mojca75
|
ojla punce, etikete na igračah: cofek - to je pri nas najboljši del igrače, in mami brihtna je na dveh to odstrigla, kaj hujšega, igrače ne maramo , ne moreš verjet! "dobri" možje - pri nas bosta nosila Miklavž in Božiček, tako kot doma, miklavž bolj suho sadje, nogavice, etc... Božiček pa kako fensi (didaktično!) igračo! pri dedkih in babicah isto; kaj bosta prinesla pa "sam boh ve" OČKATI - ko ga zagledamo je svet takoj lepši, ta mami je cel dan z nami, nas futra in briše rit, zakaj bi se ji že smejali oči to pa je ena posebna pojava, njemu je pa potrebno podarjat taaaaaaaaaaaaake nasmehe, no ja, tko je to pri nas. In zjutraj ko jo vzamem k sebi in če je doma in ji pravi "kje si čebelica moja" ... mojca v trans od veselja, ugodja,... kdo bi jih razumel, glavice male Zdele spimo, jaz sem maznila 5 pečjakovih cmokov, sva bili danes že enkrat zunaj pa še enkrat bova šli, zdej smo vozek obrnili tko da gleda naprej, kaj lepšega, kolk se to dogaja, 100x bolje kot gledat mami, njo izak SKOOOZ... Punčica, pa vi ste zmagovalci , hudooooo kALINA - ZA pol leta ENAKO ZA VSE KI BOSTE DOPOLNILI POL LETA TA TEDEN
|