|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sex po porodu
16.5.2006 22:35:30   
Anonimen
Najprej se opravičujem za anonimnost.
Moram vam napisat, da bom vidla, kakšna bodo vaša mnenja.
Sem 2 meseca po porodu. Partner mi skoz teži, da bi sexala, meni pa to še na misel ne pade. Zvečer sem ful utrujena , zjutraj in čez dan pa vsako urico, ko otročiček spi izkoristim, da kaj postorim. Dopoldan skuham kosilo, popoldan sva z otročičkom zunaj, potem je tu še skoraj vsakodnevno likanje, pospravljanje sploh ne pride navrsto, ... On pa bi sexal. Ko pa mu rečem, da bi bilo dobro, da bi mi kaj pomagal, je pa on tako utrujen, da je kar hudo. On namreč hodi vslužbo in je utrujen, jaz pa sem doma in po njegovem imam 24 ur noge na mizi in rit na kavču. Mislim hudo. Kako naj mu dopovem, da sem utrujena. Potem pa da je mir, se vležem, on uštima, pa to je to.  Kaj on sploh čuti pri tem sexu, če sem jaz kot hlod, on pa skače po meni.  Mislim, da sem mu samo objekt, na katerem si praznik svoja jaj... Oprostite, samo tako sem jezna, da se mi kar iz ušes kadi. Zdaj mi bo najbrž malo lažje.  Še to, če mu rečem, da nej že naha težit pa reče, nekaj v smislu, da naj se potem ne pritožujem, če bo moral drugo položit, ker je to pač moška potreba. Ma mu samo odvrnem, da naj pa jo., pa tam naj ostane, saj tako nimam nič od njega, samo eno kurč... sekiranje in jamranje z nejgove strani, kok je zmatran in bogi na sploh. 


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sex po porodu
16.5.2006 23:25:20   
Anonimen
da naj se potem ne pritožujem, če bo moral drugo položit, ker je to pač moška potreba



A se je čez noč spremenil, a je tak že od nekdaj ? Pa kje najdete takele primitivce ?
Dej anonimna nehej se sekirat, pa nej skoč k drugi muci, če ima pretežka jajca, prasec egoistični !!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sex po porodu
16.5.2006 23:48:22   
Laubica
Jaz ti verjamem da si utrujena in želčna samo počitka ker če si za vse sama je to razumljivo.Tvoj pa je mislim da ljubosumen ker nimaš časa več zanj.Še enkrat mu reči naj ti pomaga če ti ne bo ,bi pa jaz samo nujne stvari naredila, nič likala in za njim pospravljala in šla z otrokom popoldan počivat, potem bi bila zanj razpoložena ,user posted image user posted image stanovanje bi bilo v rasulu pa boš vidla kaj mu je bolj všeč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sex po porodu
17.5.2006 8:20:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Potem pa da je mir, se vležem, on uštima, pa to je to.  Kaj on sploh čuti pri tem sexu, če sem jaz kot hlod, on pa skače po meni.  Mislim, da sem mu samo objekt, na katerem si praznik svoja jaj...



In zakaj ga ne prijavis za posilstvo?

Samo zato, ker ti bo mafija rekla, da je v druzini posilstvo dovoljeno?

Tole je med drugim zelo negativna tocka druzin.. ker se partnerja automaticno jemljeta kot lastnino.. in za zivo bitje ni vecjega suzenjstva, kot biti lastnina.. in skoraj vse druzine.. so suznjelastniske..

Ker imas otroka.. 2 meseca.. je zdaj cas, da ga ne vzgajas po poti klasicnih druzin, drugace bo tudi on na istem, kot si ti.. zdaj.. Ampak zgodilo se bo tocno to.. ceprav zdaj ves, da ti to ne usterza.. bo verjetno vzgojen tocno tko.. Najdi si zeno.. ta zena je tvoja.. imej jo rad.. kar pa vec kot ocitno nihce ne ve, kaj pomeni, ker ob najmanjsi potezi, ki nam ni vsec letijo cunje cez okno in potem se se sprasujejo, kaj je pri tem slabega..

Ornk tezko je otroku v teh druzinah dojeti, kaj pravzaprav pomeni imeti nekoga rad.. pa ceprav se s tem rodi.. in hoces noces mora pozabiti na to.. in sprejeti odvisnosti nevezanosti, suzenjstvo in potem tudi posilstva..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sex po porodu
17.5.2006 8:22:35   
corfu
Jaz pa tvojega moža po eni strani razumem. Kar naekrat je v vajino življenje prišel otrok in tvoja ljubezen se deli zdaj na dva dela na otroka in moža, saj ni nič manjša, še večja, ampak mož se počuti odrinjenega, zapostavljenega in s tem, ko si želi sexa s tabo, samo preizkuša, koliko ti še pomeni, koliko je tebi pomembno, kako se on počuti...Moški in ženske drugače doživljamo in gledamo na spolnost, ženske potrebujemo več odobravanja nežnosti, razumevanja, medtem, ko moški celotno stvar doživljajo nekoliko drugače. Vajin otrok je ta trenutek še popolna odvisen od tebe predvsem če ga dojiš in oče je postavljen na stranski tir-zaenkrat. Mislim, da bo nekdo od vaju moral popustiti, da se bosta lahko zbližala in prišla na isto valovno dolžino, ne pa da uveljavljata vsak svoj prav. Srečno!

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sex po porodu
17.5.2006 8:36:39   
MarijaPo
Jaz seksa z utrujenostjo ne povezujem glih prevec, mene seks sprosti in se pol se bolj naspim, kot bi se sicer, tako da mi je kar malo hudo, da si zadevo tako zastavila.

Je pa res, da ce je tip tak bebec, je potem tezko imeti kvaliteten seks.

Upam, da se bosta ponovno nasla na skupni in bolj prijetni poti, najbrz ves, da ni za vse samo on kriv in da sta oba dopustila, da je do tega stanja, ki ga imata sedaj sploh prislo.

Srecno!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sex po porodu
17.5.2006 8:42:25   
kalbo
Pismo je tvoj čuden, ker bi seksal....res, to je pa nenormalno. Kdaj boste ženske nehale gledat na seks kot nekaj, kar radodarno dajete svojim decomuser posted image  in ne kot stvar v kateri oba uživata. Največja napaka pa je, da se pol uležeš k hlod, pa trpiš tiste dve minuti da mine...katastrofa. Vsaj mene bi za večno minil karkoli počet s tabo. Punca, mal pomisli, zakaj ti sex ne paše, pa delaj na tem, da ti bo (beri pripravi svojega do tega, da se bo lepše obnašal do tebe).

Ne ti ne tvoj nimata pravega pristopa k stvari. Tvojmu ni jasno, da se mora mal potrudit zate in te ogret, ne pa da se obnaša kot nek neandertalski hlod, tebi pa ni jasno, da je sex pomemben člen v zvezi in definitivno ne nekaj, kar daš ti njemu, ko si ravno radodarna tisti dan.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 8:50:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: sex po porodu
17.5.2006 9:05:02   
Magi*
ja, Tjazy, se strinjam, to ni nič drugega kot posilstvo - siljenje drugega človeka v nekaj, kar mu ne paše. to ni ljubezen. to ne pomeni nekoga imeti rad.

pa ne me hecat s tistimi, da so moške in ženske potrebe po spolnosti različne. kaj vse je še različno, pa se o tem nikoli ne debatira.

jaz čisto verjamem, da ti ni do seksa 2 meseca po porodu. tudi meni ni bilo. me je tako bolelo kot user posted image  in če bi moj navaljival na mene, kot svinja u buče, verjemi, da mi tudi zdaj ne bi bilo in najbrž (z njim) nikoli več do seksa. nekateri pari pač po porodu rabijo malo več časa, da vzpostavijo svoj odnos v seksualnem in psihičnem smislu. sploh pa se mi zdi, da nekaj mesecev po porodu med pari pogosto prihaja do takihle nestrinjan okoli utrujenosti. navajeni smo naših malih svetov preden je v ta mali svet prišlo še eno bitjece, ki je od nas popolnoma odvisno. naši mali egocentrično orientirani svet kar naenkrat posatne orientiran okoli otroka, novih odgovornosti, novih razmerij. nič ni več isto. nekateri to prebrodijo ne da bi sploh opazili, da se jim kaj dogaja. drugi za to rabijo več časa, potrpljenja in razumevanja. seveda so tu še hormončki, ki nam ta kaotični novi svet še dodatno obrne na glavo.

če se ne bosta znala pogovoriti, kaj katerega muči in kako bi lahko spet našla tisti dober odnos, bo zelo težko. ti se boš zvečer ulegla, on bo opravil svoje, zamere bodo čedalje večje, pogovorov čedalje manj... vse to bo čutil otrok.

poskusi ga čim več vključevati v družinske aktivnosti. naj si izbere eno aktivnost in naj bo to njun (z otrokom) vsakodnevni ritual. zvečer namesto, da greš peglat, se vsedita skupaj in se pogovorita, kaj se je komu dogajalo čez dan. namesto, da šibata opravit zadevo v posteljo, poskusita uživati v drobnih nežnostih. poprosita koga, da vam pride zvečer čuvat otročka in pojdita sama na kak sprehod, v kino, v restavracijo, karkoli. v glavnem morata začet komunicirat in ne, da oba igrata mučenika, kateri je najbolj ubogi in je najbolj utrujen in vaju drugi ne razume.

in me boste vprašali, kaj ima vse to zveze s sexom po porodu? pa še kako ima. ni res, da se v postelji vse pogliha. kakšno stvar je fino prej razčistit in tudi sex bo lepši.  

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: sex po porodu
17.5.2006 9:07:49   
kalbo
Radha, če bi napisal iz lastnih izkušenj bi bli minuto pa pol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: sex po porodu
17.5.2006 9:08:42   
kalbo
Aja pa magi...točno tko, sam da jest ne znam tko dobr napisat.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: sex po porodu
17.5.2006 10:00:59   
Anonimen
Naj ti pomaga kaj naredit! Ti pa noge v zrak na kavču, da si spočiješ. Bodo šle tudi v postelji lažje v zrak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: sex po porodu
17.5.2006 12:00:38   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy


.. Najdi si zeno.. ta zena je tvoja.. imej jo rad.. kar pa vec kot ocitno nihce ne ve, kaj pomeni, ker ob najmanjsi potezi, ki nam ni vsec letijo cunje cez okno in potem se se sprasujejo, kaj je pri tem slabega..

Ornk tezko je otroku v teh druzinah dojeti, kaj pravzaprav pomeni imeti nekoga rad.. pa ceprav se s tem rodi.. in hoces noces mora pozabiti na to.. in sprejeti odvisnosti nevezanosti, suzenjstvo in potem tudi posilstva..




Se strinjam. Predvsem pa bi dodala še en najbolj pomemben del. Če hočeš biti v nekem partnerstvu+ neodvisen, nezasužnjen + se imeti fajn + imeti rad - potem morata biti oba tako moški kot ženska pripravljena sprejeti svoj del odgovornosti + imeti skupne vrednote.

Pri vama pa ta hip nekaj manjka. Mogoče njegova vrednota ni pucanje, mogoče je celo njegova vrednota to, da ga kdo postreže, vsekakor pa je njegova vrednota seks. Tvoja vrednota je imeti vse urejeno in poskrbeti za otroka.....najbrž pa še kar, česar ne dobivaš. Posledično si ga nehala spoštovat in ker ga ne spoštuješ, ga ta hip niti ljubiš ne dovolj in posledično ne moreš seksat. Mogoče se pa lahko zgodi tudi še nekaj podobnega v obratni smeri - ti ne seksaš, on ne dobiva tistega, kar res nujno rabi in posledično te neha spoštovat tebe in te ljubit dovolj..... Hmmm, začaran krog. Vzrok? Jaz jo vidim v neodgovornosti, ali nepripravljenosti prevzeti odgovornost (iz njegove strani)lahko pa da se motim. Kaj se dogaja s tabo in kako ti funkcioniraš do njega pa mi ne vemo, ker težko človek objektivno napiše sam o sebi reči, saj pogosto nismo čisto realni v tem. Lahko pa tudi s te strani ni vse ok. Ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: sex po porodu
20.5.2006 21:48:31   
usorger
rečem ti lahko samo kako si lahko sploh lahko kdaj sexala s tem tipom!?!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?