|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pasulj
17.1.2011 11:46:02   
Čebel@
jaz bi imela pa kakšen dober in izi receptuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pasulj
17.1.2011 17:47:25   
m76
Dober je tale..kolk ti bo pa simpl pa ne vem...sam ne bo prehudo..
Je simpl kt pasulj :)
http://www3.serbiancafe.com/lat/kuvar/recipe/5/2491/print.html

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pasulj
18.2.2011 22:11:18   
CariSSa10
evo ti najbol enostaven recept za 'srbski pasulj' vedno uspe ;))

čez noč namčiš pol kg belega fižola. potem ga naslednji dan četrk ure kuhaš v toliko vode, da je dobro pokrit, ga odcediš. zaliješ ga z toplo vodo, da j prekrit kakšne 3 cm, dodaš slanino alo prekajeno meso, tega naj bo nekje 30 do 40 dag. vse skupaj na srednjem ognju kuhaj dokler ni fižol mehak. lahko oddaš korenček, poper, lovorjev list in peteršil.
posebej prepraži na olju ali masti 2 glavi čebule, dodaj žlico moke in mlete rdeče paprike ter to prežganje vliješ k fižolu. začiniš po okusu, dodaš še česen. kuhaš še pol ure. jed mora biti gosta, lahko pa razrečiš z malo vode.

Dober tek. ravno ga bom naredla ju3 ;))

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?