|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.11.2006 17:01:27   
lenika
Aja Puncica, sem ti pozabila povedat. Mi imamo tudi tisto račko user posted image .

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.11.2006 17:55:21   
SelmaC
lp,

jaz ne vem več kaj naj si mislim, že 14 dni ne spimo več kot smo. Od 2.30  (približno) dalje se zbujamo na 1h in zaspimo samo na joški. Pa ni lakota (vsaj ne vedno), zbudi se, niti oči ne odpre, in močno zajoče. Zadnje dni dela to tudi med poznim popoldanskim spancem, kot da bi njegov spanec kaj zmotilo. Še najbolj se mi zdi, da je prebava (se še vedno napenja skoraj ob vsakem hranjenju).  Zaprt sicer ni user posted image Zobkov še ni, pa ne zgleda, da bi bilo to krivo, ker se zadnje čase manj slini in ko joče ne tlači rokic v usta ipd.
Verjamem, da bomo prej ali slej spali vsi. Upam, pa da ga ne boli nič. Oziroma, če bi le vedela kaj mu je user posted image .
Tiste, ki imate "žurko" ponoči, veste zakaj je tako?

Pa še nekaj? A lahko jedo kaki pred 6. meseci?

Upam, da nisem nikogar preveč zamorila.

Barbs: mi bi se tudi prijavili na piknik, če bo placa user posted image .

Čestitke vsem, ki že imajo pol svečke user posted image .

Lenika: upam, da se uredi vaše dojenje, če si to želiš. Drugače pa mislim, da dobiva dovolj mleka.

Mi še vedno nismo nadomestili nobenega obroka v celoti. Še vedno poskušamo dopoldan kaj novega, zdaj pa še popoldan sadno kašico ali rižolino. Po eni strani se mi ne mudi.

Sedimo tudi ne še, zgledamo kot kaki pijančki, kobacali bi se, a gre le v rikverc.

Tudi mi imamo puzle po tleh dnevne in so super, pa račko tudi user posted image . Lepo se imejte

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.11.2006 20:13:41   
žmož
No,
mulčki so šli spat, jaz pa nazaj za računalnik. Sem mal prečekirala prejšnje strani in ugotovila, da vse o nekem pikniku govorite-a bo še mal prostora za mojodružinico? Alo, Barbs, kje si zdaj-nas bo potrebno seštet, nekam veliko se nas je povabilo na tale tvoj piknik. user posted image
So pa zares krasne fotke-če bi vam jaz poslala svoje, bi vas kap, ker imamo okrog hiše še vedno eno veliko gradbišče. Daj, pošlji še kaj lepega. Sem pa še vedno grozno sitna-ta večji mi dela same neumnosti, ta mala pa ni glih še čist zdrava, pa je mal sitkana-aha spet jokec. Čao

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.11.2006 20:17:06   
Barbs
Pizzzmo bejbe,

nehajte ga srat s tem placom in s tem prijavljanjem.Žur bouser posted image .. Vse majčice in vsi majčki so vabljeni - placa je zadost in še preveč.... user posted image
Najbolj fensi piknik na svetu bomo imeliuser posted image - imele bomo previjalnico, pa hiško za malčke (da jih bomo not vtaknile pa hiter en  pir spileuser posted image  ) , možeki oz. partnerji bodo mal ribice pa meseka pekli ( bomo nalovili ribice in jih lepo skladiščili do piknika), pa po moje se bomo v maju lahko že mal žogali.. vsi bomo kričali,  majčki in majčice bodo jokcali, se hehetali, nekateri težili, drugi spet ne, pa vsega bo......pa nima veze... če ne, se bomo pa samo kotalili po traviuser posted image .... Ful se veselim, da vas vse spoznam in polupčkam ( ne se bat, bom nežna)user posted image

p.s.

Za malico bom pa kupila deset litrov jogurta, pa vse domače hruške pa jabke bomo not namešal...Bomo vidli, če kdo ne bo hotu jestuser posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.11.2006 21:07:56   
puncica
IIII barbs komi čakam, kak bo fajnuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.11.2006 21:16:23   
tt79
Uf, kako ste pridne...js pa zadnje čase sam okol Lare oprezam, da se ji kej ne zgodi. Punca se je namreč začela vztrajno in počasi plazituser posted image na način, da ji je na eni strani opora glava oz. liceuser posted image . In čeprav ima na tleh v dnevni spužvo, pa na njej dekico se mimogrede priplazi do parketa, pol pa glavica pade na tla inuser posted image

Drugače pa že prav lepo sedi brez opore, tako da je včeraj  že cel jogurt pojedl, medtem ko je sedela na tleh in se igrala z igračkamiuser posted image user posted image

Danes smo pa imeli v dolenjskih  toplicah en pravi "fotouser posted image seešn". Sta šla od zraven naš in od larine plavalne kolegice tati in pol smo sam bolj pozirale pa se nastavljale kameri in fotoaparatu. Da ne govorim o tem kako je Lara uživala, ko jo je v vodi prevzel tatiuser posted image A so tut vaši otroci tako navdušeni nad očki? Lara se začne kar trest, ko zagleda da je prišel domovuser posted image

Aha še to...naša lara bo zagotovo enkrat huda tenisačicauser posted image Ta vikend je bil namreč naš tati, ki je med drugim tudi tenisač organizator enga turnirja, tko da si je ogledala kar ene štiri tekmeuser posted image , pa še dans smo ble na finalu in res uživa...pa še glavna atrakcija je med gledalci.

No zdejle grem pa še mal pred Tv, jutri med 17 in 20, pa ponovno vabljene da se mi pridružite!
www.energy-radio.com

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.11.2006 21:21:28   
žmož
Ej Barbs, ti pa si radodarna- z ljubčki mislim )user posted image user posted image user posted image .
Dobra si, da veš!
Ej, berem, da se otročki že veselo plazijo, naša pikica pa še nič, kar je razumljivo-zato pa začnemo jutri z fizioterapijo (predvsem zaradi "trdih" gibov). A ima katera že kaj izkušenj, kako ta telovadba poteka?

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.11.2006 22:04:29   
F*S*M
Oj na hitro hvala vsem za čestitke in prav tako čestitava Mojci

nočko

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.11.2006 22:18:00   
mojsoncek
Oj! Smo ze tri dni brez interneta, pa sem si dans samo za dve minutke sposodila mozekovo sluzbeno GPRS kartico, da vam vsaj napisem naso novicko.

Anze je vceraj pa 1/2 svecke dobil zobek st. 3, danes zvecer pa je ven pokukal se zobek st. 4 user posted image user posted image user posted image . Upam, da mi sedaj ne bo treba bezat pred njim, ko se bo hotel dojit user posted image .

Upam, da bomo cimprej dobili internet (je zivljenje z njim lazje), ker vidim, da bom imela velikooooooo za nadoknadit.

uzivajte

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   [Brisano sporočilo]
14.11.2006 7:48:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.11.2006 8:19:01   
lenika
SelmaC hvala za podporo.
Barbs se že veselim piknika. Nam bo pot najkrajša. user posted image

Tt79 uhh vi ste pa res že zelo napredni user posted image . Drugače pa ati je itak zakon. Bi te pa vprašala še kdaj vi končate s plavalnim tečajem, ker potem začnemo mi in da si znam približno preračunat.

MojSonček user posted image  za zobke.

Auroaraa naš user posted image  je tudi že nekaj dni jokav, pa vse v usta rine, ampak ne vem, če so to zobki, ker sem jih sumila že pred kakšnim mesecem, pa takrat nič ni bilo iz tega.

Kalina user posted image  za pol svečke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Uživajte.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.11.2006 8:27:35   
Kalina
Oj bejbike!

lenika  iiiii hvala za cestitkouser posted image Sploh nemorem verjet, kako gre hitro vse.

No mi se nimamo nobenga zobka, ceprav nam matrajo. Ponoci se ne budimo vec na 1h ampak na 3h, pa kr lacna je. To me tko nervira oz ne razumem kako pride do tega, ker prej je zdrzala po 8h ponoci brez hrane, zdaj pa komaj 4h, pa se takrat je zivcna in je vrisk. Nevem kaj naj ji dam za jest zvecer da zdrzi cez noc, rizolinota pa ne mara.

V cetrtek imamo 3 cepljenje in komaj cakam da vidim koliko smo tezki in velikiuser posted image

Punce sm cist psiho, ucer sm sla v Merkur in sm nakupovala okraskov za smrekico za znoret. Ful prevec. Bunkic sm kupla ene 50user posted image Jah kaj cm ce sm nora na te stvari pa taaaaaaako lepe so bile, da se nism mogla odlocit za kere, pa sm morala vsake uzet. user posted image Pa ful so pocenuser posted image Mozicek me je hotu vred z bunkicam vrzt v smetiuser posted image Me sploh ne zanima, tole je Kalinin prvi bozicek pa dedek mraz pa itd. No ja ceprov se nevem kako bom zoorganizirala ker mi imamo bozic malo kasneje. Kr dva bozicka bo melauser posted image

Punce a vasi malcki majo letos ze v sluzbi dedka mraza?

Evo tamala hoce mal animacije, se beremo lejtr.

Barbs mi tudi pridemo, da vidite nase doolge crne laske, k mislim da bodo do takrat do ritiuser posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   [Brisano sporočilo]
14.11.2006 8:46:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.11.2006 8:51:59   
Kalina
auroraa keri gel pa imas za dlesni? Meni je dr rekla da ko vidim da jo boli, da ji kar dam eno zlicko Calpola.

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.11.2006 9:08:45   
MarijaPo
Eva se prijavlja med tiste, ki ne bodo hoteli jest na barbsinem pikniku. user posted image
Ze 2 meseca se matramo s to hrano, pa nam ne gre in ne gre. Zadnje dva dni noce nic drugega razen mojega mlekeca jest. Za posizit! Pa tok imam ze poln kufer tega, da ne morem jet nikamor za vec kot 2 uri. In ce ni mlekeca - se dere, pojest mal bananice, rizeve kasice, cesar koli, pa noce in noce. Kremzi se, zvija, se dere, skupaj tisci ustka, skratka noce jest. user posted image

Dajte mi kaksen pameten nasvet.

P.S.
Barbs - zelo lepo si napisala kako bo na pikniku. In aurora ima prav - vsi bomo navalili, kot mutavi na telefon. :)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.11.2006 9:28:45   
lenika
MarijaPo pri nas je ravno obratno, se noče dojit in hoče jest na žlico.

Kar se tiče dobrih mož, pri nas navadno nosi le Dedek Mraz, letos bodo pa vsi trije. Sem rekla, da bom prek spleta naročila 3 didaktične igrače, ki so primerne za po 6. mesecu starosti (vse skupaj za max. 10.000 SIT) in bo potem ob vsaki priložnosti dobil eno.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.11.2006 10:28:34   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Eva se prijavlja med tiste, ki ne bodo hoteli jest na barbsinem pikniku. user posted image

tale Eva si pa upa user posted image user posted image ....Marija, če je ne boš ti navadila na gosto hrano, jo bo pa Barbs čez pol leta user posted image user posted image ...

joj, Barbs to si tko lepo napisala, da komaj čakam, da bo minilo še tega pol leta....

se mi zdi da je naš user posted image  začel prakticirat pincetni prijem. je ful smešen, ko hoče zagarbit tisto "etiketo" z navodili za vzdrževanje na igrački (se mi zdi da mu je tisto še najbolj zanimivo od vsega) pa se mu izmika...
drugače imam pa tudi jaz na sumu zobke, ker je čedalje bolj jokav in vse si rine v usta in pol drgne sem in tja, slina pa teče v potokih...bogi user posted image

drugače pa že veselo sedimo, plazimo se pa še ne...imamo pa tudi mi tiste "puzzle" na tleh in so res fajn...

smo pa v nedeljo usposobili stolček za jest in včeraj tudi malce sprobali - se mi zdi da mu je kar všeč tam notri...

veseli možje... pri nas je do zdaj nosil samo Dedek Mraz (kaj čmo - Rdeči Revirjiuser posted image ) in mislim, da bo tko tudi ostalo - če pa bodo babice in dedki hoteli kaj navalit z vsemi tremi, pa bom rekla naj rajši dajo jurja in ga nakažemo na user posted image  račun...

in pa (seveda): vsem majčkom in majčicam, ki so že dopolnili pol leta oz. bodo to v kratkem VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image  UPAM, DA VAS MAMICE (IN OČKI) UBOGAJO user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.11.2006 11:01:13   
pikicaa
Kalina user posted image  za pol svečke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mojsoncek user posted image  za zobke

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.11.2006 12:23:42   
puncica
Mi smo pa v fazi navajanja navajanja tamalga na spanje v posteljici čez dan in za enkrat mi kr dobr gre, no včeri je dvakrat spal v postlci, danes pa tud že drugič spi, res da jo moram gonit sem pa tja da ga mal ruka a dosežek je da ne vozmo več vozička po celi bajtiuser posted image že itak nimamo nič placa.

Glede obdarovanj, pri nas bo verjetno nosil samo miklavž, ker je moj dragi ful proti tem, tako da bosta oba dobila za milavža nekaj, pa pri obeh babicah verjetno tudi, za božička pa bosta dobila še pri mojih starših, ki mamo tak običaj da se obdarujemo, dedka mraza pa pri nas ni ne spadamo pod rdeče user posted image

Sem našega tamalga poslikala kako fajn na kolenčkih stoji, pa je prav smešen, pol pa ziba sem in tja, pa se tud kdaj prekucne na glavo. Moram pa tud jaz pazit da mi ne priplazi dol s puzlov, ker potem ko se obrne na hrbet ful z glavo dol udariuser posted image , pol pa joka.

NO takole pa naš kolenčka:
user posted image

user posted image

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.11.2006 12:26:27   
lenika
Puncica user posted image  za malega korenjaka.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.11.2006 12:33:40   
maya2
Jooooj k ste pridne sploh ne sledim večuser posted image

Barbs: A ti mogoče poznaš našga dedija?user posted image  Ja valda je ves ponosen (sej sem ti rekel, dej otroku mal mesauser posted image )... Še zdaleč pa ne hodi tko pokonci kot naša babi (pri nas imamo kao babi/dedi - moja starša; ata/mama - njegova = po lastnih željahuser posted image ) ko je Karin dva dni nazaj začela čebljati bababaabaa - moja mami je zdaj sveto prepričana, da kliče njouser posted image user posted image user posted image  Piknik je super ideja, ampak mislim, da nam boš morala kaj 'dela' naložit! Javim našo babi, da speče domačo poticouser posted image !

V četrtek grem pa na predstavo 5žensk.com! Komaj čakam..

Ja prazniki se bližajo... komaj čakam... nisem še razmišljala kaj bi ji letos podarila, saj je tako še premajhna da bi kaj vedela, sem pa že tuhtala, da bi rabila malce 'drugačne' igrače (da ne bo samo gledala, ampak že kaj tuhtala zravenuser posted image ) pa ji bom verjetno kaj takega miklavž prinesel, itak bom pa nastavila pehreuser posted image user posted image , zase tud, a ne???user posted image

Hrana: Karin poje okrog 170ml, odvisno od obroka, dneva,... kolk pa pri meni, pa nimam pojmauser posted image

Zadnji teden su učimo sami zaspati (mi je bilo že dosti nošenja okrog - pa čeprav je lahka), se ne bom še nič hvalila, poročam čez kakšen teden...

Grem zdaj naši miški kosilo zrihtat

Aja še to .... VSE NAJBOLJŠE VSEM user posted image  KI PRAZNUJEJO V TEM TEDNU

LP

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.11.2006 12:35:04   
maya2
Puncica: Jooooj k je doberuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.11.2006 13:51:11   
mojca75
ojla punce,

etikete na igračah: cofek - to je pri nas najboljši del igrače, in mami brihtna je na dveh to odstrigla, kaj hujšega, igrače ne maramo user posted image , ne moreš verjet!

"dobri" možje - pri nas bosta nosila Miklavž in Božiček, tako kot doma, miklavž bolj suho sadje, nogavice, etc... Božiček pa kako fensi (didaktično!) igračo!
pri dedkih in babicah isto; kaj bosta prinesla pa "sam boh ve"

OČKATI - ko ga zagledamo je svet takoj lepši, ta mami je cel dan z nami, nas futra in briše rit, zakaj bi se ji že smejali user posted image  oči to pa je ena posebna pojava, njemu je pa potrebno podarjat taaaaaaaaaaaaake nasmehe, no ja, tko je to pri nas.
In zjutraj ko jo vzamem k sebi in če je doma in ji pravi "kje si čebelica moja" ... mojca v trans od veselja, ugodja,... kdo bi jih razumel, glavice male user posted image

Zdele spimo, jaz sem maznila 5 pečjakovih cmokov, sva bili danes že enkrat zunaj pa še enkrat bova šli, zdej smo vozek obrnili tko da gleda naprej, kaj lepšega, kolk se to dogaja, 100x bolje kot gledat mami, njo izak SKOOOZ...

Punčica, pa vi ste zmagovalci user posted image , hudooooo
kALINA - user posted image  user posted image  user posted image  ZA pol leta

ENAKO ZA VSE KI BOSTE DOPOLNILI POL LETA TA TEDEN

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.11.2006 15:44:05   
petka
Punčica: user posted image user posted image user posted image  , res hudo, kot je rekla Mojca user posted image

Cofek in Mojca in etikete: to je ja bistvo igrače (taka lepa pisana igračka pa strupeno bel listek) user posted image

Očki so zakon! Naloga našega očka je, da ko pride iz službe najprej meče Davida v zrak, potem pa ga skopa (uživancija dneva) in da v posteljo user posted image  Ne pa ta mami, k ga sam prestavlja iz tal v stajico in potem na posteljo pa v stolček in voziček - prav nič zabavno, pa še z zelenjavo ga sili user posted image

Barbs: user posted image user posted image

MarijaPo: eh, ne se sekirat, do pubertete bo že... user posted image , si pa mislim kolk te živcira, ker mene tudi, ko skupaj stiska usta, flaša je še vedno zakon... ampak se ne dam mulcu frdamanmu user posted image

Aja, pa še to... vidim, da so tele pence res zakon, od jutri naprej so v akciji Baby centra za 990 sit (10 kom).

Sicer pa pri nas nič novega.... stanje na nogicah je veliko bolj popularno kot plazenje... gre samo v rikverc in v krogu...ampak se tudi tako daleč pride user posted image  Zelenjava je še vedno bljak user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.11.2006 15:47:45   
Kalina
Punce hvala za cestitkeuser posted image

Poglejte si tole, mi je res polepsal dan:

http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/zanimljivosti/20061106_5749_17817.php

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?