|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 18:24:49   
Anonimen
Tole moram povedat pa tut če me ful spljuvate!!!!

Moja tašča ga je danes krepko posračkala. Delila je božičkova darila in smo vsi nekaj dobili, edino njena najmlajša vnukinja (moja zlata punčka) ni dobila NIČ, ker 'zanjo ni našla nič pametnega' (tko je sama rekla). Ker me ni bilo tam in mi je to povedal šele moj  user posted image , ne vem kaj naj naredim. Sem bila tako šokirana, da sem šele zdaj malo zbrala misli. Naj ji povem svoje ali naj to kar poignoriram? Sem pa malo jezna tut na mojega, da ni nič rekel... Nekako prenesem, da njemu kupi tri pare štumfov, meni pa čokolado, ampak da tamalo tkole odpravi, mi pa nikakor ne gre v račun. Kot da otroci, ki še ne govorijo in ne razumejo še čisto vsega, ne morejo ali ne smejo dobiti daril. In da ni našla nič pametnega? Halo? Pri vseh stvareh, ki so na razpolago?????
Pa mi ne gre za darilo, ampak za princip. Predvsem zato, ker je za drugo vnukinjo pa našla 'nekaj pametnega'...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 18:33:16   
muki1
Eh, to je pa res grdo. Pa saj kakšne nogavice ali pa ropotuljico bi lahko kupila.
Kaj pa sta vidva njej podarila?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 18:35:08   
tinica
To bi tudi mene full razkurilo, jaz raje vidim da otrokom kupijo darila kot meni. Če že ne kaj drugega bi ji vsaj kakšno kapo kupila ali pa kaj podobnega. Za otroke je toliko stvari, da se vedno kaj najde. Upam, da ji to ne bo prišlo v navado. Če ji tvoj dragi ni kaj rekel je brezveze, da se ti sedaj za praznike kregaš z njo, ker bodo samo zamere. Naslednje leto pač prej preverite če ima darila za vse, da ne bo potem kakšnih zamir s strani otrok.

Lp,

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 18:35:16   
Anonimen
Midva sva ji podarila pohodne palice. Sva jo vprašala, kaj si želi in je povedala.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 18:40:02   
muki1
Grdo, res... Saj te razumem. Vem, da se gre za princip. Pa zdaj se ne prepiraj. Mogoče bo v prihodnosti še ,,nadoknadila,, morda ji res ni potegnilo, da se gre za princip, da bi lahko vseeno kaj pod smrečico pustila.
Eni imajo res dolge lajtunge, da ne moreš verjeti, zato se je brez veze prepirati. Tvoj otrok ima itak vse kar potrebuje ob sebi, mamico in atija. Če pa bo tudi v bodoče taka, ji lahko vidva naslednjič poarita Bonton user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 18:47:37   
total
To pa res ni lepo kaj je naredila,jaz bi jo ignorirala,bo že pogruntala.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 18:57:22   
kepa*
Res grdo. Sploh ne morem verjet, da so tud take babice.
Na vajinem mestu pa ji jaz drugo leto ne bi podarila nič. In morda ji povej, da to ni bilo lepo od nje, da ni lepo delat razlik med vnuki.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 19:06:37   
CIPRESA
Ja saj pomoje so božično-novoletna darila namenjena predvsem otrokom a ne???

Kaj moreš anonimna vsake toliko časa ga naše mame ali pa tašče tkole pihnejo pa jim tko kot vse zaplete pripiši spet "starost" pa bo, ti pa se ne obremenjuj s tem za praznike,rajši se odpravite na kak izlet v naravo pa bo to najlepše darilo za vse vas!!!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 19:26:43   
ZARA
Ojej, ob takih taščah me zaboli srce....

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 19:29:55   
Lunca1
Tudi meni se zdi da bi bilo lahko predvsem kaj za otroke in bi kvečjemu odrasle lahko izpustil.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 19:44:59   
bobek05
Jaz bi ji ziher povedala svoje... sem pač taka oseba... svojemu sončku bi pa sama nekaj kupila in rekla, da je od babice, če že razume kdo je kdo.. pri meni bi bilo verjetno v tem primeru celo bolje, da je nekaj časa ne bi videla user posted image

Bi me pa tudi to dvignilo, če mož ne bi nič rekel (četudi je njegova mama)...

P.S.: Imam pa ful srečo, ker je moja tašča zlata ženska..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 19:48:15   
Annny
Žalostno..upam samo, da tvoja pučka še ni toliko stara, da bi dojela, da zanjo ni bilo ničesar..ker lahko bi bilo razočaranje v srčkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 20:15:30   
karmy
za malčke se zmeraj najde kaj pametnega... user posted image  ta hudič smotani...

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 20:31:23   
anitaz
Zelo grdo od tašče!!! Jest ji drug let ne bi nič prinesla-bi rekla da nismo najdl nič primernegauser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 21:16:31   
Anonimen
Te čisto razumem. Pri nas sem 14 dni prej govorila, da naj ne kupijo sladkarij, ker jih pač mali otroci ne jedo. Sem zelo skromna. Zadovoljna bi bila z enim parom nogavičk. Ne kupili so za ta velko merkatorjevo vrečko čokoladuser posted image Za drugo vnukinjo, ki ima 5 let in obuožuje sladkarije pa nogavičkeuser posted image
Sanke tako mejcene, da ko sva namontirala sedež ni več placa za odraslo osebo. Kaj jaz nej pa po hribu tečem za sankami???Kako se bo pa otrok ustavil?user posted image
Pa seveda izbira časa podelitve daril. Mi smo navajeni na Božično jutro. Tašča na vsak način, da nej pridemo zvečer nazaj, ko bo druga vnukinja zagotovo želela videti darila, ona(tašča) pa bi rada videla da smo vsi skupaj!user posted image Ignorancija ne pomaga več.Je preveč zavervana vaseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 21:35:35   
Gina
Ja, a ne kako je hec, da nas veliko bolj boli, če se stvar tiče naših otrok, kot če se tiče nas samih. Če nam kdo kaj reče ali naredi, je to zoprno, če pa našim otrokom, pa je to groza, obup in katastrofa. Saj sem jaz ista. Se spomnim pri prvem otroku, ko je moja babica ignorirala mojaga malega. Brigalo me je, če se name ni spomnila, ampak da je na Dana pozabila! POtem je pozabila še na njegov rojstni dan - je rekla, da je itak še majhen, pa še malo jezmerjala mojo mrtvo mater. Potem me pa več ni bilo k njej do njene smrti. Res je bilo tako. Zdaj mi je smešno, takrat mi ni bilo. Brez veze, da sem se tako zelo jezila. Bila je stara in že malo prismuknjena. Leta so ji odvzela razsodnost. Saj ni znala drugače. Morda pa tvoja tašča tudi ne zna drugače. Morda bi ji morala drugače povedat. Ne vem če je ignoranca kdaj učinkovita metoda. Jaz tega še nisem doživela. V večini primerov ljudje, na katere se držiš, nimajo pojma, kaj te je obsedlo. Ampak lahko ji pa vseeno daš vedet, da te je prizadela. Jaz bi ji rekla: Draga "taščica", jaz vem, da si dobra duša in da dobro misliš. Ampak moraš vedeti, da je meni tvoj vnuk vse na tem svetu in da mene boli v dno srca, da se ga nisi spomnila. Res si me prizadela. POzornost je nekaj, kar človeku pove, da ga imaš rad. Če meniš, da tega ni vreden, potem mi je zelo žal zate. Resnično upam, da boš drugo leto drugače čutila. Jaz sem ti kupila darilo zato, ker te imam rada in še ti ga bom, dokler bom čutila tako. Ne zaradi obveznosti, zgolj zato, ker sem vesela ob tvojem veselju, ko darilo dobiš. Žal mi je, ker ti ne čutiš veselja ob obdarovanju drugih. Res mi je žal.

Zberi pogum, pa ji res probaj lepo razložit, čeprav terja mnogo odkritosti in moči. Mogoče bi kaj takega bolj doseglo učinek, kot pa norenje, ignoranca, zamera, ali ukaz, da zdaj pa darilo mora bit...kaj pa vem. Mogoče pa tudi ne bi...ampak v tem primeru pa ne moreš pomagat, človek pač ni razsoden, najboljše, da ga takega jemlješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 22:28:38   
lin
To je zelo zelo zelo grdo od nje.
Mene bi to tudi ful prizadelo in kot se poznam vem da bi ji to tudi povedala.
Da ni našla nič pametnega?Kaj pa paket plenic ali vlažilnih ročkov ali preprosto par malih nogavičk ki jih dobiš že v vsaki štacuni z hrano?Halo????????????Sej ni važna vrednost darila važen je namen.
V takem primeru če bi jaz ostala brez darila mi nebi blo hudo ampak da bi moja pikica ostala brez to pa ne.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 23:47:30   
Moyca_
pa bi lahko dala vsaj jurja da ji kupiš ti eno roputuljico

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Žalostna... besna... razočarana
29.12.2005 23:52:36   
Anonimen
Ja, grdo od nje. Grdo do vaju z možem, če je otrok še tako majhen, da še ni ugotovil, da zanj ni nič božiček prinesel.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Žalostna... besna... razočarana
30.12.2005 7:29:13   
Marogica
Ta je pa res čudna, ta reakcija tvoje tašče. Da ni našla nič pametnega? Pri tej poplavi igrač in vseh drugih stvari za otroka, ki nas v trgovini dobesedno zasipajo z njimi?
Jaz bi ji ob priliki povedala, kaj mislim o tem, da res ni dolžna ničesar kupiti, vendar če je kupila ostalim, bi morala tudi tvoji hčerkici.
V tem primeru zame ni "starost" opravičilo, temveč pomankanje osnovnih manir

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Žalostna... besna... razočarana
30.12.2005 8:04:25   
daddy
   Ne zameri, ampak .... prvo kot prvo, upam, da otroka nimaš zaradi tašče. kot drugo, če se je že naredilo, kot praviš, je možno: a) tašča tvojega otroka pač ne sprejema in v tem primeru je v to ne moreš prisiliti b) tvojega otroka ima ravno tako rada, pa tega ne zna pokazati na splošno priznani način ( darila ) - potem je pač neke vrste čustveni invalid in je ne boš rešila, razen če si strokovnjak s tega področja  c) zaradi tvojega otroka se iz kakršnegakoli razloga počuti odrinjeno, izven pozornosti, mogoče kot da si ji "ukradla njenega sina" - v tem primeru isti odgovor kot pri varianti "b"

   bilo bi modro, če bi ločevala, kaj je kupila drugim, drugi vnukinji torej. pomembno je, da tvoji ni kupila nič, da pa ta dugi je, je pa osrečila vsaj njo in njene starše, recimo. kar je še vedno bolje kot nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Žalostna... besna... razočarana
30.12.2005 8:17:38   
Anonimen
To se je meni zgodilo lansko leto, vendar ne iz strani babice ampak iz strani tete (partnerjeve sestre) in bilo mi je najhuje ko me je večji sin vprašal zakaj pa njegov bratec ni nič dobil od božička. Edina stvar, ki mi je tisti trenutek prišla na misel mi je bila, da je božiček verjetno mislil, da se bosta z bratcem skupaj igrala z avtomobilom, ki ga je on dobil. Drugače nisem materialistka, ampak se mi je za malo zdelo, da smo mi lahko za tri otroke zapravili za darila, ki niso bila tako poceni, ona pa je prinesla avto za 1000 sit, ki so jih prodajali v Tušu. Celo leto sem nato govorila, da letos jim pa ne kupimo nič, ampak se je potem meni za malo zdelo, ker smo nakupili darila za mojo sestro in njene tri otroke, da vendar ne morem delati razlike, ker če drugače, bo mene moj otrok vprašal zakaj pa ni njegovim trem sestričnam nič prinesel.  Za božiča sem jih poklicala, da naj pridejo po darila od božička in ko so prišli me je njena ena punca vprašala, zakaj pa pri njih doma nič ne prinese za moje dva otroka. Ker v takem trenutku zopet nisem vedla kaj naj rečem, sem avtomatsko rekla, da sta verjetno pozabila božičku pisati kaj naj prinese pri teti in tako da božiček zaradi tega ni prinesel nič.
Priznam da sem bila zopet malo prizadeta, vendar sem se nekako sprijaznila in vem, da bom jim drugo leto ponovno kupila božička saj so le partnerjeve načakinje in jih imam tudi jaz zelo rada in tudi otroci niso nič krivi, če starši tako naredijo.

ps. ampak da ne boste mislili da so finančno nezmožni, ker imajo veliko več denarja kot mi


(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Žalostna... besna... razočarana
30.12.2005 8:56:01   
Jutra
Takšna "pozabljivost" res najbolj prizadene starše. Sem razmišljala, kaj bi jaz naredila na vašem mestu. Ob naslednjem rojstnem dnevu tašče bi ji voščila praznih rok, češ, ja nič pametnega ni bilo za kupiti, pa saj tako nič ne rabite... Za naslednji Božič/Novo leto pa bi pred praznovanjem vprašala, če slučajno nima namena kupiti darila za mojega otroka, ga bom jaz in ga dala pod njihovo smrekico, da moj otrok ne bi bil prikrajšan.

Kdaj se otroci začnejo zavedati daril pod smrečico? Naši je bilo letos to zelo zanimivo (14 mesecev). Si ne predstavljam, da bi vsi okoli nje dobili darilo, ona pa ne. Se pa obdarujemo samo pri mojih starših, pri tašči ne.


_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Žalostna... besna... razočarana
30.12.2005 10:43:46   
malika
Tudi jaz bi bila jezna, besna, žalostna, razočarana,... samo kaj moraš. Tudi ne vem, kaj bi naredila v tvojem primeru. Pomoje bi čakala na ustrezno priložnost, potem pa ustrelila.
Tako sem bila npr. tudi precej žalostna lansko leto, ko se je pri tašči(ki je mimogrede vredu ženska) videla okvir s slikami vnukov. Naredila ga je svakinja. Namen je bil najbrž lep, a kaj ko sem videla, da je  mini slikico!!!! našega Vita stlačila v najmanjši kot kar ga je našla, njeni pa so bili na sredini v sliki velikosti 13x15 . Takrat nisem rekla nič, bila sem samo žalistna. Potem pa smo naredili eno povečavo slike našega takrat še edinčka in ji sliko v okvirju podarili zraven božičnega darila. Tako so govorila dejanja in ne besede.
Svetujem ti isto taktiko.

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Žalostna... besna... razočarana
30.12.2005 12:52:31   
nejcko
Grdo od nje, res. Drugače pa je meni ta stvar z obdarovanji čedalje bolj zoprna, ker človek res ne more nikoli vedeti, koga bo z darilom ali brez nehote prizadel. Moja starša nimata navade obdarovati svojih vnukov z nekimi materialnimi stvarmi - če otroka kaj rabita, to pač kupita že med letom, drugače pa vedno dasta denar (kar precej) in in to midva z možem nalagava na otrokovi hranilni knjižici. Mama pa pač samo za foro zavije kakšno čokolado, ravno toliko, da nekaj je.

Aja, vem pa kako boli, če bližnja žlahta pozabi na roj. dan tvojega otroka. Letos je bil to moj brat - sinov stric (no, že lani je zamujal za kakšen teden). Ne gre mi za darilo, ampak za odnos, ker jaz nečaku vedno čestitam in kupim darilo. Vedno. Itak pa ... tudi na mojega vsako leto čedalje bolj pozablja (spomni se, ko ga mama opomni ... pa tak brat).

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?