|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Atlantis
7.4.2008 23:10:13   
Rubin.
Razmišljmo, da bi ga en dan mahnili v Lj v Atlantis. A se splača it 130 km daleč?
Je za 2,5 leti staro malo miss?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Atlantis
7.4.2008 23:20:39   
Anonimen
Mrzlaaaaaaaaaa voda. Sicer tamalga od mojega to ne moti, mene pa zebe. Imajo dva zaprta tobogana notri, samo se jih tamali npr. se vedno boji (nazadanje smo bili tam, ko je imel 3 leta), ker je tema notri vecinoma, pa dva otroska bazencka sta. En ima eno kaco, ki sprica (ta je ful zanimiva), pa pocasen tobogan za tamale, pa neke loputke za zapirat, da voda tece ali pa ne, pa ful je lepo porisan tam - tuki je voda mal toplejsa (sem se jaz hodim gret, ko me v tavelikem bazenu zebe). Ta drug bazencek ima pa neke spricajoce zadeve, sam to je pomojem bolj za tavelike.

Pa take "votline" se tudi tamal boji, pa sploh ne vem zakaj user posted image Je sam druga luc in to je to.

Poleti je bolj fajn, ker je zunaj en tak mali bazencek z dvema malima toboganoma, pa en vecji odprt tobogan, pa voda ni mrzla .. user posted image Ampak mi kljub temu se vedno hodimo parkrat letno sem user posted image

Aja, mi je pa Atlantis neprimerno boljsi kot Snovik, kjer je pa voda res ledena, majhno je in se otroski bazen je res ena mala banjca, sicer z neko ladjico, ampak potem se pa ze konca.

Bom pogledala, ce mam kako fotko na svojem compu, ce te zanima.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Atlantis
8.4.2008 7:13:53   
Maxica
Joj, pri nas naš 3,5 letnik vedno tako uživa, da mu niti 4 ure niso dovolj.
Voda se meni pravzaprav ne zdi mrzla, bolj zrak. Jaz se grem v vodo mal pogret ponavadi.user posted image  Naš 17 mesečnik je ful rad v tistem malem otroškem bazenčku, tista voda je tudi kakšne dve stopinji toplejša.
V glavnem, mi se imamo tam vedno ful fajn in uživamo sto na uro.
Poglej še malo na njihovo stran, če te kaj več zanima, jaz v glavnem priporočam.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Atlantis
8.4.2008 8:11:40   
aluš
Mene je za 1. novembra v Atlantisu zeblo. Pa tud otroka (11 in 4 leta) sta imela modre ustnice in sem jih morala iz vode ven "jagat" na ležalke v brisače se mal pogret. Jaz v glavnem ne grem več. Pa tudi ni tako fajn kakor propagirajo na internet. Odprtega tobogana ni nobenega mal večjega, samo en mini za tamale otročke, pa še ta je posebej - izven bazena, da se hodi po ploščicah naokoli in samo čakaš kdaj bo otrok padel.

Snovik smo bili kar nekajkrat, pa se meni nikoli ni zdelo mrzlo, ne voda, zrak pa sploh ne. Samo tam je samo en bazen brez toboganov, pa majhen otroški.

Poleti smo bili v Vodnem parku Bohinj. Sicer je bolj majhno, odprtega tobogana  tudi ni, je pa plezalna stena. Toplo je bilo v redu - še preveč(sicer ne vem za sedaj, bili smo avgusta). Otroški bazen se mi zdi, da je kar velik (je malce ločen), točno ne vem, ker sta naša dva že večja in se kopamo v ta velikih.

Saj imaš na štajerskem koncu kar nekaj "toplic", a tam niso nobene v redu? Kaj pa Moravci - Terme 3000, sicer še nisem bila, me pa mika.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Atlantis
8.4.2008 8:14:55   
Shorty_
no mene je pa v bohinju zeblo pred dvemi leti za novo leto res bilo je obupno mraz doimer v atlantisu nisem imela teg občutka v Snoviku mi je ilo pa celo pretoplouser posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Atlantis
8.4.2008 9:22:26   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Imajo dva zaprta tobogana notri, samo se jih tamali npr. se vedno boji (nazadanje smo bili tam, ko je imel 3 leta), ker je tema notri vecinoma, pa dva otroska bazencka sta.


Enaka sem jaz, pa sem starejša od treh let user posted image  Pač bojim se takih toboganov, ki so zaprti. Prav panika bi me če bi bila notri. Že tisti zvok, pa misel da kdo prehitro pride za tabo in te pokrampa ... Ojej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Atlantis
8.4.2008 9:28:54   
Spark
Vidim da ste iz Maribora in se vam sigurno ne splača v Lj samo zaradi tega. Sigurno imate kaj boljšega in bližje vam. 

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Atlantis
8.4.2008 10:30:15   
nuala
Tudi jaz mislim, da se samo zaradi tega ne splača v LJ.
Meni se zdi tam premrzlo, piha in tudi voda bi lahko bila toplejša.
Mojadva sta sicer zelo odporna in zlepa nimam težav z njima, ampak tam sem ju pa uspela prehladit, oba. Kljub vsej skrbi.
Mislim, da za tamale otroke ni.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Atlantis
8.4.2008 13:56:08   
*tajda*
No meni ni bilo premrzlo,tudi za otroke imajo lepo urejeno.Sem bila pa včeraj v laškem in je zelo lepo,voda je topla ozračje tudi,zelo urejeno,vse še novouser posted image ..Je pa res da nimajo toliko stvari za otroke,npr. tisto kačo in topove,glede tega je v atlantisu bolje.



(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Atlantis
8.4.2008 14:02:12   
Jančika_
Midva sva bila v Atlantisu brez otrok in naju je oba zeblo na zraku. Voda je bila pa fajn. Vse skup je zelo luštno, ampak ne tako, da bi se zaradi tega furala iz Celja v Ljubljano. 

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Atlantis
8.4.2008 14:36:03   
Mojca20
Mene je zeblo še cel večer doma, pa ne zaradi vode, čeprav bi bila tudi ta lahko bolj topa, pač pa zrak! Ful mrzlo če si moker

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Atlantis
19.5.2008 21:40:28   
miha_b
mene pa zanima kakšna hrana je kaj tam v atlantisu

imajo namreč družinski paket ki vključuje tudi kosilo,mi
smo pa malo zbirčni (kot vsi tuki gor se mi zdiuser posted image )

lp

miha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Atlantis
21.5.2008 11:29:37   
Nika v službi
Hja, meni je Atlantis precej uredu, je pa res, da sem "lokalc" in mi je res blizu. Sploh savne so mi super.

V Svetu doživetij je zrak premrzel, to se strinjam, voda je pa o.k. Zanimivosti tudi dovolj. Če je nekoga strah v zaprtih toboganih ali če otroka tista votlina (in špricanje s stropa) plaši, je pač neka subjektivna ocena. Nas tile tobogani navdušujejo, naša ta mala tudi strašno uživa v otroškem bazenu ter v tistem z valovi, tudi votlina ji je zelo zelo všeč (pa se je je sprva bala, ker je temno in posebni efekt luči in špricanje....), v zgornjem nadstropju je tudi dovolj prostora za ležanje, skakanje, nenazadnje tudi za miren popoldanski spanec otroka. Nam ustreza.

Restavracija v tem delu (Svet doživetij) je po mojem mnenju še najbolj "socialna", čeprav sam izbor ponudbe niti ni tako slab. Ni pa to ravno neka oh in sploh zadeva za gurmane. Ampak tisti dan, ko si tam, boš že preživel, a ne?
Zame so itak zakon tisti "krožniki", recimo Krožnik Atlantis... ampak mi ponavadi jemo v Deželi savn (kjer je ponudba najbolj na nivoju) ali v Termalnem templju.

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi na dopustu ne pozabimo na okolje!
Ali ste vedeli, da je turizem odgovoren za kar 14 % vseh nastalih komunalnih odpadkov na globalni ravni in da evropski d...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?