Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 21:21:14
|
|
|
|
Kalina
|
Ma ste prave bejbe pa prosm te suhica ena, kva pa ti sanjas o dieti
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2006 21:21:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 21:27:01
|
|
|
|
Kalina
|
Evo nas, veliki slon pa mala sloncica
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 21:28:03
|
|
|
|
Kalina
|
Hm je pa ratala neka slaba slika. Ma nas bo jutri oci sliku, pa dobiste frisno slikco
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2006 21:30:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2006 21:32:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 21:32:23
|
|
|
|
Kalina
|
auroraa ma si srcek res, zdej te mam pa prov rada
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2006 21:34:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 21:38:48
|
|
|
|
Kalina
|
No cveke, zdej se grem pa pripravt za v pojstlo,pogledam Monka, pa spat. No ja ce se moja princeska prej ne zbudi. Nocka
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 21:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
HEHE PUNČICA..vidim da mata najina isti stil kolenčkanja :)
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 22:10:24
|
|
|
|
lenika
|
To smo mi. Pa še ena iz morja poleti.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 22:13:22
|
|
|
|
lenika
|
Joj, kaj mi je z drugo sliko naredilo. Bom poskušala še enkrat.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 22:16:10
|
|
|
|
lenika
|
Zdaj je pa uspelo. No tukaj, pa obljubljam, da bom potem nehala morit, je pa slika, ki je bila slikana točno na moj PDP.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.11.2006 23:49:48
|
|
|
|
tt79
|
Ne morem spat....očitno zato, ker z Laro zadnji teden kar tja do 9-ih potegneva Vidim, da že ful vaše malčke oblačite v bunde pa pajacke, js ji pa še vedno na pleteno jopico brezrokavnik bundo dam, in to je to. Kapice tut še ne dajem volnene, ker ne vem kaj bo potem ko bo 20 stopinj- No, bolana zaenkrat še ni bla, ste me pa vsaj opozorile na to, da morem bundo pa pajaca preprat, ker je še v vrečki iz trgovine...
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 16.11.2006 7:43:00
|
|
|
|
Kalina
|
lenika ma si huda macka evo mi gremo zdej na cepljenje, wish us luck Se javimo kasneje!
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2006 8:00:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 16.11.2006 8:06:44
|
|
|
|
lenika
|
Ja Auroaraa, to je slika s takšne smeri slikana, da ni videt trebuha. Bom dodala še eno z več trebuha. Tt79 tista slika, ko je bil Matic v pajacku je izpred kakšnih 2 tednov, ko je bilo tudi čez dan okrog 0 stopinj, sedaj ga pa seveda nimam v pajacku. Torej dodajam še eno bolj "obilno" sliko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2006 8:19:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 16.11.2006 8:45:38
|
|
|
|
pikicaa
|
OJLA Mi smo pa nekaj bolani. Nekaj kašljamo in kihamo pa malo smrkamo. Gremo zdajle k zdravniku, da vidimo kaj bo povedaj. Upam, da ni kaj hujšega. Vam poročam, ko pridemo nazaj. Drugače ste pa vse res hude bejbe malči so pa itak najbolj krasni. Se pišemo.
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 16.11.2006 8:50:37
|
|
|
|
lenika
|
Aoroarra, Kalina, Mojca slikice, pa da ne bi od katere še slišala kakšne o hujšanju. Kalina, dobro opravita na cepljenju. Pikicaa upam, da gre samo za prehladek. Pri nas se pa nekaj oblači. Upam, da bo še kaj lepega vremena za ven.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 16.11.2006 9:10:19
|
|
|
|
puncica
|
Ojla punce Naš prestolonaslednik spančka, kako dolgo je vprašanje tako da hitr mal naklamfam gor. LARA ja očitno imata res isti stil kolenčkanja ej a tvoja že kej sedi, ker naš kr ne sedi in ne sedi razen če je z vseh strani s pouštri obložen. Se mi zdi da je punčica ful prej začela sedet sem prav slike šla gledat za nazaj in je pri tej starosti že ful lepo sedela je pa res da ni hotla nič bit na hrbtu in trebuhu, tako da smo jo potem kr posedal reklama za frutek je legendarna ja in se jo spomnem s televizije res kr nostlagija avtosedež mi še ne bomo menjal, ker se mi zdi da je naš princ še kr zadovoljen v njemu, tako da bomo še počakal, pa še sprašujeva se al naj kupimo novga al rabljenga al tistega za do 36 kilc al ne vem kerga, mah pri punčici imamo maxi cosi priori, pa se mi kr drag zdi da bi še enga kupoval, je pa še premala da bi jo dal na jahača, mah ne vem še kašice tud pri nas samo tople jemo tako da jo potem če je una kuplena kr v mikrovalovko vržem in mal pogrejem. Jih pa tud naš nima preveč rad, no zadnje čase ni nad ničemer navdušen sam mlek je zakon srečanje sem 100% za, če seveda ne bo predaleč
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 16.11.2006 9:15:06
|
|
|
|
mojca75
|
A mogoče niste videle da sem jo odrezala nad trebuhom!!!! sej ni take panike, sam kakih 10 kg, kt pred leti bi pa ipak mela! jih mam 20 več kot v "tabolj" časih, tko da prosim... Pikicaa... držimo pesti Kalina enako, in o tvoji slončkasti postavi... a bi se tepla, al kaj! halooo pa ti si prava bejba Lenika - tebe sem si pa čist drgač predstavljala, sej ne vem kako ampak drgač... mačka ni kej! Lara - kul kolenčkate no zdej pa še nekaj - ena naše poletna - septemberska fotka
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 16.11.2006 9:32:43
|
|
|
|
lenika
|
Ja, to je full zanimivo. Se pogovarjaš tukaj z nekom in si nekako v glavi nezavedno narediš predstavo o tej osebi in ko vidiš sliko te osebe si presenečen.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2006 9:37:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj otrok res potrebuje za prvi razred?Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?