Barbs
|
Madona Lenika ...pa jaz sem tebe zadnjič V Črnomlju vidla Res!!! Ampak si nisem upala pomislit, da si ti, ker sem bila prepričana, da si svetlolaska. Mater ste navalile s temi fotkami, prave kokice Mene mora naš ati še slikat, potem moram cenzuro opravt, pa fotke retuširat pa pooblat, nato pa jih prilepim gor. Predvidoma še danes. Vse ste tako mlaaaaade, jaz pa cela starina pri 37-tih Lenika, hvala za fruktalčke - v poštev pride samo "sadni" del oglasa.... Čeprav zadnje čase mali natepava frišne jabke in hruške, kot za stavo.... Samo naribam, pa nič vmes, pa kar poje.... Tudi mi se sprehajamo v bodiju , neki debeli žametni srajčki/jaknci in brezrokravniku čez - oranžnem Cel šarmer.... Kar se pa tistih kašic z gozdnimi sadeži tiče - ja, jagode so not, ampak po moje prav malo...mi jih kar jemo, pa ni nič. Res pa je, da mu jagodnega jogurta ali skute ne dam... Danes bo spet župco papal - iz teletine, pa zelenjavca se not kuha... Me je hmal kap, kosem videla po koliko je teletina v mesnici - nikoli nisem bila pozorna na to... Zdaj smo jo pa kar nabavili, ker ima rdeče meso veliko železa in je pediatrinja rekla, da kar veselo na delo... Piščanček je tudi ok, vendar je rekla, da ne da kaj posebnega od sebe, da bi bilo pa fajn, če včasih kakšnega zajčka dobi Ribe pa raje ne - no, pri puncah je bilo PRIPOROČENO dajat kuhano ribico - oslič ipd...s korenčkom..... zdaj pa No ja, pa ne bomo.... Lahko pa tudi že uvajam jajčni rumenjak - je rekla.... enkrat na teden naj eno jajce trdo skuham, vzamem ven rumenjak in ga ENO ČETRTINO vmešam med zelenjavo.... Takrat mesa ni treba... No, takole približno ..Pa skutke, pa jogurt, pa koruzno polento!!!!, pa navaden mlečni zdrob...... itd.... No ja, una z zajčkom je bila mal divja.... Mi je šlo ful na smeh in sem se komaj zadrževala, ker sem preveč dobesedno pomislila...."Aleks sedi za mizo , jaz pa pridem in mu vržem pred nos ena mladga zajčka, on pa ga prime in pozoba...." Aha, poleg tega je rekla, da moramo pit, pit, pit... čajčka kuhat.... zdaj se menda premalo odžeja z mlekom, ker je že velik... tudi prav. No, se grem napudrat, preoblečt, potem pa fotke delat