marsovka
|
pozdravljene, majčice in majčki! Malo pozno se javljam in upam, da se vam lahko še pridružim!?...do sedaj sem namreč čakala na internet. Zanimivo vas je brati, sem malo čekirala vaše prigode in nezgode za nazaj, samo je tega toliiiiiko!!! Krasno! MarijaPo mislim, da sem te spoznala, sva bili namreč skupaj v sobi v PO! Jaz sem bila tvoja desna soseda s fantkom....sem imela malo podaljšan staž, ker je bil mali pod lučko...se spomniš???? Joj, sem se ful razveselila, ko mi je užgalo, da si so ti! Tamau trenutno spi, kar je pravi čudež pri nas, ker je ena mala sovica, ne zaspi pred enajsto zvečer!!!! Ne vem, kaj narobe delam...ali je pa pač tak naspidiranček!? Potem pa berem, kako vaše "ovije" tam okoli 19h??? O, blagor vam! Tudi ponoči imamo še papcanje tam okoli 2h ali 3h, potem pa spet okoli 6h. Čez dan se mu zdi pa škoda časa za siestice (jaz bi pa takoooooooo spala) POčasi sem začela dodajat jabolko in babanco skupaj in odpira usteca, da je veselje, sicer se pa še 100% dojiva. Na začetku je bilo kar problematično, sem se nasekirala za naprej in nazaj, no, potem je pa steklo in sem prav ponosna, da sem vztrajala!!! Aja, še tehnični: veliki smo 66cm in težki okoli 7kg. Krči so nam bili na srečo popolnoma prihranjeni!! Edini problemček je to, da se frikec noče vozit v vozičku, materca! prakticiram kenguruja, a počasi postaja pretežak zame! greva pa vsak dan, v vsakem vremenu vsaj 3x ven. Verjetno smo ga malo (ali pa veliko) scertali, ker je zelo RAD na rokah. Pod igrali se zamoti ene dvakrat na dan po 15 minut, potem pa začne protestirat. Zobkov še ni, prevali se tudi še ne na trebuha ali obratno. Rad moli nogice v zrak, se prijemlje za copatke in nogice, pa na bok levi - desni se vali. Pa prav pridno čeblja in vriska! No, tolk na kratko, upam, da se še kaj beremo. Zdej pa letim, je ALSRM!!!! Pozdarv vsem
|