|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tuš kabina?
1.4.2009 5:34:44   
naja17
Vaša izbira tuš kabine in kako ste zadovoljne?

Midva sva se zapičla v stekleno, ki se odpira na ven, pol nama pa povejo par stvari in npr. odsvetujejo odpiranje na ven, saj vse dol teče (tud pomislila nisem, pa je res)...

Hvala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tuš kabina?
1.4.2009 10:29:40   
naja17
Madona, a maste vse zavese user posted image  Al je tko neumno vprašanje?

Če mi pa plastični niso všeč, včeri so mi pa stekleno odsvetoval, ker se baje ful gor pozna... Ka pol?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tuš kabina?
1.4.2009 10:45:03   
Anonimen
Midva imava s 3h strani pozidano (2x stena, 1x prizme), z ene strani imava pa zaenkrat še zaveso, ker so tista vrata v katera sem se jaz zapičla, svinjsko draga (čez 600€) ... sem se pa zapičla v taka iz kaljenega stekla s posebnim premazom proti vodnemu kamnu, s čim manj vidnega okovja, dvokrilna z odpiranjem na noter. Če daš preko steklenih ta poseben premaz se ful manj pozna na njem ... itak pa lahko vzameš tudi mlečno steklo, kjer se pa sploh manj pozna. Mislim, pa tudi če se, se steklo še vseeno bp lahko očisti s cilitom ali čem podobnim, plastika pa sčasoma rumena rata, pa umazanija se vanjo zažre. Pa tudi meni se odpiranje na noter zdi zaradi vode bolj fino, samo je pa res, da potem težje v kabino postaviš lavor ali banjico, da otrok v njem čofota, pa da je kabina zaprta ... no to je skoraj neizvedljivo ... samo raje 2x na teden brišem za otrokom, kot pa 2x na dan za sabo user posted image .

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tuš kabina?
1.4.2009 11:51:38   
t5t6
Mi imamo iz dveh strani steno. Steklo je spredaj in na levi strani. Je pa narejena tako, da nima nobenih vrat ampak je steklo v polkrožni obliki tako, da greš noter in je zaradi polkroga  zaščiteno (težko za razložiti). Za to varjanto pa sem se odločila zato, ker mi grejo na živce vsa tista vratca s silikonskimi tesnili, kjer se nabira umazanija, ki jo je zelo težko čistit. Če imaš dovolj prostora priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tuš kabina?
1.4.2009 12:04:47   
Zala01
Naja17 točno tako kot si opisala imamo mi, stekleno in vrata se odpirajo navzven. Steče mogoče kakšna kapljica in nič več, ker je spodaj na vratih gumen utorček, kjer se kapljice z vrat nabirajo. Več steče z mene, ko stopim izpod tuš kabine. Smo res ful zadovoljni (sem se isto bala kot ti), imamo jo zdaj od oktobra lani, je pa od Kolpasana. Lpuser posted image

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tuš kabina?
1.4.2009 13:16:46   
Belika
Mi imamo tudi tako ki se odpira na ven (mislim da je stella od kolpasana), in res še nisem opazila da bi steklo kaj ven, ko odpiramo vrata. Sem pa z njo res zadovoljna.
Istočasno ko sva midva vzela to, je tašča vzela polkorožno. Naša je še kot nova, njej se pa že črno nabira spodaj (ne prideš lepo zraven da bi spucal), in to je bil tudi razlog zakaj sem bila jaz proti polkrožni.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tuš kabina?
1.4.2009 23:28:18   
ery
Ojla

Če bi še enkrat kupovala tuš kabino, bi vzela tako, da s eospira na ven. mi je ful lepo, v trgovini so nama isto odsvetovali, ker dol teče.

Vzela sva polkrožno..in komaj kaj spucam.. pris strani rata črno..


_____________________________




(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tuš kabina?
2.4.2009 5:55:56   
naja17
Jest sem tako mislila: http://www.ideo.si/nohtek/800/ideo_11648_7.jpg

Kje se pol ful nabira ta umazanija user posted image

Drgač pa hvala bejbe!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tuš kabina?
2.4.2009 9:41:45   
Zala01
Tako imamo mi in kot sem že rekla, minimalno steče ven, včasih niti obrišem ne (tolk je malo tega, če si predstavljaš)...več steče z mene kot sem že enkrat rekla.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tuš kabina?
2.4.2009 14:06:14   
Tinky
Mi imamo na 3. straneh steno, tako da imamo samo vrata izdelana po meri, ki se odpirajo na ven. Na not, pa ne bi nikoli vzela iz preprostega razloga, ker če se ti kaj zgodi, recimo da padeš, ti je slabo (bog ne daj!!!!), se vrata ne morejo odpret in ti nekdo v taki situaciji zelo težko pomaga.

_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?