|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova skupina za 90D
17.3.2007 19:15:43   
t_t_y
Ojla punce...
Ali je katera zainteresirana za pričetek 90 dnevne ločevalne diete s 1.4.?
Sem hotela zbrat novo skupinico hujšaric (USPEŠNE), ki bi se tega lotile hkrati kot jaz.
Sama sem že enkrat hujšala po tej dieti - takrat sem bila v skupini ODLOČNIH in uspešno zgubila 13 kg, potem pa sem spet zanosila. Sedaj po drugem porodu pa mi je ostalo še malo več viška, in bi se ga rada čimprej znebila, čeprav bo naša malčica jutri dopolnila šele 3 mesece. Glede na to, da sem tudi prvič začela to dieto kljub temu, da sem prvega še dojila, bom poskusila tudi tokrat (morda le malo manj strogo).
Če se mi katera pridruži se javite.....

pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova skupina za 90D
17.3.2007 19:27:47   
maca24
Se ti bom pridružila.user posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nova skupina za 90D
17.3.2007 19:41:33   
AKŠ
evo...še mene...

začnemo s 1.4.

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.


(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nova skupina za 90D
17.3.2007 20:56:10   
t_t_y
No super, tako mi bo gotovo lažje....

Kakšni pa so kaj vajini cilji
Jaz bi se rada znebila 15 kg - tako bi prišla tam nekje na staro težo (do idealne pa niti ne nameravam silit).

No, pa če vam ni všeč ime uspešne, mi sporočite...
lp

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nova skupina za 90D
18.3.2007 17:20:44   
maca24
Jaz bi rada izgubila enih 6 - 7 kg.
Upam, da mi bo uspelo. Enkrat sem že poskusila, vendar sem po treh tednih obupala. user posted image Upam, da bom tokrat zdržala do konca.user posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nova skupina za 90D
19.3.2007 15:51:02   
monika30
Jaz bi se tudi pridružila.
Sicer že nekaj poskušam sama, ampak se mi zdi, da je lažje, če je še kdo zraven.

Tudi jaz sem že hujšala po tej dieti , ampak sem dobila nazaj z nosečnostjo.
Se pa jaz verjetno ne bom čist točno držala. Najbolj me mori isto kosilo in večerjo. Zvečer bom rajši kakšno solato, al pa jogurt, al pa kej takega.

Moj cilj: zaenkrat 10 kg.
Čav.



(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nova skupina za 90D
19.3.2007 20:19:56   
kitka1
Punce, ne ga srat z ločevalnimi in ne vem kakšnimi še dietami, po katerih naj bi v telo vnašali samo eno vrsto hrane. Na faksu sem pri predmetu Prehranska vzgoja precej zasliševala strokovnakinjo s tega področja... Je rekla, da ni nobenih dokazov, da bi na ta način telo iz hrane zvleklo manj kalorij ali karkoli v tem smislu. ENostavno gre za to, da ti je hrana manj dobra ali da malo bolj kalkuliraš, kaj in koliko poješ... Posledica je manjši vnos kalorij in mogoče zato kakšna kilca manj. Kaj pa potem, ko je te 90-dnevne diete konec? Spet po starem... In kilce počasi gor. Še kakšna več kot pred hujšanjem. Poznam cel kup takih, z mojo sestro vred. Potem si seveda sledijo krogi diet in "nediet" in temu ni videti konca.

Moja teorija, seveda potrjena... Sem se tudi trudila in trudila kakšno kilco dol spravit. Imela  sem samo nekaj kg več od moje idealne teže, a se mi ni premaknilo nikamor. Po moje ravno zaradi tega. Mislim, da je tistih nekaj kg viška najtežje odpravit. Ni mi pomagal niti fitnes niti tek v naravi in hribi - okoli 3x na teden. In potem sem se vzela v roke:
  • skoraj vsak dan najmanj 1 ura športa (fitness - najmanj pol ure aerobne vadbe na kolesu ali orbitreku ali steperju in pol ure uteži, plavanje, hribe, tek v naravi, smučanje, aerobika), tisti dan, ko mi ni uspelo, pa vsaj nekaj trebušnjakov, sklec ipd. doma na tleh - da se mi je pospešil metabolizem,
  • če se je le dalo, šport pred zajtrkom, naj bi bilo bolj učinkovito, ker se ti čez cel dan zaradi boljšega metabolizma kuri več kalorij,
  • najmanj 5 obrokov na dan z raznovrstno hrano, malica običajno sadje, zjutraj obvezen zajtrk s kakšnimi musliji, večerja pa ne preveč pozno (najkasneje ob 9h, ker hodim spat krepko čez polnoč, in to lahka, bolj beljakovinska - ogljikovi hidrati se ne priporočajo zvečer)
  • sem in tja kakšen dan samo sadni ali jogurtni ali čajčki (kadar je bilo v službi zanič za jest :), da se je telo še bolj prečistilo,
  • vnos kalorij okoli 80% moje dnevne potrebe (izačun glede na mojo velikost in telesno gradnjo ter seveda gibanje),
  • dovolj spanja,
  • po tuširanju obvezna "proticelulitna" masaža stegen z oljem za poživitev prekrvavitve...
No, in po enem mesecu se mi je počasi začelo premikati... In se mi še sedaj. Kvalitetno sem pokurila 3 kg, mislim še ene dva, pridobila sem pa kar precej mišične mase. In počutim se fantastično. Je pa res, da ti vse skupaj vzame kar nekaj časa. V bistvu pa je potrebna samo dobra organizacija. Namesto da gledate poročila ali film ali kar pač gledate po tv v leže, to počnite na sobnem kolesu... Sploh ne boste vedele, kdaj je urica naokoli. Predvsem pa... bodite vztrajne. Rezultati pridejo zeloooo počasi. Saj se tudi zredile niste v treh dnevih.

Aja, pa še to. Na začetku si izmerite obseg stegen, ritke in pasu, pa stehtajte se. In potem vsak drugi dan npr. zjutraj pred zajtrkom zapišite težo... Čez kakšen mesec boste ob pogledu na spremenjene številke nadvse zadovoljne.

Upam, da bo še kateri uspelo tako, kot je meni.user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nova skupina za 90D
20.3.2007 10:31:06   
t_t_y
Draga kitka,
naj ti najprej povem, da jaz osebno gotovo nimam časa ne za na sobno kolo pred televizijo niti kaj podobnega, sploh pa ne časa, da bi gledala TV, saj imam doma dva otroka (koliko jih imaš ti?) stara 3 mesece in 23 mesecev, ki sta zahtevna 100 na uro (ne se čudit da mam čas za računalnik, ker zraven ko to pišem dojim ta malo).
No, pa še o dieti - ja, sem prepričana, da nobena dieta ni idealna, vendar žal obstajamo ljudje, ki imamo malo bolj smolo s kilogrami - jaz sem pred 11 leti (stara sem bila 15) shujšala 35 kg in sem se potem svoje teže držala (še ni bila idealna, ampak vseeno), po prvem porodu sem šla v službo s točno toliko kg, kot sem jih imela pred nosečnostjo, ampak žal nisem ena tistih ki bi od dojenja in ukvarjanja z otrokom shujšala. No, sedaj po drugem porodu, sem v treh mesecih zgubila 16 kg, moram jih pa še kar nekaj, tako da ne glede na to kako je mnenje tvoje strokovnjakinje na faksu, se moram lotit diete če jih želim zgubiti.

Pa še enkrat : ne misli, da smo ljudje, ki imamo preveč kg res tako leni in se samo nažiramo - jaz poleg dveh otročkov končujem faks, delam izpit za avto, gradimo hišo,  in čez nekaj mesecev bo tako ali tako treba nazaj v službo (v eno smer imam 100 km pa tudi služba je precej odgovorna).

Aja, pa tisto o športu pred zajtrkom - spat grem ob polnoči, enih, dvakrat se tamala zbudi za dojit, ta velik je ob šestih definitivno pokonci  (če je slučajno čas zjutraj je pa treba tudi zlikat za 4 ljudi)-imaš mogoče kak predlog kdaj naj športam?

Skratka, ne zameri, ampak takšne nasvete o organizaciji in disciplini prosim prodaj komu drugemu.

< Sporočilo je popravil t_t_y -- 20.3.2007 10:33:31 >

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nova skupina za 90D
20.3.2007 10:52:54   
kitka1
tty, nikakor ne mislim, da so tisti s preveč kilcami leni. Hotela sem samo dati nasvet tistim, ki sicer imajo časa na pretek (popolnoma razumem tvojo situacijo in ti lahko samo čestitam... čeprav sem tudi jaz polno zaposlena s 1000 stvarmi - zaenkrat službenimi in dobrodelnimi) - kar nekaj takih poznam, pa se non stop ubadajo z dietami.

Energijo, ki jo porabijo za oblikovanje diet, bi lahko namenili bolj zdravemu življenju: vsaj malo rekreacije (če ne za hujšat, pa vsaj za zdravje) in zdrava prehrana, kar pomeni: vsega po malo večkrat na dan, pa veliko tekočine. In počasi se kilce začnejo porabljati. Poudarek je seveda počasi. Saj že vrabci na veji čivkajo, da je zdravo hujšanje pol kilograma na teden.

Večina, ki jih poznam in ki se spuščajo v razne diete, pa sicer shujša na hitro 5, 10 kg (npr. v enem mesecu), pa čisto nobeden od teh še ni obdržal te teže... Ena kolegica si je celo uničila cel prebavni sistem in je bila en mesec v bolnici priklopljena na infuzijo, ker ji je telo začelo zavračati vso hrano.

Torej, tty, če si našla med mojimi nasveti kaj uporabnega ali mogoče motivacijo za kakšno pozitivno spremembo v tvojem prenapolnjenem urniku, bom vesela... Sicer pa verjamem, da je tvoj življenjski tempo tako hiter, da nimaš časa za marsikaj. Upam, da se bom jaz tudi potem, ko bom imela otroke (zaenkrat jih še nimam, si jih pa zelo želim - pa ne rata), znala organizirat tako, da se bo našlo pol urce na dan za šport...

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nova skupina za 90D
20.3.2007 13:32:03   
maca24
Sem tako jezna kitka1.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če nisi prebrala, je to 90 dnevna dieta; pa ni samo dieta ampak je tudi način prehranjevanja.!!!!!
Če ne misliš hujšat po njej se ne spuščaj z nami, ki imamo voljo hujšat po tej dieti, v debato, ampak odpri novo temo za tiste, ki so proti tej dieti!!!!!!!

Pa kot ti je že napisala t_t_y ene zares nimamo odvečnega časa poleg otrok, službe in študija......
Če bi ga imele pa bi ga verjetno izkoristile za kaj pametnegauser posted image

Torej bravo punce in gremo z dieto 1.4.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nova skupina za 90D
20.3.2007 13:35:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maca24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
20.3.2007 17:25:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: nova skupina za 90D
20.3.2007 18:26:04   
t_t_y
Oj, ja pri prvem sem tudi še dojila, samo je bil že 8 mesecev star , nisem pa opazila, da bi bilo občutno manj mleka. Zdaj bom pa videla, če bo manj, lahko neham pa probam zadeevo popravit - sicer pa če veliko piješ bi moralo mleko biti (razen pri tistih ki nimajo nič zaloge).
Ne vem, priporočala nebi nobeni hujšanja ob dojenju, sama bom pa pač probala, ker imam res precej kg za zgubit.

pozdravček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: nova skupina za 90D
20.3.2007 19:02:34   
kitka1
Ja punce, se vam opravičujem. Mate prav. Ne bom vam težila s protiargumenti. Sem bolj nova na forumu in nisem vedla, na ne smem s kakšnimi drugimi idejami v okviru ene teme "težit". Drugače sem pa res hotela samo dobro... Ker jih poznam veliko, ki jim ni uspelo (pravzaprav vse - mogoče res naklučje:) po tej metodi. In ker se precej ukvarjam s prehrano. Drugače pa tudi tiste, ki še nimamo otrok, ne zabušavamo. Tudi jaz delam zelooo veliko: redna služba, honorarna na drugem koncu, pa tudi študij in zdaj še hiška... Ko bodo pa otroci, bomo pa kaj z urnika črtali, če se ne bo dalo uskladit. Se mi zdi pomembno, da si čim več z otroki - baje hitro zrastejo user posted image Pa kakšna minutka zase na dan se mi zdi tud prav, da ostane. Se ti obrestuje na vseh drugih področjih.

Drugače vam pa seveda želim čim boljše uspehe. Do poletja je še kar nekaj mesecev in upam, da vam bo uspelo doseči zastavljene cilje in da boste super v bikinkah.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: nova skupina za 90D
20.3.2007 19:11:01   
t_t_y
Oj kitka - ne vzemi narobe, ne da nismo odprte za druga mnenja, vendar ta tema ni bila namenjena temu. Morda bi lahko odprla svojo temo in povedala svoje nasvete, verjamem, da bi marsikateri koristili, je pa res, da se ponavadi na ta forum zberemo tiste, ki rabimo malo pomoči pri hujšanju (kakršnem koli že) - da najdemo "sotrpinke", ne pa toliko nasvetov o zdravi prehrani, rekreaciji...ja pa saj vsi vemo, da je ta varianta boljša.
Pa lep pozdravček in drži pesti, da vsaj nam uspe, če že tvojim znankam niuser posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
20.3.2007 21:09:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu t_t_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: nova skupina za 90D
21.3.2007 7:15:23   
AKŠ
ja jaz sem eno kuro 90 dnevne že dala skozi in pridno izgubila 9kg....pa je nisem držala čist tko k mora bit....

sedaj sem nekaj teh kg dobila nazaj, ampak po svoji krivdi...preveliki obroki, poleg tega pa me po glavi tepe še sedenje (8ur v službi + 2,5 ure v avtu).

Sedaj sem se odločila da je treba neki naredit in rada bi izgubila 10kg....upam da mi bo uspelo


ja drugače pa tudi sama nimam časa za fitnes, sobno kolo in podobne zadeve....iz službe pridem šele okoli 16:30, nato je treba neki pojest, mala pikica hoče takoj ven in se gremo igrat....ko pridemo nazaj je čas za "nam nam" in pižamico....ampak potem seveda še ne gremo spat.....treba se je še igrat. Ko zaspi pa sledi še pospravljenje in ob cca 23.00 postelja....mam pa res velik časa zase a ne?

no ja...če ne druzga, tole dieto morem dat skoz, ker bo treba kmal kopalke oblečt.....(z nami na morje grejo sami suhi ljudje - bom med njimi zgledala k pujsek)

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: nova skupina za 90D
21.3.2007 9:27:49   
bianka
ojla

jaz bi se tudi pridružila.
Sicer sem danes začela s tisto 14 dnevno(gotovo poznate)bolj beljakovinska je.
Ampak se vam 1.4.pridružim.dol bi rada spravila 8-10kg,če bi šlo pa še kaj več pa nebom nč jezna.

Mam sedaj po porodu mojih dveh fantov(3 mesece) še ornk trebuh.

lp


(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: nova skupina za 90D
21.3.2007 13:34:17   
Sofi
Meni danes teče ravno šesti dan te diete in mi 1.4. pride B dan, tako, da bi se vam tudi jaz pridružila in bi skupaj vozile dva tedna, nato bi pa jaz bila en dan za vami zaradi vodnega dne. Saj pomembno je predvsem to, da se vzpodbujamo.

t_t_y, lani sva bile skupaj pri tej dieti (smo bile odločne?), le da sem jo vlekla le en mesec, potem sem pa  ugotovila nosečnost in jo opustila. Bila esem pa zadovoljna z rezultatom.

Zvečer, ko moja dečka zaspita še malo potelovadim, en dan orbitrek, drugi dan pilates (kar doma), običajno komaj po 22.00 uri. Ampak ZASE.

Tistim, ki vas ta dieta zanima, pa še je niste probale, povem da sploh ni težav. Samo disciplina in volja sta potrebni.

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: nova skupina za 90D
21.3.2007 18:52:00   
monika30
Pozdravljene!

SOncIca, kar pogum, pridruži se nam. Sej tudi če kak dan malo kiksnemo, važno da nas je več in nam uspe.

Sicer pa tudi jaz nima časa za telovadenje, oziroma mogoče tudi premalo samodisciplineuser posted image . Trudim se edino s trebušnjaki.

Jao, sej res, kaml bo morje, pa kopalke user posted image user posted image .

Dejmo hitro začet. user posted image

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: nova skupina za 90D
21.3.2007 19:25:59   
t_t_y
No fino SOncIca, da ne bom samo jaz s tako visokim ITM (ga raje ne povem dokler se ne zniža).

Sofi - ja ODLOČNE smo bile, jaz sem vztrajala skoraj dokonca in zgubila 13 kg - pol sem pa spet zanosila (neke čudne vplive ima tale dieta, ker nas je bilo kar nekaj takih).
Bom pa poskusila ravno tako vodit seznamček enkrat tedensko, da bomo malo vidle kako se kg premikajo (no razen če katera ne bo hotela bit na seznamčku). Se pa nekaj tudi moj mož ponuja da bi začel, samo zanj je najbolj kriza ker zjutraj ni nič konkretnega pa meso "samo" vsake 4 dni.

pozdravček


(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 20:27:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu monika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: nova skupina za 90D
22.3.2007 21:11:43   
sončnica13
Bravo punceuser posted image user posted image user posted image , tud sama že nekaj časa premišljujem o 90D ampak se nisem odločila predvsem zaradi dojenja 7 mesečnegauser posted image .
Sem hujšala že s to metodo, pa nisem prišla do konca zaradiuser posted image , sem pa prej izgubila 6kg.
Tokrat ciljam na 10kg.

SKUPAJ NAM BO USPELO!!! In to na zdrav način

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: nova skupina za 90D
23.3.2007 11:22:52   
monika30
Opažam, da ima ta dieta stranske učinke.
Sem opazila, da vas je kar veliko user posted image med dieto.
Moram še premislit, če bi šla v to user posted image user posted image .

SOncIca, sej vem, kiksi niso zaželeni. Ampak če pa že ne moreš zdržat, je pa še vseeno boljš, da naslednji dan nadaljuješ, kot pa da začneš normalno jest. Po mojem, no. Pa vem, da če bom že kiksnila, bom lahk tukaj pojamrala, pa bo takoj lažje.

Hecam se.
A že zbirate pogum?

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: nova skupina za 90D
23.3.2007 11:29:49   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: monika30

Opažam, da ima ta dieta stranske učinke.
Sem opazila, da vas je kar veliko user posted image med dieto.
Moram še premislit, če bi šla v to user posted image user posted image .

Ampak če pa že ne moreš zdržat, je pa še vseeno boljš, da naslednji dan nadaljuješ, kot pa da začneš normalno jest.





se strinjam!
Sam so bli pa pozitivni stranski učinkiuser posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 23.3.2007 11:32:28 >

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?