|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   upravičeno užaljena???
19.4.2006 8:37:25   
Anonimen
Sploh ne vem kaj naj mislim vem samo kako čutim....
V petek me čaka 2. operacija (laparo)in že tako sem nervozna in priznam, da me je strah, ker vem kaj me čaka in ker vem kako je bilo prvič boleče...
V soboto sva povabljena na r.d. dan po moji operaciji seveda jst ne bom sposobna za nič, sploh pa da bi šla na žur. Mojega sem vprašala, če bo šel...Rekel je, da če bom doma seveda da ne, če pa bom še ostala  še en dan pa ne vidi problema zakaj nebi šel...
Prizadelo me je do konca, pa ne zato, ker nebi smel iti ali pa ker bi me morilo kod hodi...sploh ne, stvar je v tem, da se mi to ne zdi lepo...Problem je v tem, da tega od njega nisem pričakovala. Ta prijatelj, ki ima r.d., je dostikrat puščal svojo punco in dojenčka doma in hodil žurat in ne vem kaj še in zmeraj sva se pogovarjala kako to ni lepo in moj je zmeraj govoril, da tega nebi nikoli počel...Primer: Lansko leto je imel moj r.d., ta tip je prišel s punco in dojenčkom in ko smo zaključili s praznovanjem je rekel a gremo še najprej? in moje je odšel z menoj domov tako kot vsi ostali on pa je pobasal punco in otroka, ju peljal domov in šel naprej žurat za r.d., kjer sploh ni bilo slavljenca...user posted image kar tako...Vsi pari smo odšli vsak po svoje, midva sva po svoje naprej praznovala on pa kar žurat..
Razumela bi, da je pomislil, da bi šel in res to v normalnih okolišinah sploh ni narobe ampak da me potem eno uro prepričuje kako je to ok in da itak ni panike, če jst ostanem še en dan notri zakaj nebi šel??Pa to sploh niso pristni prijatelji...on  je  njegov bivši sodelavec , lansko leto sva bila skupaj na njegovem r.d. in nikogar nisva poznala
Razumela bi tudi, da bi bil tak karakter in bi od njega to pričakovala...tako pa..
Celo noč nisem spala, jutri imam sprejem v bolnišnici, strah me je in poleg vsega me skrbi še vse to kar se je zgodilo...Danes sem se zbudila z vročino in čisto na tlehuser posted image .
Kako bi reagirale?Ali sem res tako grozna?
Res sem razočarana...user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 8:48:08   
Marogica
Meni se zdi tvoja užaljenost neupravičena. Če ti odstaneš v bolnici, pa res ne vidim problema zakaj tvoj partner ne bi šel na rojstni dan. KAj si pa pričakovala? Da boš ti v bolnici, on pa bo sedel doma, zato ker si ti v bolnici? Ne vem zakaj bi.
Tvojo užaljenost bi razumela, če bi prišla iz bolnišnice, on pa bi kljub temu šel na roj. dan. To ja.
Za moje pojme pretiravaš.
p.s. Pa ni vazžno, kdo praznuje rojstni dan, kakšen tip je to-v redu ali bedak. Saj, če bi bilo vse OK s teboj, bi tudi ti šla zraven, ali ne? Ta tip pa zaradi tega ne bi bil nič boljši?

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 8:54:27   
Anonimen
to je tvoje mnenje...hvala.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 8:54:38   
emaa
Jaz sem mojega celo prepričala, da je šel na dvodnevno smučanje, medtem ko sem bila na operaciji. Zakaj bi bil doma in bi ga skrbelo, če pa lahko kam gre. Je prišel domov pozneje kot jaz iz bolnice, pa ni bilo nič narobe, saj je vse not prnesu.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 8:56:40   
muki1
Jaz mislim, da si ti eno zelo krhko in občutljivo bitje, ki si zdaj naredila res celo štalo iz tega rojstnega dne.
Jaz osebno bi bila raje,če bi se moj možek šel zabavat, ker kolikor ga poznam, če bi čepel doma, niti spati ne bi mogel, ker bi samo tuhtal.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 8:56:47   
wanabe
Jaz tudi mislim, da si neupravičeno užaljena. Zakaj pa ne bi šel, če mu paše? Saj to ni nič takšnega. In to da je tvoj kolega peljal otroka in ženo domov, sam pa šel naprej žurat - tudi s tem ni nič narobe.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:00:12   
Anonimen
Jaz tud ne štekam kaj boš ti mela od tega, da bo on doma sedel in TV gledal, če boš ti itak v bolnici. Sploh pa praviš, da tvoj ni tak kot ta njegov prijatelj. user posted image

(odgovor članu wanabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:00:47   
anitaz
Ja, odvisno kako sta zmenjena....to je stvar dogovora...Jaz sem tudi šla recimo s tamalo prej domov, ko je imel njegov brat poroko, pa nisem bila zato nič užaljena. Je pa on me vprašal, če gre z nama ali lahko še ostane. user posted image  

(odgovor članu wanabe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:04:29   
Anonimen
Verjetno imate prav, jst pa sem užaljena in zato se ne bom opravičevala tudi prizadelo me je in ne morem drugače. Ko pogledam iz vašega stališča, čisto nevpleteno res zgleda, da 2much pretiravam zato vas razumem in hvala za mnenja.
Jst pa svojega poznam in mogoče mi je zato težko, ker nisem tega pričakovala.

(odgovor članu wanabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:06:47   
Anonimen
Jaz pa mislim, da vem, kaj želiš povedat. Do sedaj je fant upošteval vse tvoje želje oziroma sta se nekako zmenila, zdaj pa jih kar naenkrat noče. Pa ravno v tako občutljivi situaciji.
Terbi se bi najbrž zdelo, da če je on doma, medtem, ko si ti v bolnici, sta skupaj. Če pa on žura takrat, ko si ti ranljiva, pa dobiš občutek, kot da si sama v vsem tem.
Ne vem, jaz te razumem. Razumem pa tudi njega. Ker on ne razmišlja tako "na tanko", tako moški ponavadi ne razmišljajo. To boš morala sprejeti, po moje. Ker drugače te bo še prevečkrat bolelo, on pa se bo mogoče res začel počutiti ujetega v zlati kletki, kot pravimo.
Poskusi gledati na zadevo z vidika, ki so ti ga opisale punce pred menoj, tako na to vse skupaj gleda tudi tvoj fant. Zdaj vsaj vidiš, da v tem razmišljanju ni osamljen in ti resnično s tem ne želiti nobenega slabega sporočila. Pusti ga, naj diha sam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:11:57   
Anonimen
Splišni, hvala iz srca! Ne vem kaj naj ti druga rečem kot to, da imaš prav in hvala, ker me nisi obsojala!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:17:18   
anitaz
poopsie...saj te nismo obsojali. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:22:49   
zoya_
poopsi, če kdo drugače misli, še ne pomeni, da te obsoja.

Jaz ne bi imela nič proti, če bi moj šel na žur. Moje mnenje....

_____________________________

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:48:17   
Anonimen
ne, ne saj nisem mislila tako...narobe sem se izrazila...nisem mislila na vas... jst spoštujem vsako mnenje in to sem tudi napisala. Če je bilo slišati grdo mi je res žal..

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:51:26   
kalbo
Pa sej ti je sam rekel, da če boš doma, da ne bo šel, torej te nebi pustil same doma ne. Bolš da gre med ljudi tačas ko si ti v bolnici, ne zahtevaj od njega, da je sam doma in se sprašuje kako je s tabo.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 9:56:42   
mamči
Ja, jaz te razumem. Vem, da nima smisla, da on doma čmuri, če si ti v bolnici in da to pač ne spremeni dejstva, da boš ti operirana in da imaš svoja bojazni in strahove. Verjetno bi jaz isto čutila, ker sva z mojim tud nekje na isti valovni dolžini.
Saj vem, da za marsikoga zveni čudno, pa da smo verjetno nekateri preobčutljivi, samo mene bi tud razžalostilo. Saj strahove in bojazni ti ne mora odvzet, lahko pa ti "duhovno" pomaga, ko je z mislimi pri tebi.
Tako pa sebe verjetno vidiš vso prestrašeno v bolnici, on pa nekje veseljači in ni z mislimi pri tebi. V bistvu se bojiš, da še pomislil ne bo nate.

Je pa res, da moški čutijo in mislijo drugače in na to se je pač treba navadit - no pa saj na samo moški... Pa v  resnici  ne mislijo slabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 10:08:58   
Anonimen
kalbo sej vem, da je to vse res in da imate prav...
ja, mamči...razžalostilo me je, nisem jezna nanj in ne mislim, da je grozen in ne vem kaj še...samo žalostna sem iin to je to. Razumeš me.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 10:41:35   
mojamura
razumem te...kot splišni. v taki ranljivi fazi ko si ti še bolj občutljiva in se ti to dozdeva ko neki nonsens.

ampak ko bo operacija za tabo boš videla da le ni bilo tako hudo

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 12:06:20   
rija
Poopsie, sama sem imela tudi dve laparo: pri prvi je bil moj dragi z mano 24/7, pri ta drugi pa je bil tudi cel cajt z mano v Lj, samo je šel malce požurirat. Seveda zvečer, ko sem jaz itak rabila počitek.

Ker vem, da so tele operacije bolj muka za psiho kot telo, se malce sprosti, umiri, pusti dragega naj vsaj on misli na kaj drugega.....in ga zjutraj pričakaj z nasmehom na licu. user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: upravičeno užaljena???
19.4.2006 12:40:31   
Anonimen
mojamura & rija!

super sta, hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?