|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.10.2006 8:48:54   
Kalina
Juhuhuhu mi smo pa danes stari 5mesecevuser posted image

Sam hotla sm se pohvalit, grem pit cajcka, sm fasala anginouser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
14.10.2006 10:01:07   
pikicaa
Kalina user posted image čestitke za pet mesecevuser posted image user posted image

Lenika user posted image bravo za kotaljenje.

Drugače pa mi ne spimo že pet dni. Noče spat ne podnevi ne ponoči. Sploh ne vem kaj ji je. Vročine nima, krčev tudi ne. Spi v štiriindvajsetih urah maksimalno pet ur. Jaz pa hodim po svetu kot zombi z živci sem pa tud že pri koncu.

Punce kje se dobi ta fliper za v bano?

Se pišemo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
14.10.2006 10:15:26   
cofek
Jutro!

naš mali mož trenutno spi, pa se moram malo pofočkat..
tudi naš včeraj nekaj ni hotel spati - sva imela ful borbe dopoldan, popoldansko rundo pa je lepo odspal. Očitno je že "prerasel" toliko spanja in ga bo itak vedno manj, ampak res čudno tko z danes na jutri (pa še na petek 13.user posted image ).
Ja, tudi Ažbe se veselo kotali po preprogi, postelji, previjalni,...in na vsak način hoče sedet - se v ležalniku kar s komolci upre ob stranice in sedi.user posted image
Kapice tudi mi še ne prakticiramo - če kaj zapiha poveznemo kapuco na glavo in to je to...
Sva pa danes tudi midva sama - je šel user posted image  na trgatev. Ja, res je bilo nujnouser posted image .
Pa v sredo in četrtek bova tudi sama, tko da moram mami rečt, če gre z nama na plavanje, da mi bo malo pomagala.
Drugače pa naslednji teden začne "porodniško" in ker sem se jaz premislila in bom začela delat "šele" novembra, bova nekaj dni skupaj doma - no ja, vsaj v ponedeljek. 

A tile fliperji so pa za napihnit? Še malo, pa bo naš korenjak prerasel čebriček in bomo tudi mi morali kaj novega "pogruntat". mi je pa zdaj ful žal, da nisva, ko sva preurejala stanovanje namontirala banje namestu tuš kabine.user posted image

aurora očitno bo lep dan, če pa pade kakšna kaplja dežja, pa tudi nič hudega - bo vsaj denaruser posted image .

kalina - čestitke za 5m!!user posted image user posted image

lep vikend, t

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
14.10.2006 20:36:33   
Anonimen
ojla!

ooo dons je pa aurora status spremenila!!!! čestitke user posted image user posted image user posted image  no pa hit poročej kako je blo :))

FLIPERČKE pa prodajajo v vsaki bejbi štacuni bejbi centr jih ma zihr. mi smo ga sicer kupil v tojsu še za tiso pred dvemi leti. ni pa to za napihnt, je kr iz trde plastike in spod ma vakum čepe da se fino v bano pritrdi. ja rs je fajn k v tavelko bano se je težko dol držat pa otroka držat z eno roko z drugo pa umivat.

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.10.2006 8:42:37   
maya2
Dobro jutro!

Auroraa: user posted image user posted image user posted image user posted image  Č E S T I T K E!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, jaz sem bila včeraj zvečer prvič zunaj s kolegicami na večerji, je user posted image  dal Karin spat user posted image user posted image  še preden sem prišla do gostilne (150m stran) me je že klical, da mala spiuser posted image  pri meni nikoli tako hitro!!user posted image
V glavnem me bolijo čeljusti od čvekanja... je pa takoooooo pasalouser posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.10.2006 15:51:29   
lenika
Pozdravljene.

Kako ste kaj preživele vikend? Mi smo se cel vikend potepali naokoli in se je full hitro obrnil okoli. No in sedaj smo doma, mož je peljal Matica malo ven in jaz imam malo časa zase. user posted image

Auroraa:Čestitke za poroko, upam, da ste se imeli lepo in napiši kaj, ko boš imela čas. In kako se je držala Zarja?

Maya2 vem kako paše malo poklepetat s prijateljicami, jaz sem šla z njimi na večerjo pred dvema tednoma.

Cofek, Pikicaa upam, da se vam s spanjem čimprej uredi.

Drugače smo pa mi danes začeli z uvajanjem goste hrane in sicer sem se odločila najprej za korenček. Ja, moram reči, da mu ni šel niti približno tako po grlu kot rižolino. Kaj lahko dam v korenček, da mu izboljšam okus?

Lepo se imejte.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.10.2006 19:41:13   
Anonimen
korenček lahko zmešaš z malo rižolinota, ali pa samo za dptiranim mlekom pa bo šel lažje po grlu. lahko ga tudi malo posladkaš ali pa zmešaš z jabolčno čežano.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.10.2006 8:55:28   
Lara28
Pozdravljene!

aurorra- ČESTITKE!!user posted image user posted image  

lenika - jaz sem mu korenček najprej mešala z jabolkom (jabolko sem uvajala pred korenčkom), zdaj pa sem mu namesto jabolke k korenčku dala že bučke, por in krompirček. Ampak še najrajši ima kombinacijo z jabolkom.  Če sem delala samo zelenjavo, sem mu zmešala zraven malo žličko kisle smetane, je bilo bolj okusno. Pa še nekaj sem ugotovila: korenček sem imela domač z maminega vrta, pa ni bil ravno najboljši. Potem pa mi ga je zmanjkao in sem kupila baby korenček zmrzjen. Okus je bil dosti boljši, tudi Anej ga je rajši pojedel.

Drugače je za nami en zelooo naporen teden.user posted image Smo dobili še drugi zobek, zraven pa smo se borili še s prehladom. No sedaj je že veliko bolje, zadnji dve noči smo celo že malo spali. Sem kar boljše volje. Upam, da bo z zobki zdaj vsaj nekaj časa mir. Ne vem, kam se jim tako mudi. Pa še 5 mesecev nismo stari (še 8 dni).
Pa pa!
Lara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
16.10.2006 9:41:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
   [Brisano sporočilo]
16.10.2006 9:44:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.10.2006 13:00:59   
lenika
Jaz sem danes dodala k korenčku moje iztisnjeno mleko in je že veliko bolje jedel, čeprav še vedno nim bil ravno navdušen. Reakcij ni nobenih razen tega, da danes zjutraj ni kakal (ponavadi kaka 1x nadan in sicer zjutraj). A se vam po dveh dneh uvajanja zdi prehitro, da bi mu jutri ponudila že kuhani in seveda pretlačeno jabolko?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.10.2006 14:23:10   
Lara28
Po mojem lahko po dveh dneh uvajaš jabolko. Jaz sem večino stvari uvajala po dva, tri dni. Če bi karkoli bilo narobe, se bi tako pokazalo hitro. Razen. če ga mooče kak stvar zapre. Ampak to pomojem tudi hitro pogruntaš kaj.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.10.2006 20:51:11   
MiaSophia
Dober večer user posted image .
Naj se malo oglasim in kaj napišem. Berem vas redno in je prav fajn brat vas user posted image .
Naša bambina je danes stara 5 mesecev. Hodiva na plavanje za malčke, zaenkrat se imava fajn. Po novem (zadnje 4 dni) spi v svoji sobici, včeraj je spala od osmih zvečer do šestih zjutraj. Medtem je men skor zize razneslo, no, pravzaprav mi jih mejčken je user posted image  Zvečer ji (zadnji teden) dajem mlečno kašico (hippovo/zdej ma breskev z marelico - 130 ml), to zmlacka, pol pa še eno joško za pocartat in to je to.  Preden sva jo dala spat v svojo sobico, se je začela prebujat skoraj na vsake tri ure...pa sva ugotovila, da je prerasla zibelko in ji sploh več ni fajn tam not, se ni otrok mogu razkomotit. No, zdej jo pa zjutraj najdeva obrnjeno za 45 stopinj, mahajočo z rokami in smejočo brezzobko. No, upam, da ji bo novo ležišče še naprej dobro delo (trkam, trkam).
Drugače se še vedno dojiva, emm, no, poleg večerne kašice, ji dajem en sadni ali zelenjavni obrok, ponavadi opoldne. In veselo papca. Patronažna me bo ziher peglala (je rekla, da pride, ko bo user posted image  stara 6 mesecev), klinc.
Vozim jo v športnem vozičku in seveda noče ležat, ampak mora biti na tekočem z okoljem user posted image . Prav vesela pa sem, da imamo tudi kenguruja, ki mi je pa (in seveda tudi user posted image ) user posted image .
Evo toliko od mene.

Aurora - vse najlepše v zakonu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lahko noč vsem skupaj user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.10.2006 22:11:34   
mojsoncek
Cer! No, pikeca sem dala spat, sedaj pa cakam se mozeka, da pride domov. Vmes pa lahko kaj napisem.

Pri nas je bolj ali manj vse po starem. Pridno papca mlecne kasice, jabke s piskotom ali brez in banane. Jutri bova pa hrusko prekuhala in jo probala. Mu pa vse samo pasiram, ker mu gre bolje po grlu kot bolj tekoce zadeve, ki se kar s slinco ulivajo ven user posted image .

V sredo sem pa zmenjena s patronažno, da ga pride stehtat. Pa da vidimo, ce je sli kaj vec gor, kot ponavadi. Punce drzte pesti!!!

Pa sobico za pikeca sva z user posted image ze tudi skoraj do konca ustimala. Tako, da imava v planu ga v petek preselit. Upam, da bo tako lepo spanckal kot v spalnici.

No, pa je prisel mozek domov user posted image . Grem se kaj na kroznik vrzt, potem pa spat.

Lahko nocko

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.10.2006 22:17:51   
Kalina
Oj bejbike!

Kokr sm nazadnje napisala, da sm fasala angino, se je tud tamala nalezla od meneuser posted image Iz noska ji ful tece, kaslja, zdejle je tud vrocino dobila, sm ji dala svecko, zdej pancka. Je cist bogauser posted image Groza ej, se prav kadarkol bom jst bolna bo tud ona.user posted image Morm se bolj mirkat.

Drugac smo ok, tamala je ful zivahna, firbcna, trmasta k user posted image , po mamici sevedauser posted image Aja pa dlesni nam nagajajo, vse daje v usta in je cist zivcna, tud k ji dam hrano, si kr z cucljem masira dlesni namest da papa. K ji dam pa tist gumijasto pa noce. Tko da sm sla dons v lekarno po nek gel, k nej bi bil kao neki ucinkovit, je pa fuuuuul drag, za 15ml 2116situser posted image Sam da bo pomagal. Komi cakamo kaksen zobekuser posted image   Kako je pa pri vas glede zobkov?

Evo ze jokca, letim!

papa

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
   [Brisano sporočilo]
17.10.2006 8:32:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.10.2006 8:54:00   
tea
Dobro jutro!

Včeraj smo imeli sistematski pregled in je bil naš Jaša vzoren dojenčekuser posted image . Dobil je pikico in še ko sta ga zdravnica in sestra držali, ter pikali je veselo čebljal in spuščal balončke. Tud porajtal ni, da ga nekaj pika.user posted image  Na hitro se je polula, tako da nismo tam svetili cel dopoldan. Veliki smo pa 65 cm in težki 6720g. Aja, pa reakcije po cepljenju tudi nimamouser posted image .
Sem mislila, da bomo cepljeni v bolnici, pa je to cepivo isto, kot tisto prejšnje in tako bo do enega leta. Tisto pri enem letu je pa res na osnovi jajčnega beljaka in takrat bo pa verjetno res treba na oddelek in bomo cepljeni pod zdravniško kontrolo.user posted image
Mi še vedno samo zizamo, in bo pri temu ostali še ene 2 meseca. Itak sem imela namen do 6 meseca samo dojit, zdaj ko je pa alergik, se moramo pa tega še bolj držat in ostati na tem vsaj 6 mesecev, vendar raje več. Bomo videli kaj bodo rekli še v alergološki čez 14 dni. Pa imam občutek, da bi že kar jedel. Če vidi, da drugi jemo, se krega in gleda za žlico. Imam kar malce slab občutek, ko mu še ne dam, on pa tako fehtauser posted image . Pa sej dobi zizi, pa je tudi ves srečenuser posted image .
Danes gremo v Celje, je treba otroka oblečt. Bom spet zapravla, da bo boleluser posted image . Pa kaj čmo, če je treba, je treba. Naga in bosa pač ne moreta okrok hodit, a ne? Katere številke pa kupujete zdaj za svoje user posted image ? Jaz nisem ziher kaj bom naredila. Od Gregija imamo 68 sicer še neki toplega, 74 imamo pa vse poletno. Bom mogoče kar 74 kupla, pa bo potem do konca zime mir. Moram še razčistit pri sebiuser posted image .
Nič, Jaša že kliče in moram zaključit. Imejte lep dan in uživajte še tele dva dni sončka, ker potem nas menda čaka dežuser posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.10.2006 10:22:46   
maya2
Pozdravljene!

Mi tudi napredujemo, vsak dan je kaj novega... user posted image

Spalna vreča: midva sva jo uvedla v petek, ker je bilo že prehudo kako se je vrtela ponoči... zdaj spi mirneje, manj jo slišim kako se premetava... je bil moj user posted image  najprej malce skeptičen. Nekaj v stilu: zdaj jo boš pa tle noter zaprla in ji omejila gibanje, samo je hitro videl, da je boljše... zdaj se še ni naučila odeje s sebe vreči... imam pa občuitek, da ji bo ratal kljub spalni vrečiuser posted image

Gosta hrana: zdaj sem par dni dajala k jabolki marelico, danes bom poizkusila korenjček, tako da bomo v naslednjem tednu nadomestile še drugi obrok... zelenjevni... včeraj sem ji poizkusila dati tudi malo rižolina, je sicer lepo pojedla, vendar ne s tako vnemo kot sadjeuser posted image user posted image

A se še kateri dogaja, da če se user posted image  čez dan preveč dogaja, je potem ponoči halo? Kot da je preveč utrujena ali pa premleva vtiseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vreme: ja z vremenom imamo pa letos še kar srečo... moramo izkoristit dokler je še možnost...

Obutev: ne vem kakšne copate ali čevlje naj ji kupim, da bodo ostali na nogicah, takoj ko vidi da jih nameravam nataknit, začne drgnit nogice eno ob drugo in v par sekundah jih sezujeuser posted image user posted image  ne morem zmagat!!!

Tako konec zabave, Karin kliče...
LP

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
   [Brisano sporočilo]
17.10.2006 12:38:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
17.10.2006 12:50:27   
mojca75
Mojca spi, kosilo se kuha,...

Vreme user posted image , Gosta hrana user posted image  - no vsaj Mojca tko misli, zeloooo lepo papamo sadje, rižolino, danes bova prvič krompirček in bučko!

A ve ste vse začele z kuhanimi jabolki? mi smo kar sveže, je patronažka tko svetovala! Pa se prav dobr obnese, sadje nam gre fino v ritko, bomo vidl kako bo z zelenjavo!

spanje: NIČ ne HVALIM, sam informiram, da ne bo danes slabše, včeraj spali od 20 - 4 duda in do 6.30, danes do 5.30 user posted image  in pol do 7.15 potem pa konec, ampak sej kaj bi še rada!

dopoldan smo pa danes že eno dolgo 1,5 urno porcijo, tko da me zanima kako bo zdele user posted image , upam da vsaj pojem!

Tud jaz sem bila v soboto zvečer sama zunaj na eni pijači z "dolga zgodba"... pa je oči pazil Mojco ki je spala, težko delo - sem jo podojila, dala spat in ko je zaspala šla! In samo enkrat v 2h poklicala domov kaj dogaja! user posted image

ja ja se pa tud pri nas dogaja da če se čez dan preveč dogaja in premalo spimo, je tudi spanje ponoči slabše!

nič, mam za pojest... user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
17.10.2006 14:06:25   
TiaSara
Lep dan!

Kalina revica, spet boln. Upam, da je sedaj že bolje.

zobki - pri nas dlesni že dolgo zelo srbijo, ampak še ni videti, da bi kaj ven prilezlo.

spalna vreča - jo že dolgo uporabljamo, ker se sicer kar naprej vrti po postelji in se seveda razkrije. V njej spi mirneje in tudi bolje.

Gosta hrana - včeraj smo se tehtal in smo od zadnjič pridobili le 400g, tako da smo dobili zeleno luč za GH (čeprav še nima 5 mesecev). Sem šla po rižolino in tak je bil rezultat:
user posted image

Ima pa danes nekam čudno rdeča lička, tako da bom naredila malo pavze, predno ponovno poskusim.

Aja, ima pa sedaj 6700g in 65 cm - star je pa 4 in pol.

Sedaj pa moram it, si moramo dopust zrihtat za drug teden user posted image .

Lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
17.10.2006 14:26:22   
lenika
Pozdravljene.

Naš Matic je pa v zadnjih dveh dneh postal izredno mobilen. Začel se je po trebuhu vlečt neprej. In sicer po izgleda tako, da nogice potegne k sebi in se odriva. Včeraj sem ga za 10 minut pustila samega na tleh na igralni blazini in se je privlekel kakšne 3 metre stran. Me je skoraj kap, ko sem prišla pogledat. Še dobro, da je bil na tleh.

Spalna vreča mi je ne uporabljamo in je tudi nismo imeli namena, ker imamo v stanovanju vedno 23-24 stopinj, ampak ne vem kaj bomo naredili, ker se je Matic tudi začel odkrivat.

Gosta hrana rižolono nam full gre, korenček je šel nekoliko manj, danes je bila pa kuhana jabolka tudi zelo dobra, bomo videli kaj po rekel na mešanico jabolka in korenčka. Smo pa kakali dele korenčka.user posted image

Zobki jih še nimamo.

Spanje je kakor kdaj. Jemo 1x na noč, dudo mu je potrebno dati od 0x do 5x, kadr ima slabo noč. Samo dudo mi ni tako težko dat, ker se prebudim za nekaj sekund in že spim naprej, torej se ne prebudim do konca, čeprav bi seveda raje spala celo noč.

No, naj vam povem še dogodivščino od danes ponoči. Sem moža vlekla na sredino postelje (v spanju seveda) in mu govorila, da bo padel dol, nato pa mi je odgovoril, da ne bo, jaz sem mu pa baje rekla, ja Matic ti si se pa naučil govorit. user posted image user posted image user posted image

Ja nič, to bi bilo zaenkrat vse, ker Maticu ni več všeč vrtiljak v posteljici.

Uživajte te lepe jesenske dneve.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.10.2006 14:29:38   
SelmaC
Mi smo poskusili ta teden jabolka na vse načine. In ni šans. Nič nismo pojedli. no mogoče kako žličko jabolčnega soka. ne vem kaj naprej? Korenček? kako? pa kake so te mlečne kašice, ki jih dajete? s sadjem? Mogoče pa naš ne mara jabolka.

Ups, me že kliče

lepo se imejte
pa-pa

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.10.2006 20:18:36   
mojca75
SelmaC - sosedina tamala ne mara jabolk, zato pa z veseljem je banane pa breskve in naktarine (no to je baje mal rizično - alergije, no ampak pri njih je OK), jabolko pa v nobeni obliki, niti frutka oz hipp-a! stara je skoraj 7 mesecev! je vse živo, jabolk pač ne! jih pa tud mami njena ne mara user posted image

No mi smo danes za kosilo "jedli" krompir in bučke - rezultat - več iz ust ven kot po grlu dol! jutri probamo spet! Ah ja,... še dobro da nisem s tem začela, kolk bi se sekirala!!!!

nam pa ne nekako ne gre tekočina = voda - ne po flaši, e po lončku,... danes sva uspeli popiti 10ml user posted image  
KAJ VSE SE ŠE MOREMO NAUČITI! user posted image

Spalna vreča - nimamo - pa tud potrebe še ni, se še nič ne odkrivamo, mamo pa mal večji kovter!

zobki - ni ni....user posted image  

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
17.10.2006 22:19:48   
Anonimen
hehe kako všečno mi je tole pisanje poalinejah, ker je vse tako pregledno :)

vidim, da se pri vseh kar dogaja, teli dojenčki res znajo popestriti dan :)

pri nas pa takole:

HRANJENJE: včeraj zvečer mi je pojedla 170 ml rižolinota s kolerabo. pol pa čez čez ene pol ure še 50 ml mleka. sem rekla po temle boš pa spala do 4h min..ma ja! auf je bla ob 11h pa še ob 4h! in vsakiš flašo mleka. zdejle mi že ene 3 noči po 2x je..tko okol polnoči pa pol okol 4h. ne vem a ma poskok v rasti al kaj. k prej je pojedla mleko zvečer ob 7h al pa še prej pol pa okol 4h včasih 5h šele. no zdej je dodala še ta obrok ob polnoči user posted image  čez dan je pa tut vsa zmešana. je na maj kot 3 ure, če ji ne dam je tečna ko hudič. nobenga ritma nima. flaše sploh ne obrajta več, se skor namatram da popije ene 150 ml mleka na obrok. k pa žlico vidi se pa kr trese in ne morm dost hitr futrat kukr ona dol golta :) in če hit ne dam nove žlice se tko krega. edina stvar k jo je res vn plunla je bil kivi z banano, ampak še to sam taprvi dve žlički pol je pa pojedla cel kivi in mal manjšo banano skupi zmiksano :)

SPANJE: ja tut pri sapnju čez dan ni nekega ritma. je tak firbec da bohnedaj kaj spat. tako da sem jo dons 2 fliknila v posteljo, ko je bla že tako zmatrana da je očke mela, pa cvilila pa bla tečna k user posted image , pa še v pojstli je tulila pa sem ji sam dodo, ninico in pustila, po par min je vsakič zaspala k polh :) no vsaj ponoč spui razen tistih dveh hranjenj. v VREČO smo jo pa tut mi že dali kak dober teden nazaj, ker ona takoj ko se zbudi oz še zbudi se ne čisto so že noge v luft pa kovtr preč. pol je pa mrzla k pingvin na antarktiki :)

ZOBKI - ni ni :) pa zdi se mi da se manj slini kot se je.

GIBANJE: kotali se veselo iz trebuha na hrbet, nov napredej ke visoko postavljanje na rokice ko pase kravice in nagibanje v eno smer. mislim da ji še kak teen manjka pa se bo kotalila še iz trebujha na hrbet. neki ito hoče dvigat pa eno koleno naprej vele če je spočita :) meni je neverjetna, sploh k skos vidm taprvo, k je puzala šele pri dobrih 11 mescih. tko k se mija kotali se je tavelka šele pr 8 mescih user posted image

SelmaC - ja probaj kako drugo sadje. ali pa je treba še mal počakat, če vidiš da vse z jezičkom ven porine ima verjetno še premočan sesalni refleks kjer jeziček ako dela da ven pritiska. dokler bo to nimaš kaj.

no uživejte, js bom to noč spala, ker mam obe smrkljici v reji pri babi čez noč! hvala babi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!