|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Apartma za 5 oseb ob morju
27.2.2013 8:39:14   
Ursi2
Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če ima kdo kakšno idejo oz, če pozna kakšen apartma na hrvaškem, ki bi bil dovolj velik za 5 oseb, ob morju in v pritličju ( po možnosti, da bi imel zunaj malo dvorišča).

Ker imava 3 majhne otroke in seveda vozičke ter vse ostale stvari, si zelo želim, da bi bili v pritličju. Tudi lani smo imeli tako, in je bilo super, ker sta lahko ta večja šla malo ven na travo sama in sta se lahko igrala. Pa ne bi imela preveč stran od morja (nekje do 200 m). Bi šli v lanski apartma, pa je bil malo majhen, sploh ker je sedaj ta manjši že tako, da sam spi.

Hvala za vse ideje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Apartma za 5 oseb ob morju
27.2.2013 10:07:57   
josephine27
A sem lahko malo radovedna, kje ste bili lani? ker mi iščemo isto, samo za 4 osebe.

_____________________________



(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Apartma za 5 oseb ob morju
27.2.2013 11:56:22   
Ursi2
Živjo!

Mi smo bili lani tukaj:
http://www.nin-apartmani.com/hr_index.asp

Bili smo v levi hiši (ta večji) v pritličju. Imela je majhno kuhinjo z jedilnim kotom, kavč v dnevni, spalnico in še eno sobo z 2 ločenima posteljima. Poleg tega pa še kopalnico in spredaj teraso in mizo, tako da smo jedli vedno zunaj!Bili smo malo za sebe, ker je malo višja ograja, zunaj pred hišo pa je dvorišče, da sta se lahko fanta igrala, par dreves, tudi grill pa gugalnici. Je malo umaknjeno od ceste, tako da ni nevarnosti avtov, parkirišče pa je za hišo (se vidi iz spalnice). Do morja je približno min hoje (ni ravno čisto blizu, ampak je ok). Tam je tudi bar in sladoled. Do centra Nina pa je nekje 20-30 min hoje.

Mesto je eno izmed najstarejših in je res zelo lepo, veliko je teh stojnic, gostiln, pa tudi veliko stvari si lahko ogledaš. Mesto je zelo urejeno, veliko obzidij in tega je, kjer otroci radi skačejo, na poti so tudi soline NIn, ki so tudi zanimive. Nekje 20 min vožnje z avtom pa je tudi kavbojsko mesto, imajo konje in vse v stilu Divjega zahoda.
Tudi plaža je super. Peščena, veliko školjk, nizko da je tudi za male primerno.

Naši fantje so bili lani stari 4,2 in 6 mesecev in je bilo ok, ker je imela gospa prenosno posteljco za ta manjšega. Sam letos bi pa imeli malo več prostora. Imeli smo 2 vozička, ker sta bila zvečer, ko smo šli v center fanta kr utrujena in sta se nazaj peljala v vozičku, ta malega sem imela p v kengurujčku. Tako da sedaj letos iščem malo bližje samega centra, ker 3 vozičkov pa ne bi imela :)

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Apartma za 5 oseb ob morju
28.2.2013 12:54:27   
buba.miska
http://apartmaniciovo.weebly.com/index.html
tukaj poglejte malo zelo lepo :)

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi na dopustu ne pozabimo na okolje!
Ali ste vedeli, da je turizem odgovoren za kar 14 % vseh nastalih komunalnih odpadkov na globalni ravni in da evropski d...
Družinsko potepanje: Lignano
photo
Lignano je italijansko letoviško mestece, primerno za enodnevni družinski izlet ali za podaljšan konec tedna. Nudi velik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?