Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

kar naprej sitka pa joka pa kar naprej bi bla na joski.In sem ze ponoc opazla da so joske obcutno manj polne kot prejsnje dneve.Sem si napumpala glih komaj 100ml iz obeh skupaj.In tocno tolk tud poje zadnje dneve.Tko da morem zdaj 2x al pa 3x dodajat aptamil ker ni mlekeca.Si pa redno pumpam da ga ne bo cist zmankal.Mogoce mi bo pa ratal da se spet mal mlekarne odprejo in ne bo treba vec dodajat.
Midve sva zunaj samo ko je res najbol toplo, pa še to je fejst oblwčwna ima kar bundico pa še v zimsko vrečo jo kar dam, in ko prideva s sprehoda ima tam tako toplo da bi šla še kar jaz notri mal poležat
Včasih še malo več ali pa malo manj. Tako da je res super, ker se lčahko še jaz naspim zraven.
utrudi, da nakoncu kar oba padeva v posteljo.
na dudi).
.Lara se igra,ta teden ne hodi v vrtec, ker je na antibiotiku-ima angino.Vedno neki
.
.Samo kaj, ko vedno po dojenju pojem nekaj sladkega.
. Moja