|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko poči, poči zares!
22.3.2006 16:53:22   
Anonimen
In to pri meni in Kamikazi. Ja, očitno tudi midva nisva nobeni izjemi. Več kakor dve leti, odkar sva skupaj, se nisva niti enkrat skregala. No, včeraj je pa počilo. Meni, da ne bo pomote. Posledično pa še njemu. OK, nisva se ne tepla ne zmerjala ne nič podobnega, ampak sva si pa kar nekaj stvari servirala na pladnju, kakor se temu reče. Čez čas sem že razmišljala, kje so vse te stvari sploh bile ti dve leti. Nekje so morale biti. Zakaj sva bila pa tiho, pa itak nobeden od naju nima pojma, očitno. Na srečo se oba zavedava svojih pomanjkljivosti (temu namerno ne bom rekla napake, ker smo si ljudje pač različni), nobenemu se pa niti ne sanja, kako jih popraviti, omiliti ali karkoli že. Nenazadnje so tudi "pomanjkljivosti", ki so del najinega karakterja in ki so nama osebno všeč, na drugemu pa ne. Te so v bistvu še največji problem. Nočeva se jih znebiti, ker sva sama zadovoljna z njimi. No, saj posledice so pa potem lahko jasne.
Že celo življenje se imam za močno žensko in to sem nemalokrat dokazala. Sama sebi, ne drugim, da se prav razumemo. Presneto dobro se zavedam, kdo sem in kaj sem in če ne prej, pa od ločitve dalje, mi je popolnoma jasno, kaj sem ljudem v svojem življenju pripravljena dopustiti in česa ne. Očitno pa to (v nepravih trenutkih, seveda) deluje kakor pretirana samozavest in samozadostnost. Ampak glede na to, da nisem ne stanovanjsko ne finančno ne kakorkoli drugače odvisna od nikogar, vem, kje so moje meje. Recimo, da je Kamikaza to mejo včeraj pri eni stvari prestopil. Namerno ali ne, ne vem, ker ga v vsem svojem besu nisem vprašala tega. Še do danes ne. Pa dvomim, da ga tudi bom. Ampak to ni bistvo. Bistvo je v tem, da je rekel, da je večino "pomanjkljivosti", ki sem mu jih servirala, pripravljen "kompenzirati" z mojimi. Pač dogovor, kakor naj bi med partnerjema bil. Jaz pa se od določenih svojih lastnosti nisem pripravljena "posloviti". Ker sem to pač jaz in so del mene in ker sem si taka všeč. Si kar nekako ne predstavljam, da bi se spreminjala zaradi kogarkoli drugega razen zaradi same sebe. Preveč slabo izkušnjo iz preteklosti imam s tem in vem, kam to pelje. Na koncu bi bila le še senca same sebe, tiste originalne Kerense, in povrhu vsega še popolnoma nezadovoljna sama s sabo, ko bi to ugotovila. Pri vsem, s čimer se v življenju ukvarjam, mi pa res ni treba še tega.
Kaj pravzaprav sprašujem oz. hočem povedati?
Zanima me, kje so meje kompromisov in kako daleč se "spustiti"? Dejstvo je, da sva oba s Kamikazo tako trmasta, da se je včeraj kar kadilo. Vsaj meni se je. Kako, hudiča, sva bila sploh lahko tiho toliko časa, madonca?
Ja, pa ne me poslat kam na razmišljanje v kakšne toplice ali na kmečki turizem, ker točno veste, kakšno je moje finančno stanje...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:01:23   
Anonimen
Kerensa, saj ni treba, da greš v toplice, al pa na kmečki turizem. Pomaga že če greš  v gozd, objameš drevo in mu poveš, kako te je nekaj ujezilo.
Ja pa pomaga tudi kakšen dober čvek s prijateljicami.
No pa da ne boš mislila, da je samo pri vaju tako. Vsi se kdaj pa kdaj skregamo in si serviramo to in ono na pladnju. Včasih še kaj preveč, a tako pač je. Prav je tako, da sta si olajšala duši, zdaj bo pa bolje boš vidla. Pravijo, da se imamo po kragu pol še rajši.

pa LP od anonimne  (pa ne tiste, ki je dala v belo kuverto še rumeno)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:01:29   
lenika
Kje so meje kompromisov? To je vprašanje na katerega se absolutno ne da tako splošno odgovoriti. Meje kompromisov so za vsakega posameznika drugačne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:03:56   
Anonimen
Hja, Anonimna, tukajle v BTC-ju premoremo gromozansko količino dreves, ja... Ne, hecam se... Recimo, da je zdaj problem v tem, ker sem jaz toliko trmasta, da se nočem pogovarjat z njim... Pa ne, da bi kaj konkretnega hotela doseči s tem... Nič... Samo tak karakter sem, da če že eksplodiram, kakor sem včeraj, potem potrebujem določen čas za razmislek o vsem skupaj, potem pa sledi debata... Če je še potrebna... Kamikazo pa vidim, da mu ni lahko, ampak...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:12:49   
Anonimen
Te čist razumem. Ko se midva spi*****, sem tudi jaz na dedca tok jezna, da bi ga kar zadavlauser posted image . Pa si rečem: ne zdele pa ne bom popustila, se bomo pa grdo držal, ni problema. Sam pol pa ne zdržim, mogoče dan, dva.
Ja pol pa temu sledi dooolga debata, vse še enkrat od začetka, pa po možnosti še en udar, pol se pa počasi vse skupaj umiri. Lani, takle čas spomladi, sem tolk zaloputnila z vrati, da je kar šipa ven padla in se razletela na prafaktorje. Zdaj imam pa še parket uničen tamuser posted image .
Ampak jeza naredi svoje kajne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:14:02   
Anonimen
Aja, kar se pa dreves tiče, pa ni user posted image , da ne boš enga našla v celi Ljubljani. Če pa ne se pa vsedi v avto in na lov za gozdoviuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:15:28   
Anonimen
Na-a... Midva se nisva niti enkrat poslala v kakšen "rodilni organ" niti ni nič letelo po hiši... Tudi poniževala ali zmerjala se nisva... Sva se pa servirala najine "pomanjkljivosti" na dovolj očiten način, da je bilo obema jasno, za kaj gre in v čem je problem... No, upam, da mu je bilo jasno...Če mu ni bilo, bo pa še enkrat počilo, ko pride s predavanj... Tole je treba razčistiti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:17:22   
Anonimen
Potem si bo pa še kdo mislil, da se je mati dveh otrok tako nažrla, da objema drevo, ker ne more stati... Saj jih imamo celo nekaj tukajle v parku, ampak... Na-a, se pa že rajši doma dejansko nažrem, če je že treba... No, pa se ne bom... Mam šiht zvečer...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:20:19   
Gina
Kje so meje kompromisov? Pojma nimam. Nekje tam, kjer duša ve, da bi bila rada. Ali drugače, razmisli, kaj bi od življenja rada in kaj si želiš drugemu nudit. Potem razmisli, kaj bi dologoročno rada postala in na tem delaj. Potem je odvisno od vajinih vrednot, če so malo ali mnogo različne in od konkretne vrednote,zaradi katere sta se spičla, na katerem mestu v vajinem življenju je, koliko se pojavlja v vajinem življenju. Itak se ljudje spreminjamo. Jaz nisem v0eč ist0a oseba, kot sem bila pred 5. leti in še manj ista oseba, kot sem bila pred 10. leti. Bistvo ostaja, ampak mnoge pomembne reči so se pa vseeno spremenile. Tudi ti si se in se še boš. Da pa bi zdaj človeku, ki ga imaš rad rekel, da se ne boš prilagajal partnerju, ker imaš itak slabe izkušnje, pa ne vem, če je smiselno. Zdaj imaš nov odnos, novega človeka ob sebi z novimi lastnostmi in značajem, ne moreš vse v isti koš metat. Ne reagirajo vsi na malo prilagajanja zanič, ne rataš vedno čustveno zatrt ob tem. Nekateri to cenijo, spoštujejo in ti je potem lepo z njimi.

Druga stvar je, da imata vidva zdaj 2 otroka in da je to pač naporno, vsakemu pa se enkrat malo odpili, pod vplivom stresa. In kar se tega tiče bo še huje, ko bo mali začel okrog racat in raziskovat. Takrat je človek utrujen in ne zmore vsega enako kot prej niti ne funkcionira enako kot prej. Enostavno ne more. Niti ženska niti moški. Za oba je situacija zelo podobna. Zato bi jaz rekla, en prepir ni prav nič groznega. In v končni fazi je vseeno ali večkrat po malem ali enkrat fejst.... noben ni popoln težko sta dva človeka v vseh rečeh tako zelo podobna ali dopolnjujoča, da ne bi prišla kdaj z mišljenjem navzkriž in zame je veliko bolj nenaravna reč, če se nikoli ne spreš, kot pa tole.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:23:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image ,
Ne ne saj pri nama sploh ni tako, hudo, kot se na prvi pogled vidi. Tudi midva se nikamor ne pošiljava, si pač poveva stvari, ki nama niso všeč in konec. Samo seveda iz tega pride prepir in smo tam. Malo bolj "zamahneš" z vrati pa je kar je user posted image .
Drugače pa vse špila kot mora.
Kar se pa kompromisov tiče pri nas je pa tako enkrat ti drugič jaz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:25:53   
Anonimen
Ma, Gina, saj pri vsem sranju, ki ga imam, me je že marsikdo vprašal, kako mi znese. In rekel, da bi on že zdavnaj pristal v Polju... No, jaz pa vseeno trmasto vztrajam... Saj sem po eni strani prav ponosna nase, ker se ne dam nikomur in nečemur, ampak po drugi strani sem se pa včeraj res vprašala, kje je meja. Nekako še razumem ženske, ki so odvisne - tiho so, ker pač morajo biti, zaradi lastne nesamostojnosti. Brez moškega bi bile lačne, bose in na cesti - vsaj določen čas, takorekoč. Jaz pa ne spadam v to skupino. Ne glede na to, da nimam izobrazbe in da nisem milijonarka, sem samostojna in ne prenesem, da bi mi kdorkoli solil pamet. Edino tukajle na RR še komu pustim, ampak forum je nekaj drugega kakor resnično življenje.
Pa sem še vedno vse obrnila sebi v plus in ni vrag, da bom tudi tole. Ne na hinavski način, seveda, ker mi res ni do tega, da bi kakorkoli sesuvala Kamikazo, ampak hudiča, kako naj mu dopovem, da sem, kar sem?

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:26:13   
Anonimen
A veš kako pravijo Kerensa. Za dežjem vedno posije sonce in vsaka stvar je za nekaj dobra.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:26:51   
Anonimen
Ja... Za vsakim soncem se pa spet uščije...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:49:56   
Gina
Eh, kerensa, stvari se ne dela iz ponosa. POnos je nekaj, česar jaz ne razumem čisto dobro, da bi se iz njega kaj delalo. S tem ne dosežeš nič. Ti se moraš vprašat, kaj je tvoj cilj? In potem ponos gor ali dol, ni važno kaj ali kako ti kdo reče, važno da greš k cilju. Se čudno sliši? Poglej, konkretno, če jaz hočem npr. da moj odpelje otroka k zdravniku, mi mora biti vseeno, če zraven jamra ali se pritožuje, važno je, da ga pelje - cilj. Ne bom zdaj iz ponosa, ker je npr. rekel zraven kaj neprimernega, zdja jaz za inat peljala otroka k zdravniku in se držala zraven in bila jezna. Kaj bi s tem dosegla?. A si tak ponos mislila? Taklega sem mislila jaz. Enako mi je s ponosom pri trmi. Tega "ponosa" jaz ne razumem. Kakšne ponos? Pri vsakem kregu gre za biznis - kaj boš dosegel. Ne moreš npr. reči drug drugemu, kaj ti ni pri njem všeč, in ker si je en "upal", si je drug še več in spet prvi še več in tako naprej....potem pa zamerit partnerju, ker si je upal biti človeški in ga malo lomiti pri izrazoslovju, čeprav je nekje v končku svoje zavesti v resnici razdvojen. Večino časa je zadovoljen s tabo in ti z njim, ampak so pa določene reči, ki če jih doživljaš dolgo, postanejo moteče. Rad bi, da ti ne bi bile in se trudiš, da bi jih sprejel, v naslednjem trenutku, ko si utrujen, pa te iste reči ne moreš sprejeti. Torej v nekem takem trenutku partnerju poveš, kar tisti hip misliš=da nečesa ne prenašaš in ta te potem kaznuje s trmo. Tukaj jaz ne vidim ponosa. POnos je, če zmoreš imeti partnerja toliko rad, da ga imaš rad ne glede na to, da si jezen nanj ves čas tudi medtem, ko se kregaš. V tem primeru se ne moreš mulit, ker ne čutiš potrebe po tem. Ne moreš pa za vsako figo parnterja kar pustit, kakšen odnos pa je to? Če hočeš nekaj uredit, potem je vseeno, če oprostiš isti hipš ali pa čez tri tedne. V bistvu je slabše, če oprostiš čez tri tedne, ker partner v tistem času otopi, prepričan je, da ga ne ljubiš dovolj, da bi ga lahko imela rada tudi takrat, ko si jezna nanj. To je najvišja stopnja ljubezni in trmasti ljudje tega ne zmorejo ponavadi. Meni to ni ponos ampak prestrašenost in nezrelost. Ti itak si, kar si in si samostojna in neodvisna in tvoj najbrž to ve, gotovo ne more iti za to, ampak v vsakem partnerstvu morata oba sprejemat en drugega in oba se morata malce trudit. Ne gre za solit pamet. Gre za izražanje mnenj. In to je dovoljeno, a ne v nekem partnerskem odnosu? In zrelo je nekoga poslušat, ne pa da rečeš, da ti ponos ne dovoli, da bi zdaj popustila. Kaj popustila, jaz sploh ne razumem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 17:54:25   
Anonimen
Sem dojela tvoje razmišljanje, ja... Ampak tukaj ni "problem" v tem... Problem je, koliko se spremeniti na željo partnerja... In to velja tako zame kakor za Kamikazo... Koliko spremembe in koliko tolerance "pomanjkljivosti"?... Do kdaj? Do kje?

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 18:04:28   
Gina
To je pa odvisno od vajinih vrednot. KOliko kakšna reč komu pomeni. A veš kaj bi ti jaz rekla, najprej pogruntaj, kaj je glavna stvar, ki tvojemu največ pomeni. Nujno to naredi. Mogoče sploh ni ta, zaradi katere sta se skregala. Mogoče je tiste najpomembnejše reči premalo dobil, pa karkoli že to je. V takih trenutkih ljudje sploh ne vemo, kaj nam je, pa samo iščemo, kaj je narobe. Potem se obesimo na stvar, ki nas v resnici sploh ne moti tako zelo ponavadi, ampak takrat se nam zdi, da nas. Čim pa dobimo dovolj tiste reči, ki je za nas glavna, potem pa pozabimo, da nas je ta druga stvar, ki smo jo očitali partnerju sploh kdaj motila. Štekaš? Tudi zate velja enako.  Npr. jaz začnem težit za vse sorte oslarije, ki me v normalnih razmerah sploh ne motijo,kadar nimava nič časa za crkljanje. Kadar je ta moja potreba zadovoljena, me ostalo sploh ne moti. To me nafila z energijo. A misliš da ni pri vama isto, samo najbrž z drugimi vrednotami?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 18:15:59   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
kako naj mu dopovem, da sem, kar sem?



In v tem trenutku oz. od vajinega prepira dalje, se po vsej verjetnosti tudi on sprašuje natančno to.

Če boš razmišljala o tem na tak način, potem ga boš razumela. Prav tako, kot praviš, da  bi moral on razumeti tebe v tvojem razmišljanju o tem, da si kar si.
Če boš to sprejela, ti bo lažje. Obema bo, v bistvu.

Jaz sem zeloo temperamentna oseba, vedno sem bila in vedno bom. Taka sem.  Ampak, to ni opravičilo, ki bi zdržalo v primeru nenehnih kreganj ali grenjenja življenja drug drugemu.  Nekatere stvari  se da naučiti. Tako, kot koliko je 3x3. Jaz sem se zavestno začela učiti, long time ago.... brez, da bi pri tem korenito spreminjala sebe. Samo z dodatnim premislekom. In ne boš verjela, opazila sem, da se je okolica tega "učenja" nalezla. To ni prilagajanje, to je zrelo razmišljanje v smeri, kaj si od življenja želiš in za kakšno ceno.

Ker si  pametna ženska, boš natančno vedela kaj storiti.user posted image user posted image









_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 18:23:25   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
V takih trenutkih ljudje sploh ne vemo, kaj nam je, pa samo iščemo, kaj je narobe. Potem se obesimo na stvar, ki nas v resnici sploh ne moti tako zelo ponavadi, ampak takrat se nam zdi, da nas.


Točno to. user posted image In takrat, ko iščemo in tudi najdemo ( srebanje juhe, riganje, poplava v kopalnici po tuširanju, vrtanje po nosu,..... bla bla... banaliziram....) bi morali zavestno izklopiti "****is" in pošteno ( do sebe in njega) pomisliti : pa zakaj hudiča, bi bil njegov smrkel na prstu bolj nagravžen od mojega, ker roko na srce, to tudi sama večkrat počnem....

To je nivo razmišljanja ( seveda ne ravno in samo o smrkljihuser posted image  ), ki dolgoročno prinaša če že ne idealen, pa vsaj znosen , da ne rečem, spoštljiv, prijazen, ljubeč odnos... Tak, kot si ga želiš imeti z osebo, ki jo imaš rad in s katero si se odločil biti.user posted image  Pa valda, da se kljub temu še vedno kdaj počiš....user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 18:45:18   
Anonimen
Ampak tukaj ni "problem" v tem... Problem je, koliko se spremeniti na željo partnerja...


To pomeni,da ne boš videla vedno samo sebe in da te bo brigalo še za koga kot samo za sebe. Jaz sem o tebi dobila vtis, da si ti hudo najpametnejša oseba na celem planetu in da ti nihče ne sme reči nič, ker ti se ne boš za nikogar poniževala, popuščala. Pri vseh stvareh vztrajaš kot fijakarski konj, ki ne vidi ne levo ne desno. In se samo čudim, kako je lahko Kamikaza tako dolgo sploh zdržal ob tebi, ker marsikdo bi te že davno pustil in ne bi prenašal tvoje samovšečnosti. V ljubezni je treba sklepati kompromise, ne pa riniti z glavo skozi zid za vsako ceno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 18:56:13   
Anonimen
S tole tazadnjo anonimno se pa kar strinjam, ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 19:08:29   
Grascakinja
Ali sta se resnično skregala zaradi tega, kar sta si povedala, ali je samo moralo počiti po dveh letih, da lahko nespremenjena funkcionirata naprej? Lahko da sta samo spustila malo pare...

Če pa gre v resnici za to, zaradi česar je počilo...
Imaš odlično priložnost, da se pogledaš iz druge perspektive. In se malo zamisliš nad sabo.
Mislim, da je najtežje najprej sam sebi priznat, da nisi popoln. In da ima "nasprotna stran" morda lahko celo prav, ko jo te lastnosti motijo.
Si pripravljena priznati, da nisi popolna? Da nimaš vedno prav? Da tvoja neodvisnost postavlja zidove, ki jih je težko rušiti dan za dnem?

Si razočarana, da le nista tako popolna, da bi preživela brez krega?
Kreganje je zdravo, seveda v razumni meri in frekvenci in brez nasilja - ker je ventil, ki čisti in zniža pritisk. S kreganjem ni nič narobe. Normalno je, da dve osebi, ki si delita življenje, prideta v konflikt.

Koliko kompromisov?
Nihče ti ne more odgovoriti na to vprašanje. Še sama si ne moreš. Toda brez kompromisov ne bo šlo na nobeni strani, sicer nima smisla, da sta partnerja. Partnerstvo ni neodvisnost dveh oseb, niti odvisnost dveh oseb druga od druge. Gre za sožitje, kompromise in odrekanje, za skupen trud.
Gre za malenkosti ali radikalne spremembe?
Gre za načelno vztrajanje pri svojem ali resničen občutek, da bi izgubila del sebe, če bi nekaj spremenila?

Gina je dobro povedala o ciljih - kaj je tvoj cilj? Da ostaneš kot si, magari porušiš vse za sabo in pred sabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 19:27:54   
mika
Če se ti ne želiš spremeniti zaradi njega, zakaj bi se pa on zate?

Če sprejmeš kompromise, še ne pomeni, da si nesamostjna, ali brezposelna in vseostalo kar si prej naštela. Tudi ženske, ki so finančno odvisne od svojih mož imajo svoj ponos in se znajo postaviti zase.
Kompromis sprejmeš z osebo, ki ti nekaj pomeni in je tega vredna. A tvoj kamikaza ni vreden, da malo popustiš? Če ni, potem nisi našla pravega moškega.
Iz tvojih postov, se bere samo JAZ, JAZ, JAZ..... S tem razmišljanjem boš težko obdržala svojo družino kot celoto. Po mojem mnenju je zveza dveh oseb uspešna le, če gre za medsebojno spoštovanje in seveda oba morata znati sprejemati kompromise.

LP, Mika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 19:49:31   
daddy
     Ma mogoče imata pač strastno razmerje, kaj mogoče, skoraj zagotovo .... drugače pa, saj čist vsak mora imeti neodvisno od partnerja pač en ventil za sproščanje. pri vama je tokrat bil pač prepir, ok. it just happens, vsepovsod. dovolj si pametna da veš da ti ventil ne more biti recimo okupacija z otrokom ( ja eni skušajo tud to, pa na dolgi rok žal ne deluje ). tukaj sta eden drugega najbrž našla "na levi nogi" in je pač počilo. pa najbrž bo še kdaj. zagotovo se ne bosta drug drugemu prilagajala v takih trenutkih, ko sproščata ventil. drugače pa, prilagajanje do kake mere? hm, če/ko odgovoriš na to, si zmagala. čisto vsak odnos je prilagajanje, zdej kje si pa postavit mejo ..... vsak par si jo sam, kajneda. ampak vsekakor bo najbrž najbolj racionalno za začetek "umirit žogico" kot se reče. precej več se doseže v mirnem dialogu kot pa v prepiru. ampak saj vse to že veš, no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 20:01:57   
ZARA
Sm že mislla, da si je pištolo nabavla user posted image  

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ko poči, poči zares!
22.3.2006 20:07:49   
Anonimen
Kako boš ti sprejemala kompromise, ko jih pa še za svojega otroka nisi pripravljena sprejemat in kljub nosečnosti in dojenju kadiš in s tem ogrožaš njegovo zdravje???? Če jih za svojega otroka nisi sprejemala, pa jih boš za partnerja. Pomoje pa tud.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?