|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.11.2006 9:34:02   
Kalina

jutro!

Evo smo spali od 21h do 3h, jedli, spali do 6.30h, jedli in igrali, kricali, pol sm jo kr dala k seb v pojstlo, ker nism mela vec moci vstajat in ji dajat dudo, pol je se pr men ene pol ure kricala se igrala in potem zaspala. Zdaj smo pokonci. spet kricanje. ampak ne jok, kokr da tko govori oz se krega z nekomuser posted image hehhe je kr smesnouser posted image

Vceraj je moja Kalinca dobila posto, da se zglasi 13.12. pri zobarju na ogled zob in ustne votline. user posted image Sm bla ful sokirana, to kr sami dolocjo, kaj bo hodila pa kdaj. Sploh ne stekam, sej nimam nic proti, prov fajn je, sam nism vedla da to sam vse porihtajo. mogoce bomo pa do takrat celo meli kaksn zobek.

ja mene tud prov zanima kolk kg ma nasa lumpa, upam da ze 6,5kg. Bil bi ze cajt, ker se mi ful tezka zdi. Prava deklina je. Nc ne zgleda nedonosena. user posted image

Joj punce jst sm zadnje case tko zamtrana, odkar ne spimo vec ponoci lepo, prov brez moci sem. Upam da bo kmalu boljse.

Jst pa koooomi cakam lucke, bozicka, smrekico, bunkice, darila, dedka mraza itd.....sm cist nora na to in zdej bo tud moja Kalinca vse dozivljala prvic, no ja kokr bo dovzetna za vse to. Komi cakamuser posted image

Grem rito previjat, bodte fajn!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
10.11.2006 11:37:49   
lenika
Hoj!

Jaz sem se danes zbudila z glavobolom. Sem že vzela Lekadol, pa ni kaj dosti bolje. Upam, da ne bo trajalo cel dan, ker sem že čisto brez energije.

Cofek po moje ste res zmagovalci. Čeprav se mi zdi, da imamo mi tudi že čez 8 kilogramov, natančne mere pa sporočim čez 13 dni, ko imamo pregled.

Petka upam, da bo vse OK.

Mari71 ja mi imamo tudi večkrat probleme z dudo ponoči, samo se mi zdi, da če je ne bi imeli, pa sploh ne bi hotel brez joške nazaj zaspat. Kar se tiče novega družinskega člana, mi še nič ne planiramo, računamo pa tam nekje čez 2-3 leta. Saj smo še kao mladi in imamo čas.

Tea user posted image  za fajn spanje.

Kalina jaz tudi komaj čakam praznike. Mi je vedno takrat lepo, pa še več smo skupaj, ko je toliko dela prostih dni na kupu. Drugače pa imamo vedno smrekico na tleh, letos smo se odločili, da jo bomo dali na eno omarico, ker je možno, da se bo Matic do takrat že plazil in ne bi rada, da bi smrečica pristala na njegovi glavi.

Gosta hrana: Danes sem skuhala kolerabo in cvetačo, pa je full lepo jedel. Verjetno mu res ne paše tisti gost okus krompirja in riža. Drugače pa mu itak nikoli ne dajem samega za jest, vedno dam zraven zelenjavo. Barbs bom upoštevala nasvet in poskušala malo razredčit.

Nekaj za naju: Jutri greva z možem sama dva za cel dan v Toplice na razvajanje (bazeni, savne, kopeli, masaže). Bo prav pasalo malo odklopit. Naslednji teden pa bomo šli še z Maticem plavat, da vidimo kako mu bo všeč, ker sem naju za januar prijavila za tečaj plavanja.

Lepo se imejte. Midva greva, ko se Matic zbudi ven. Upam, da mi bo svež zrak pregnal glavobol.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
10.11.2006 11:41:51   
Kalina
Juhuhu smo bile na sprehodu, koncnouser posted image Zdej ze 5 dni ni mela vrocine, tko da smo si kr privoscili, smo se sprehajale 1,5h in je bla tko pridna, da sm kr sokirana, cisto tiho je bila in opazovala okolico, pol je pa za zaspanckala, tko da zdej je ful dobrovoljcek, se pogovarja z svojimi nogicami oz zabicami, k so zivo rumene, stopala pa zivo rdeca in ji je to ful zanimivouser posted image

Zdej gre pa mami mal pospravt dokler mam sanso!

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
10.11.2006 12:47:40   
Lara28
Kalina - a mate hoherjeve žabice?user posted image Kar naše so tudi točno tako  živo rumene in rdeče, pa lokomotivo imajo narisano  in je čisto out ko ima oblečene. Sem istočasno pa kuila še ene živo rdeče-modre in majo menda enega ful luškanega medvedka na riti. Sam tistega ne vidiuser posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
10.11.2006 12:50:42   
Kalina
Lara ja tocno taksne mamo, pa rdece tuduser posted image user posted image user posted image Nam jih je babi kupla, je rekla da so ble ful poceni! Ful so nam zanimive in zakonuser posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
10.11.2006 12:55:41   
Lara28
Ja poceni so res bile menda okoli 400 Sit, pa se mi zdijo kljub temu fulll dobre in kvalitetne. Gumica v pasu ga nič ne reže za razliko od enih iz BC, za katere sem dala čez jurja in smo jih vstran vrgli. Jaz sem jih sama kupila in so imeli samo še te dve "kao grozni" barvi. Sem pa vseeno vztela, saj za doma bodo že ok. Zdaj pa mi je žal da nisem vsaj še dvojnih zraven kupila!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
10.11.2006 14:12:40   
lenika
Jaz bi pa prosila za eno pomoč. Mislim, daje ena že pisala, da se ji je otrok odstavil pri 6 mescih. Bom kopirala vprašanje, ki sem ga postavila na forum dojenje in dodajanje, ker se mi ne da še enkrat pisat.

Naš 6 mesečnik se je odločil, da se čez dan ne bo več dojil in zahteva le še gosto hrano. Doji se enkrat proti jutru in še enkrat zjutraj, čez dan hoče gosto hrano in tudi zvečer je le rižolino (v njem je tudi adaptirano mleko), dojit se noče več. Mene pa zanima, če je dovolj, če se 6 mesecev star otrok doji 2x na dan in ostalo je gosto hrano ali bi mu bilo treba še dodajat adaptirano mleko, za katerega sploh ne vem, če ni ga sprejel? A naj v prehrano zčnem uvajati tudi kakšne jogurte in skute, ker do sedaj sva poskusila samo sadje in zelenjavo?

Hvala za odgovore.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
10.11.2006 14:59:32   
maya2
Lenika: kot bi jaz pisala... mene tudi zanima... samo jaz sem se spraševala še, kako dolgo bo trajalo, da se prsi prilagodijo novemu ritmu?

Tudi pri nas Karin noče zvečer več pri meni, popoldansko malico bova počasi tudi nadomestili, ostane le še zajtrk in pa ponoči, ČE se sploh zbudiuser posted image

Evo danes totalno presenečenje:
kosilo: krompir, korenjček, piščanec, malo soli in njaaaami! Sem ji pripravila 150ml (itak sem vedno skoraj vse stran vrgla), danes sem morala pa še iskat 'repete'user posted image user posted image  v čem je finta, v soli ali mesu? Če je kaj po dediju ('brez mesa ni kosila'), potem je to drugo!user posted image user posted image

Zdaj pa posluša Ylenio (zakon!!) najraje Tvoj glas, čist 'znori' maha z rokami in brca z nogamiuser posted image , no ja sej je meni tud ful všečuser posted image

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
10.11.2006 15:16:17   
Barbs
Mayauser posted image , super, sem prav vesela za vas...kako bo šele dedi, ko mu boš namignila, da se ti zdi, da je po njem, ker od kar ji daš meska, vse pojeuser posted image  Po moje bo ves ponosen okrog hodil - naredi mu veseljeuser posted image user posted image user posted image

Pa saj bodo, ti mali naši noski, slej ko prej, počeli vse. Mi smo danes končno oddali urin, so ga takoj pregledali in je ok, samo, malo več pit mora, je rekla pediatrinjauser posted image  Tut prav, bo pa jabolčnika žlampal, pa čajčka... kako, pa ne vemuser posted image  Čeprav se je že poboljšal od prejšnjega meseca, ko ni hotel prav nič piti...in spije že en deci tekočine na danuser posted image
Zdaj smo naročeni v torek ob 12.00 za cepljenje, kremice so pomagale, za kri sem pa danes konkretno vprašala (ker zadnjič je samo nekaj jamrala pa sem preslišala) koliko je sploh ta hemoglobin, ki naj bi bil sporen... in je sestra pogledala in rekla 106user posted image user posted image  Pa men se to sploh ne zdi tok mal... a niso rekli, da je znižan šele, ko pride pod sto al kako... grem gledat na net. V glavnem, ne vem več, kaj naj s tem železom, ki ga mora pit; kakec ima čist črn in tudi zaradi stranskih učinkov me mal skrbi, ko sem prebrala..ne vem, morda mu ga sploh ne bom več dajala; danes popoldne čakamo na "drugo mnenje" še enega pediatra, ki ga zdaj trenutno ni bilo doma. Aha, pa za foro sem danes rekla, če ga lahko še enkrat zmerimo, ker se mi zdi,da zadnjič nekaj ni štimalo (ravno sva se z user posted image  pogovarjala, kako so hecno frfraste s temi centimetri in grami in dekagrami - po eni strani se ful ukvarjajo s tem, pa primerjajo in modrujejo, po drugi strani se jim pa ne da in če smo pošteni je tudi nemogoče do centimetra in dekagrama natačno zmerit....) ...

No, sporočam vam, da se je naš Aleks od ponedeljka do danes za 2 cm SKRČIL.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
10.11.2006 17:13:11   
žmož
Ola punce!
Končno sem prišla do tega tako težko pričakovanega interneta-da se ti zmeša!!!
No, zdej pa bomo lahko spet veselo čvekal-danes sicer ne, ker je ta mala bolana zato, se slišimo

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
10.11.2006 18:00:44   
SelmaC
Lp majčice in majčki!

Bom bolj na hitro, ker je na vrsti animacija user posted image . Maj vsak dan lepo preizkuša gh, sedaj jemo bučke. Kuhane brez nič pa nekaj žlic le pojemo. Enako je bilo s krompirjem v kombinaciji s korenčkom bljak, sam pa še kar. res nisem zdržala z uvajanjem enega živila na teden, tako da sedaj prakticiramo 3 dni.
Že kakih 14 dni se mu pod brado delajo kot mozoljči podnobni izpuščaji pa ne izginejo neglede da zamenjam  njegovo prehrano. najbrž je od slineuser posted image  kaj ve mislite? Bi morala s čim mazati?

Drugače pa se matram z učenjem pitja. Zaenkrat ne gre le en dan je v afektu (beri hotel je kakati) po aventovi flaški spil 20 ml naenkrat čaja. Pol pa nikoli več. Ali mu ni tekočina taka ali drugačna všeč ali pa ne zna oz. noče piti. Kaj naj? Zgleda, da se bomo dojili pa bo.

uf, je jok in stok, šibam

lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
10.11.2006 19:02:46   
mojsoncek
Oj! Res ste pridne s pisanjem, ni kaj...

barbs - tudi mi pridemo v maju pogledat tale vas raj na zemlji user posted image . Res je lepo!

Pri nas pa zgleda nagajata zobek st. 3 in 4. Crtice se ze vidijo, malo ima ze nabrekle dlesni zgoraj, ponoci kar nekaj cmevka (mu dam dudo, jo dvakrat malo pogrizlja in spi... tri noci nazaj sem v eni uri vstala 6x, potem sem imela pa tega vstajanja vrh glave in sem ga prinesla kar k nama v posteljo... kar se ni zgodilo se nikoli), cez dan je pa siten za popuser posted image t. Danes je pa celo nekaj s hrano strajkal, tako josko kot zlico user posted image .

Drugace pa vse po starem in se v bistvu nimam kaj pritozevat user posted image .

Eno vprasanje za tiste, ki dajete malckom Frutke in podobne zadevice... a popapcajo tamale ali tavelike kozarcke. Samo toliko, da vem okvirno. Ker nas bi kar jedel in jedel, dokler vidi zlico, kar odpira usta user posted image .

žmož - dobrodosla spet na debati...

No, zdej grem pa se mal forum precekirat. Uzivajte!

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
10.11.2006 20:06:37   
petka
Mojsonček - naš poje cela mali Frutek, pa imam tudi občutek da bi še... pa mu dam še malo mleka. Se mi zdijo taveliki kozarčki še kar preogromni user posted image  Kaj pa vem...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
10.11.2006 21:19:31   
žmož
končno malo miru za debato!
Ja spet sem med vami, čeprav aprilka, a se še kar prištevam k vam, ker se tu počutim bolj domačeuser posted image . Po vseh teh mukah in problemih lahko spet v miru debatiram z vamiuser posted image user posted image user posted image . Kot veste, me je vse skupaj kar malo prehitelo, a je vse v najlepšem redu-vsaj za enkrat. Sicer je miška neješča, grozno pojokava, imela je dolgo časa hude krče, 4 mesece je bil v hiši sam jok! Zdaj je sicer boljše, vendar s z njo ne moremo privoščit nekih velikih izletov. Mleka od vsega začetka noče pit, jaz sem si trudla stiskat mleko 3 mesece, potem pa preprosto ni šlo več. Kot je dobila cucelj v usta, se je hotela razdret od joka-in še danes je tako. Na prsih pa se je samo cartala, sploh ni vlekla. Kot sem že omenla, smo preboleli že norice, zdaj pa smo močno prehlajeni, kašlja ko kak star dedc, pa še ful jo je nekaj zvijalo po trebuščku, da je včeraj zvečer jokala 2 uri skup.
Na žalost nisem nič na tekočem, kako ste ve in vaši otročki-upam, da ste vsi ok, se bom pa trudla mace prebrat kakšno strejšo stran, da vidim, kako so vaši mali piški.
Najbolj se spomnim Barbs in njenega "črnega" humorjauser posted image , ter njenega motorističnega Aleksa, pa MarijoPo in njeno Evico. Druge upam da ne zamerite, vendar res dolgo nisem nič čekirala, zato nisem preveč na tekočem, bam pa kmalu-obljubim!
Nočka

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
10.11.2006 21:31:39   
mojsoncek
petka - meni se tudi zdijo taveliki zaenkarat se malo prevec. Ampak tamalega pa tako lepo in hitro popapca. Bi pa verjetno zmazal tudi velikega, ampak res mu ne bi rada "na silo" raztegovala zelodcka.
Sprasujem pa zato, da bi dobila malo feelinga.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
10.11.2006 21:47:25   
F*S*M
oj mi pojemo že ta veliki frutek, pa rižolinota v flaški bolj redko 250 ml gostega dam mleka 130 ml im dve veliki žlici rižolinota ali pa grisolinota, kar se tiče drugih stavri pol skledice za kompot krompirja pa špinačo ali pa cvetačo zmešano s krompirjem, poje že jourtov musse 110 ml in pa dve mali skutki od lj. mlekarn na enkrat na dan pa imamo 4 do 5 obrokov odvisno kako prakticira spanec

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 1441
10.11.2006 21:51:24   
petka
Lana - vaš pa je jedec in pol user posted image . Jaz se mu sploh ne upam tolk dat, nič čudnega da hoče po GH obroke še mleko. Očitno je še lačen user posted image  No ja, času čas...

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
   [Brisano sporočilo]
10.11.2006 21:57:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1443
10.11.2006 21:59:46   
Barbs
Očitno sem cel nacist ( bi rekla MarijaPO). Jaz dam Aleksu ta mali lonček od vsega, kar je...pa ni važno - a je to frutek, a je to skutica, a je to jogurtek "čebelica maja" ,  a je to kašica, ki mu jo doma nardim, pa vzamem mali lonček iz omare....----- vedno samo mali lonček vsega...user posted image
Zgleda, da je zato tako suhuser posted image user posted image

ŽMOŽKAuser posted image user posted image user posted image  . ....sem že v Postojni na policiji sprašvala zateuser posted image  Samo, da ste vredu....user posted image

p.s.
auroraa, pri nas tudi že n-tič vsi gledajo matrico.... razen mene in Aleksa, se ve...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
10.11.2006 22:05:41   
petka
he he auroraa - kot da bi brala kaj se pri nas dogaja. Zgleda da je mali antivegeterjanec po možu user posted image . STOP ZELENjava user posted image

.... ki prav tako zdele gleda Matrico - spet user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
   [Brisano sporočilo]
11.11.2006 8:22:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
11.11.2006 9:19:40   
tt79
U, ve ste pa radodarneuser posted image user posted image Js ji vedno dam vse samo tamalo, to je sam 130 mluser posted image

Mater sem ohrnauser posted image   Sej se vedno na konc ko zmanjka mal pojoka, sam pol je pa vseeno 4 ure OK, teža je pa tut OK.
Zdejle sem pa mal fouš Leniki, ko se v dolenjskih razvajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
11.11.2006 10:51:45   
F*S*M
Ojla bejbe,

jaz že nekaj dni razmišljam glede tega uvajanja GH nekaj mi ne gre skup, ko smo se mi rodili so začeli nam uvajati GH tam nekje pri 4 mes. ali pa še prej, tudi kravje mleko so nam dajali pa nas je zelo malo alergenih, kot pa spremljam dojenčke in otroke zadnjih nekaj let se mi zdi da je vsak drugi otrok na nekja alergičen. a se vam zdi da bomo sami naredili otroke alergene zaradi vseh teh novih preovedi hranjenja otrok? To se mi že nekaj dni poraja po glavi in nikakor se ne morem tega otrest. Kaj ve mislite? Koliko ljudi vaše starosti poznate da so alergični na kakršno koli hrano?
morem it se je Filip zbudu

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
   [Brisano sporočilo]
11.11.2006 11:59:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
   [Brisano sporočilo]
11.11.2006 12:01:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?