|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težavica
13.3.2006 23:12:22   
Anonimen
Najprej en lep dober večer!Imam fanta že leto in pol, ki je že doštudiral in ima v redu službo.Že planira za naprej, seveda z menoj, ter si želi, da bi si postavil hišo.Zelo rada bi mu pomagala, vendar sem šele v 2letniku faksa na fakulteti za upravo.Strah me je, da tudi ko bom končala faks, ne bom dobila službe, saj za nas je že tko zlo švoh pa tudi drugih je preveč.Malo me tudi skrbi, da ne bi mojuser posted image  spoznal, da mora za vse sam finančno poskrbet, če si bo hotel kaj ustvarit.A je mogoče ktera končala FU in dobila službo kar precej hitro?Kaj pa drugače, katere faxe ste obiskovale in ali ste hitro prvo službo našle?
Hvala za pomoč, ln 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težavica
13.3.2006 23:57:41   
nejcko
Glej, dandanes je za večino profilov s službami težko. Nikoli pa ne veš, kako bo čez par let, ko boš ti faks končala, zato se s tem ne obremenjuj. Konec koncev pa si lahko že sedaj kakšno delo najdeš.

Kar pa se tiče vaju dveh, je pa tako: fant je s teboj, točno ve, kako stvari stojijo, pa se je kljub vsemu odločil za gradnjo hiše. Res ne vem v čem je tukaj problem. Če sta za skupaj in nameravata ostati skupaj (fant očitno že misli tako), je povsem vseeno, s katere strani prihaja denar. Ti boš pa s čim drugim doprinesla.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: težavica
14.3.2006 7:25:31   
india
Moje mnenje je enako kot od Nejcko! Ko boš končala fakulteto, je možno, da ti bo takoj padla sekira v med in boš imela službo. Lahko se v tem času odprejo možnosti, o katerih sedaj niti ne sanjaš. Lahko pa boš za začetek našla tudi kakšno drugo delo, pa ga z leti menjala. Kdor hoče, ima dela, ne skrbi, tudi v teh težkih časih, kot so danes za dobit službo!


Kar pa se tiče vajinega odnosa s fantom, pa bi se jaz z njim pogovorila in mu zaupala svoje strahove. Če te ima rad, va kr ne dvomim po tvojem postu, zadevo pozna in je seznanjem z vajino finančno situacijo. Sicer si pa ti res lahko najdeš kako dodatno zaposlitev tudi že zdaj, pa bo morda lažjetudi za tvojo samozavest!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: težavica
14.3.2006 7:46:18   
Magi*
točno tako. danes pride denar s tega konca, morda pa bo čez čas ravno obratno.  v teh časih res ne moreš vedeti, ali boš obdržal službo, četudi jo ta trenutek imaš. ali bi ti fantu odrekla pomoč, če bi bila situacija nekega dne obratna?

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: težavica
14.3.2006 8:57:43   
srki
Se strinajm z Nejcko, Miško in Magi. Fant te ima očitno zelo rad in si želi ustvariti življenje s tabo ne glede na to, da si še študentka. Glede službe pa se ne obremenjuj že sedaj, saj se res ne ve, kako bo čez leto, dve, tri. Jaz imam dokončano srednjo šolo (V. stopnje), pa sem imela tako srečo, da sem službo dobila v zelo kratkem času, v državni službi, za nedoločen čas. Pa imam "samo" srednjo šolo. Vedno se kaj najde, če ne v tvoji stoki pa kaj drugega primernega, dokler pač ne dobiš službe s tvojo izobrazbo. Vem in verjamem, da vama bo uspelo. Kar korajžno. Dragemu pa povej za tvoje skrbi, ko te bo stisnil k sebi in ti povedal, da se ne obremenjuj, ti bo vse lažje.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: težavica
14.3.2006 8:59:36   
lelaval
Ne razumem, zakaj se s tem obremenjuješ, saj fant očitno resno misli s teboj. Tudi, če bi bila ti zaposlena, a bi se potem kregala, kateri prinese več denarja v družinski proračun? (večjo plačo).
Mislim, da so tvoji strahovi odveč. Če se z njegovimi načrti strinjaš, jih podpiraj in mu po svojih močeh pomagaj. Zraven študija lahko delaš preko študenta, pa mislim, da se ne boš počutila manjvredno, ker si pač nekaj prispevala (pa magari za svoje potrebe).
Čas pa bo prinesel svoje - morda boš dobila delo takoj.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: težavica
14.3.2006 10:41:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
spoznal, da mora za vse sam finančno poskrbet, če si bo hotel kaj ustvarit.

To lahko naredi tudi brez tebe. Pa noče. Hoče narediti s teboj. Ker finančno niso samo soldi. Poglej malo naokrog. Delajo in se pehajo za denarjem. Res zasebnik drugače ne more, saj posel zahteva svoje. Samo vse kar si pridobijo jim nič ne pomaga, ker ne morejo uživati sadov, ki so jih ustvarili. Nimajo časa. Tudi ustaviti se ne morejo, pa čeprav se nekateri vozijo v avtomobilih vrednih za eno celo garsonjero.
Hočem ti povedati, da potrebuje tvojo pomoč, sodelovanje in še vse drugega, kar z denarjem ne moreš izmeriti, da bo lahko to kar bo ustvaril tudi užival-s teboj.
Pa tudi finančno boš sodelovala. Nič ne veš. Lahko da še bolj kot on.

Ne boj se. Ne želi te zaradi denarja, ampak zaradi tebe.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 14.3.2006 10:50:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: težavica
14.3.2006 20:05:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj pa drugače, katere faxe ste obiskovale in ali ste hitro prvo službo našle?
Hvala za pomoč, ln 


Končala sem FF. Že med faksom sem začela delat  v sedanji službi, tako da so me praktično "čakali", da sem diplomirala. Sedaj me pa še sofinancirajo pri podiplomcu. Ja, imela/imam srečo. Upam, da jo boš imela tudi ti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: težavica
14.3.2006 20:21:14   
Anonimen
Jaz sploh ne vem v čem je problem. A veš koliko nas je v taki situaciji? Sej ko si z nekom si z njim zato ker ga imaš rad in se razumeta in ne zato ker ima denar. Midva sva tudi kupila stanovanje in ga obnavljava pa sem jaz tudi študentka pa še on študira ob delu. Pač prinese več denarja domov. Pa se sploh ne pogovarjava o tem. Glavno da je denar pri hiši. Sicer pa si lahko najdeš delo preko študenta. Jaz že cel faks delam zraven pa mi nič ne manjka. Res je malo naporno ma se vse da. Glede službe pa jaz študiram ekonomijo! Mislim da bom imela velike probleme z iskanjem službe. Ker nas je res ogromno. Bom pač za začetek delala nekaj čisto mimo moje izobrazbe, dobesedno samo za denar in si sproti iskala kaj boljšega. Tako pač je. Si pa tudi s tem ko delam preko študenta in si pridobivam izkušnje malo položaj izboljšujem. Vsaj mislim no. Mogoče bodo pa kje potrebovali nekoga da bi se zaposlil pa bom slučajno tam. Nikoli ne veš.
Dokler se imata rada in nimata drugih problemov se tudi s tem ni potrebno obremenjevati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?