puncica
|
Ojla punce.- Najprej hvala pikicaa za tvoje lepe želje ob mojem rojstnem dnevu , ena izmed redkiih ki se je spomnila na moj rojstni dan. Pa ok, je že mimo. Pri nas je ponoči živa norišnica se mi zdi da z vsakim mescem tamali slabše spi , se sam dere ponoč, pa nič mu ne paše, pa tud dojenje je zavračal in po moje imam vedno manj mleka, ker sploh noče pri meni pit, samo po flaški, očitno mu ne teče zelo hitro, sem imela ene dva dni mal krize, pa sem si rekla kaj naj če noče če joče, zdej mu dajam po dojenju še flašo in spije včasih veliko včasih pa sam kake 20 ml. Jemo gosto hrano tud tako da imamo zjutraj kakšno sadno kašico pa popoldne kakšno zelenjavno, čeprav ni preveč navdušen nad določenim jedmi, sploh tistih riževih kašic nekako noče, pa frutki mu tud bol pašejo kot moje naravne kašice Plazimo se po trebuhu od igračke do igračke, najraje je na puzlih (pena) in potem se plazi po tleh, se postavi tud že na kolenenčka in ziba naprej in nazaj, po moje bomo kmal začel kobacat. Sedi že tud kr vredu, sicer ga moram še vedno pazit, če ne se mi kr prekucne na glavo, na hrbtu pa spoloh noče bit, on bi bil sam na trebuhu in se premikal naprej, še raje pa rikverc, ko so rokice bol močne, ga je pa po celi kuhni, dobr da mamo dost puzlov Cepljeni pa smo tudi mi bili samo enkrat, drugič bomo pa konec meseca. Ja ta prehlad, smo prehlajeni po moje že enih 3 mesce Takole pa počivata s sestrico. Duda je sestavni del sestrice