53:29   
tititi
O hvala za nasvet glede peke user posted image  Sej ko bo nakup mimo bo to naslednja tema za odprt user posted image  ko pa čisto nič ne vem o peki kruha... A pol samo to mešanico daš noti v aparat. In vodo pač. Kvas je že v mešanici? Če pa kupim samo moko pol moram pa še suhi kvas kupit a ne?

Samo glede na ceno kruha smo se odločili, da ta aparat nabavimo. ampak zdej ni blo časa okol skakat in jih primerjat (po različnih trgovinah), sam tolko sem vidla, da so vsi cca 60+ eur, in danes sem slučajno na Hoferjevemu letaku vidla da ta kr konkretno cenejši...in pač se mi poraja vprašanje če je ok...ker nimam izkušenj s kupovanjem "no name" gospodinjskih aparatov in nimem izkušenj s kupovanjem v Hoferju user posted image  


(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: aparat za peko kruha - Hofer
13.4.2008 10:13:00   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: tititi


urška - a tolk časa to peče? A to so "normalni časi" = večali manj toliko vsi aparati porabijo?


res ne vem kako je pri drugih mašinah. velikega odstopanja že ne more bit. moj ta hitri program pa traja eno urco. ampak to je mlečni kruh, ki je potem dokaj sladek in jaz recimo zraven takega ne morem jest paštete ali salame.
drugače pa nikoli ne uporabljam tistih kupljenih mešanic in vedno ne delam po 'svojih' receptih.
sem pa kenwooda takrat kupila zato, ker je bil v merkurju v neki akciji in po reviji VIP ocenjen za najboljšega. v primerjavi z maminim clatronicom je res zakon. kruh je boljši pa njen je že v krtovi deželi - po večkratnem servisiranju.

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: aparat za peko kruha - Hofer
13.4.2008 10:35:21   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: tititi

.. A pol samo to mešanico daš noti v aparat. In vodo pač. Kvas je že v mešanici? Če pa kupim samo moko pol moram pa še suhi kvas kupit a ne?



Če kupiš Hoferjevo ali Lidlovo moko (sestavljeno), je noter že vse. Dodaš samo vodo ali pa mleko pri mlečnem kruhu. Če pa kupiš "navadno" moko, moraš še vse dodatke dodati sama. Mi se poslužujemo "sestavljene" moke in smo zelo zadovoljni.

Kar pa se aparatov za peko kruha tiče....mi imamo nekega "no name", SParovega in smo prav tako izredno zavodovljni, brez problemov in zapletov. Dela kot urica.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: aparat za peko kruha - Hofer
13.4.2008 12:02:49   
tititi
Hvala punce za vse nasvete...
Zdej pa ne vem al nej že ob 8h grem čakat pred Hofer user posted image  al počakam do pooldne pa grem po službi še do BTCja/Leclerka pogledat ča kaj ugodnega. Ker nebi rada kupila na-nos-na-vrat, po drugi strani sem pa že ene 3x hotla neki v Hoferju kupit (žogo, armiče,...) pa so že popoldan na dan akcije bili brez usega... No bom že neki spacala skupi user posted image

A potem kr dosti uporabljate te že pripravljene mešanice? Jaz sem brala da pol je vseeno če kupiš kruh v trgovini (če ne gledamo na ceno, ampak na to da veš iz česa je tvoj kruh), ker v teh mešanicah je suh kvas (ki je pouhen aditivov),... je pa res, da je  bolj "dolgotrajen". "Tamokr" kvas moraš ful lhitro porabit... no sej se bom že znajdla, ampak vsak nasvet prav pride user posted image  Drgač se pa moj javu da bo peka njegova domena user posted image user posted image user posted image  bomo vidli 1. kako hitro se bo tega naveliču 2. kolkokrat bomo brez kruha, ker on je vse "zadnji moment" oz, ne "misli v naprej" tko da bo vedno dal pečt šele ko bo zmanjkalo in ne "Ko bo vidu da zmanjkuje" user posted image user posted image  


(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?