|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.11.2006 9:40:41   
mojca75
A ne Aurora, tko blč strogo ne pa tako rdečelaso frikico user posted image  user posted image

Sam da sname možiček iz fotlca (jaz tupa-glupa) ne znam, oz bi se mogla potrudit, pa vam dam še eno "up-to-date"

Mojči je koma zaspala, kva pa ob pol sedmih ustaja! Ja to zdej po novem, groza.... no ja, sam da smo zdravi user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.11.2006 10:30:47   
Kalina

Punce smo opravili cepljenje. Kot prvo smo pretezkiuser posted image Nikol jim ni provuser posted image   7kg mamouser posted image V 1m je sla gor 1.5kg. Veliki smo 66cm. user posted image

Pikica je mal bolela, zdej smo super, govorimo se smejimo, kregamo itd. Upam da tako ostaneuser posted image

Dons morm se blato odnest v laboratorij, pa naslednji teden imamo na Vrazovem trgu neke preiskave zaradi trombocitov.

Sm rekla za temenca, pa je rekla da si kupimo kremo Mustela - Stelaker. Nej bi bla ful dobra. A je kera ze uporabljala?

Aja glede nasega hranjena ponoci. Je rekla da NESMEMOuser posted image Kao da je ze tolk stara da ne rabi ponoci jesti, kao da je samo navada in nas izsiljujeuser posted image Halo kako nej jo pustim lacno pa da tuli. Ma nevem, bomo probali.

No grem gledat ce je ze kakec, ga je treba spravt v kozarcekuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
16.11.2006 10:41:39   
Barbs
Madona Lenika ...pa jaz sem tebe zadnjič V Črnomlju vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res!!! Ampak si nisem upala pomislit, da si ti, ker sem bila prepričana, da si svetlolaska.user posted image

Mater ste navalile s temi fotkami, prave kokiceuser posted image user posted image Mene mora naš ati še slikat, potem moram cenzuro opravt, pa fotke retuširat pa pooblat, nato pa jih prilepim gor. Predvidoma še danes.user posted image  Vse ste tako mlaaaaade, jaz pa cela starina pri 37-tihuser posted image user posted image user posted image

Lenika, hvala za fruktalčke - v poštev pride samo "sadni" del oglasa....user posted image  Čeprav zadnje čase mali natepava frišne jabke in hruške, kot za stavo.... Samo naribam, pa nič vmes, pa kar poje....user posted image

Tudi mi se sprehajamo v bodiju , neki debeli žametni srajčki/jaknci  in brezrokravniku čez - oranžnemuser posted image  Cel šarmer....

Kar se pa tistih kašic z gozdnimi sadeži tiče - ja, jagode so not, ampak po moje prav malo...mi jih kar jemo, pa ni nič. Res pa je, da mu jagodnega jogurta ali skute ne dam... Danes bo spet župco papal - iz teletine, pa zelenjavca se not kuha... Me je hmal kap, kosem videla po koliko je teletina v mesnici - nikoli nisem bila pozorna na to... Zdaj smo jo pa kar nabavili, ker ima rdeče meso veliko železa in je pediatrinja rekla, da kar veselo na delo... Piščanček je tudi ok, vendar je rekla, da ne da kaj posebnega od sebe, da bi bilo pa fajn, če včasih kakšnega zajčka dobiuser posted image user posted image user posted image  Ribe pa raje ne - no, pri puncah je bilo PRIPOROČENO dajat kuhano ribico - oslič ipd...s korenčkom..... zdaj pauser posted image  No ja, pa ne bomo.... Lahko pa tudi že uvajam jajčni rumenjak - je rekla.... enkrat na teden naj eno jajce trdo skuham, vzamem ven rumenjak in ga ENO ČETRTINO vmešam med zelenjavo.... Takrat mesa ni treba... No, takole približno ..Pa skutke, pa jogurt, pa koruzno polento!!!!, pa navaden mlečni zdrob...... itd....user posted image  No ja, una z zajčkom je bila mal divja.... Mi je šlo ful na smeh in sem se komaj zadrževala, ker sem preveč dobesedno pomislila...."Aleks sedi za mizo , jaz pa pridem in mu vržem pred nos ena mladga zajčka, on pa ga prime in pozoba...." user posted image

Aha, poleg tega je rekla, da moramo pit, pit, pit... čajčka kuhat.... zdaj se menda premalo odžeja z mlekom, ker je že velik... tudi prav.

No, se grem napudrat, preoblečt, potem pa fotke delatuser posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Neposredna povezava do sporočila: 1603
16.11.2006 11:21:02   
petka
Ja bejbe, ste se pa razpisale... dejte nehat ker komaj folgam brat user posted image . Tole s slikami me je kar razveselilo, čeprav sem si vas mal drugače predstavljala.Lenika - tudi jaz sem mislila da si stroga blont bejba user posted image .Jest sem pa samo tole z ene žurke najdla, pa še to sem mogla tri osebe stran odrezat user posted image . Zgleda da me noben ne slika. Le zakaj user posted image   user posted image  pa še moja fanta:  user posted image  Zgleda da bom mogla k Barbs na en foto session user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
16.11.2006 11:42:20   
maya2
OJ!

Ja ste res fuuul pridne, meni pa zadnje dni ne rata ničuser posted image  Je Karin fuuul sitkanauser posted image  (prav nič njej podobno) nič ji ne paše, kar naprej se pritožuje, kljub temu, da sem ji že razložila, da tistega, ki se kar naprej pritožuje za vsako stvar, nihče več resno ne jemljeuser posted image  Zdaj imam vsaj malo miru, sem ji Ylenio zašpilalauser posted image  Ne vem kako to, ampak to vedno paliuser posted image
Ja slikice...same krasne mamice...  sem pa jaz tudi tako kot Petka ugotovila, da kar ni slik, kjer bi bili vsi goruser posted image user posted image  bomo moral mi tud en foto sešn nardituser posted image user posted image
Smo hotle ven, pa smo prihitele nazaj, ker fuuul piha...

ionizatorji: a ga katera ima? Midva nameravava enga nabavit, samo ne vem katerega, sicer sva si nekako že izbrala enga, samo ne vem če je ok?? feng šui? A katera pozna?

fluor: zakaj naj bi ga ne dajale? meni je v lekarni rekla, da ni nobenih težav z jemanjemuser posted image  

Barbs: user posted image  tale o zajčku je prou fajn, meni so zajčki tko srčkani, da ni variante, da jih jemuser posted image user posted image  imam že od majhnega eno pravilo: ne jem živali, ki sem jih poznala (sem pač čudnauser posted image ) - smo imeli doma (mama) enga pujseka, pa zajčke, pa kokoške... no ja še vedno jem bolj malo mesauser posted image

Grem še Karin pogledat je nekam dolgo tihouser posted image user posted image , cd-ja še ni konec, pa vseeno... tišina ponavadi pri otrocih ne pomeni nič dobregauser posted image

Danes zvečer pa končno malo med odrasle... komaj čakam!

LP

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.11.2006 12:12:04   
puncica
Hmmm ne vem zakaj ampak lenika tako si mi znana, a si v kako celjsko šolo hodilauser posted image , pa mojca tud mi je fuuuuul znana, mah ne vem, mogoče ste pa sam komu podobne. petka me pa spominja na severino user posted image

Evo še my family:
user posted image

user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.11.2006 12:56:02   
MarijaPo
No pa smo tukaj se mi:

Igor z Evicko (kapo sem ji med nosecnostjo sestrikala, zato je malo majhna)

user posted image

Jaz, ki sem se sama slikala letos na morju:

user posted image

In pa se moja suha Evica:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1607
   [Brisano sporočilo]
16.11.2006 13:11:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
16.11.2006 13:17:57   
mojca75
Kuuuul tole s slikicami, zdej mam občutek da vas res poznam user posted image  ne sam tko po nekih nikih ampak si vas lahk predstavljam! Men je to super!

Sva prišli iz sprehoda, kljub temu da piha, ker nam ful dobro dene, lepo jemo in spimo in Mojči je koma padla v postlico user posted image , jaz sem se pa odločla za "zdravo kosilo" - sendvič z makovko, poli in ementalarjem user posted image , ja jbg.. ne grem si neki kuhat, bom pol kej več k bom za Mojči kuhala. Nimam vedno volje zase kuhat.

MarijaPo ti si men znana sam ne vem od kje... Evica je pa prou lušna in cel oči, k naša... user posted image

Fluor - moji sosedi je zobozdravnik svetova fluor, pediater pa odsvetoval user posted image  in zdej? Mi ga bomo dajali, danes začneva!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.11.2006 13:48:21   
lenika
Sva z Maticem prišla iz sprehoda. Sedaj je zmazal en velik Frutek v roku 3 minutuser posted image , spil pol deci čaja in zaspal. In tako imam nekaj časa, da si podrobno ogledam vaše slikice in malo pokomentiram tiste, ki jih še nisem.

Kalina user posted image  za uspešno cepljenje. A kar pretežki, da ste? Kaj bo potem nam rekla, ko imamo zihr čez 8 kg. Lušni sta, obe.

Auraraa luškana družinica.

Mojca75 ti si mi pa od nekje full znana. No mogoče si pa le kateri podobna.

Barbs, kdaj in kje si me videla? Jaz se nič ne spomnem. A si bila z vozičkom. Mimogrede Barbs, ko bo naš Matic star toliko, kot je tvoja najstarejša hčerka, bom jaz že krepko čez 40, tako da...

Petka ja mene tudi malo spominjaš na Severino.

Puncica jaz sem hodila v gimnazijo Črnomelj, potem sem pa študirala ma Pedagoški fakulteti v Mariboru. Full luškani ste vsi trije.

MarijaPo ja Evica je izrezan ati, pa nič preveč suhcana mi ne deluje. Je kar prava punca.

Pa še to, od kje vam ideja, da sem blond? A sklepate po mojih postih? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.11.2006 14:24:10   
MarijaPo
No, pa da se jaz malo pokomentiram, kolikor mi cas dopusca (kadar je babica na obisku, je vedno divje).

puncica - ta prva slikca - ocka je sicer lep, ampak ta mali ga totalno nosi, na uni slikci je tako srckan, da ce bom imela se eno puncko, se bom ornk zagrebla. Ta druga slikca - ce bi bila jaz moski, bi si zelela tako zensko kot si ti za zeno. Zgledas skrajno prijazna, cuteca, mila, nezna in topla po dusi. Skratka super!! user posted image

lenika - tudi jaz sem si predstavljala, da si precej drugacna. Predvsem manjsa (ne vem zakaj, mogoce zato, ker imas nick v pomanjsevalnici). Mogoce si edin mal presuha. Pa s tvojim mozem sta ful lep par. Se vidi, da se dobro razumeta.

Evo, je ze akcija. Ostale bom kasneje skomentirala, ful odlicno, da posiljamo svoje slikce, jaz si dost lazje zapomnim ljudi, ce vidim kako zgledajo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.11.2006 14:29:39   
Kalina
Kalinca je ratala tecka, jo bom kr mal na sprehod pelala. Mogoce zaspi.

tole sta pa ocka pa njegova princeska (se v suhih cajtih)user posted image

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.11.2006 14:50:43   
mojsoncek
Oj! Bejbi trenutno se pancka, jaz se pa basem z rizoto in lovim zadnje minutice "prostega casa".

No, ne boste verjele, tudi pri meni je bolj svoh s slikicami na katerih bi bila jaz. Sem nasla eno in edino, na kateri sva skupaj z malckom user posted image . Ja, sem zadnje case bolj jaz fotograf v familiji user posted image .

Tako, da prilagam eno, ko je imel Anze tam nekje dva meseca:

user posted image

Za silo menda bo a ne?!

Pa so se iztekle zadnje minutice pescene urce... se beremo...

uzivajte!!!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.11.2006 15:16:59   
maya2
Je prav zabavno danes poste čekiratuser posted image user posted image

Tako sem našla eno družinsko - posneto pred 1 mesecem

user posted image

Takole fajn sta se mela pa oči in hčerkica na morju user posted image

user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.11.2006 15:38:56   
Barbs
Eh, mene moj noče fotkat, pravi, da smo otročjeuser posted image user posted image  Bom pa kar eno čudno nalimala... Aleks je imel kak mesec, se mi zdi (ker ima še toliko las) ...na eni veselici v Ihanu smo mal posedeli in odojka jedliuser posted image   - pa vidi se mi, da sem ponoči bolj slabo spalauser posted image

]user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
16.11.2006 15:52:13   
Barbs
Eeeeh...se že sekiram, ko sem se nalimala...user posted image  brezveze - res sem čudna na tej fotki...in ugotavljam enako kot mojsonček;da samo fotkam, potem pa ko je treba njadit mene in mojega najmlajpega kje skupaj, je pa kriza... Imam na računalniku v garaži še ene par fotk , pa jih zdaj ne morem skint, ker nimamo razdelilca, brez razdelilca pa ne morem prit do štroma, da bi računalnik vklpola... - cela štala... imam pa tukaj še dve fotki od mojih starejših ... Upam, da ne bosta hudi, ker sem jih nalimala (no ja, tamala zkhr ne bo, ker je taka afnicauser posted image user posted image  )

Nika

user posted image

Gaja

user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
16.11.2006 16:01:50   
petka
Barbs, a bi se prosim nehala kritizirat ker si prov fejst - že na tej sliki, kolk morš bit šele u resnicuser posted image . Pa glede na to, kolk sta tvoji hčerki lepi... saj veš da jabolko ne pade daleč od drevesa ali ne? user posted image

Imate pa vsi tako lepe družinice, danes res nonstop čekiram majčice... same lepe slike.

MarijaPo in Igor sta meni oba tako znana - v Sloveniji je pač tudi Ljubljana samo vas user posted image

Še nekaj sem imela v mislih... aja hehe Severina, pa kaj še, I wish ja.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
16.11.2006 16:08:19   
cofek
joj, punce!!! danes ste se pa čisto razdale user posted image user posted image user posted image

kot pravi moj user posted image  - jaz sem pa pred hudo dilemo al se nalimat al ne - gre zdajle iskat marjetico...user posted image  (sem namreč fuuul kritična in mi nobena (moja) fotka ni všeč...)

tisti pametni kuža od FP - meni je ful všeč, ker sem se tako naučila nekaj novih otroških pesmic (moram priznat da tiste iz mojega otroštva sem čist pozabila), pa še user posted image  čisto v fazo pade, ko ga zagleda in dela sam eeeeee...eeeee in se sam smeji...skratka user posted image

avtosedež - sem tudi jaz že mela pomisleke, da bi namontirali ta večjega, za kar ne bi bil problem, ker sedi že brez problema....kaj pa vem...

katera je že napisala, da je preko spleta naročila nekaj? a v BC al pri Sončku oz. Pikapolonici? Sem se namreč zadnjič čist razpiuser posted image  in pisala mail v BC, ker ne morem naročit stvari, ker jim spletne strani ne delajo tko kot je treba - pa mislite, da so mi kaj odpisali nazaj oz. vsaj opravičili? mhm....

zdaj bo pa treba it na plavanje....user posted image pa zaspan...no,to bo še zanimivo....

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   [Brisano sporočilo]
16.11.2006 17:06:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
16.11.2006 17:36:29   
mojca75
Ma ne sekirejte se ..sej ni tekmovanje "miss maj", ampak cvet naj majskih mamic!

Barbs,... dej dej,... čist kul si (sam jest sm misla da maš dolge lase... user posted image ), tavelke dve sta pa lepotici, a ma oči že postavljeno stražo, k fantje z mopedi bodo počas začel... user posted image  obletavat vaše posestvo!!!!

Ajde Cofek! slike na plano (no na net!) user posted image  Maya2 in Mojsonček user posted image

Dons sem skoz skoraj on line, vsake tolk cajta sam "osvežim" majčice!

Sej tud mi nimamo velik "skupinskih" - al sem jest z Mojco al pa oči user posted image  user posted image

user posted image     user posted image   user posted image

Tko zdej vidte da je pri nas kopanje ceeeel žur, da smo zelo zgovorni - po mamici - bo tud mojči mogoče PR-ovka, in naš prvi piškot - seveda ko smo vzel ostanke sm bila najgrša mama na svetu!!!

Tko jest sem svoj bonus izpolnila, ker me mate že najbrž poln kufr, sam men so slikce tolk kul user posted image  - ne mi zamerit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1620
16.11.2006 18:15:31   
Barbs
No, Mojca, pa še ml glejuser posted image user posted image  mater, ste mi dale delo...danes sem vse fotke, kar jih imamo n a vseh možnih kompjuterjih pregledala.... in obujala spomine...

user posted image

user posted image

Noooooo , taka bomba sem bila pa tri dni pred porodom, ko smo odšli še na obalo na škampe .... otroc fotkali, jaz in moja ljubezen pa sprehajala.... kolikor sem seveda še lahko dihala...user posted image

user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
16.11.2006 18:41:06   
petka
Mene bo pa glihkar kap. Moj user posted image  je ravnokar kopal Davida v otroški banjici. Mali se je najprej lepo držal strani banjice, nato pa pokrčil kolenčka in VSTAL!!!!
Halooo user posted image user posted image user posted image .
Sva upor zatrla v kali user posted image  in ga posadila na rito user posted image . Pa še v banji kjer tako lepo drsi...

Zdej grem pa spat, smo imeli včeraj postMartinovanje, pa sem že cel dan zeloooo slaba user posted image . Lahko noč.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
16.11.2006 19:08:21   
F*S*M
oj, no pa da se tudi mi malo považimo kako smo oh in spkloh lepi user posted image user posted image user posted image user posted image . DRugače sva pa sama doma je ati v daljni rusiji že cel teden pa ga bova še čakala skor do torka ker letalo prileti na brnik v ponedeljek ob 11 zvečer, sedajle Filip spi, ker je gospodič v avtu zaspal tako da mislim, da bova imela veselico danes ponoči pa tolk se mi ne da no pa sej že bo. No to je nekaj na kratko sedaj pa slikice

Filip se kopa z atijem
user posted image

Filip se kopa s svojo tetico anito
user posted image

Takole pa se imava midva rada
user posted image

To je pa naša Lana, ki je bila na začetku prava ljubosumnica sedaj pa sta že kolega s Filipom
user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
16.11.2006 19:50:32   
Anonimen
PUNČICA - ma a veš da tut mija ne sedi dobr. al se nazaj vrže, al pa naprej do tal prepogne. čeprov dons je bil viden nek napredek v sedenju res. sploh k sem jo posedla v pojstlco je karnaenkrat zagledala ograjo in se zagrabila zanjo in se vlekla. sicer ji ni ne vem kaj ratal ampak vidm da ve zakaj se ima ograjo. za vstajat seveda :) ma tisi ni blo puzanje jasno do 11 mesca da bi se sama pobrala pa do 1 leta tako da sem zdej čist vshičena. ja tisa je pri tej starosti boje sedela, ker je blo to edino k je počela. sedela je do enga leta skor :) hehe!

AVTOSEDEŽ - mi tudi še ne menjamo, čeprav sedež že imam - sem ga kupila v rutarju v akciji, samo pa počasi gruntam da bo treba menjat, pa ne zato, ker mija ne bi bla več kontent v lupini ampak zato, ker če ma bundo pa kapo gor jo v lupino komi še nabašem. glava se ji gor že zatakne v strehco od lupince?!! sedež nov pa imamo concorda trimaxa. tazga ma tut tisa. tisi smo pa ravnoakr kupil novga pro lift concord. to je tavelk kjer se že z navadnim pasom zapne.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
16.11.2006 20:05:02   
F*S*M
er sem neki zaj, da sa ne dajo povečat vam jih še neki pošiljam upam da bo zdej ok

user posted image
takole pa jaz sedim user posted image user posted image

user posted image tako pa jaz poziram

user posted image to je pa moja tetica Anita

user posted image no to pa je mami :)

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...
Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?