|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   opravičilo za dva dni
18.9.2008 10:42:27   
Volga
Sem skoraj pozabila. Je treba napisati opravičilo, če otrok zaradi bolezni manjka v šoli dva dni, a ne? In do koliko dni lahko sam napišeš oz. mora biti opravičilo od zdravnika?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: opravičilo za dva dni
18.9.2008 10:56:07   
mojcaziga
Pri nas je tako, da učiteljico kar pokličemo in povemo. Mislim, da se zdr. opravičil sploh več ne nosi v šolo.


lp, MOjca

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: opravičilo za dva dni
18.9.2008 10:59:57   
FORZA
Moj sin je največ en teden skupaj manjkal. Vedno sem sama napisala opravičilo. Od zdravnice sem priložila samo opravičilo, da ne sme telovaditi.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: opravičilo za dva dni
18.9.2008 11:16:21   
uwaga
Mi smo imeli dogovor, da če manjka do tri dni opravičilo napišejo starši, kar je več pa zdravnik. Za v naprej napovedane preglede smo učiteljico obvestili par dni prej pa opravičilo ni bilo potrebno.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: opravičilo za dva dni
18.9.2008 11:30:09   
oka
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga

Mi smo imeli dogovor, da če manjka do tri dni opravičilo napišejo starši, kar je več pa zdravnik. Za v naprej napovedane preglede smo učiteljico obvestili par dni prej pa opravičilo ni bilo potrebno.


A vam pediatrinja napiše opravičilo? Sprašujem zato, ker sem pred dvema letoma (takrat 3 razred), ko je mali imel gripo in manjkal 14 dni letala kot zmešana od pediatrinje do učiteljice. Prva mi je govorila, da po pravilniku (ne vem katerem) do 5 ali 6 razreda pediatri ne pišejo opravičil in zadostuje opravičilo staršev, učiteljica pa je zahtevala opravičilo od zdravnika.

Drugače pa sama napišem opravičilo v šolsko publikacijo (beležko), v kateri so že napisani obrazci za opravičila.

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: opravičilo za dva dni
18.9.2008 11:34:50   
Arwenko
Kolikor jaz poznam pravilnike je da do 1 teden (torej 5 delovnih dni) pišejo opravičilo starši, vse kar je več pa zdravnik in za telovadbo izključno zdravnik.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: opravičilo za dva dni
18.9.2008 12:34:23   
Mišni
Pri nas smo se glede opravičevanja ob izostajanju na RD samo o tem pogovarjali, na katero šptevilko pokličeš, da odjaviš kosilo ... tako da ne vem.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: opravičilo za dva dni
18.9.2008 12:43:02   
uwaga
Oka mi imamo krasno pediatrinjo, ki napiše opravičilo kadar rečem da ga potrebujem. Še nikoli nas ni zavrnila, če je potrebno zdravniško opravičilo zaradi ljubega miru ga pač dobimo.
V primeru izostanka pokličem tajništvo da odjavim malico in kosilo vendar oni ne iščejo učiteljev da bi jim naštevali izostanke. Zato potem otrok dostavi opravičilo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: opravičilo za dva dni
18.9.2008 14:18:52   
dulcinea
Jaz sem vedno zahtevala pisno opravičilo od staršev. Nikoli od zdravnika. Razen če je otrok manjakal res velik časa so pa starši kar samo prinesli, ker jim je dr. napisal sam od sebe.
Opravičilo od staršev pa je bilo lahko napisano v beležki, publikaciji, na papirju. Gor je moralo pisati ime in priimek učenca, kdaj je manjkal in zakaj (zaradi bolezni, inm ne zaradi katere bolezni). Pa podpis staršev zraven.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?