|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup parketa
30.11.2008 11:41:34   
katjandraž
Septembra sva se z možem odločala za nakup parketa. Jaz, kot ziherašica, sem vztrajala, da kupiva parket pri isti firmi, ki nam ga bo tudi polagala (zaradi moebitnih reklamacij). Po priporočilu sva šla med drugim tudi v Trzin, kjer nama je prijazni parketar (šef te firme) vse razložil, preračunal, dal tudi neke popuste, skratka vse je zgledalo zelo ok, tip zelo profesionalen. Podpisali smo tudi pogodbo, dala sva mu predplačilo 1500 EUR. Kmalu je tudi prišel na hišo pogledat in povedal, da tlaki niso najboljši, da bo treba dat izravnalno maso, da to nanese nekaj malega.

Zdaj, ko se končno bliža čas, ko bomo lahko parket polagali, je bil spet na hiši in povedal, da je treba tlake zaliti po celi hiši, kar naj bi prišlo 600 EUR! Meni je to daleč stran od malega. Pripeljal je tudi svojega parketarja, ki je ugotovil, da je spodaj res pametno dat izravnalno maso, zgoraj pa je čisto dovolj, če se jih samo zbrusi, kar je bilo že vključeno v ceni v pogodbi. Šef je še vedno vzrajal, da se tlake zalije po vsej hiši. Dobila sva še 2 drugi mnenji parketarjev in tudi onadva sta se strinjala, da je dovolj, če se celotne tlake samo zbrusi.

Skratka, grdo sva se n......, seveda sva morala vzeti parket pri tistem parketarju, ker je bil že dobavljen, dobila sva ga seveda zdaj z 20% davkom, namesto z nižjim in sva izgubla cca. 500 EUR. Skoraj toliko, kolikor bi dala za izravnalno maso. Tipa pa ne želiva več videti od blizu, še manj pa mu dati še kakšen EUR, zato nama bo zdaj delal en drug.

Tale post sem napisala samo zato, da če gre še katera/i v nakup parketa, naj prej dobro preveri, kjer ga kupuje (čeprav sva midva tudi dobila priporočilo zanj in sva mislila, da sva vse dobro preverila). Tukaj imena firme ne bom pisala, v Trzinu jih je več, če ga ima katera/i namen tam kupovati, naj mi piše ZS, da ji/mu povem, katerega jaz odsvetujem. Saj se vsak/a še vedno lahko odloči zanj, če tako želi. Upam, da se ne bo še kdo nasmodil pri njemu tako, ko sva se midva.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakup parketa
30.11.2008 11:56:50   
malabela
Hvala ti za nasvet, ker ravno prenavljava stanovanje in se popolnoma zavedam, da nas bodo po dolgem in počes nate,...  in vsaka previdnost in predhodna informacija nikoli ni odveč. 

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nakup parketa
30.11.2008 14:27:44   
Hope2
Midva sva tudi parket kupila v trzinu in moram rečt, da so bili zelo profesionalni. Zaradi nesoglasja med šefom firme, ki je hodil tudi vsak dan nadzirat in izvajalci, ki so vlili maso na tlake in so nekaj zajebali, bi morali mi plačat še nekaj evrov, vendar je firma oz tale šef rekel, da se bo on z izvajlci kregal in če bo treba kaj plačati bo on, ne midva. Uf, res sva imela srečo, glede na vašo zgodbo. Položili so profesionalno in na rok, Bolj ne bi mogla bit zadovoljnauser posted image

(odgovor članu malabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nakup parketa
30.11.2008 19:06:06   
mama_milchy
no, jaz pa moram povedat, da imam srečo kar se tiče polaganja parketa in kasneje vzdrževanje le-tega (brušenje, lakirnaje) kajti v družini imam dva parketarja in se nad njima nimam kaj za pritoževat (oče in brat, ki pa ima tudi SP) tako da drugo leto, ko bo bajtica končana pridejo na vrsto tla in parketi in že vem kdo mi bo delal.

Drugače pa so eni res nesramni in kao cenejši pa pol naredijo tako površno in napačno, da mora stranka še enkrat urejat zadevo kar je seveda dvojni strošek;

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?