|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.11.2006 19:48:58   
tt79
Babnce, hvala za sodelovanjeuser posted image user posted image
Mi je ful hitr minil, zato vas, če ste seveda za v družbo vabim spet naslednji torek. Če bo pa kej prej pa vas obvestim.

Lepo spite, js grem pa zdej domov Lari lupčka za lahko noč dat!user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
14.11.2006 19:50:53   
petka
... še nekaj samo zate  Marija - tvoja zlata Eva je tebe in vajinega Igorja izbrala za svoja mamico in očka zato, ker je vedela da bosta zmogla s svojo ljubeznijo čez vse prepreke, ki vam bodo stale na vaši poti življenja.
Vajini Evici ne bo hudega, že kmalu bo prava mična gospodična user posted image user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
14.11.2006 19:59:39   
mojca75
MarijaPO user posted image  user posted image  pa ne bit žalostna, pač Evica štrajka, sam ti si naredila vse kar lahko in si naaaaj mama! To sploh ni vprašanje. Tko kot ti je Babrbs rekla! sej vem da ti ni lahko, lažje je nam modrovat, sam jaz se vedno tolažim da nas še veliko preizkušenj čaka... in ta je samo ena na naši poti vzgoje in odraščanja naših mladičkov!

tt79 - lepo si to zaključila, ti kar pejd lupčka dat svoji princesi! Moja glasbena pa mogoče pride na vrsto drug teden ane? user posted image  sej vem da sem bila pozna, drug teden bom mela kr računalnik prižgan, danes sm mela obiske...

sam so pa Majčice skoraj čist vse tvoj radio poslušale user posted image ... smo se "ujele na valovih"

No Mojči je že v "šlufileendu" mami pa še mal počekira net.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
14.11.2006 21:07:51   
marsovka
Da te potolažim, MARIJAPO, taki tamejhni res hitro izgubijo kilce ali dekce, če so bolni ali če ne jejo, itd, jih pa tudi tako hitro spet dobijo, so zelo trpežni in se hitro regenerirajo...Jaz sem npr. pri 9 mesecih imela hudo obliko slinavke in sem popila samo eno flaško mlekca na dan (fotr pravi, da prej na teden), na koncu me že skoraj nič več ni bilo, pa saj veš, da sem kar ok izpadla, hahaha, se mi vsaj ni preveč maščobnih celic nabralo, haha
Držim pesti za Evo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 p.s. sem tako pozna z javljanjem, ker nam je T2 sračkal

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
14.11.2006 21:22:11   
puncica
MarijaPo, samo to drži se in glavo pokonciuser posted image user posted image user posted image , najboljša mama si svoji mali drobčkeni Eviciuser posted image user posted image user posted image Me majčice smo s teboj.

tt79 žal sem zamudila vse user posted image pa moj glasbeni okus je itak čist izven vaše kategorije, tako da ni blo škode, pa še noče mi naložt da bi poslušala vaš radiouser posted image

Sem pa trenutno mal na dnu, sva se z mojim skregala za čist brez veze, zdej pa jst za računalnikom mulo pasem on pa v kuhni za laptopom, otroc pa spijo. Pa tako družinsko življenjeuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
14.11.2006 22:47:41   
tt79
LANA IN MOJCA75, se opravičujem. Sem mogla proti koncu še eno reklamo snemat, pa nisem mela časa čekiratuser posted image , dobite drugič!

Kalina, sem pogledala tamalga ki se smeje...ful dobr! Pr Lari se pa lahko raztrgamo, da se mal zarezgeta, drugače je vedno nasmejan dobrovoljček, ampak na žalost slika brez glasuuser posted image user posted image Pa tut na govoru špara...mora bit že zlo zlo dobre volje, da bo kej po svoje povedala.user posted image   Čist kontra mamici!

Lenika, nov plavalni se začne že januarja. A nisi dobila mojega ZS-ja ko sem ti vse opisala? Pa hitro se prijavi, ker je baje ful gužva...

No zdejle grem pa k tatiju v pančevo...

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
15.11.2006 7:41:35   
maya2
Dobro jutro!

Tole zgodnje vstajanjeuser posted image  se pa svoje tudi splača, vsako jutro uspem kaj naredit: sem včeraj končno dala dol z omare zimske čevlje, pa letne in jesenske nazaj goruser posted image ... malo bi morala tudi pospraviti po omari, zmetati stran kakšno stvar, ampak... mi je vedno škodauser posted image user posted image user posted image

MarijaPo: saj bo tudi Evici zapasalo jesti boš videlauser posted image  Kaj pa bodo na kliniki? kaj pa oni lahko naredijo?

oči: ja itak je pri nas tudi val navdušenja, ko pride domov, še bolj pa je navdušena, če gremo na puzzle na tleh, midva pa vsak na eno stran, pol pa vriska, pa ne ve v katero stran bi gledalauser posted image user posted image

Darila: ste me včeraj čist navdušole s temi darili, saj je res že ful blizu (sploh nisem imela občutka), tko da sem potem cel popoldan tuhtala kaj z dariliuser posted image user posted image user posted image , v naši družini se ponavadi obdarujemo za novo leto (Miklavža že nekaj časa ni bilo) - ampak to ni Dedek Mraz... Daj povejte kaj ponavadi ve kupujete za darila? Sem vsako leto hodila po trgovinah in kaj iskala, letos pa ni niti časa niti voljeuser posted image

Grem Karin očitno nekaj hoče, spet ni hotela jest pri meni, upam da ne bo zdaj že zjutraj zaštrajkala tako kot je zvečeruser posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
15.11.2006 7:54:23   
Kalina
Dobro jutro bejbe!

Ma sm tko vesela in naspidirana, da tud spat nemorem! user posted image Razlog; sm na dieti in sm ze na -2kg. Tkooooo sem ponosna sama naseuser posted image user posted image user posted image

Huh moja dva spita, jst pa komi cakam da se zbudijo, da gremo na sprehod. user posted image Ja tamala je koncno zdrzala do 7h brez hrane. Hvala bogu. Upam da se bo od zdej poboljsevalo, da ni blo to cist tko btw. Se vidi da sem naspana. user posted image
Ja in zutri je spet mela cel hrbet pokakan, nevem kako ji to uspe, seronja maliuser posted image
Jutri imamo cepljenje in vse ostalo, upam da nebo prehudo. Edinc ce ji bodo spet kri uzemal zaradi trombocitov, bojo moral iz vene? Kako to ugleda pri dojenckih? Bom kr norela tmuser posted image

MarijaPO vem da ti je hudo, te cist razumem, ampak moras se zavedati, da se ti trudis po najboljsih moceh in da tukaj nemores nic spremeniti oz pomagati, vem da se grozno slisi, ampak tko je, nc skrbet se ji bo ze odprl, potem bos pa hrano stran vlekla od njeuser posted image tko je bilo pri moji. Vse se obrne.  Drzim pesti za Evicouser posted image

Hm, grem pospravt mal dokler spijo!

Baj baj

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
15.11.2006 8:27:55   
lenika
Tt 79 sem takrat prebrala tvoj podroben opis (hvala), samo ker je tega že 1 mesec sem mislila, da so mogoče kakšne spremembe. Drugače sem se pa tudi že preijavila. V nedeljo pa gremo sami z Maticem plavat, da vidimo, kako mu bo všeč.
Drugače se je pa naš Matic včeraj zvečer, ko sva ga  hecala, smejal prav podobno kot tisti na videu, le da je Matic sedel v banjici in ne v stolčku.

Maya2 očitno imava midve podobne probleme kar se tiče dojenja. Naš Matic se doji še ob 5.00 in 7.00, potem čez dan pa nič več. Sem si probala nekaj dni črpat, pa ne gre, oziroma je preveč zamudno. In tako potem je dopoldne sadni obrok, naslednji obrok je zelenjavni, nato flašo adptiranega mleka, sem kupila Humana2 in zvečer mlečno kašico, ki že vsebuje adaptirano mleko.

Kalina user posted image  za dobro spanje. Danes sem pa jaz ponoči 3x morala dudo dat. Je full nemirno spal, pa čez dan je tudi že 2 dni malo tečen in mu nonstop tipam, če je kakšen zobek na pohodu, pa zaenkrat še nič ne kaže.

Uživajte dan. Midva sva danes čisto cel dan sama, ati pride šele ob 18.00 iz službe, tako, da bova poskušala biti čim več zunaj in uživati še te lepe dni v vozičku. Sem pa zanjič nekje prebrala, da tako lepe jeseni ni bilo že 80 let. Smo si res pravo leto izbrale za rojstvo naših user posted image  user posted image .

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
15.11.2006 9:20:58   
mojca75
Kalina- nam so na alergološki vzeli kri iz zapestja, ni tolk strašno kot se sliši, sicer jemljejo iz prsta če gre sam za hemogram, čisto majčkenim pa iz pete, ker je najmanj nevarnosti da z iglo poškoduje kost!

Jesen -ZAKON! user posted image  mIDVE MAVA DANES Spet mal zmešan ritem, ampak nič ne de! bova pa tudi čim več zunaj!
Tipkam z eno roko ker mam mojči v naročju, to je veselje gledat v ekran!!!?

sicer pa logistično rešujem moj odhod na koncert Briana Adamsa 26.11! mojči noče pit po flaši pri očitu user posted image , ker moram najprej joškota dat in ko to poje pa lahk še po flaši in ... bemtiš... oči NIMA JOŠKOTA!!!!
No ja,... vam raje ne opisujem, ker je komično, 100 ljudi upletenih, sam jest grem pa pika...

mamo pa še eno težavo! mam ful cunjic k sem jih dobila od sestrične pa nam je vse preširoko, ko nam ji prav po širini nam je pa že prekratko!!!! user posted image  ja bl suha je pa dolga, pol ji pa hlače dol lezejo v pasu če nimajo štrikca in v bodijih plava ampak po dolžini so ji pa prav! ah... sam da smo ZDRAVI!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
15.11.2006 9:29:21   
petka
Lenika, pri nas očka vsak dan prihaja ob 18h ali pa še kasneje user posted image . Taka je doba informatike...user posted image  

tt79 - tnx za Depeshe, super si user posted image

darila - pri nas pa vse povprek praznujemo, december je fullll "nabit" mesec... 5. je moj rojstni dan, zvečer pa še Miklavž, 17. imava prvo obletnico poroke, 25. je Božič, potem pa še Novo leto.. Res veseli december user posted image .

Ampak daril za Davida pa še nimam izbranih, glede na to, da zaenkrat še ne pripisuje velikega pomena praznikom user posted image ... Za Miklavža bo verjetno dobil my blanky (tako malo dekico s plišasto glavo medvedka), ker zadnje čase namesto z dudo (ki je sedaj že daljna preteklost) zaspi s kosom krpice user posted image user posted image . Za Božič pa verjetno kakšno didaktično igračko (poznate kakšno dobro - enkrat je bil omenjen govoreči kuža od Fisherprice).

Jupi, spet bo en lep dan, bo treba šibat na sprehod user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
15.11.2006 9:38:48   
lenika
Kar se tega Fisherprica tiče, sem jaz malo skeptična, ker je pač plišast, notri ima pa baterije in zato predvidevam, da ga ne moreš v stroju oprat. Jaz drugače vse plišaste igrače vsake toliko v stroju operem, ker se resnično full praha nabira gor, naš Matic pa vse tlači v usta.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
15.11.2006 9:39:43   
lenika
Mojca75, jaz lahko sedaj kamorkoli grem, ko se Matic samo še zjutraj doji.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
15.11.2006 9:45:02   
maya2
Mojca75: jaz imam tudi enake probleme z bodiji, vse je preširoko, samo k sreči potem malo v dolžino potegne, pa je... user posted image  sem pa k sreči dobila nekaj zadev od kolegic (imajo same suhcane hčerkice) so pa precej ozke hlače, tako da je ok, čeprav se mi večinoma zdi, da ji vse opleta tam okrog riti...user posted image

petka: jaz sem se tudi že za tistga kužita odločilauser posted image user posted image

Etikete na igračah: pri nas je tudi to že dolgo časa IN! Sem pa že videla to pri kolegih, ko mala ni marala igrač brez etiket, po določenem času jih tako ni bilo več, ker jih je tako mečkala, da so se obrabileuser posted image user posted image

LP - grem likat, pol pa ven  

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
15.11.2006 9:46:30   
maya2
lenika: ja po svoje je to kar malo olajšanje kaj? user posted image  Imam jaz tudi občutek, da se bo počasi sama odstavila, no ja vsaj ne bo problemov s tem...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
15.11.2006 9:50:59   
mojca75
Ja Lenika, lucky you! ne sej bomo spedenali, v stilu - joška, flaša, očitu kupčka podret, pa oči spat, mene bo pa moj fotr pelu do hale, tam notri najdem user posted image  2 kolegici ki mi čuvata plac na tribuni, nazaj grem pa z njima, da ne parkirjujem v tisti gužvi ko bom pozna sama in ne laufam, etc me fotr sam skipa dol na postaji in gas...

Kuža od FP- mi ga imamo in je zakon, tamala ga obožuje in "prepeva" zraven!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
15.11.2006 10:02:06   
pikicaa
žmož Taji čestitke za sedem mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
15.11.2006 10:13:46   
petka
help user posted image

kako ste si naložile avatarje (kako/kje ste jih resizale), men skos take kvadrataste slike dela user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
15.11.2006 10:21:17   
žmož
Ola!
Ja punce, moja Tajica ima že 7 mesecev-hvala za čestitke, pa saj sploh ne morem verjet, da čas tako hitro teče. Včeraj sva bili pri fizioterapevtki in me je skoraj kap, ko mi je začela naštevat, kaj naj bi bilo vse narobe-ima zategnjene vratne mišice, pa ramenski obroč, v spodnjih okončinah je trda..... Mislimuser posted image !? Saj sem vedela, da ima kao trde gibe, pa da zaostaja za vrstniki, kar je pač razumljivo, ampak toliko tega???? no, bomo že sfolgale-jutri imamo že spet, bomo videli, kako se bo obnesla ta telovadba.
MarijaPo-kar pogumno, boš videla, da bo vse v redu z Evico. Moram šibat

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
15.11.2006 10:21:27   
mojca75
aja Kalina kakšno maš to dieto?

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
15.11.2006 10:51:11   
Lara28
Čau punce..... ste spet pridne!
Pri nas se stanje malo umirja, kar se spanja tiče. Hvalabogu!
Glede dojenja in hranjenja z GH - meni se tudi zdi, da Anej sploh nima več interesa za joško, odkar je probal tele zadevščine. Čisto nor je na višnje in borovničke... pa ono kašico Rice-Korn od Miljupe tak cmoka, da ne folgam dajat žlice v usta.
Tale kuža od FP - men je ful luškan, Z Anjem svaga že dvakrat gledala v BC in mislim, da ga bomo kar kuoili za Božička - pri nas namreč nosi Božiček (zadnjih nekaj let, prej smo meli pa Dedka Mraza). Mogoče se bo s tem malo zamotil, ker sem na čase že čisto preč, ne vem kaj mu naj še pripovedujem, pojem... Skozi se mu mora nekaj dogajt.
Zdaj spi v vozičku - sva šla v trgovino in je kar zaspal pa sem ga še pustila not, samo bundico sem mu odpela IN GA DALA VEN NA BALKON NA SONČEK (ups črke)- kar z vozičkom sem ga prinesla v drugi štok, sem mislila da mi bo križ odpadel. Ampak se je splačalo, zdaj spi že več kot pol ure - ZAKONuser posted image
Jutri pa gre prvič v varstvo k mojisestrični za cel dopoldan, mami pa gre na en tretma- kozmetičarka, pedikura, masaža... KOMAJ ČAKAM - sem dobila darilne bone za rojstni dan in zdaj jih bom pa res skoristila. Sem že potrebna tega pa menda si že res zaslužim. Anejči pa tako obožuje mojo sestrično ona pa njega in sem prepričana da se bosta imela lepo. Sama ne more met otrok user posted image in ful uživa z njim!

Zdaj pa si grem en kafe skuhat, če mi ga bo slučajno še ratalo spti, preden se mali zbudi.
PApa

P.s. Marija Po - ne skrbi, držimo s tabo boš videla da se bo vse uredilo! user posted image za Evico!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
15.11.2006 12:37:27   
mojca75
Žmož, čestitke Taji, kar se pa fizioterapije tiče, ne skrbi, tud mi smo bli fuuul zategnjeni, pa zadaj v motoriki, etc... pa nam prav sede ta nft, in lapo telovadiva in baje ful lepo napredujeva.

Itak se bodo (na žalost) začeli bolj turobni dnevi in ne bomo mogle ven, pa bomo telovadili notri, pa naučili te bodo pravilnega oblačenja, pa slačenja, pa ...hendlinga!

Men se zdi sam pohvalno da hodiva, upam da nimaš kake butaste terapevtke ki ne zna z mladički pa še tebe sekira! Naša je zlata!

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
15.11.2006 13:07:45   
Barbs
No takole,

mi smo bili včeraj pa  tretjič cepljeni in sem po svoji stari navadi vso noč čekirala, če ima/nima vročine in sem ga seveda, kako da ne, tudi prav lepo zbudilauser posted image  Takole je zgledalo - seveda v mamičini in atijevi postli, ker je meeehka in najbolj primerna za nočni žuruser posted image

user posted image

Vem, sama sem kriva.user posted image  Vročine ni bilo in nasloh se je mladec počutil nadvse prijetno. Upam samo, da mu ni prišlo v navado in da ne bo nocoj podobno.user posted image

p.s.
Naš mali prinček se pa rola tako kot bebica na posnetku... Samo še ati zmontira in priredi za ringarajo -ker mami tega ne obvlada sploh (ja, vem..... tupaglupa)user posted image  

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
15.11.2006 13:25:02   
Barbs
Da ga ne bom samo kregalauser posted image ...zdajle pa tako s Hrabrim medotom spita....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
15.11.2006 13:50:21   
žmož
Mojca75 kolk časa pa že vi hodite ? Meni je danes po tel.rekla,da sploh ne ve, kdaj me bo lahko naročala, ker ima vse do zadnje ure nabito polno-se bomo jutri zmenile. Upam samo, da bo ratalo, ker če ne, bom mogla hodit v Koper ali pa v Ljubljano ( zdaj hodim v Postojno).
Drgač mam pa danes polno hišo otroškega smeha. Čuvam namreč še ta malga (no ima 5 let) od kolegice, in skup z mojim sta prava mala norca. Sploh ne vem, kam naj se obrnem, povsod jih je pohno.
Čao

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?