|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SODIŠČE NAREDILO NAPAKO...
21.9.2009 12:26:12   
BABY LOVE
Od leta 2006 do 2008 sem se pravdala glede višine preživnine. Moj bivši partner se je pritožžil na višje sodišče, a je sodišče potrdilo sodbo prvostopenjskega sodišča. Nato sem konec novembra 2008 vložila na sodišču izvršbo, na kar ugotovijo, da sodba,ki sem jo dobila ni izvršljiva, saj se je sodišče zmotilo oz. naredilo napako in je pozabilo odvetniku mojega bivšega partnerja poslati sodbo višjega sodišča. Torej je bila izvršba, ki sem jo vložila zaman, njegovemu ugovoru na izvršbo da sodba ni izvršljiva pa se bo ugodilo. Eno let sem s tem dobesedno vrgla vstran zaradi nepazljivosti enega uslužbenca na sodišču. Svetovano mi je tudi bilo, da naj pošljem dopis na ministrstvo za pravosodje in naj napišem kaj se je zgodilo, saj mora nekdo odgovarjati za tole napako. Že tako se tri leta dobesedno borim za pravice svojega otroka potem pa še to ... eno leto sem vrgla dobesedno vstran .... Ali morda katera ve kaj še lahko tukaj storim, kaj še mi preostane, da dejansko dosežem, da se zadeva pospeši???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SODIŠČE NAREDILO NAPAKO...
23.9.2009 9:41:03   
liliana
Obrni se na varuha človekovih pravic.

(odgovor članu BABY LOVE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SODIŠČE NAREDILO NAPAKO...
23.9.2009 9:43:23   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: BABY LOVE
ugotovijo, da sodba,ki sem jo dobila ni izvršljiva, saj se je sodišče zmotilo oz. naredilo napako in je pozabilo odvetniku mojega bivšega partnerja poslati sodbo višjega sodišča.

Na sodišču preveri, kdo je bil zadolžen za to, da bi sodbo poslal odvetniku. Ta oseba odgovarja za napako (če že ne ona osebno, pa sodišče oz. Ministrstvo za pravosodje kot njegov nadrejeni).
Zahtevaj odškodnino z obrestmi.

(odgovor članu BABY LOVE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SODIŠČE NAREDILO NAPAKO...
23.9.2009 17:27:08   
BABY LOVE
Svetovano mi je bilo, da naj pošljem dopis na Ministrstvo za pravosodje, kar bom tudi storila. Želim, da oseba, ki je pozabila opraviti svoje delo zato tudi odgovarja. Nisem pa vedela, da lahko zahtevam odškodnino. Bi bila vesela, če mi lahko sporočite kam se naj obrnem oz. kako lahko zahtevam odškodnino. Ali se moram podati v kakšno tožbo zoper državo!?


Sem danes klicala na sodišče in mi je bilo rečeno, da je sodišče poslalo njegovemu odvetniku sodbo in jo je le-ta tudi sprejel. Prav tako so tudi rekli, da me obvestijo, ko bo sodba izvršljiva. A kaj mi to pomaga. Od očeta mojega otroka še nisem prejela niti centa, otrok bo star tri leta. Potem pa si še sodišče privošči takšno zmoto. Dobesedno sem čakala eno leto zaman na rešitev izvršbe,ki bo zavrnjena zaradi malomarnosti ene uslužbenke na sodišču.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?