|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhinja rutar??
28.10.2006 12:32:13   
anjaa
pozdravljeni!
mene pa zanima če ima kdo kakšno kuhinjo iz rutarja, ki jih dobiš v kompletu z električnimi aparati ( hladilnik, kuhalna plošča, pečica, napa ... ). ne izgledajo totalno staromodno, in kakšna se najde prav lepih barv.
mi bi se za eno določili, pa nevem kako je s kakovostjo? kakšna boljša kakovost zagotovo res ni, ampak nočem pa da mi hladilnih začne škripat po enem mesecu in da zgornja vratca omaric po 2 tednih visijo postrani. tako ali tako bi jo pa imeli le kakšnih cca 5 let, takrat pa bova menjala komplet opremo.
torej kakšne so vaše izkušnje s temi kuhnjami glede na kompletno ceno okoli 600.000 sit?



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 13:35:48   
lol
Kolegica jo je kupila in z njo ni zadovoljna.Že en mesec jo na........ in še zmerom ni do konca sestavljena,ker ji manjka zaključna omarica katero bi morali dostaviti mesec nazaj,pa še zmerom nič.Poleg tega ji zaradi navlažitve že odstopa zgornji sloj pri policah.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 13:46:27   
dulcinea
Jst sem na splošno slišala, da je folk nezadovoljen z Rutarjem. Deli mankajo, slabi sestavljalci, poškodovani deli...

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 13:58:50   
paris
O Rutarju žal še nisem slišala nobene dobre besede. Same kritike o kvaliteti, dobavnih rokih.......ne vem no, premisli!

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 14:17:40   
anjaa
nevem, ampak nismo ravno precej pri denarju trenutno. in za samo nekaj let se mi ne zdi "preračunljivo" vzet kredita, ker potem bi jo tako ali tako lahko le na odpad zapeljali. rabljenih kuhenj itak ne kupuje nihče več.  
a mi katera mogoče zna povedat kakšne so okvirne cene cenejših kuhinj, širokih 3 m? brez kuhinjskih aparatov?
sem klicala na sveo pa so mi rekli da je odvisno od kakovosti, izvedbe, materialov, velikosti ... to kar sem tako ali tako vedela že sama. niso mi pa znali povedat nobene okvirne cene. koliko ste vi plačali za novo kuhinjo brez aparatov in kakšne velikosti?


(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 14:28:54   
mojca*
mi smo vzeli kuhinjo lesnina...pravzaprav jo dela baje marles ekskluzivno za lesnino, leseni del nas je stal 200 000 3 leta nazaj, pa ni tako majhna...no, kvaliteta pa ni blizu sveini. smo jo tudi vzeli z namenom, da če se selimo, jo pustimo not....

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 14:34:57   
sato
Saj v bistvu same kuhinje niso zanič, zanič je osebje, ki tam dela.
Mi smo čakali na vse dele, ki so manjkali cca. 2 meseca- do takrat smo imeli sredi kuhinje star štedilnik, da smo lahko kuhali (niso poslali delovne plošče, nato so poslali prekratko...)-k novi kuhinji pa je bil vgradni štedilnik, ki ga nismo imeli kam vgraditi.user posted image
Kar se reklamacij tiče- tedne in tedne kličeš, pa te vežejo na vse strani, nihče ne ve dati konkretnega odgovora, nihče ni kriv za manjkajoče stvari...če boš kupila, jim daj že tam vedeti, da te naj ne zafrkavajo, če ne boš dobila vsega, kar boš plačala. 

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 15:23:43   
tinica
Midva sva nekje 3 leta nazaj vzela kuhinjo SVEA srednjega cenovnega razreda, lesene površine so dolge dobre 4 m, dala pa sva nekje 360.000 sit. Zgoraj imava samo dva zgornja elementa, zato ker imamo mansardo.
Najbol se ti splača, če se seveda odločita za nakup SVEjine kuhinje da gresta direkt na sedež SVEA, ker dobiš tam veliko bolj poceni kuhinjo kot pa v drugih trgovinah. Najina kuhinja naju je prišla nekje 60.000 sit ceneje kot pa v drugih trgovinah, kjer so nama dajali nevem kakšne popuste tudi do 40%.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Aja kar se pa rutarja tiče pa sem tudi slišala same negativne kritike, škoda živcev za njih.

Lp, Tina

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 15:51:09   
sneška_
Mi dva sva uzela kuhinjo v Harvey Normanu in je takrat bila v akciji pa z mapo pa hladilnikom in vgradno ploščo in pečico je bila 160.000 sit  veličine 260 cm v širini in  200 cm v višini.Pa sva še nekaj z druge strani kombinirala in imamo pult velik 260 cm in celotna kuhinja z pomivalnim strojem je prišla okrog 250.000.
Pa sva zelo zadovoljna oba in je ne bi menjala še dolgo let naprej.

_____________________________

Najdojenček

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 16:00:02   
anjaa
vsem najlepša hvala za odgovore!! no potem bom pa res raje kar kakšno svejino kupila če so tako ugodne. in + steklokeramična plošča + pečica + hladilnik + korito + napa bo itak skoraj isto kot če bi jo kupila v rutarju. sem mislila da so takšne kuhinje od cca 500.000 sit dalje in potem še aparati pa si kmalu na milijon. res vam vsem hvala!!

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kuhinja rutar??
28.10.2006 22:47:01   
lily975
pozdravljena anjaa.Tud jaz ti ne priporočam Rutarjeve kuhinje iz istih razlogov kot  so ti povedale predhodnice.Midva sva tudi hodila po trgovinah gledat kuhinje vendar nama je postalo slabo ko sva videla cene.Naju bi prišel samo leseni del okoli 900 tisoč tolarjev + aparati 500 tisoč tolarjev.Sva našla pocen mizarja ki nama je naredil kuhinjo po meri za 380 tisoč tolarjev, v tej ceni všteto tudi vgradnja aparatov in nape.V glavnem komplet kuhinja z aparati naju je prišla 880 tisoč tolarjev.Se splača najdit kakega pocen mizarja.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kuhinja rutar??
29.10.2006 11:51:26   
anjaa
meni se je kar zameglilo ko sem prejšnji teden v BTCju gledala cene. če bi jo kupovala za več let potem ja, sicer pa ni šans da vsako leto čez okno vržem 150.000 sit

(odgovor članu lily975)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kuhinja rutar??
29.10.2006 11:57:13   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: anjaa

nevem, ampak nismo ravno precej pri denarju trenutno.



Ravno zato NE kupuj v Rutarju. Ničesar. Stran vržen denar in škoda živcev. Tudi kje drugje dajejo kuhinje na obroke in to dosti bolj ugodne.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kuhinja rutar??
29.10.2006 12:21:44   
soncece24
Jaz sem jo vzela v ikeji v avstriji. Za 2,5 m lesenega dela (jo imam v albumu, lahko pogledaš) sva dala nekje 1000 E, kar je 250 jurjev, s tem da imam visoko omaro, same izvlečene predale in 3cm delovno ploščo iz lepljenega lesa (kar je vse med dražjimi tam). Štedilnik sem kupila v akciji v big bangu za 70k, pomivalec boshev 90k in whirlpool kombiniral 200l hladilnik je bil 110 k. Na http://www.ikea.at si lahko na računalnik potegneš njihov program za izris kuhinj in si sama narišeš kakšno kuhinjo želiš, hkrati ti kr računa kolko te bo to stalo. Če vzameš normalne omarice brez predalnikov te bo kuhinja ful malo prišla. Edini minus je, da moraš pač sam montirat in it iskat. Drugače jo pa lahko jaz samo pohvalim. Imam jo 8 mesecev in sem z vsem super zadovoljna.

Vidim, da albumi ne delajo. Če te zanimajo slike od moje ikea-kuhnjice mi pošlji mail na privat user posted image


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kuhinja rutar??
29.10.2006 14:29:09   
tejkooo
Če se imaš vsaj malo rada pojdi raje v interšpar pa kupi dvojni kuhalnik na elektriko ki stane 2000sit in ga postavi na gajbo od krompirja in veselo gor kuhaj naslednjih 5 let. Iz lastnih iskušenj ti povem da je mnogo bol kvalitetna ta gajbica od krompirja kot pa katero koli pohištvo od rutarja aja pa da ne omenim če se pokvari dobiš takoj rezervne dele v rutarju čakaš in čakaš lahko da tudi ne dočakaš.

Prosim ne vzeti to kot žalitev ampak prijazni nasvet sam sem tam kupil ogromno pohištva  čakal sem ga kljub zagotovilom prodajalcev da bo na zalogi v 2 tednih  3 mesece ko sem končno dobil je bilo nepopolno polno napak, ki mi jih pa nikakor niso hoteli odpraviti kvaliteta lesa se pa podrazno ne more primerjati s omenjeno gajbico  je gajbice nepopisno bolše kvalitete..

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kuhinja rutar??
29.10.2006 18:47:54   
kalbo
Sam bejži stran od Rutarja!!!

(odgovor članu tejkooo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kuhinja rutar??
30.10.2006 1:02:28   
anjaa
nevem, midva imava kavč že 2 leti pa je kar uredu, mu nič ne manjka pa tut dobili smo ga takoj. moram rečt da sva ful zadovoljna

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kuhinja rutar??
30.10.2006 1:03:59   
anjaa
pa je bila sedežna garnitura kupljena v kaciji, znižana s 130.000 na 90.000


sončece, poslala sem ti zasebno sporočilo!

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kuhinja rutar??
30.10.2006 5:49:27   
zaljubljena23
Rutar kuhinje? Našo kuhinjo si lahko ogledaš v albumu. Ta kuhinja je bila kupljena v Rutarju ( tudi z električnimi aparati ) in smo kar zadovoljni z njo. Je tudi masivna, tako da kvaliteta je dobra

_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kuhinja rutar??
30.10.2006 13:24:30   
anjaa
albumi ne delajo :(
zaljubljena kako si zadovoljna s kuhinjo?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kuhinja rutar??
30.10.2006 13:43:09   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: anjaa




sončece, poslala sem ti zasebno sporočilo!


Sem ti že poslala slike na mail


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kuhinja rutar??
30.10.2006 14:11:06   
zaljubljena23
Ekola, na teh povezavah najdeš našo kuhinjo. Smo zelo zadovoljni z njo.
Prišla pa nas je 547.000 sit z montažo vred. Vključeni so bili vsi električni aparati ( tudi mikrovalovna pečica ), je pa res, da je čakalna doba okrog 4-6 tednov ( je pa finta v tem, da so starši od mojega, naročili posteljo tam in so tudi zadovoljni, ker rok dobave ni bil točen, so zbili ceno ). Aja, še to, ta kuhinja je bila za takšno ceno zato, ker je bila kupljena v času obletnice. Sem pa jo videla na začetku meseca tudi v katalogu, pa je še zmeraj podobna cena.

http://www.zibelka.com/e107_plugins/coppermine_menu/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=16

http://www.zibelka.com/e107_plugins/coppermine_menu/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=13

http://www.zibelka.com/e107_plugins/coppermine_menu/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=15

Tu so slike, kakšen dan stare, ko so nam jo zmontirali, tako da je zdaj kuhinja že v fazi testiranja in moram reči, da smo zadovoljni

Še to sem pozabila, v ceno je bilo vključeno tudi pomivalno korito


_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kuhinja rutar??
30.10.2006 18:28:21   
LARIKA
Midva sva v soboto naročila kuhinjo v Gorenju. Sicer imava precej velik del namenjeb kuhinji. Naju bo kuhinja brez vgradnih elementov in brez delovne površine prišla 850.000 + 70.000 za pult pri mizarju + 700.000 za vgradne elemente.
Sva pa bila v Rutarju pa sva naletela na tako aroganco, da nisva mogla verjet svojim očem. No in sva šla še v tko opevan Harvey Norman. Jao o njihovih prodajalcih pa rajši nebi. Kuhinje imajo lepe, ampak sva rekla da naj jih kar imajo, ker so z nama delali kot da sva dva pokovca, ki nimata denarja za kuhinjo. Evo in zdej bova dala toliko denarja rajši Gorenju in Boschu za elemente, vsaj vem da bom zadovoljna.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kuhinja rutar??
30.10.2006 20:39:12   
Aja1
Midva sva kuhinjo kupila pri Rutarju z vsemi električnimi aparati in sva z njo zelo zadovoljna. Ko je prišel k nama en mizar, ki nama je delal omarice za hodnik, je rekel, da je kuhinja kvalitetna. Dala sva pa 600.000 z montažo za 3,6m. Je pa od Nobilie. Sicer pa so se držali vsega, kar smo se zmenili, tako, da res nimam slabih izkušenj.

_____________________________




(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?