|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tast in tašča nekoliko drugače
26.1.2006 12:40:56   
Anonimen
Pred kratkim sem izvedela, da je moj tast 'nekoč' pretepal' taščo, jo žalil, poniževal,... Zdaj sta sicer še vedno skupaj, njun odnos navzven funkcionira, čeprav se mi je on že od nekdaj zdel pretirano prijazen do nje, zanjo pa sem mislila, da je hladna in da ga nekako ne mara (precej tipično, kajne?).

Mojega user posted image  bi rada povprašla o tem, pa ne vem, če je pametno, da načnem to temo. Pravzaprav sploh ne vem, kaj bi mu rekla... Ali je bolje, da sem tiho?

Ker naj bi bil najin otroček po koncu porodniške pri njima v varstvu, me zanima vaše mnenje. Naj ga dava tja ali ne? Mene je malce strah, ker ne vem, kakšen je v resnici njun odnos in nočem, da bi bil moj otrok priča kakšnih prepirov... Kaj mislite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tast in tašča nekoliko drugače
26.1.2006 12:48:27   
tanikaa
Saj, za takimi osladnimi in pretirano prijaznimi ljudmi se ponavadi skrivajo največji user posted image . Jih poznam kar nekaj. Na zunaj nosi ženo po rokah, doma pa jo tepe in maltretira. In potem je itak kriva žena, ker se ne ve pretvarjat pred ljudmi in pač ne kaže neke topline do moža, temveč hlad.

Jaz bi se na tvojem mestu ziher pogovorila z možem. Zdaj sta vidva eno in v dobro vajinega otročička je prav, da se pogovorita o tem. Ker ti vsekakor moraš vedeti, kaj se je dogajalo v tej hiši in kar je še bolj pomembno, kaj se dogaja zdaj. Saj tvoj mož ziher ve, kako se počuti otrok, ko gleda, kako mož pretepa ženo. In verjamem, da je to pustilo posledice tudi na tvojem možu. Zato si dolžna te stvari razčistiti, še preden daš user posted image k njima v varstvo. Boš lahko mirna v službi, potem ko boš premišljevala ali zdaj tvoj tast dviguje roko nad tvojo taščo, tvoj otroček pa je vsemu temu priča???


_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tast in tašča nekoliko drugače
26.1.2006 13:13:33   
Anonimen
Lep pozdrav!
Moja tast pa tašča sta tudi na listi komu NE bom zaupala svojega user posted image  v varstvo!
Zaradi:
1. Tast je pretepal svojo ženo pred otroki
2. Tako tast kot tašča sta pretepala mojega možeka, kot otroka....je bil hiperaktiven otrok in ga drugače nista znala pomiriti...celo za radiator sta ga privezala da jima nebi ven šel...mislim HALOOOO!!!!user posted image  Njegovo sestro pa brata sta pa v zvezde kovala...on je bil črna ovčka v familiji.
3. Vidim kako ravnata z svojimi drugimi vnuki...groza.

Midva z mojim dragijem mava čisto drugačen pogled na svet kot tast,tašča,njegov brat+žena in njegova sestra+mož...tako da ko hodiva na obiske (zelooo redko kdaj) sva midva bolj tiho, ker klobasajo neumnosti,pa derejo se vsi povprek!
Pa sva drugače zelo zgovorljiva...pač nama ne paše njegova familija.Pa tudi posledice ima zaradi zlorabe v otroštvu...
Z mojimi se pa zelo lepo razume.

Jaz mislim, da bi ti moral tvoj mož povedati kaj se je dogajalo v hiši in kaj se še zmeraj dogaja...saj nikoli neveš..kaj pa če se bo kdaj znesel nad tvojega user posted image !!!!
Mislim da te bo dragi razumel in ti razložil...saj njemu tudi nebi bilo prav da se njegova kregata pred user posted image .

Upam da se boš pravilno odločila...le pozanimaj se.
Pa-pa

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tast in tašča nekoliko drugače
26.1.2006 14:03:46   
Anonimen
Jaz bi se pogovorila z možem kako je bilo ko je bil on majhen. Tudi, če bo odgovor da je bilo vse OK bi malo premislila. Enkrat sem nekje brala, da imamo mame najboljši občutek komu zaupati otroka v varstvo in če se ti zdi da onadva nista primerna imaš mogoče prav. Jaz bi ga svoji tašči pustila samo pod pogojem, da se loči od tasta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tast in tašča nekoliko drugače
26.1.2006 19:54:10   
tehnofil
Mene pa skrbi vajin odnos z možem, da se o tem ali bi sploh govorila z njim o stvari, ki ti je pomembna, prej posvetuješ okrog. Ja s kom se pa je takšne stvari primerno pogovoriti, če ne s partnerjem.

Dobro oceni situacijo, saj otroci poberejo navade iz okolja kot male spužve. Nič jim ne uide in to brez filtra. Kar Janezek vidi, to Janez zna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tast in tašča nekoliko drugače
29.1.2006 6:02:54   
Anonimen
To so delikatne zadeve. Vsekakor se pogovori s partnerjem. Moj je npr. od ločenih staršev in ob ločitvi je moral marsikaj prenašati, predvsem besedno nasilje nad mamo. Ko sva govorila o tem, sem ga spravila do joka, ko se je spominjal.
Pri meni doma sta se starša tudi kdaj udarila, pa ne morem rečt, da jih nimam rada, tudi da ne bi pustila mojega otroka v varstvo. Predvsem ker sta to onadva imela, nas otroke, pa sta pustila pri miru (čeprav seveda vse slišiš, če že ne vidiš). Moj partner tudi ve to o meni in moji družini. Staršev seveda ne moreš spremeniti.

Z daljšim varstvom je pa tako, da jaz osebno ne bi pustila otroka ne enim ne drugim (npr. tašča še kadi kot turek). Morda če se ti dogovoriš recimo za 4 ure na dan, ostale 4 pa je v vrtcu (ker po navadi stari starši samo pazijo na otroka, malo se pa z njim ukvarjajo, ker ne vedo ali pa imajo premalo energije za take male).

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tast in tašča nekoliko drugače
31.1.2006 9:56:22   
LARIKA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pred kratkim sem izvedela, da je moj tast 'nekoč' pretepal' taščo, jo žalil, poniževal,... Zdaj sta sicer še vedno skupaj, njun odnos navzven funkcionira, čeprav se mi je on že od nekdaj zdel pretirano prijazen do nje, zanjo pa sem mislila, da je hladna in da ga nekako ne mara (precej tipično, kajne?).


To je pa tako kot da bi pisala o mojih dveh (tašči in tastu namreč user posted image  ). Jaz se  tudi sprašujem kako in kaj bo ko bova imela otroka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?