|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.11.2006 13:52:28   
žmož
Barbs, Aleks je pravi mali srček

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 14:34:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.11.2006 15:09:44   
petka
auroraa tudi mi imamo že tavelik avtosedež in je super! Malček je veliko bolj zadovoljen v njem, kot je bi v lupinici. Je pa res zoprno, ker ni prenosen.
Ampak David itak nikol ni hotel na miru v lupinici sedet ko smo bili na obisku... samo po naročjih bi bil in skakal user posted image

Barbs, Aleks in medvedek sta tolk kjut user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
15.11.2006 16:01:47   
SelmaC
 Lp,
dva dni nisem čekirala pa me je skoraj kap, koliko ste napisaleuser posted image

Mi še vedno ne spimo v redu, zobkov še ni videti. Čez dan pa rad nadoknadi zamujeno, a kaj ko mi zaspi na kavču, ko ležim poleg jega. Bog ne daj da ga preselim. Pa moram nekako dežurat, da dol ne pade.  Pa toliko stvari za postoriti doma. Sama sem si krivauser posted image

MarijaPo: Nič ne skrbi. Evica bo sigurno začela jesti tudi gh. Moji starši so z menoj imeli v tem obdobju križ, ker jaz niti mleka nisem več hotela. Pa sem zrasla velika in zdrava. Bom držala pesti, da se čim prej uredi.user posted image

Res, je prazniki so že skoraj tu.  Jaz sem tudi razmišljala o kužotu od FP. Najbrž bom to kupila našemu princu.

tt79: joj sem zamudila oddajo. Se pridružim naslednji teden.

Princ se zbuja... ciao ciao

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
15.11.2006 16:29:53   
žmož
oj
Mislim,da sem dost zamudila, ko sem bila tolk časa brez spleta-auroraa a ti res že delaš al kaj? jaz si še predstavljat ne morem, da bi zdaj že delala, čeprav me včasih prime, bi bila vsaj nekaj ur med ljudmi in se bi normalno pogovarjala. Tako se mi zdi, da sem že jaz bolj otročja kot moji otročki. user posted image
Moja čebelica pa najraje je raznorazne minešterce pa pirejče (z špinačko, meskom, bučko...), frutkov in hipovih kašic pa ne mara preveč-tudi sadnih ne. Od sadja ji gre najbolj v ritko kuhano jabolko pretlačeno z biškotki, pa banana. Še kar navdušenja pokaže tudi nad rižolinotom, čeprav ji nikoli ne "odmerim", da bi vedela koliko točno poje-naredim ji pač po občutku.

Neposredna povezava do sporočila: 1555
15.11.2006 18:45:45   
lenika
Ja, vam moram nekaj povedat. Dopoldne sem še pametovala glede Fisherprisovega kužata, ka se tiče pranja...
No, da skrajšam. Ko je ob 18.00 prišel mož iz službe, da je prevzel Matica, sem šibla v Babycenter, kjer imajo znižano hrano od Milupe in sem šla po zalogo. No, nazaj domov sem prišla s hrano, s tisto peno za po tleh, z enimi lesenimi kockami in kar vam hočem povedat z omenjenim KUŽKOM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
15.11.2006 19:45:09   
marsovka
Mi imamo pa jutri 3. cepljenje in upam, da bo vse ok. Tiste, ki ste dobile fluorove tabletke: jih boste dajale? Jih boste (tiste, ki dojite) morda same jedle? Jaz ne vem, je neki sporen ta fluor menda??!!
auroraa moj mali tudi ne je, če ni toplo, se mu kar skisa faca in noče požret, zanimivo, a, sem ravno tuhtala, da bo težko štukat s tistimi pripravljenimi kašicami, ker pač ne bodo tople...
zato imam cel dan celo vojsko mejhnih kozic na šporgertu, da grejem tiste požirkice in kašice...

Pri nas nosi Dedek Mraz, samo nismo nameravali kupovat igrač, ker jih ima celooo rajdo! najraje se igra pa s papirjem in pokrovčki, tako da.....

Zdej pa higienski minimum...lahko nočko vsem (včasih se mi je pa to zdela taka floskula, hahaha, sedaj pa RESNO mislim, ker jih je bolj malo)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
15.11.2006 19:52:38   
tt79
Aurora, a ti ji kar gozdne sadeže daješ? A ni notr jagoda. Tut js sem jih zadnjič gledala v Šparu, je bla XXL akcija, sam se ravno zarad jagod nisem odločla za nakup...user posted image Barbs, kaj pa ti misliš modra in izkušena glavca?user posted image

Mi mamo Laro še vedno v lupinici in jo bomo v avtosedeš dali šele v začetku januarja, ko gremo smučet v Italijo, pa se mi zdi 7 ur vožnje preveč za bit v lupinici...user posted image   Sicer pa naša Lara že po kakih 5 minut sama sedi brez opore, tko da se tudi zamoti sama veliko bolj.

Lenika
kolk so veliki kosi, pa kolk so debeli me zanima (pena namreč, za na tla), ker jo mamo tudi mi namen kupit...

Kar se tiče veselih mož, bomo mi letos praznovali kot vsako leto le božička, glede na to, da pa delam z otroci in vem da imajo vsi (vključno z našo Laro) vsega preveč, bom kar razdelila, kaj si želimo da nam ko kupi (mislim predvsem na dedke in babice) in to mislim da ne bodo ravno igrače ampak bolj kakšne dolgoročno uporabnejše stvari kot so knjigeuser posted image ,al pa vsk en bon za avtosedež ipd....

Zdejle grem pa motovilec z jajčkom nardit...mljask

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
15.11.2006 20:01:30   
mojca75
Žmož mi hodimo na nft vsake 14 dni in to od 4 meseca! na začetku sva vsak teden -  3 obiske potem pa na 14 dni - sva lepo doma telovadili in napredovali user posted image  V Lj je taka gužva baje za popiuser posted image  tako da midve iz LJ hodiva v Kočevje. dolga zgodba, lahko ti po ZS kej več napišem lahk me tud prašaš če te kaj zanima da ne moriva kle vsem majčicam user posted image !

Lenika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  si me pa nasmejala, no naša pricesa ga OBOŽUJE!!!!! ČE ga ne bi dobili bi pisali enemu od teh "dobrih" mož!

Fluorove tabletke: dobila in bom dajala, a ve ne? Jaz nimam pomislekov. Nimam glih kake silne kvalitete zob, pa upam da Mojči tega ni po men podedovala če je že tko bl mal stvari! user posted image

avtosedež - hm, lupinca nam je še prav po širini, nam pa noge visijo ven, sam mamo Romerjevo k je kar velika in jo bomo še imeli, ker še ne sedimo čist samostojno, ko pa bomo pa bomo šli v avtosedež!

Barbs - Aleks je cuker, sam se lepa Eva tolk grebe da smo se mi odločili šarmirat Davida od Petke

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
15.11.2006 20:06:00   
mojca75
Motovilec z jajčkom..... HALOOOO, jest bi tud!

Ja mi prov lepo papamo tiste hipove kašice gozdni sadeži, sem ji enkrat dala, k sploh nisem pogledala da je jagod not (me "stupid woman"), pa ni blo nič, zdej jih pa veselo mljaski, mljaski... sam drugih jagodnih stvari (jogurti, skute) ji pa ne dam.

Ampak a mi poveste ZAKAJ POL DAJO GOR OZNAKO 4 MESECI? halo, pa pol naj zaupam. Ja včasih sem površna, sam če pa piše da po 4 mesecih lahko! user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
15.11.2006 20:07:39   
lenika
Pena za na tla; Mere: 30cm x 30cm x 1cm

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
15.11.2006 20:17:29   
lenika
Avtosedež: Matic  je še v lupinici, čeprav mu noge čez gledajo, ker še ne sedi popolnoma samostojno.

Dodajam slikico naši dveh računalničarjev:

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
15.11.2006 20:24:16   
Kalina
lenika ma so prave faceuser posted image

mojca lahko ti na zs napisem dieto, je ful na izi.

evo se ena nasa slikca:

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 20:48:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
15.11.2006 20:53:49   
Kalina
auroraa uu mamo isto kapco, rokavicke pa hlace mislim da tud,itak H&M je zakon!user posted image Ma maste vi kej probleme za rokavicke gor dat, moja Kalina kr oboleva zravenuser posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 1565
15.11.2006 20:57:30   
mojca75
Aurora - ste pa frajerji user posted image ,

Sem glih razmišljala da bi morale ene lušne slikice ruknit gor da se mal vidimo, zdej se že tolk poznamo, kolk smo že enih postov naklofale, da bi se lahk še mal videle. KAJ PRAVITE!

Neposredna povezava do sporočila: 1566
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 20:57:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 20:58:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1568
15.11.2006 20:59:11   
Kalina
auroraa hehe isto je pri nas. ma vazn da je toplo.

mojci super ideja, sam jst dam slikco gor k koncam z dietouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1569
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 21:01:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.11.2006 21:02:57   
mojca75
Barbs -  tale link je pa zate...user posted image

(tud za druge se razume)

http://www.youtube.com/watch?v=7OBo7dVscFc

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.11.2006 21:08:35   
tt79
Lepe slikice vsem skupaj. Aurora men je bla tut tale kapica najbolj všeč od vseh v HM-ju, sam takrat še niso mel številke za Laro, pa sem kupla eno drugo sam podobno, rokavičk pa pri nas še ne prakticiramo, ker čakamo na temperature s predznakom -. Js jo v teh somnčnih dneh vozim okol tut še brez kapice.user posted image

Lenika, hvala.

Motovilec je bil pa odličen!

Zdejle grem pa en film gledat, me dragi že kliče!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 21:08:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
15.11.2006 21:14:30   
tt79
stari, dobri časiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
15.11.2006 21:17:51   
mojca75
A ni zakon reklama, a sem vas mal nasmejala! user posted image

user posted image

No to smo pa moja malenkost, Mojči in moja sestrica (ja prou ste ugotovile - Mojči je čist očitu podobna, jest pa moja sestrica sva pa tud pokasirale gene vsaka po enem staršu)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?