|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravilo TobraDex
26.12.2008 15:07:32   
DaniNeli
Mene zanima ali mogoče katera ve,koliko časa so lahko kapljice TobraDex odprte-načete?Ker sem po pomoti verjetno vrgla staran škatlico,kar pa ni v moji navadi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdravilo TobraDex
26.12.2008 15:25:00   
melanija
Ponavadi take odprte stvari so dobre tja do 1 meseca, več po moje ne. Mi smo imeli Tobrex kapljice pa mi je v lekarni rekla da so dobre odprte samo 3 tedne, potem naj jih zavržemo.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zdravilo TobraDex
26.12.2008 15:31:58   
DaniNeli
Verjetno sem se tudi ime zmotilauser posted image .Zdaj bom skočila v Koper k dežurnemu,da nam da recept za nove.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zdravilo TobraDex
26.12.2008 15:45:01   
Gina
PO moje se nisi nič zmotila. Obstajajo samo antibiotične kapljice, pa tudi take, ki so kombinirane z enim kortikosteroidom. Lahko dobiš tobrex ali tobradex, ali maksidex (pisat ne znam pravilno, se jim pa nekako tako reče) ali kaj vem kaj še vse sorte različnih kapljic. Pri tako močnih zdravilih je vedno boljše, da ti jih napiše zdravnik, ker so prav za določeno stanje oči. Nekaterih kapljic ne smeš jemati več kot 5 dni skupaj, pa ne čez določeno dozo na dan, tako da se ni za hecat. Če imaš vnetje moraš dobiti antibiotik, če imaš kaj drugega, recimo kombinacijo alergije z vnetjem, nekaj drugega pa tako naprej.. Drugače so pa načeloma te kapljice ok cca 4 tedne po odprtju.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zdravilo TobraDex
29.12.2008 14:37:52   
binica
3 tedne

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?