|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Priporocilo varstva
24.9.2008 14:26:56   
barbarasegula
Pozdravljene vse, ki iscete skrbno in ljubece varstvo za vase najdrazje zaklade!
Rada bi samo napisala, da smo neizmerno zadovoljni z mini vrtcem, ki ga obiskuje nasa enoletnica, in opogumila vse mamice, ki koncujete s svojo porodnisko, da ne skrbite... ce boste nasle tak vrtec kot je nas, boste ve edine, ki boste jokale za preteklimi dnevi:)
Nasa malcica je od samega zacetka vzljubila svoj vrtec, svoji vzgojiteljici ter otroke, ki ga obiskujejo. Mislim, da je bila nasa odlocitev, da jo damo v vrtec z enim letom pravilna, saj ce bi bila doma sama z varusko, se ne bi pol toliko zabavala, da pa sploh ne govorim o napredku, ki ga opazamo z vsakim dnem, ko pride iz vrtca!
Ker se bosta v kratkem sprostili dve mesti, novih otrok , ki bodo ostali brez vrtca ter s tem zelo zaskrbljenih mamic pa je vedno več, sem se odlocila, da bom vsaj kaksni od njih mogoce pomagala s tem pismom, za vse podrobnejse informacije me lahko kontaktirate na ZS.
LP Barbara
P.S.:Vrtec se nahaja v LJ in stane mesecno 330 evrov
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Priporocilo varstva
24.9.2008 19:01:54   
Naja30
Ne vem, če se ti bo za 330 evrov katera javila. user posted image

(odgovor članu barbarasegula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Priporocilo varstva
24.9.2008 19:08:17   
barbarasegula
Glej Naja 30, nikogar nikamor ne silim, rada bi samo dala komu, ki je bil v isti stiski kot jaz pred pol leta, majckeno pomoci. Nam se ta cena bolj splača kot vrtec, ker smo v najvišjem cenovnem razredu, ostali pa naj pač premislijo, kako bodo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Priporocilo varstva
24.9.2008 19:40:45   
Naja30
Sej nisem nič slabega misla s tem. Super, da si objavila. Pravim le, da je pa zelo drago, dražje kot vrtec. Če se vam bolj splača, pa super.

(odgovor članu barbarasegula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?