|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   da vam pocedim sline
25.3.2009 22:40:09   
hrchy
Zadnjic sem nasla ful izi in ful dober recept za jagode, ki jih oblikujes v rozice, z okusno kremo iz smetane. Imela sem narocenih deset prijateljev na vecerjo in nisem vedela, kaj naj pripravim za posladek - zamislila sem si nekaj prijetnega za oko, sladkega, svezega (glede na to, da je bila vecerja kar tezka), neobicajnega in da ne vzame prevec casa s pripravo, pa a da se lahko pripravi vnaprej (ja vem, nisem ravno skromna pri zahtevahuser posted image ). Potem sem nasla recept na netu, ga malo spremenila in je bil ful bomba. Tako da mislim, da bo se kateri prav prisel:

Kupis jagode - malo vecje in lepo oblikovane. tam, kjer je pecelj, se jih malo odreze, tako da lahko lepo stojijo na podlagi. Potem jih zarezes v kriz skoraj do dna (se morajo na dnu se drzati skupaj).

Stepes sladko smetano in sladkor, dodas vanilijo in malo ruma/rumove esence. Vmesas zlico ali dve kisle smetane ali mascarponeja (po okusu). Z mesanico napolnis vrecko za brizganje in jo previdno nabrizgas v jagode, tako da se 'cvetni listici' razprejo. Potem pa samo razporedis po krozniku. Lahko se pripravi vnaprej in pocaka v hladilniku.

Res priporocam.user posted image

Pa se slika z originalne strani:
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: da vam pocedim sline
25.3.2009 22:45:12   
Andromeda
U, dober recept, so se mi res sline pocedile...Ti, ti nesramnica! user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: da vam pocedim sline
25.3.2009 22:46:41   
muška
vav luštno in zelo zanimivo. DEfinitivno bom sprobala!user posted image

Hvala

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: da vam pocedim sline
26.3.2009 0:51:32   
tame
Uuuuuuuuu zgleda dobro, hvala...bom poizkusila user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: da vam pocedim sline
26.3.2009 5:51:45   
kepa*
Zelo lepo, bomo poskusili, ko bomo imeli domače jagode.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu tame)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: da vam pocedim sline
26.3.2009 8:34:15   
alička
Mljask, zgleda mnjami, pa lahko za pripravit user posted image .

Definitivno bom uporabila recept. Hvala.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: da vam pocedim sline
26.3.2009 9:58:58   
cukr07
Joj, kolk so se mi pa zdele jagode zaluštale........ampak tiste prave, domače. user posted image

_____________________________

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: da vam pocedim sline
27.3.2009 14:14:54   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

ampak tiste prave, domače. user posted image



jaz tudi.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: da vam pocedim sline
31.3.2009 11:28:59   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy


user posted image



Hvala za ta recept HIP HIP HURRRRRAAAAA in 3x hura zame, da sem zašla na to stran in ga našla ;)))


_____________________________

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?