Barbs
|
Maya , super, sem prav vesela za vas...kako bo šele dedi, ko mu boš namignila, da se ti zdi, da je po njem, ker od kar ji daš meska, vse poje Po moje bo ves ponosen okrog hodil - naredi mu veselje Pa saj bodo, ti mali naši noski, slej ko prej, počeli vse. Mi smo danes končno oddali urin, so ga takoj pregledali in je ok, samo, malo več pit mora, je rekla pediatrinja Tut prav, bo pa jabolčnika žlampal, pa čajčka... kako, pa ne vem Čeprav se je že poboljšal od prejšnjega meseca, ko ni hotel prav nič piti...in spije že en deci tekočine na dan Zdaj smo naročeni v torek ob 12.00 za cepljenje, kremice so pomagale, za kri sem pa danes konkretno vprašala (ker zadnjič je samo nekaj jamrala pa sem preslišala) koliko je sploh ta hemoglobin, ki naj bi bil sporen... in je sestra pogledala in rekla 106 Pa men se to sploh ne zdi tok mal... a niso rekli, da je znižan šele, ko pride pod sto al kako... grem gledat na net. V glavnem, ne vem več, kaj naj s tem železom, ki ga mora pit; kakec ima čist črn in tudi zaradi stranskih učinkov me mal skrbi, ko sem prebrala..ne vem, morda mu ga sploh ne bom več dajala; danes popoldne čakamo na "drugo mnenje" še enega pediatra, ki ga zdaj trenutno ni bilo doma. Aha, pa za foro sem danes rekla, če ga lahko še enkrat zmerimo, ker se mi zdi,da zadnjič nekaj ni štimalo (ravno sva se z pogovarjala, kako so hecno frfraste s temi centimetri in grami in dekagrami - po eni strani se ful ukvarjajo s tem, pa primerjajo in modrujejo, po drugi strani se jim pa ne da in če smo pošteni je tudi nemogoče do centimetra in dekagrama natačno zmerit....) ... No, sporočam vam, da se je naš Aleks od ponedeljka do danes za 2 cm SKRČIL.