marsovka
|
madona, ne čakiram en slab dan, pa je že par strani več! Marija, kako fajn vas je videt, igor mi je ostal v spominu kot en super skrben dečko, kako te je bodril in pomirjal, ah, spomini, hehe Tut men se Eva ne zdi ne vem kolk suha?? Ma, imajo ti pediatri tolk for in različnih pogledov na stvari, da ni res! Glede fluora....mi je sestra pri pediatrinji danes rekla, da pri nas ni bojazni, da ga bi bilo preveč, ma, ne vem, ker še 100% dojim, ga bom za začetek kar sama jedla (menda se nekaj izloči skozi mleko), pa mogoče enkrat na teden dala čupeku... AH, Barbs, kako sem pogledala!!!!!! Tako je to ponavadi!!! Tako slabo sva začeli, v "resničnem" življenju sva se pa čisto lepo pozdravili v tvojem DOMAČEM kraju!!! No, jaz sem v tej kotlinici še vedno! Si pa res naredila dobro potezo s tem, ko si se preselila na bolj prostrano! Ob priliki prilimam fotko! Ma, ne vem, sem se očitno kar malo šenirala sama sebe v teh mesecih, na vseh sta samo z očkom, materca, saj bo mali mislil, da je imel očeta samohranilca! Pa škoda, ker je za jutri napovedalo bolj tako sračkanje od vremena, upajmo, da so se zmotili, No, nočko, naš je še naspidiran in pokonci!!!!!
|