|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.11.2006 9:14:07   
MarijaPo
Zivjo Punce,

ponoci sem razmisljala o barbs in njenem lastnem pomolu nad Kolpo. Barbs, to si si res carsko zrihtala. Jaz bi dala marsikaj za tak pomol. user posted image

Sicer se imamo zelo v redu. Vceraj je prisla patronazna in nam dala zeleno luc za jedenje banane, skuhanega jabolcka in potem zelenjave, tako da smo vceraj dali Evici malo banane in je kar rada jedla (Eva je smesna - z zaletom gre na zlicko, potem se kremzi in ji ni nic vsec, pol spet zalet,... kot da se sama ne bi cist dobro vedela kaj hoce). Od teh kasic in banane ji drek ful bolj smrdi in ker kaka dopoldne (med mojih siftom previjanja), sem jaz tista, ki razmisljam na kaj naj mislim, da mi bo manj smrdelo. :) Eva pa je ravno odkrila, da se lahko prijemlje tam, kjer je najvec svinjarije in potem je to se posebej adrenalinsko - Igor ob takih primerih kar za asistenco prosi in ji med previjanjem jaz drzim roke. Meni uspe z igracko (kadar je glih ne namoci v kako).

Mislim, da je ta nas cas porodniske zelo lep. Tako miren in prijeten je. Vsak dan je s cim zaznamovan in  nekako smo spravljeni sami s sabo. Tega, ko sem zanosila, nisem pricakovala.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.11.2006 10:44:44   
Kalina
Oj bejbike!

Pri nas nic novega, vsi izvidi so ok.user posted image Cudno. Vceraj je bila nekaj vroca, ampak nic prevec povisanega, sm bla cist out. Sploh si ne predstavljam da jo morm pustit v bolnici. SAmo dojece mame so lahko tudi ponoci tm, to se mi zdi ful ne fer. kako nej pustim svojga otroka ponoc samga, ko rabi svojo mamico, k ga mamica najboljse pozna,zakaj joka, kako ga umirit, kako ga hranit in uspavat itd. no kokrkol upam da do tega sploh ne bo prislo.
Edin mormo se razcistit zakaj ima tako povisanje trombocite. To bomo naslednji teden, ko imamo cepljenje.
Aja moja Kalinca se je prvic obrnila z hrbta na trebuhuser posted image smo ful ponosni, ker ne zaostaja tolko, ce prav je korigirano stara 4m.

Joj ze tako dolgo nismo bili na sprehodu, da se mi ze kr mesa. Dokler se te vrocine pojavljajo so nam prepovedaliuser posted image   Pa glih zdej k so tko lepi dnevi. No sej se kaksn dan pocakam, pa ce ne bo vrocine bomo sli kr vn. Otrok mora bit na zraku.
jst tud razmisljam da kupimo vlazilec, ker je tako vroce pr nas, okno ne upam prevec odpirat, tko da bom sla kr v akcijo in se mal pozanimala ker, kako, zakaj itd.

Punce bodte fajn, mama gre delat kosilo, dokler mala mucka pancka!

papa

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
   [Brisano sporočilo]
9.11.2006 10:50:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.11.2006 11:09:59   
lenika
Gosta hrana: Naš Matic ima rad sadje in zelenjavo na vse načine, posebej težko mu gre pa po grlu krompir in riž, kljub dodatkom margarine in soli. A ima katera kakšno idejo kaj še dodat v te dve vrsti hrane? Poleg zelenjave seveda, ki jo itak dodajam, da vsaj kaj poje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.11.2006 11:12:51   
lenika
Karin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pol leta.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.11.2006 12:19:07   
Barbs
Ojla,

pri nas pa zdaj vre piščančji file (košček) skupaj z  enim korenčkom, cvetkom cvetače, polovico krompirja, malo soli in malo peteršilja... Ko bo kuhano, pretlačimo z vilčki, malo margarince ali kisle smetane, pa malo vodice(juhice) v kateri se je kuhalo in bo imenitno kosilo!!!

Lenika, krompir mu gre verjetno zato težko dol, ker ga ne razredčiš - če ga samo pretlačiš je res mal gost.. ne vem , probaj ga z malo mleka ali kar vode v kateri se kuha... jaz mu itak nikoli ne dam samega, tako, da ne vem..

Danes sva se nahodila - dve uri , pa še soseda, ki je pred mesecem rodila. Prav prijetno je bilo v družbi, še veš ne, kako čas hitro gre in koliko prehodiš - bo vsaj za linijo...user posted image

Ja, ti Denverski testi so res orientacija, ampak mislim, da nek okvir mora biti, da se lahko pomaga, če je kje treba; se pa strinjam, da je vsak otrok poseben...Pa očitno še pediatri ne vejo vsi, kaj in kako in ne delajo enako...bomo že... Aleks naprimer zdaj intenzivno trenira kotaljenje - zatuli in se obrne na trebuh in postavi na roke, pa spet zatuli in se zavali na hrbet...vmes pa mal igrače potaca - neke hiperaktivne trenutke ima, zgleda...user posted image

MarijaPO, evo, samo za tebe naš pomol.....user posted image user posted image  

user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
   [Brisano sporočilo]
9.11.2006 12:28:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
9.11.2006 12:55:41   
lenika
Barbs je fajn tukaj v naših krajih a ne? user posted image

Midva sva pravkar iz enega dolgega sprehoda. Sedaj je pa začelo kar grdo pihat in sva šla noter. Sva se šla malo pokazat v mojo službo (1,5 kilometra hoje v eno smer). Nazaj grede je 5 minut pred domom začel nekaj pojokcavat, nato pa zaspal. user posted image  In še spi, sem samo voziček noter zapeljala.

Nič, šibam kuhat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.11.2006 13:08:06   
maya2
lenika: hvala!! kar se tiče pa krompirja, pa imam jaz isti problem, .... pa sem tudi dodala že sol, pa margarino pa kislo smetano, pa zelenjavico... edino če malce razredčim kot je predlagala Barbsuser posted image  ... v glavnem rezultat je vedno isti, jok in pogledovanje proti pultu... če res ni nič drugega, sem naredila napako in ji dala rižolino, zdaj pa kar gleda kdaj bo to dobila, zdajle ji bom dala še riž z malce korenjčka za barvo in bučko pa soli, da vidim kakšen bo rezultat...

Barbs: a vi to v raju živite??user posted image user posted image

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
9.11.2006 13:21:59   
tt79
Lenika js pa vedno zraven dam špinačko al pa bučke, pa malo nasekljanega kuhanega mesa.
Ja pa eno zličko mleka dam zraven , da je bolj redek. Ponavad kar alpskega...

Glih zdejle se krompirček kuha, zdejle grem pa še špinačko nardit...njamiuser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
9.11.2006 13:37:59   
maya2
Takole, da poročam:
riž z zelenjavo (sem mal v paparico pošpeglala) sem mislila namesto brokolija dat cvetačo pa imam občutek, da ji ne paše več okususer posted image ... sem dala dva koluta bučke pa mal korenjčka, pa 30 ml mlekeca.... jaaaaaaaa je pojedlauser posted image , končn je enkrat še pri kosilu delala ammmmm... danes začnemo zdaj še s popoldansko malico malo (50ml) + dojenje, da ne bo zame prevelik šokuser posted image  po eni strani mi je kar hudo prenehat dojit - no ja saj ne bom čisto, ampak vseeno (sem čudna kaj??user posted image )

Sem bila v šopingu, valda sem spet pretiravala, sem  v glavnem za Karin nabavla vsakega po malem, danes smo zjutraj preizkusile tudi slive, pa končno sem začela dajati AD3 kapljice user posted image  ne me kregat... bom videla kako bo zdaj prenesla, ker pri 6. tednih je bilo kar hudo, zato se tudi nehala...

A je katera že probala kaki?
LP

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
9.11.2006 14:05:41   
tt79
Barbs, vauuuuuser posted image user posted image

Js bi tut...to pa morem vsak dan v 4 štuk peškeuser posted image user posted image Aja mam pa odličen pogled na Savouser posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
9.11.2006 14:59:45   
mojca75
O Barbs..... mmmmmmmmm rajsko, a tist obljubljeni majski piknik (sej se ga še spomnišuser posted image ) bo kleeeee? Pol zihr pridemo!

Ja tud midve sva bili danes v moji službi,... so se kr cedili, kolk je lušna pa velika, pa modro gleda,... Mojči je pa vsa zadovoljna glodala plastični kozarec k so men dal za piti,... user posted image

Zdej veselo pančkamo, .. marička, sam da sem napisala tole, je blo Ueeeeeee... no pa sem sam dudo dala ...mogoče bo še malo! K bi vsaj....
je pol tak sonček če je naspana!

Popoldan pride mami da naju mal zabava k sva sami, pa kej bom lahk naredila, sicer bl nič...
Jutri mamo spet fizioterapijo, pa še pediatra, sam ne bova cepljeni, ker ŠE VEDNO ni izvidov iz alergološke na pediatriji.

Danes sva tudi dobile vabilo k zobozdravniku!

Nič, grem še posodo pomit, mam tak po stanvanju, k bi bombo ruknil!

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
9.11.2006 15:59:23   
Barbs
No ja , saj ne vem, če ni to le umetniška nadarjenost naše Nike, ki veselo fotografirauser posted image  ampak neee, res je lepouser posted image  Mojca, seveda bo piknik tukaj..... nad tem pomolčkom je "obala" in potem do hiše in ob hiši veeeliiiiiiik travnik, pa gugalnice že imamo, pa zunanji tuš, pa pipico za male rokice...pa štorklje bodo že nazaj z juga, pa trava bo imela fedrčke.... tako da.... valda velja vse, kot smo rekleuser posted image  No, pa nekaj "vtisov" za priprave na piknikuser posted image

[img]http

[url=http://shrani.si/o.php?krasinec201072876.jpg][img]http

[url=http://shrani.si/o.php?krasinec201072887.jpg]user posted image

Pa če bomo imeli srečo, bomo izpred naše hiše zagledali še tole :

user posted image

Samo še shujšati moram , preden prideteuser posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
   [Brisano sporočilo]
9.11.2006 18:17:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
9.11.2006 18:18:15   
mojca75
JA kul, Ej Barbs pa kaj vi ste to v Krasincu - to je neka "ne_vem_kakšna_že" vas štorkelj. (sem šla pogledat - Belokranjska vas štorkelj), smo neke podstavke za gnezda štorkel montiral, aaa?!??? user posted image

Sem delala službeno neko brošuro, če jo najdem ti jo poščjem po ZS, OK!

Kullll......

(pa je le en post k ni nič o mladičkih)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
9.11.2006 18:43:12   
cofek
oj!

jst sm čist zmahana - dopoldan v službi, hiter domov, letimo na sistematskega, krog po mestu, v trgovino, domov pojest in evo - ura je pol sedmih in še malo pa bo šel naš korenjak spat...jaz pa takoj za njim...

ja, kot sem napovedala smo sigurno zmagovalci - 67cm in (PAZI) 8650guser posted image user posted image user posted image user posted image . Bila sva pri zobozdravniku kjer sem poslušala o sladkorju in sladkarijah in čiščenju zobkov in dudah in flaškah... skratka nič novega...so mu vzeli kri iz prstka in sploh ni porajtal- pa ga je fuuul stiskala za prstka - mu je bilo samo malo čudno, ampak tiste igače tam so bile bolj zanimive...vse teste je opravil s prve - tudi rozino je pobral, pa tudi pri cepljenju ni nič jokal. Ampak takoj, ko sva se napokala v voziček in šla domov je zaspal - saj ni čudno, ko pa ob tej uri spi....

Barbs- tole je pa res idila...

maya - najbrž imaš 2% salicilno olje - so v olju suspendirali salicilno kislino, ki bo zdaj počasi "luščila" temenca...

o zelenjavi pa ne bi - bo treba še precej truda vložit
ja, pa shujšat tudi moram (če ni že vse danes dol padlo, ko sem bila tooooolk aktivnauser posted image )...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
9.11.2006 19:31:15   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

JA kul, Ej Barbs pa kaj vi ste to v Krasincu - to je neka "ne_vem_kakšna_že" vas štorkelj. user posted image

Jap, Mojca, na Krasincu smo najdli ta košček Slovenijeuser posted image

Ups, Aleks pa lih kaka, take čudne zvoke spušča, da... hmmm, banano je jedel, sicer s hruško, ampak, zgleda da ga je malč zaprlouser posted image  Letimuser posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
9.11.2006 20:25:14   
petka
Barbs, jest sm ti pa foušuser posted image , mi pa ob ob taki prometni cesti user posted image . No ja, imamo pa vsaj za hišo kar velik vrt za sončenje user posted image . Saj, če se ne pelje mimo mestni ljubljanski bus je prav lušno user posted image .

Cofek, pa vi imate res zmagovalca, čeprav smo verjetno kar hitro za vami user posted image .

David ima pa atopični dermatitis, sicer blažje variante kot je rekla zdravnica(vsaj zaenkrat), čeprav je danes spet bolj flekast kot je bil. Sem že vsa paranosična začela pisat kaj je, pa kakšne plenice nosi.... Zaenkrat so na sumu Pamperske user posted image
Hvalabogu naj bi dermatitisi izginili do prvega ali drugega leta. Nismo dobili nobene kreme ker vse tanjšajo kožo, ga mažem z Bepantholom pa nič ne pomaga user posted image . Sicer pa, dokler malčka ne moti.....

Ste pa pridne, takole po službah. Jaz pa cele dneve doma visim user posted image . Sem ko stara mama. Je pa res, da sedaj na porodniški pomagam očetu v pisarni. Večinoma sicer zvečer, ko mali spančka... Čez dan pa... Sam še zredit bi se mogla, pa bi bila taprava mama Amerika user posted image .
Ampak ko pride moj user posted image  zvečer domov sem jest sam še za v pižamo.

Ja, pa odkar jemo ta pravo hrano (na žalost je zelenjava pa krompir spet fuj, navkljub vsem dodatkom ala kisla smetana in podobno, mesa se sploh pa ne upam probatuser posted image ) tud David prtiska ko norc, zdej takoj veš kdaj kaka, že na daleč user posted image . Jest pa zadnje čase pojem na tone zelenjave zmiksane s krompirjem user posted image , hehe le zakaj user posted image  Mali pa Frutek, ko druzga ni skuhanga user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
9.11.2006 20:32:37   
Mari71
Lep pozdrav majčice in majčki,

evo malo javljanja še od nas, da ne bomo samo vohuni na strani majčicuser posted image .
Barbs - udeležbo na pikniku sem že potrdila, a ne?! To idilo je res treba videt v živo! Superca res.
MarijaPo - prav imaš, ko govoriš, kako lep čas porodniške je to. Upam, da nisi mislila cinično. Meni je z Gašperjem (in z mojim user posted image  seveda) res luštno. Kar ne bi šla več nazaj v službo. April se hitro bliža. Prehitro. 
Maya2 - kako luštno dete mate!
tt79 - mi gremo  plavalni tečaj januarja - v LJ se začne 08.01.2007. Mi gremo na fakulteto za šport, se že zelooooo veselim. A se nam še katera pridruži?
Tukaj je link, da ne boste iskale:
http://www.plavanje-dojenckov.com/

Lenika - user posted image  za kar 3 prespane noči. Mi smo tudi že 4 noči BREZ hranjenja ponoči, imamo pa dela z dudo (to je svarilo za Cofek!!). Upam, da se tudi tega čim prej rešim(o).

Pri nas GH kar OK, počasi sva prišla do krompirja (vztrajam kot Lenika 3 dni na eni vrsti sadnja oz. zelenjave).
Moji KG: sem na -2 glede na čas pred zanositvijo, tako da s tem nimam težav.
Gašperjeve čisto sveže mere (včeraj sistematski in tretje cepljenje): 7.330 gr (Barbs - tuni naš Gašper se uvršča med lažje kategornike, a se čisto nič ne sekiram), 68cm. Urinček OK. Hodiva pa še vedno 1X mesečno na fizioterapijo, ker teta fizioterapevtka meni, da bi moral biti fizično bolj naprej, in me s tema 1X na mesec malo zamori. Jaz sem pa itak mnenja, da gre Gašperju prav lepo, obrača se že od 4. meseca. Nogic v usta res ne tlači, a zakaj bi jih moral?!? Sej jih tudi jaz ne user posted image , pa oči tudi neuser posted image .
Morda je sem pa tja res malo bolj črnogorskega značaja (oči pravi, da po njemuser posted image ) - Mojca75 ti zveni znano, a ne?!.  

Je pa naš Gašper čisti lunatik: v ned in pon je bil tako tečen, kot že dolgo ne (polna luna!). Je pa zdej te dni spet en tak cukr. A katera tudi opaža te spremembe razpoloženja ob luncah?

Sveža novička: Gašper se je za svoj polovični RD (torej 6m) odločil, da se popolnoma odklopi od mojih joškic. Tudi prav, čeprav je bilo dojiti zelo lepo.

Pa še ZELO pomembno vprašanje: a katera ramišlja o novi štorklji - ne tisti od Barbs, pač pa o tisti, ki nosi otroke?

Pozdravček in nočko vsem!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
9.11.2006 21:00:13   
mojca75
JA ja Mari71, zveni znano, ampak naša fizioterapevtka mi je čist kul, mal manj kul mi je razvojna pediatrinja, pa najbrž je čist fajn ženska, sam mal je prehitra, komi dojemam, Mojči se je pa zadnič celo "seanso" drla k "žvau"user posted image . me je ktr groza - sem jo naročila glih danes za decembersko srečanje, ajajajaj... no mogoče bo zdej kej bolje!

Čeprav mi smo full aktivni, noge mamo v ustih od 4 meseca, obračamo se ko nori na trebuh in nazaj (sicer na trebuh večkrat) ampak smo pa zelooooo mehki!
No ja, sam da smo zdravi!user posted image

Vidim da imate ful korenjake, bravo bravouser posted image ! me zanima kako mi "stojimo", nismo glih med naj"korenjaki", ampak tud za "Miss dachau" ne moremo kandidirat! MarijaPo pa nič slabega ne mislim. Upam da tako tud ostane, ker genetske predispozicije so bl "težkokategorniki".

Dons sem pa ful pridna in se javljam, zdej se pa najbrž tri dni ne bom, bote mele mal miru! user posted image

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.11.2006 8:25:27   
cofek
Mari ne vem če veš, ampak od tretjega meseca naš piko ne mara dude, čeprav se mi zdi da bi bilo dolgoročno gledano vseeno boljš, kot pa zdaj ko cuza palčka. no, res samo takrat, ko je zaspan (pa še takrat ne najde vedno svojega palčka in si mora pomagat z mojimi prstiuser posted image user posted image ) in se mi zaenkat ne zdi kak hud odvisnik, pa vseeno.... dudo v končni fazi otroci, ko so malo starejši brez problema komu "dajo" - s palčkom je pa to le malce težje...

kako vam pa rata, da ponoči nič ne jejo? meni se zdi, da temu ne bo nikoli konca - zvečer ne pali nič drugega kot dojenje - o kakšni žlici sploh "slišat" noče, flaška je pa itak out. Me prav zanima, če bom lahko konec januarja šla v Barcelono s puncami, kot smo planirale (al sem se tudi pri tem krepko uštela - no, pa saj so še treije meseci do tja, ne?)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.11.2006 8:33:26   
maya2
Dobro jutro!

Tako danes smo potegnili do osmih, s tem da je šla že ob 7 spat! Včeraj čez dan pa skoraj ničuser posted image  nazadnje je zadremala v vozičku ob 12. za 20 minutuser posted image  Potem pa cel popoldan nič! Se mi zdi da malo spreminja tale ritem spanja podnevi... Sva pa imela ponoči (ob treh) z user posted image  prikaz monologa (celo uro...) potem pa smo zaspali nazaj do skoraj osmih... sem jo hotela ob treh nahranit... sem bila fuuul presenečena ko ni hotela, je godla nad Joškotomuser posted image  nekaj takega kot eeeeeeeeee  e e e eeeeeeeeeeeeeeeuser posted image  in samo gledala sploh ni hotela zagrabituser posted image  ne vem zakaj se je potem zbudila, če ni bila lačna, ni hotela dude?? hecno! Mislim, da ji je bilo vroče!!

Cofek: hvala... se mi je zdelo, da to ni tisto o čemer govori Barbs, mi moramo zvečer uro pred kopanjem namazat, potem pa izprat.. joj si težko predstavljam da je Ažbe kar 2kg težji od Karin... Sicer pa je sin moje kolegice pri 6 mesecih imel 11700kg!!!user posted image pravi mali sumo borček...

Mari71: hvala, pa saj so tako vsi srčkani!user posted image  

Včeraj smo za popoldansko malico probale sadni jogurt user posted image  je pojedla kot za stavo - sem seveda kar sama zmešala navadni jogurt s sadjem

MarijaPo: se strinjam!!! Jaz takoooo uživam kot še nikoli... je res včasih neznansko naporno, predvsem zvečer, ampak je tkoooo fajn! Ne pogrešam prav ničesar (sploh ne službe - in to jaz ki sem prej non stop samo za službo delala)...

LP

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.11.2006 8:41:07   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

user posted image pravi mali sumo borček...

user posted image user posted image user posted image

Včasih me kakšna besedna zveza spravi v smeh in dobro voljo - no, ta je že takauser posted image

Sumoborčekuser posted image user posted image

Aleks je pa zdaj na prisilnem napol ležanju v ležalniku, ker sva mu z atijem namontirala vrečko za urin na lulčka in ga s pleničko napol zavila. Zadnjič na pregledu ga je nekaj biksal, potem smo pa šli; beri - pol ure se ni hotel polulati, potem, ko smo mu sneli, se je pa v lokuuser posted image

Tako, da moramo danes nest urin - samo še nalovimo ga...user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.11.2006 9:30:17   
tea
Danes je po dolgem času za nami ena precej mirna noč. Jaša je zaspal ob 19.40, se zbudil ob 20.30, potem pa šele ob pol petih. Je nekaj zajockal, jaz sem morala odtočit, pridem nazaj in moj mucek pančkauser posted image . Potem ga je pa šele Gregi mal čez šest zbudil. Je pridno pojedel in zaspal do devetihuser posted image . Jaz pa enkart za spremembo z njimuser posted image . Največja ironija vsega tega pa je, da sem takooooo utrujena, da bi dol padla. Vse me boli, neki mi je slabo, v glavi se mi vrti.... skratka ne spim več tako dolgo. To ni zame!
Barbs- pri vas imate pa res raj na zemlji!! Se človek kar zamisli, ko pogleda skozi svoje oknouser posted image
cofek- mejduš, ste pa res prvakiuser posted image . Pa mu takole na pogled ni videti. Si preživela ceplenje?
GH- še ne mesec ničuser posted image . V sredo sva bila v alegološki in testi za alergijo so bili NEGATIVNIuser posted image user posted image user posted image . Mami gre lahko počasi na navadno prehrano, previdno naj začnem vključevati mleko in jajčne izdelke. In kaj je bil prvi poizkus?! Dve kepici sladoledauser posted image . Moram pa bit pozorna na reakcije. To bo nekaj boljšega zame! Že tako se ne znebim viška kilogramov, zdaj bom pa še jedla lahko vseuser posted image .  Bo treba začet telovadit, pa kar nekako odlašamuser posted image .

Nič, se greva obleč in hitro na svež zrak, da jaz zaživim (zdajle še vedno vegetiramuser posted image )

Lep dan, tea

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?