|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
25.3.2006 7:42:36   
Naja30
Pozdravljenje vse hujšačice! user posted image

Bila sem prijavljena pri Bombah, pa sem nehala, ker sem zanosila user posted image  Me pa zanima, kaj mislite kako je z ločevanjem prehrane v nosečnosti. Pa ne mislim hujšat, samo tak način prehranjevanja mi je zelo všeč in bi še naprej ločevala. Ali mislite, da je lahko kaj narobe?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje
25.3.2006 8:05:40   
dulcinea
Najbolje je, da se posvetuješ z zdravnikom. Jst sama ne bi hujšala, ker otrok potrebuje vse prehrambene sestavine. Izogibala bi se le škodljivim snovem.

No, mogoče ti bo katera druga kaj več povedala...

Lp, D

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vprašanje
25.3.2006 8:10:02   
Naja30
Ne, saj ne bi hujšala, mi še na misel ne pride. Samo dobro mi je ločevat, ker se ne najem ko user posted image  in se na splošno dobro pošutim.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vprašanje
25.3.2006 8:19:00   
lelaval
Jaz sem celo zadnjo nosečnost hrano ločevala. Pa ne po dnevih, pač pa le obroke. Tako sem npr. za zajtrk jedla B (jogurt, sadje), za kosilo Š, za večerjo B. Kakor mi je pač pasalo. Če pa sem si zaželela npr. sendvič, sem ga tudi pojedla. Če ti paše - zakaj ne, a hrano le ločuj, ne glej, da nimaš več kot 3 obroke dnevno. Jej, ko si lačna in kar ti paše.
Pa lepo user posted image  ti želim.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vprašanje
25.3.2006 9:56:17   
Jančika_
O, Naja, tole novičko sem pa spregledala! Ja, čestitam, ne, kaj naj drugega rečemuser posted image . Če ti bo zneslo, kar ločuj; meni na žalost ne, ker je meso močnejše od duhauser posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vprašanje
25.3.2006 14:56:05   
Anonimen
Sem enkrat privat klepetala z eno (ki je tudi pri bombahuser posted image ) in je rekla, da je njena ginekologinja ful ZA ločevanje tudi med nosečnostjo.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vprašanje
25.3.2006 14:58:54   
Anonimen
Uf, ne, sem se zmotila. Ni pri Bombah, pri Odločnih je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vprašanje
26.3.2006 10:45:19   
Kofi
Naja, na tvojem mestu, če ti tako paše, bi tudi jaz ločevala...ker to ni fora samo za hujšanje ampak tudi za zdravo prehranjevanje. Otroku boš dala vse potrebne sestavine, ker pri tem ločevanju, ni da ni, kar naj bi jedel. Meni v nosečnosti ni pasalo nič jest (imam doma 3 mesečno pupiko) in zdravnica mi je rekla, da ne rabim jest, če mi ne paše...da lahko na dan pojem tudi samo juho ali pa samo sadje...ni namreč nujno, da ješ vsak dan kosilo. No...če mi je to rekla, pa menda ja lahko ješ normalno, tako kot si napisala, da se naješ kot user posted image  s tem...Jaz imam doma knjigo Živeti zdravo, ki prav tako predpisuje kombiniranje hrane.
Otročiček si bo sam vzel tisto kar potrebuje in s tako hrano ga ne boš nič prikrajšala...če pa priznamo da s tem ko ločujemo pojemo ziher več sadja in zelenjave...ker neko prilogo k mesu pač moreš imet, a ne? user posted image  In da ne narediš krompirja si ziher skuhaš neko zelenjavico user posted image

No, tako je moje mnenje, vseeno pa če nisi ziher, se posvetuj s svojo G.

Pozdravček, Pegica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?