|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj
15.7.2006 16:48:31   
Anonimen
Ali se je tudi vam kdaj zgodilo, da je oseba zapustila lastno družino zaradi partnerja? Ali je to mogoče, da družine, ki je zate skrbela 30 let, niti ne pozdraviš preden greš na dopust za več dni, da sploh ne pove, da gre na dopust, ampak to izveš od x ljudi?
Meni je hudo, predvsem zaradi očeta, ki jo ima zelo rad, njeno obnašanje v zadnjem času pa ga je zelo prizadelo.

Ali je to kak sodoben trend:Čim dlje od staršev, ko dobiš familijo, ne govori z njimi, ne dovoli, da skrbijo za otroke, staršev pa ne kliči več mama/tata, ampak po imenu.
si predstavljate kaj bo če bodo tudi naši otroci taki?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj
15.7.2006 16:54:09   
Anonimen
Meni se to sicer ni zgodilo, se pa dogaja zelo pogosto in ni čisto nič več nenavadnega. In tudi meni se to ne zdi tako. Ko se osamosvojiš, spremeniš način razmišljanja. Večinoma čisto podzavestno. In morda si šele takrat upaš povedati in narediti tisto, česar si prej 30 let nisi upal, ker si bil odvisen. Sedaj pa skrbiš sam zase in lahko delaš, kar želiš. Torej nobene panike, če nekomu končno poveš, kar si 30 let držal v sebi. Pač obstajajo ljudje, s katerimi se ne ujameš, in je bolje, da z njimi prekineš stike. Velikokrat so to tudi družinski člani. Celo starši. Ampak tako je. Mi si ne izberemo staršev, starši pa ne našega karakterja. In to je posledica. Kruto, vendar resnično. Če bodo moji otroci taki? Ne vem. Ampak če bodo, ne bom imela česa narediti. Kar lahko, lahko naredim sedaj, pri vzgoji. Učinkovitost se bo pa pokazala kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zakaj
15.7.2006 17:42:04   
Anonimen
menim, da se otroci nikoli ne obnašajo brez razloga ignorantsko do svojih staršev. Vprašanje kaj so imeli in kako so to reševali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zakaj
15.7.2006 19:05:24   
Gina
Nasilje se izraža na več načinov. Ena od najbolj grobih oblik nasilja je ignoranca. V bistvu ti s tem veliko povedo. O svojem karakterju seveda, če to izvajajo nad komerkoli, o svojem okusu.... kaj češ, ta oseba si o starših nekaj misli. Lahko so tega krivi starši, lahko pa je nahujskana od koga proti njim. Vendar....ta oseba ima svojo glavo, da misli z njo. Če se je pustila podvreči pod vpliv, to veliko pove o njej. Ne moreš pomagat. Ljudje se spreminjamo prav vsi. Verjamem pa, da si žalostna. Ampak tako pač je v življenju. En prijatelj gre, dva nova prideta. Glej iz pozitivnega konca. Vse mine.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zakaj
15.7.2006 20:41:03   
Annny
Anonimna, posplošeno si napisala..Gotovo ima ta oseba določen razlog, da se tako obnaša do staršev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
15.7.2006 21:26:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zakaj
15.7.2006 21:45:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali je to kak sodoben trend:Čim dlje od staršev, ko dobiš familijo, ne govori z njimi, ne dovoli, da skrbijo za otroke, staršev pa ne kliči več mama/tata, ampak po imenu.
si predstavljate kaj bo če bodo tudi naši otroci taki?




Ja, če bova pri vzgoji "usekala mimo", bo to edino pametno, kar bo naredila.
Starši nismo svete osebe in ne moremo pričakovati brezpogojne predanosti družini, kadar si tega ne zaslužimo. Če ne razumemo lepe besede, se to lahko pokaže preko takšnega obnašanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zakaj
16.7.2006 15:22:49   
Vesna
 avstarlskim domorodcem-aboriginom ,je zelo čudna krščanska zapoved"spoštuj starše.."oni pravijo takole"ne počni stvari,da bi otroci izgubili ljubezen do tebe".to se mi zdi kar najbolj logično za vse zamere.sama sem si to misel napisala na listek in ga večkrat vidim,in potrudila se bom živet v skladu s tem.rezulatat bo viden šele čez leta. 

_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?