|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hujšanje z Lineo snello ~ Vitke in prerojene ...
7.10.2009 21:16:19   
petrinja
Moje drage dame...

Kakor je že splošno znano o dobitnicah programa Vitke in prerojene v jesen, sem ena izmed zmagovalk tudi jaz. JUHUHU:)))
Moja situacija je bila takšna, da sem pred 2 letoma rodila malega sončka, ki pa sedaj ni več tako majhen, moj trebuh in ostali ženstveni deli, kot so boki, rit(ka) in stegna pa so tusi očitno rastli z mojim sinom:), zato je bilo treba stopit malo v akcijo...
Za sabo imam že prvi posvet, ki nekako zgleda tako, da se malo pomeniš o tem, kaj te čaka, in malo pregled tvojih prehrambenih navad. Le-te sem imela kar dobre, razen da sem jedla premalo, in zato je bilo moje telo v fazi medveda, ki si skladišči zaloge za zimsko spanjeuser posted image .
Opravila sem tudi že 1. telovadbo, ki poteka v t.i. komorah, kjer je stalna temperatura enaka tvoji telesni, kar pomeni, da se ne rabiš ogravat pred vadbo, ampak že kar na polno. Zraven ti terapevtka kaže vaje a la, trebušnjaki taki in onaki, pa vaje za rit, pa stegna, pa roke,... noter imaš vpete tudi ročke, ki jih potem tudi pridno uporabljaš.
Telovadba traja tamnekje od 20 minut do pol ure, potem pa hop pod tuš in nato te čaka sproščujoč del, in sicer te spravijo v nekakšno komoro, kjer imaš samo glavo zunaj, noter pa je savna z aromaterapijo, ki naredi tvojo kožo ultra mehko in takrat popolnoma brez celulita,ki se kasneje of course vrne nazaj ko bumerang;).
Zaenkrat imam 2 x tedensko, ki pa bo povečano na 3 x. Zato se oglasim ta teden še enkrat...

Pozdravčke.


< Sporočilo je popravil Admin -- 26.3.2012 14:05:11 >


_____________________________

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: linea snella
7.10.2009 21:39:35   
Spark
Petrinja, čestitke za dobljeno nagrado in srečno na poti do popolnega teleščka.
Res se javljaj, kako napreduješ, da zvemo vse iz prve roke.

Zanima me kako to zgleda da si premalo jedla, in da si je telo kopičilo zaloge?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: linea snella
8.10.2009 6:11:45   
bačko
Petrinja čestitam za nagrado!user posted image user posted image user posted image
Ostale ki smo sodelovale pa smo dobile en teden brezplačnega poskusa in jaz sem se že prijavila.Upam da bo kaj učinka in če bo delovalo bom še naprej hodila.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: linea snella
8.10.2009 21:04:52   
petrinja
hvala lepa za čestitke:)
torej moja pot je bila nekako takšna, da sem po porodu shujšala cca. 20 kilogramov, a sem imela še vedno 20 kil viška, ki so zabetonirane na mojem telesuuser posted image , zato sem noro, noro vesela za to, in res dajem 110 % maksimumuser posted image .
Kako je izgledalo ko sem ''premalo'' jedla? Jah no, recimo zjutraj samo kavica z mlekom, brez sladkorja, nato ko je prišel sandwichman okoli 10h sem ga skoraj zvlekla v pisarno za tisti sendvič s pišč. prsmi, potem spet kakšna kava, in nato šele zvečer kakšna solata. In zato je bilo moje telo konstantno v stresu, in niso šle kile NOWHEREuser posted image .
No, tukaj pa se lepo usedeš s terapevtko, preluftata malo preh. navade in dobiš neke okvirne jedilnike in pravila kombiniranja. Recimo, da MORAŠ jesti za kosilo OH, ker je to direkt energija za tvoje telo, je pa res, da je super če so testenine, riž, kuskus,.. polnozrnati in pa seveda manjše porcije.
In pa da lahko ješ sadje samo dopoldne, popoldne pa le jogurt za malico...

Bačko, super da ste dobile vsaj tolažilno:) si že sprobala?

Danes je bil uspešno prestano 2. srečanje, kjer sem imela tudi hud photoshooting:), za arhiviranje ''PREJ'' stanja:D, ki pa se spreminja...
Moram pa povedat, da musklfiber vsekakor bil prisoten-še posebej trebušne, pa čeprav se ti zdi, da so vaje pribl. takšne kot pri TNZ aerobiki, sam vam povem da 37 stopinj in infrardeče lučke naredijo svaštauser posted image .

pozdravčke in lep vikend za crkljanje želimuser posted image

_____________________________

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: linea snella
15.10.2009 21:34:38   
petrinja
Pozdravčke

Pa je še en teden z dvema vadbama za mano, še... khm 26 obiskov?:)
Moram povedat, da sedaj ko gre temperatura tamo do skoraj do ledišča, pra pošteno paše se iti mal pogret:) Pogreje moje čute in pregreje špehec:) Sicer bom morala še kar nekaj delati za to, ampak glavno je da DELAM. Da ni tistega, pa sej je jutri še en dan... ne, res v ponedeljek ej, takrat pa res... pa greš v trgovino, nakupiš vse ''sestavine'' za Beyoncino noro dieto, ki je v 14 dneh izgubila 9 kg; pa čeprav ti um dela C C C, pa sej veš da to ne more biti res, a ko si desperate, te res lahko po domače nategnejouser posted image
Zato pa je Linea res fajn način za drugačen lajfstajl, saj delaš na vseh aspektih, pa še tako tehtnico imajo, skorajda kot rentgen na letališčih, tako NO GO za kakšne prekrškeuser posted image
Super napredujem pravijo-vse gre po planu. Super, sedaj pa samo še čakam, da tisti, ki so mi že kar pripisovali 2. nosečnosti, da rečejo matr a si shujšala:)

zajemajte življenje z vilco in žlico;)



_____________________________

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: linea snella
19.10.2009 9:52:54   
petrinja
pozdravčke...

me veseli, ker stvar dejansko deluje, je sicer res, da moram kar švicat tam v ''komori'', ampak kot pravijo brez muje se še čevelj ne obuje.
In pa potem, ko te po fejst telovadbi čaka še sproščujoča savna z aromaterapijo AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHuser posted image . Ni kej, prav paše se malo pogret.
Še bolj sem pa vesela, ker bodo vse moje mili, težave in veselje objavljeni tudi na blogu, ki bo pa še ena luštna zadeva.user posted image
Danes me čaka zopet vadba (ta teden imam kar  3 x), zato se zvečer oglasim kar na blogu, in povem in razjasnim malo več:)

Do takrat pa bodite lepe in uživajte v sončku.

_____________________________

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: linea snella
19.10.2009 12:13:04   
kaminek
superca petrinja,

sm zelo vesela, da si zadovoljna. kar tako naprejuser posted image

te bomo spremljaleuser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: linea snella
21.10.2009 23:09:26   
petrinja
že veselo pišem blog, tako da me boste lahko spremljale tudi tam:)

Hvala za navijaštvo in gremo skupaj v veliko sladko zmago, kajne:)?
Tele terapije šibajo mimo mene, kot bi mignil. Vsakič ko pridem, imam po 2 ponovitvi več, kar pomeni, da imam jutri že 22 ponovitev-še vedno istih vaj. Pa sem vprašala, če se bodo te vaje kaj menjale, in so punce v Linei rekle, da se bo to zgodilo, ko bom prišla do 40 ponovitevuser posted image , jaz pa tak entuziast:) Tako da me čaka še serija 4 x 40 trebušnjakov + na koncu terapije še ponovite v le teh. Ker je pač moj najbolj kritičen del trebušček, moram fejst delat na tem področju, ni kej;)
Zaenkrat lahko rečem, da je počutje fantastično, še posebej, ker te po vadbi čaka ''nagrada''-savna, in da se ožam:) sedaj pa samo še čakam, kdaj bo to mojo ''malo'' razliko videl še kdo drug, ki je čisto nepristranski:) Ma sem zahtevne,neuser posted image

_____________________________

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: linea snella
23.10.2009 10:02:56   
Shorty_
evo punce Petrinjo lahko spremljate in njen napredek tudi komentirate

TUKAJ 

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 23.10.2009 10:03:22 >

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: linea snella
26.10.2009 22:16:17   
Shorty_
Petrinja, mene pa zanima kako usklajuješnove prehranske navade z družinskim življenjem in službo?
Kako pa urediš z varstvom med obiskovanjem salona, mamice vemo, da je tudi to učasih težava in izgovor, da se na tak ali drugačen način ne lotimo odvečnih kilogramčkovuser posted image

lp Shorty

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: linea snella
27.10.2009 20:26:16   
petrinja
tale tvoj mačkon me prav dekoncentrirauser posted image . hecam se:))

toerj glede usklajevanja je tako, da imam zlato taščo, ki mi snede Matevža iz vrtca in ga potem malo povandrata skupaj, potem pa že moj možek pride domov:) pa še punce iz Linee Snelle mi dajo na razpolago različne ure, da se lahko malo uskladimo:)
Glede prehranskih navad je pa tako, da so moji že navajeni na to, da jem malo drugače od njih, kuham pa normalno, saj mi je dovoljeno ''normalno'' kosilo, le v zmernih porcijah:)


_____________________________

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: linea snella
28.3.2010 10:28:08   
stela2010
Hoj,

sem slišala za LINIO S., vendar nisem še probala, pa baje je full drago.

In kakšni so zastavljeni cilji po tej metodi ? V kolikem času naj bi zgubila kg in cm? A imajo res tam "garancijo na uspeh" al neki takega. Kaj pa se zgodi, če ne uspe ?

Lep nedeljski pozdrav iz Domžal.
Stela

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: linea snella
13.4.2010 20:04:33   
lepoti

hej.tudi jaz sem pred meec dni nazaj prvič postala mamica.dobila se čudovito deklico.imam pa en velik problem zako kot večina žensk po porodu-med nosečnostjo sem se zredila za dvanajst kilogramov hči pa je bila zelo lahka imela je bogih 2950gramov.vsi mi govorijo da dlje kot bom dojila več maščob bo telo porabilo.glede na to da dojim in se bom še naprej trudla,nisem izgubila več kot dve kile.v enem mesecu sem izgubila le dva kilograma.sedaj me res grabi panika...vesela bi bila kakršnega koli nasveta...gibam se redno ko je sonce grem s hčerko na res dolgi sprehod in glede na to da sm navajena fizično delat po vrtnarijah je zame res hudo ko nimam časa za tek ali gibanja na prostem namreč navajena sem biti pi12 ur na svežem zraku zdaj je to praktično nemogoče ker je hči premajhna.tako da bi bila res vesela vseh nasvetov kako naj se znebim odvečnih kilogramov.user posted image user posted image user posted image hvala za nasvete papa

(odgovor članu stela2010)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: linea snella
26.5.2010 10:36:31   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: stela2010

Hoj,

sem slišala za LINIO S., vendar nisem še probala, pa baje je full drago.

In kakšni so zastavljeni cilji po tej metodi ? V kolikem času naj bi zgubila kg in cm? A imajo res tam "garancijo na uspeh" al neki takega. Kaj pa se zgodi, če ne uspe ?

Lep nedeljski pozdrav iz Domžal.
Stela


evo da jaz povem svojo izkušnjo z Lineo...
na posvet sem šla da bi malo zožala nogice ampak so tam dekleta kar direktna in so mi dale jasno vedet da bo treba še tudi kje drugje kaj izgubiti ne sam na nogicah:)
na posvet sem šla z okoli 67 kg... preden sem začela s 3 mesečnim programom sem zgubila 2kg ker sem že začela lepše jesti... tako da sem pričela pri njih s 65 kg!
po 3 mesecih intenzivne vadbe pri njih ter res dieti kot so jo oni predpisali sem prišla na 54,9 kg!!!!!

res so mi pa rekli, da sem izjema in da bi lahko bila v njihovi reklami prej-pozneje ker sem se res full držala vsega in še doma hodila laufat ipd... ker sem si to privoščila takrat pri svojih 21 letih sem res steška plačala toliko denarja in sem zato jemala vso stvar zeeelo resno!!! če sem doma hujšala in se držala pravil prehranjevanja mi teža nikoli ni šla pod 62kg! no skoraj dve leti kasneje sem se poročila s 55 kg in potem tudi zanosila s 59 kg tako da želim povedati da rezlutat ni bil kratkotrajen, ker so me naučili kako je treba pravilno hujšati, pravilno telovaditi in če sem med zimo kaj pridelala sem zelo hitro potem prišla nazaj na svojo idelano težo ki je sicer 58 kg!

JA, dajo ti garancijo za uspeh, kjer ti jamčijo da boš z njihovimi programi izgubil XXcm vse skupaj (noge, boki, trebuh, roke)... če tega ne izgubiš, dobiš vrnjen denar! no jaz sem zgubila skoraj trikrat toliko kot so mi zastavili ciljuser posted image  ampak saj pravim da sem bila izjemauser posted image  moja mami je zgubila le malo več kot je imela v pogodbi!

v razpredelnico si pišeš kaj si pojedu, da če ti kg ne gredo dol da se vidi kje počneš napako in da ti spremenijo dieto (jaz sem imela dieto 1200 kalorij kar pomeni, da sem na dan lahko zaužila 1200 kalorij in nič več)... v kolikor še vdno ne zgubljaš kg kljub pravi prehrani in telesni vadbi te tudi testirajo, če morda prikrivaš kaj si pojedel - sem vidla da so nekatere morale lulat na neke testne lističe, in se je vedno izkazalo da so pojedle kaj kar ne bi smeleuser posted image  sem se vedno tok nasmejala!

drugače te pa tehtajo vsakič ko prideš in greš...

pri meni je program zgledal nekako tako da sem imela najprej telovadbo, nato sauno in nato elektro... na koncu zadnjih 8 vaj pa sem imela namesto elektro vakum in tiste hlače za odvajanje vode... ampak vedno pa telovadbo in sauno!

ne me vprašat po ceni ker se trenutno ne spolnim ampak vem da je bilo za moje ogrooomno in da so me rešili obroki! ampak je bila to zame zelo huda motivacija in mi ni niti malo žal da sem šla ker sem šla iz številke 40-42 na 36 in sem bila potem prerojena!

(odgovor članu stela2010)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: linea snella
12.8.2010 13:30:06   
RAKICA1
Ojla upam da mi boste lahko pomagali mene pa zanima kje se nahajajo in če lahko kje kaj o njih preberem hvala.Jaz tudi imam od poroda kar kjer bi se lahko kaj topilouser posted image user posted image user posted image user posted image  in me zanima res zatole
Čestitke pa obema za izgubljene kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: linea snella
20.1.2011 19:11:34   
Scrubber
Seznam najdeš na njihovi spletni strani:
http://lineasnella.si/kje_smo.php

LP

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: linea snella
7.3.2012 22:57:30   
Mimona29
Joj jaz jih imam tudi še precej viska ;)

(odgovor članu Scrubber)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




"Pazi"
LinLin

Ali ste zanosile kjub "pazenju"?

Da (28%)

Ne (72%)


Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!